Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Το 'άστρο' και άλλα 'σημεία' των καιρών

Επισκόπηση των τελευταίων δέκα ετών: 2004 - 2014

Η αφύπνιση της ανθρωπότητας

Η Συνάθροιση των Δυνάμεων του Φωτός

10 χρόνια σε φωτογραφίες

Από την Ελλάδα

Του 'άστρου'

Σημείων των καιρών

ΑΤΙΑ

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Μαρτίου του 2014.
Κάνοντας 'κλικ' στις εικόνες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


Με την ευκαιρία της επετείου των 40 ετών προετοιμασίας της επανεμφάνισης του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδασκάλου, το Share International κάνει μια μικρή ανασκόπηση των ‘σημείων’ που συνέβησαν τη τελευταία δεκαετία. Πόσα έχουν ήδη γίνει: τα μεγάλα θαύματα, όπως η εμφάνιση του ‘άστρου’ του Μαϊτρέγια σε όλο τον κόσμο· οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις με τις οποίες ξεκινά τη δημόσια παρουσία Του· οι ολοένα και περισσότερες εμφανίσεις των ΑΤΙΑ· η πολυαναμενόμενη αφύπνιση της ανθρωπότητας και η ασταμάτητη ενδυνάμωση της φωνής των λαών. Η μικρή αυτή ανασκόπηση περιέχει επιλογές από το περιοδικό κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων.

Η αφύπνιση της ανθρωπότητας

12,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διαδήλωσαν υπέρ της ειρήνης το 2003 διαμαρτυρόμενοι ενάντια στον πόλεμο στο Ιράκ, πολλοί από αυτούς διαδήλωναν για πρώτη φορά. Ο Μαϊτρέγια ο Ίδιος εμφανίστηκε (υπό μεταμφίεση) στο συλλαλητήριο υπέρ της ειρήνης που έγινε στο Λονδίνο στις 15 Φεβρουαρίου του 2003, όπου είπε: «Ξυπνάτε! Ο κόσμος ανήκει στην ανθρώπινη φυλή , αδελφέ μου .... Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ξυπνάμε!» ( Share International Απριλίου του 2003).

Στη δεκαετία που ακολούθησε η έκφραση της φωνής του λαού μεγάλωσε σε δύναμη και πλήθος και το 2011 η «αραβική άνοιξη» και τα κινήματα κατάληψης - διαμαρτυρίας (Occupy movements) έκαναν  έκκληση για ελευθερία, δικαιοσύνη και έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ αναφέρεται συχνά στην αυξανόμενη επιθυμία για αλλαγή, ιδίως μεταξύ των νέων, η οποία αποδεικνύει την εξελισσόμενη συνείδηση της ανθρωπότητας:

«Τα γεγονότα που εξελίσσονται στην Αραβική Άνοιξη είναι σημάδι ότι οι νέοι ανταποκρίνονται στο Κάλεσμα του Μαϊτρέγια. Πιο πρωτοπόροι από ότι οι μεγαλύτεροί τους, έχουν αφυπνιστεί με τις καινούργιες ενέργειες του Υδροχόου και την υπόσχεση της νέας ζωής που κομίζουν. Έχουν αποβάλλει κάθε φόβο και με χαρά θυσιάζονται για μια πρωτόγνωρη ελευθερία και αξιοπρέπεια. Ένα καινούργιο μεγαλείο αναπτύσσεται μεταξύ των νέων.» ( Από το άρθρο του Δασκάλου Η Μεγάλη Απόφαση)

«Επί τέλους πια, ένα νέο φως διακρίνεται να απαυγάζει στην αύρα της φυλής των ανθρώπων, ένα φως που προοιωνίζει θετικά για το μέλλον του γένους. Πώς προήλθε τούτο το φως; Ασφαλώς έχει επέλθει ως αποτέλεσμα πολλών γεγονότων μα κι έπειτα από αμέτρητες ευλογίες. Κυρίως όμως, αποτελεί την ένδειξη ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν τους ίδιους κάτω από μια νέα φωτεινή αντίληψη· αρχίζουν να διαισθάνονται πως ο εαυτός τους είναι, τουλάχιστον εν δυνάμει, θεϊκός, σίγουρα πιο αξιόλογος και σημαντικός απ’ ό,τι νόμιζαν, και ικανός για την δημιουργία ενός κόσμου για τον οποίο μπορούν να είναι υπερήφανοι.» (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ στο Ένα νέο φως στην ανθρωπότητα)


Ο Μαϊτρέγια παρουσιάστηκε ως «ο άγγελος στα λευκά» εν μέσω πυροβολισμών για να σώσει ένα πληγωμένο νέο στη Συρία.[Αριστερά] Ο Μαϊτρέγια παρουσιάστηκε ως «ο άγγελος στα λευκά» εν μέσω πυροβολισμών για να σώσει ένα πληγωμένο νέο στη Συρία. (Ιούλιος -Αύγουστος του 2012)
Ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε με την λευκή αιθερική μορφή ενός καβαλάρη που ίππευε άσπρο άλογο διαμέσου του πλήθους που είχε μαζευτεί [Στμ: και διαμαρτυρόταν κατά του Μουμπάρακ] στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο, τον Φεβρουάριο του 2011.[Δεξιά] Ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε με την λευκή αιθερική μορφή ενός καβαλάρη που ίππευε άσπρο άλογο διαμέσου του πλήθους που είχε μαζευτεί [Στμ: και διαμαρτυρόταν κατά του Μουμπάρακ] στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο, τον Φεβρουάριο του 2011. (Μάρτιος του 2011)
Η Συνάθροιση των Δυνάμεων του Φωτός

Στο άρθρο του τον Μάρτιο του 2007 με τον τίτλο Η Συνάθροιση των Δυνάμεων του Φωτός, ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ αποκάλυψε ότι πολλά σημάδια και θαύματα θα συνοδεύουν τη δημόσια ανάδυση του Μαϊτρέγια που θα περιλαμβάνουν «εμφανίσεις, σε πρωτοφανείς αριθμούς, διαστημικών σκαφών από τους γειτονικούς μας πλανήτες, ιδιαίτερα από τον Άρη και την Αφροδίτη». Και συνέχισε: «Ποτέ ξανά, σε τόσο ευρείες περιοχές της Γης, δεν θα έχουν ξαναεμφανιστεί τόσα πολλά ΑΤΙΑ.... οι θαυμαστές εκδηλώσεις κάθε είδους θα συνεχιστούν και θα πολλαπλασιάζονται σε αριθμό και ποικιλία. Ο νους των ανθρώπων θα είναι έκπληκτος και αμήχανος από αυτά τα θαύματα και θα αναγκαστεί να συλλογιστεί βαθιά. Σ’ αυτό το γεμάτο θαύματα, κατάπληκτο κόσμο ο Μαϊτρέγια θα εισέλθει ήσυχα και θα ξεκινήσει το δημόσιο έργο του. Αναζητήστε, λοιπόν, τα σημάδια της εισόδου του Μαϊτρέγια, γνωστοποιείστε τα, και ενισχύστε την ελπίδα των αδελφών σας.»

Από το 2007 οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO) ανά τον κόσμο παρουσιάζουν έντονη αύξηση. Σε αυτές  περιλαμβάνονται σχηματισμοί διαστημοπλοίων σε μεγάλους αριθμούς, ιδιαίτερα στη Νότια Αμερική. Το βιβλίο του Μπέντζαμιν Κρεμ Η Συνάθροιση των Δυνάμεων του Φωτός – τα ΑΤΙΑ και η Πνευματική αποστολή τους (διαθέσιμο στα Αγγλικά), που εκδόθηκε στις 20 Ιουνίου του 2010, περιλαμβάνει μοναδικές πληροφορίες σχετικά με τους διαστημικούς αδερφούς μας και την πραγματική αποστολή τους στη Γη, που είναι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης μας .

Από το 2007, πολλές περισσότερες εμφανίσεις ΑΤΙΑ αναφέρονται τόσο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το κοινό. Τώρα πια αναρτώνται πολλά βίντεο στο YouTube, φωτογραφίες, μαρτυρίες, μέχρι και πρώην απόρρητα έγγραφα δημοσιεύονται γι’ αυτό το θέμα, που προσθέτουν πολλά και σημαντικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

Κατά τα τελευταία 10 χρόνια το Share International έχει δημοσιεύσει έναν όλο και αυξανόμενο αριθμό φωτογραφιών όπου, επιβεβαιωμένα [από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ], εμφανίζονται εξωγήινα διαστημόπλοια. Ο Μπέντζαμιν Κρεμ έχει δηλώσει ότι οι διαστημικοί αδελφοί μας θα εργάζονται με ολοένα και μικρότερη απόκρυψη καθώς πλησιάζουμε στην Ημέρα της Αναγγελίας.


10 χρόνια σε φωτογραφίες

Από την Ελλάδα

Το 'άστρο΄' του Μαϊτρέγια στη χώρα μας στις 26 Ιανουαρίου του 2009 Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια στη χώρα μς στις 3-4 Φεβρουαρίου του 2009.

Εμφάνιση του 'άστρου' του Μαϊτρέγια στην χώρα μας στις 26 Ιανουαρίου και 3-4 Φεβρουαρίου του 2009.  Περισσότερα εδώ.
Ασυνήθιστη εμφάνιση (από θαύμα) λευκού περιστεριού κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κρήτη  στις 5 Σεπτεμβρίου του 2012. Περισσότερα εδώ.


ATIA (UFO) που εμφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου του 2014 στα Στύρα της Εύβοιας. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αυθεντικό ATIA από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ στο τεύχος Μαΐου του 2014.[Αριστερά] ATIA (UFO) που εμφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου του 2014 στα Στύρα της Εύβοιας.
Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αυθεντικό ATIA από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ στο τεύχος Μαΐου του 2014.
Πηγές: Evianews και zougla


Εμφάνιση ΑΤΙΑ (UFO) στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2012.[Δεξιά] Εμφάνιση ΑΤΙΑ (UFO) στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2012.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τουρίστρια επαγγελματία φωτογράφο στην παραλία Μπάλος στη Γραμβούσα.
Περισσότερα εδώ.
Του 'άστρου' που προαναγγέλει την επανεμφάνιση του Χριστού.

Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια κινηματογραφήθηκε τη στιγμή που κατέβηκε και στάθηκε πάνω από τον θόλο του Ναού του Αγίου Όρους στην Ιερουσαλήμ στις 28 Ιανουαρίου του 2011.  Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια κινηματογραφήθηκε τη στιγμή που κατέβηκε και στάθηκε πάνω από τον θόλο του Ναού του Αγίου Όρους στην Ιερουσαλήμ στις 28 Ιανουαρίου του 2011. (SI, Μάρτιος του 2011)


Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στο Senelnikovo, στην περιοχή Dnepropetrovsk της Ουκρανίας, το Φεβρουάριο του 2009.
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στο Senelnikovo, στην περιοχή Dnepropetrovsk της Ουκρανίας, το Φεβρουάριο του 2009.

Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας, στις 19 Απριλίου του 2012.
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας, στις 19 Απριλίου του 2012.
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στην Κόστα Ρίκα, στις 3 Ιανουαρίου του 2009.
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στην Κόστα Ρίκα, στις 3 Ιανουαρίου του 2009.
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στη Βοστώνη των ΗΠΑ στις 11 Απριλίου του 2010.
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια στη Βοστώνη των ΗΠΑ στις 11 Απριλίου του 2010.Άλλων 'σημείων' των καιρών μας[Αριστερά] Αγρογλυφικό (crop circle) με σχήμα αστεριού. Δημιουργήθηκε από διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Αφροδίτη την 3η Ιουλίου του 2010 σε χωράφι σιτηρών στο Παρεκκλήσι του Αγίου Μαρτίνου, κοντά στο Chisbury του Wiltshire στην Αγγλία. (SI Σεπτεμβρίου 2010)

[Δεξιά] Σταυρός από φως ο οποίος εμφανίστηκε και φωτογραφήθηκε στην πόλη Κρασνοντάρ στη Ρωσία,
τον Αύγουστο του 2012. (SI Δεκέμβριος του 2012).
Ένας τεράστιος Άγγελος τον οποίο ‘έπιασαν’ οι κάμερες της NASA πλησίον του Ήλιου στις 15 Οκτωβρίου του 2012.[Αριστερά] Ένας τεράστιος Άγγελος (στην Βουδιστική παράδοση ονομάζεται ντέβα) τον οποίο ‘έπιασαν’ οι κάμερες της NASA πλησίον του Ήλιου στις 15 Οκτωβρίου του 2012. Κάνοντας ‘κλικ’ εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική δ/νση της NASA και θα δείτε την αρχική φωτογραφία από την οποία απομονώθηκε η συγκεκριμένη λεπτομέρεια.
Σημείωση της ομάδας μετάφρασης:
Το διαστημικό παρατηρητήριο SOHO όπου κατέγραψε τη συγκεκριμένη εικόνα είναι δορυφόρος ο οποίος απέχει πάρα πολύ από τη Γη, οπότε αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο καταγραφής ενός ανθρώπινου δημιουργήματος.
Ο συγκεκριμένος ( ; ) Άγγελος έχει ξαναεμφανιστεί πολλές φορές ακόμα. Δυο από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του κατεγράφησαν από ένα δορυφόρο - διαστημικό παρατηρητήριο του Ήλιου που βρίσκεται σε ηλιοκεντρική (όχι γεωκεντρική) τροχιά και απέχει ακόμα πιο πολύ από τη Γη. Περισσότερα εδώ.
Ο Μπέντζαμιν Κρεμ κατά τη διάρκεια επιφώτισης και παροχής ευλογίας από Τον Μαϊτρέγια, στο Τόκυο, 10 Μαΐου του 2008


[Δεξιά] Ο Μπέντζαμιν Κρεμ κατά τη διάρκεια επιφώτισης και παροχής ευλογίας από Τον Μαϊτρέγια, στο Τόκυο, 10 Μαΐου του 2008.Μια θαυμαστή λαμπρή φιγούρα του Μαϊτρέγια (Ιμάμης Μαχντί για τους Μουσουλμάνους), εμφανίστηκε να χορεύει τελετουργικά σε βίντεο που τραβήχτηκε κατά την σπουδαία θρησκευτική εορτή των Σιιτών Μουσουλμάνων της ημέρας της Ασούρα στην Καρμπάλα του Ιράκ, στις 6 Ιανουαρίου του 2008.
Μια θαυμαστή λαμπρή φιγούρα του Μαϊτρέγια (Ιμάμης Μαχντί για τους Μουσουλμάνους), εμφανίστηκε να χορεύει τελετουργικά σε βίντεο που τραβήχτηκε κατά την σπουδαία θρησκευτική εορτή των Σιιτών Μουσουλμάνων της ημέρας της Ασούρα στην Καρμπάλα του Ιράκ, στις 6 Ιανουαρίου του 2008. (Share International Απριλίου του 2009)

Η αίθουσα διαλέξεων που μιλούσε ο Μπέντζαμιν Κρεμ πλημμυρίζει από χρυσή ενέργεια ενώ αυτός επιφωτίζεται από τον Μαϊτρέγια
Άμστερνταμ της Ολλανδίας, 20 Σεπτεμβρίου του 2006. Η αίθουσα διαλέξεων που μιλούσε ο Μπέντζαμιν Κρεμ πλημμυρίζει από χρυσή ενέργεια ενώ αυτός επιφωτίζεται από τον Μαϊτρέγια (Share International Νοέμβριος του 2006)
Πολύ παλιές εικόνες επαν-επιχρυσώθηκαν και ανανεώθηκαν από θαύμα σε εκκλησία των Σκοπίων το Πάσχα του 2012.
Πολύ παλιές εικόνες επαν-επιχρυσώθηκαν και ανανεώθηκαν από θαύμα σε εκκλησία των Σκοπίων το Πάσχα του 2012. (SI Μάιος του 2012).
Πλήθος κόσμου παρατηρούν έκπληκτοι ορισμένα Ινδουιστικά λατρευτικά αγαλματίδια να «πίνουν» το γάλα και το νερό της προσφοράς σε ναό της Γουιάνα, στη Νότια Αμερική το Μάρτιο του 2013.
Πλήθος κόσμου παρατηρούν έκπληκτοι ορισμένα Ινδουιστικά λατρευτικά αγαλματίδια να «πίνουν» το γάλα και το νερό της προσφοράς σε ναό της Γουιάνα, στη Νότια Αμερική το Μάρτιο του 2013. (SI Ιούνιος του 2013)

Ιερά σύμβολα εμφανίστηκαν στο πρόσωπό νεαρής Μουσουλμάνας στην Καμπούλ του Αφγανιστάν το 2012.
Ιερά σύμβολα εμφανίστηκαν στο πρόσωπό νεαρής Μουσουλμάνας στην Καμπούλ του Αφγανιστάν το 2012. (SI Οκτώβριος του 2012)

Αγοράκι γεννήθηκε κρατώντας στο χέρι του ένα μικροσκοπικό ιερό Κοράνι στο Λάγος της Νιγηρίας , τον Μάιο 2012.
Αγοράκι γεννήθηκε κρατώντας στο χέρι του ένα μικροσκοπικό ιερό Κοράνι στο Λάγος της Νιγηρίας , το Μάιο 2012. (SI Νοέμβριος του 2013)
Μωρό γεννήθηκε φορώντας στο λαιμό του κομποσκοίνι στη Νιγηρία, τον Ιούλιο του 2013.
 
Μωρό γεννήθηκε φορώντας στο λαιμό του κομποσκοίνι στη Νιγηρία, τον Ιούλιο του 2013. (SI Σεπτέμβριος του 2013)
 

ΑΤΙΑ (UFO)

 


Το αντικείμενο, το οποίο παρατηρήθηκε επίσης στις οθόνες του ραντάρ, ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον πλανήτη Άρη
Το Αεροδρόμιο της Hangzhou στην ανατολική Κίνα έκλεισε για μία ώρα τον Ιούλιο του 2010 λόγω της εμφάνισης αυτού του αντικειμένου. Το αντικείμενο, το οποίο παρατηρήθηκε επίσης στις οθόνες του ραντάρ, ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον πλανήτη Άρη.
Διαστημόπλοιο εμφανίστηκε πάνω από το όρος Φούτζι, στην Ιαπωνία το Μάρτιο του 2006 .
Διαστημόπλοιο εμφανίστηκε πάνω από το όρος Φούτζι, στην Ιαπωνία το Μάρτιο του 2006 . Σύμφωνα με τον Μπέντζαμιν Κρεμ ήταν ένα "μεσαίου μεγέθους" μητρικό σκάφος. Η κορυφή του όρους Φούτζι είναι πάνω από ένα χιλιόμετρο σε διάμετρο. (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το διαστημικό σκάφος ήταν από τον πλανήτη Αφροδίτη.)

Σπειροειδές ΑΤΙΑ εμφανίστηκε πάνω από ευρεία περιοχή της Μέσης Ανατολής στις 7 Ιουνίου του 2012.
Σπειροειδές ΑΤΙΑ (UFO) εμφανίστηκε πάνω από ευρεία περιοχή της Μέσης Ανατολής (η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το Ισραήλ), στις 7 Ιουνίου του 2012. Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαίωσε ότι το σπειροειδές αντικείμενο ήταν ένα ΑΤΙΑ από τον Άρη.  (SI Ιούλιος - Αύγουστος του 2012)
Σε κάποιες φωτογραφίες ενός ιστορικού μνημείου στο Santee της Καλιφόρνιας, κοντά στο Σαν Ντιέγκο, των ΗΠΑ. Ανακαλύφθηκε η εικόνα ενός ΑΤΙΑ.
Κάποια γυναίκα τράβηξε μερικές φωτογραφίες ενός ιστορικού μνημείου στο Santee της Καλιφόρνιας, κοντά στο Σαν Ντιέγκο, των ΗΠΑ. Σε μία από αυτές ανακάλυψε αργότερα την εικόνα ενός ΑΤΙΑ (UFO). Ο τοπικός ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμός ABC10news μετάδωσε το γεγονός καθώς και τη φωτογραφία του ΑΤΙΑ. (SI Ιούλιος - Αύγουστος του 2013)

Ένα ΑΤΙΑ φωτογραφήθηκε από τον/την E.S. στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας, τον Ιούλιο του 2012. 
 Ένα ΑΤΙΑ φωτογραφήθηκε από τον/την E.S. στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας, τον Ιούλιο του 2012.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)
Ένα ΑΤΙΑ όπως παρατηρήθηκε πάνω από τη βόρεια Νορβηγία τον Αύγουστο του 2010.
Ένα ΑΤΙΑ παρατηρήθηκε πάνω από τη βόρεια Νορβηγία τον Αύγουστο του 2010. Το αντικείμενο παρέμεινε ορατό για αρκετά λεπτά πριν επιταχύνει εξαιρετικά γρήγορα και εξαφανιστεί.
(Πηγή: YouTube.com: 1976thetruth)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη)

ΑΤΙΑ (UFO) από τον πλανήτη Άρη που φωτογραφήθηκε πάνω από αγρογλυφικά στην Ολλανδία το 2009.
ΑΤΙΑ (UFO) από τον πλανήτη Άρη που φωτογραφήθηκε πάνω από αγρογλυφικά στην Ολλανδία το 2009. Φωτογραφία Robbert van den Broeke. (SI Απρίλιος του 2012)
Σε αυτήν φαίνεται ένας τεράστιος σχηματισμός πάνω από το όρος Shasta των ΗΠΑ που στην πραγματικότητα είναι ένα (καμουφλαρισμένο) διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Δία.
Φωτογραφία του Yoj Chase που δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook, την 5η Οκτωβρίου του 2011. Σε αυτήν φαίνεται ένας τεράστιος σχηματισμός νεφών πάνω από το όρος Shasta των ΗΠΑ που στην πραγματικότητα είναι ένα (καμουφλαρισμένο σαν σύννεφο) διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Δία. (SI Νοέμβριος του 2011)


Ελλάδα, 3 Φεβρουαρίου του 2009: Η εφημερίδα Espresso ανέφερε την εμφάνιση ΑΤΙΑ κοντά στον ισθμό της Κορίνθου. Πολλοί κάλεσαν την τοπική αστυνομία για να αναφέρουν ότι είδαν ένα UFO. Η εμφάνιση επιβεβαιώθηκε από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ. Περισσότερα εδώ.

Σημαντική σημείωση της ομάδας μετάφρασης:
Οι τακτικές μεταφράσεις των εμφανίσεων του ‘άστρου’ καθώς και άλλων σημείων των καιρών δεν θα συνεχιστούν. Θα μεταφράζονται μόνο τα σημαντικότερα φαινόμενα και όσα σχετίζονται άμεσα με την χώρα μας. Φυσικά, θα μπορείτε πάντα να διαβάζετε τo αντίστοιχο τμήμα της αναρτούμενης ύλης του περιοδικού Share International στα Αγγλικά το οποίο ανανεώνεται τακτικά εδώ.Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές