Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Δεκεμβρίου του 2012.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.Φωτογραφία της NASA εμφανίζει άγγελο να κατευθύνεται προς τον ήλιο

Φωτογραφία της NASA δείχνει έναν άγγελο να κατευθύνεται προς τον ήλιοΑυτό το παράξενο και τεράστιο αντικείμενο που βρίσκεται κοντά στον ήλιο [Στμ: κάτω του, εκεί όπου, αν υπήρχε ωροδείκτης, θα έδειχνε 5:30 περίπου]  και φωτογραφήθηκε από τις κάμερες της Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ (NASA) στις 15 Οκτωβρίου του 2012, δεν είναι κάποιο ΑΤΙΑ (UFO), αλλά ένας άγγελος ή Ντέβα (όπως ονομάζεται στην Βουδιστική παράδοση). Η εξελικτική γραμμή των Αγγέλων (ή Ντέβα) είναι παράλληλη με εκείνη του ανθρώπου. Οι Άγγελοι είναι διαφόρων μεγεθών, από μικροσκοπικοί μέχρι κολοσσιαίοι, όπως ο συγκεκριμένος: έχει περίπου το μισό μέγεθος της Γης [Στμ: και όχι διπλάσιο όπως εκτίμησε κάποιος σχολιαστής στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube]. Το έργο πολλών Δασκάλων σχετίζεται στενά με την εξέλιξη των Αγγέλων (ή Ντέβα). Κατόπιν αιτήματος του Δασκάλου Ιησού ο συγκεκριμένος Άγγελος κινήθηκε κατάλληλα με σκοπό να καταγραφεί από τις κάμερες της NASA. (Πηγή: NASA  [Στμ: η φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση], YouTube.com) [Στμ: Ο δορυφόρος SOHO όπου κατέγραψε τη συγκεκριμένη εικόνα απέχει πολύ από τη Γη, οπότε αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο καταγραφής ενός ανθρώπινου δημιουργήματος].
Άγαλμα της Παναγίας γλίτωσε καταστροφικό τυφώνα από θαύμα

Άγαλμα της Παναγίας γλίτωσε καταστροφικό τυφώνα από θαύμαΈνα άγαλμα της Παναγίας γλίτωσε την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Sandy στις 30 Οκτωβρίου του 2012, στη γειτονιά Breezy Point στο Queens της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του συγκεκριμένου αγάλματος, που περιβάλλεται από ισοπεδωμένα και καμένα κτίρια, παρουσιάστηκε αρχικά από την εφημερίδα Wall Street Journal. Σύντομα πολλοί άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί και μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ αναδημοσίευσαν την φωτογραφία, όπως το Fox, το NBC και το CNN. Επίσης αναρτήθηκε σε πολλούς Διαδικτυακούς ιστοτόπους. Το άγαλμα ονομάστηκε «Η Παρθένος του Breezy Point». Η δραματική εικόνα της πρακτικά ανέπαφης Παναγίας ανάμεσα σε ολοκληρωτικά συντρίμμια θεωρήθηκε ως σύμβολο ελπίδας στην πληγείσα περιοχή.  (Πηγή: Wall Street Journal)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το άγαλμα προστατεύθηκε με σκόπιμη παρέμβαση του Δασκάλου που ήταν η Παναγία.)


Άγαλμα της Παναγίας χύνει δάκρυα από αίμα στην Ινδία

Άγαλμα της Παναγίας χύνει δάκρυα από αίμα κοντά στην ΙνδίαΔάκρυα από αίμα έσταζαν και τα δύο μάτια αγάλματος της Παναγίας σ’ ένα εκκλησάκι των Καρμελιτών του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Carmelite of Mary Immaculate, CMI), στη Marianagar στο Γκαζιαμπάντ που βρίσκεται κοντά στο Ν. Δελχί της Ινδίας. Το θαύμα διήρκεσε περισσότερες από τρεις συνεχόμενες ημέρες.
Το παρατήρησε πρώτη μια καθαρίστρια που ονομάζεται Σουνίθα, το Σάββατο 14 Ιουλίου γύρω στις 11:30 π.μ., όταν ήρθε για να καθαρίσει το παρεκκλήσι. «Σήμερα, όταν ήμουν έτοιμη να σκουπίσω και να καθαρίσω το άγαλμα της Παναγίας μ’ ένα πανί, είδα δάκρυα αίματος να τρέχουν από τα μάτια Της. Φώναξα δυνατά. Δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου και σκούπισα με επιμονή τις κοκκινίλες από το άγαλμα, αλλά τα δάκρυα συνέχισαν να κυλούν» δήλωσε η Σουνίθα.
Το νέο εξαπλώθηκε γρήγορα και πολλοί άρχισαν να συρρέουν στο παρεκκλήσι για να δουν το θαύμα. Μέχρι το βράδυ περίπου 3.000 άτομα είχαν επισκεφθεί την περιοχή για να δουν το φαινόμενο.
Ο εφημέριος, π. Kizhakkayil, πήγε στο παρεκκλήσι να τελέσει τη Θεία Λειτουργία και «τότε η ροή ήταν έντονη, το αίμα έπεφτε στο τραπέζι όπου το άγαλμα πατούσε.», είπε.
Δείγματα αίματος εστάλησαν για έλεγχο στο τοπικό νοσοκομείο του Αγ. Ιωσήφ. «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το αίμα είναι αληθινό και ανήκει στην ομάδα αίματος Β θετικό», πρόσθεσε. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το εκκλησάκι και προσεύχονται μπροστά από το άγαλμα. (Πηγή: CBCI)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το θαύμα πραγματοποιήθηκε από το Δάσκαλο που ήταν η Παναγία.)

Εικόνες της Παναγίας και του Ιησού εμφανίστηκαν στη Μαλαισία

Εικόνες της Παναγίας και του Ιησού εμφανίστηκαν στην Κουάλα ΛουμπούρΜια εικόνα της Παναγίας εμφανίστηκε σε παράθυρο νοσοκομείου έξω από την Κουάλα Λουμπούρ στις αρχές του Νοεμβρίου του 2012. Εκατοντάδες καθολικοί συγκεντρώθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Sime Darby για να δουν μια εικόνα που εμφανίστηκε σε παράθυρο του 7ου ορόφου η οποία έμοιαζε με την Παναγία. Μαζεύτηκε μεγάλο πλήθος. Άναψαν κεριά, τραγούδησαν θρησκευτικούς ύμνους, προσευχήθηκαν και ανέφεραν ότι, επίσης, βλέπουν ότι σχηματίστηκε μια εικόνα του Ιησού σε απόσταση μόλις δύο σειρές από παράθυρα δίπλα από τη μητέρα Του.
«Πιστεύουμε ότι η Παρθένος, η μητέρα του Θεού, έχει ένα μήνυμα για μας, όπως μας κοιτά προς τα κάτω και έπειτα κοιτά μια σημαία της Μαλαισίας. Μπορούμε επίσης να δούμε τον Ιησού ο Οποίος κινείται επίσης, δεν μένει ακίνητος,» είπε η Eunice Φερνάντες που ζει εκεί κοντά.
Ο π. Andrew Lawrence, συντάκτης της Καθολικής εφημερίδας ‘The Herald’ της Μαλαισίας δήλωσε σχετικά με την αυθεντικότητα του θαύματος ότι «θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι φανταστικές αλλά πραγματικές οι εμφανίσεις». Η Μαλαισία είναι σε μεγάλο βαθμό μουσουλμανική χώρα, αλλά υπάρχει μια σημαντική μειονότητα των Καθολικών. (Πηγή: asiaone.com, AFP )
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι δύο εικόνες είναι θαύματα που πραγματοποιήθηκαν από το Δάσκαλο Ιησού.)Εμφάνιση του Σάι Μπάμπα

Εμφάνιση του λεπτοφυές σώματος του Σάι ΜπάμπαΤην 11η Αυγούστου του 2012, κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου με θέμα 'Ηθικές Αξίες του Ανθρώπου' που διοργάνωσε το κέντρο Εκπαίδευσης Σάι Μπάμπα στην αίθουσα Sasana Budaya, στο Sai Ganesha της Sunggal στην Ινδονησία, ένας από τους διοργανωτές, ενώ τραβούσε φωτογραφίες, πρόσεξε μια λαμπερή φωτεινή μορφή σε μια από αυτές. Ο επικεφαλής του κέντρου αναγνώρισε αμέσως το λεπτοφυές σώμα του Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα. Όλοι ήταν περιχαρείς για την επίσκεψη του Σουάμι. [Στμ: Περισσότερα εδώ]
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν μια αυθεντική εμφάνιση του Σάι Μπάμπα.)


Σταυροί από φως

Σταυροί από φως
Σταυρός από φως
Δύο σταυρούς από φως φωτογράφησε η Ε. S. στην πόλη Κρασνοντάρ στη Ρωσία, τον Αύγουστο του 2012. Οι σταυροί εμφανίστηκαν στο σπίτι του πατέρα της στην πόρτα της κουζίνας και του ενός δωματίου.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι εκδηλώθηκαν από το Μαϊτρέγια.)Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές