Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Το 'άστρο' και άλλα 'σημεία' των καιρών

Αναφορές του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ σε γράμματα που αποστάλθηκαν στο Share International

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Ιουνίου του 2012.


Αναφορές του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ σε γράμματα που αποστάλθηκαν στο Share International

Γράμμα προς το Share International
Στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας τον Μάρτιο του 2012, στις 20:00 κοιτάξαμε τον ουρανό σε ύψος λίγο χαμηλότερο από τη θέση της ζώνης του Ωρίωνα, και στην αριστερή πλευρά είδαμε ένα λαμπρό αστέρι να αλλάζει χρώματα με μεγάλη ταχύτητα. Κάποια στιγμή το αστέρι χωρίστηκε σε δύο κομμάτια, το ένα μικρότερο από το άλλο. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια, γιατί αισθανθήκαμε μια ενέργεια να διαπερνά κατευθείαν τις καρδιές μας. Ήταν, πράγματι, το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια;
Όνομα που δεν αποκαλύπτεται μετά από αίτηση του γράφοντα, Βαλένθια. Ισπανία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αστέρι ήταν πράγματι το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

Γράμμα προς το Share International
Γαλλικό νόμισμα του 1680 που απεικονίζει ένα ΑΤΙΑ (UFO) Η φωτογραφία δείχνει ένα Γαλλικό νόμισμα του 1680. Στη μία πλευρά του νομίσματος φαίνεται να απεικονίζεται ένα ΑΤΙΑ (UFO)  και η λατινική επιγραφή «OPPORTUNUS ADEST». [Στμ: μπορείτε να δείτε μια ακόμα καλή φωτογραφία εδώ]. Το νόμισμα κυκλοφορούσε νόμιμα στη Γαλλία εκείνη την εποχή. (1) Ποιος αποφάσισε να κόψει τέτοια νομίσματα με την συγκεκριμένη εικόνα και επιγραφή; (2) Ήταν κάποιος που γνώριζε την ύπαρξη των Αδερφών μας από το Διάστημα; (3) Μήπως ήθελε να αφήσει ένα σημάδι της ιστορικής σχέσης μαζί τους;
S.M., Αργεντινή.
* [Σημείωση: Η επιγραφή μεταφράζεται «Εδώ την κατάλληλη στιγμή». Τα κέρματα κόπηκαν το νωρίτερο το 1656. Πηγή: thelivingmoon.com]
Ο Μπέντζαμιν Κρεμ απαντά: (1) Το νόμισμα κόπηκε από τον Λουδοβίκο ΙΔ', βασιλιά της Γαλλίας, για να τιμήσει το γεγονός της εμφάνισης του αντικειμένου  στον ουρανό. Χιλιάδες άνθρωποι ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Ήταν διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη. (2) Ναι. (3) Ναι.
Άμστερνταμ, Ολλανδία
Άμστερνταμ, Ολλανδία - Σειρά από φωτογραφίες ενός φωτεινού άστρου που άλλαζε γρήγορα χρώματα κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Ελήφθησαν στα τέλη Μαρτίου του 2012, σε νοτιοδυτική κατεύθυνση πάνω από τον ορίζοντα κατά 30 μοίρες περίπου. Στάλθηκαν από τον/την C.Q., Άμστερνταμ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Κωνστάντζα, Ρουμανία
Κωνστάντζα, Ρουμανία -19 Απριλίου του 2012. «Είδα ένα αστέρι στον ουρανό, ή τουλάχιστον αυτό νόμιζα ότι ήταν. Εκείνο που τράβηξε την προσοχή μου ήταν ότι τρεμόπαιζε έντονα σε διάφορα χρώματα. Πήρα τη βιντεοκάμερά μου και άρχισα να το κινηματογραφώ.»
(Πηγή: YouTube: ForsakenCTpk)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Η Συνάθροιση των Δυνάμεων του Φωτός


Διαστημόπλοιο από τον Άρη όπως παρατηρήθηκε στο Google SkyGoogle Sky - Ένα μεγάλο, δισκοειδές αντικείμενο άγνωστης προέλευσης παρατηρήθηκε στο Google Sky (διαδικτυακό παρατηρητήριο του ουρανού και του διαστήματος). Εικόνες από το στρογγυλό, γεμάτο στίγματα, πράσινο αντικείμενο δημοσιεύθηκαν στο YouTube στις 6 Μαΐου 2012. (Πηγή: news.gather.com, YouTube: planetkrejci)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)
Tainan, Ταϊβάν - Το πρωί της 10ης Ιανουαρίου του 2012 κάτοικοι της πόλης Tainan στη Ταϊβάν παρατήρησαν ένα παράξενο φαινόμενο που δημιούργησε αμέσως εικασίες σχετικά με πιθανό ΑΤΙΑ (UFO) πάνω από την πόλη. Σύμφωνα με την αναφορά του CNN: «Το πρωί είχε ελαφριά συννεφιά. Ένα στρώμα από σύννεφα μεγάλου υψόμετρου κάλυπταν τον ουρανό. Κάποια στιγμή, μεταξύ 10.15 - 11 πμ τοπική ώρα, σχηματίστηκε μια μεγάλη τρύπα. Για την ακρίβεια, τα σύννεφα άνοιξαν αφήνοντας μια τέλεια σφαιρική τρύπα διαμέτρου τουλάχιστον 6 χλμ.» (Πηγή: CNN, Examiner.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η  τρύπα διαμέτρου 6 χλμ. στα σύννεφα δεν ήταν κάποιο ΑΤΙΑ, αλλά δημιουργήθηκε στον ουρανό από διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)


Χιούστον, Τέξας, ΗΠΑ - 8 Απριλίου του 2012. Σε ένα κινηματογραφημένο απόσπασμα φαίνεται ένα ροζ / μωβ εξαγωνικό αντικείμενο που πηδά εδώ κι εκεί. Αυτός που τράβηξε το απόσπασμα λέει: «Έχω μεγεθύνει την εικόνα όσο μπορούσα. Ορκίζομαι ότι δεν κινούμουν. Αν ξέρετε τι είναι παρακαλώ πείτε μου και εμένα...» (Πηγή: YouTube: cinmar390)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)

 
Mission, Τέξας, ΗΠΑ - 23 Μαρτίου του 2012. «Δεν έχω ξαναδεί αυτή τη διάταξη των φώτων σε οποιοδήποτε στρατιωτικό ή πολιτικό αεροσκάφος που έχω συναντήσει ποτέ, το αντικείμενο δεν είχε ήχους πρόωσης και ενώ πετούσε περισσότερα φώτα έγιναν ορατά.» (Πηγή:YouTube: STXparanormal)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν διαστημόπλοιο από τον Άρη).Άλλα σημεία των καιρών

Οι «Εξωγήινοι» μπορεί να υπάρχουν λένε οι επιστήμονες

Υπάρχουν δισεκατομμύρια πλανήτες σαν τη Γη και πολλοί θα μπορούσαν να κατοικούνται, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature τον Ιανουάριο του 2012. Μια ομάδα, που περιελάμβανε επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και του University College του Λονδίνου, αρχικά ανακάλυψε 10 νέους πλανήτες μεταξύ των ετών 2002 και 2007. Έπειτα, δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα αστέρια διαθέτουν πλανήτες σε τροχιά γύρω τους, προέβλεψε, μέσω υπολογιστικών μοντέλων, ότι υπάρχει μια πιθανότητα τουλάχιστον 10 δις από τους 100 δισεκατομμύρια πλανήτες να είναι παρόμοιοι με τη Γη, και ως εκ τούτου να διαθέτουν την κατάλληλη θερμοκρασία για τη διατήρηση της ζωής. Αν και οι περισσότεροι θα είναι ακατοίκητοι, υπάρχει πιθανότητα για «νέες συναρπαστικές μορφές ζωής». Ο Ντάνιελ Kubas, του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του Παρισιού δήλωσε: «Συνηθίζαμε να πιστεύουμε ότι η Γη μπορεί να είναι μοναδική. Αλλά τώρα φαίνεται ότι υπάρχουν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια πλανήτες με μάζα παρόμοια με αυτή της Γης.» (Πηγή: Daily Mail, Βρετανία) [Στμ: κείμενο με παρόμοιες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε, στα Ελληνικά, εδώ]Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές