Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Το 'άστρο' και άλλα 'σημεία' των καιρών

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του τεύχους Ιουλίου - Αυγούστου του 2012.


Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Σημάδια της παρουσίας των Αδερφών μας από το Διάστημα

Ισραήλ, 7 Ιουνίου του 2012. Σπειροειδές ΑΤΙΑ πάνω από τη Μ. Ανατολή.
Καύκασος, 7 Ιουνίου του 2012
Ισραήλ, 7 Ιουνίου του 2012. Σπειροειδές ΑΤΙΑ πάνω από τη Μ. Ανατολή. Καύκασος, 7 Ιουνίου του 2012.

 Ένα περίεργο ουράνιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στις 7 Ιουνίου του 2012 σε ευρύ γεωγραφικό τόξο που εκτείνεται από τη Γεωργία, την Αρμενία, την Τουρκία, το Λίβανο μέχρι την Ιορδανία και άλλες χώρες της περιοχής. Πολλά τοπικά αστυνομικά τμήματα δέχτηκαν κλήσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι είχαν δει ένα σπειροειδές ΑΤΙΑ (UFO). Το λαμπερό αντικείμενο στροβιλιζόταν κυκλικά και κάποια στιγμή φάνηκε να διαλύεται, σαν να ήταν καπνός, είπαν ορισμένοι παρατηρητές. Το αντικείμενο εξέπεμπε φως και άφηνε πίσω του ίχνος καπνού.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Ασφαλείας προέβησαν σε δήλωση αναφορικά με το συμβάν, λέγοντας ότι δεν ήταν ενήμερες για τυχόν αντίστοιχες δραστηριότητες στην περιοχή. Ο διακεκριμένος Ισραηλινός αστρονόμος Δρ Yigal Pat-El, πρόεδρος της Ισραηλινής Ένωσης Αστρονομίας και διευθυντής ενός αστρονομικού παρατηρητηρίου, δήλωσε στην εφημερίδα Ediot Ahronot ότι είναι αρκετά πιθανό το αντικείμενο να ήταν ένας βαλλιστικός πύραυλος. «Το πιο πιθανό είναι να παρουσίασε βλάβη. Αυτό που παρατήρησαν οι άνθρωποι ήταν τα απομεινάρια του και (εκπομπές από) το καύσιμό του.  Ανέβηκε σε ύψος 200-300 χιλιομέτρων και γι 'αυτό ήταν ορατό σε τόσο ευρεία γεωγραφική περιοχή», δήλωσε στην εφημερίδα. Πρόσθεσε ότι δεν ήταν κάποιος μετεωρίτης: «Έμοιαζε σαν ένα μικρό αντικείμενο που ξαφνικά άρχισε να μεγαλώνει και να κάνει σπειροειδείς κινήσεις». [Στμ: κανένας βαλλιστικός πύραυλος δεν είναι αρκετά μεγάλος ώστε να διακρίνεται με γυμνό μάτι ενώ βρίσκεται σε ύψος 200-300 χλμ. Ούτε ακόμα και το πολύ -πολύ μεγαλύτερο διαστημικό λεωφορείο δεν ήταν ορατό σε τέτοια ύψη. Επίσης, όταν έχει ανέβει τόσο ψηλά δεν του έχει απομείνει αρκετό καύσιμο για να το εκχύσει ή/και να το κάψει ώστε να εκπέμψει τόσο μεγάλη μάζα καπνού ή, ακόμα περισσότερο, να φωτίζει για αρκετή ώρα τόσο έντονα που να διακρίνεται 200-300 χλμ. μακριά].
Υποψίες ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν πύραυλος δημιουργούνται από μια δήλωση του Ρωσικού Υπουργείου Αμύνης που ανέφερε την δοκιμαστική πτήση του στρατηγικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Topol. Η εκτόξευση έγινε από τη νότια περιοχή Αστραχάν της Ρωσίας σε μια περιοχή δοκιμών στο Καζακστάν, 3.500 χιλιόμετρα βορειότερα από τα σύνορα του Ισραήλ, όπου το αντικείμενο εμφανίστηκε.
Ωστόσο, οι τροχιές του πυραύλου και του μυστηριώδους ΑΤΙΑ ήταν πολύ διαφορετικές. (Πηγή: dailystar.com.lb, cbn.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το σπειροειδές αντικείμενο ήταν ένα ΑΤΙΑ από τον πλανήτη Άρη.)


Άγνωστης ταυτότητας «διαστημικές σφαίρες» έπεσαν από τον ουρανό

Βραζιλία, 2012
Ναμίμπια, 2011
Βραζιλία, 2012 Ναμίμπια, 2011

Ανεξακρίβωτης ταυτότητας μεταλλικές σφαίρες έπεσαν από τον ουρανό στη Ναμίμπια το 2011 και στο βόρειο τμήμα της Βραζιλίας το Φεβρουάριο του 2012. Τα σφαιρικά μεταλλικά αντικείμενα, που ζύγιζαν μεταξύ 30 και 50 κιλά και είχαν διάμετρο περίπου ένα μέτρο, έφεραν δύο προεξοχές αντιθετικά στην περίμετρο της σφαίρας. Και στις δύο περιπτώσεις, η στρατιωτική αστυνομία κατάσχεσε τις σφαίρες.
(Πηγή: The Namibian, Theblaze.com, Rt.corn)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι και οι δύο «αγνώστου ταυτότητας σφαίρες» προέρχονται από τον Άρη και τις έριξαν σκόπιμα στη Γη ως τμήμα σειράς Σημείων, ως μέρος προγράμματος που έχουν αναλάβει οι Διαστημικοί Αδερφοί μας με σκοπό την προειδοποίηση της ανθρωπότητας για την ύπαρξή τους και την παροχή γενικευμένων υπαινιγμών για την τεχνολογία τους. Οι σφαίρες αυτές αποτελούν αντίγραφα διαστημικών σκαφών συλλογής στοιχείων όπως των επιπέδων της ακτινοβολίας, της ρύπανσης κ.α. Είναι εργαστήρια και σκάφη συλλογής πληροφοριών.)

ΑΤΙΑ (UFO) στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας

ΑΤΙΑ (UFO) στο βυθό της Βαλτικής ΘάλασσαςΤο 2011 ο Πίτερ Λίντμπεργκ (Peter Lindberg) και ο Ντένις Άσμπεργκ (Dennis Asberg) της καταδυτικής εταιρείας «Ocean Explorer» (Θαλάσσιος Εξερευνητής) ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο στη Βαλτική Θάλασσα. Το αντικείμενο έχει σχήμα κυκλικό ή μισοφέγγαρου και φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του μακριά ουρά.  Το μέγεθός του είναι περίπου όσο ένα αεροπλάνο τύπου «Τζάμπο». Εντόπισαν αυτό το τεράστιο κύλινδρο διαμέτρου 60 μέτρων περίπου με ουρά μήκους περίπου 400 μέτρων, να αναπαύεται στο βυθό σε βάθος περίπου 100 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της Βαλτικής με το σόναρ. Το βυθισμένο αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο - που στην ουσία είναι ΑΤΠΑ (USO), Αγνώστου Ταυτότητας Πλέων Αντικείμενο - έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το διαστημικό σκάφος Millennium Falcon από την ταινία Star Wars - Episode IV (Πόλεμος Των Άστρων – 4ο επεισόδιο) - και φαίνεται να είναι προφανώς ανθρώπινη κατασκευή. Όχι μακριά από αυτό βρίσκεται ένα μικρότερο δισκοειδές αντικείμενο το οποίο, επίσης, έχει ‘ουρά’ που εκτείνεται περίπου 400 μέτρα από το σώμα του. Το Σαββατοκύριακο της 8ης Ιουνίου του 2012, οι δύτες επανήλθαν στην περιοχή και με τη βοήθεια τηλεχειριζόμενης κάμερας προσπάθησαν να καθορίσουν την ακριβή ταυτότητα του αντικειμένου.
(Πηγή: Huffington Post, Dailymail.co.uk) [Στμ: Δείτε και εδώ]
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα δύο αντικείμενα είναι αντίγραφα που τα έριξαν σκόπιμα εκεί οι Αδερφοί μας από το Διάστημα. Αυτό που μοιάζει με το Millennium Falcon είναι αντίγραφο ενός σκάφους από τον πλανήτη Άρη. Ο μικρότερος μεταλλικός δίσκος που βρέθηκε κοντά του είναι ένας τύπος αισθητήρα, επίσης Αρειανής προέλευσης.)

Άλλα σημεία των καιρών

Ένας Άγγελος ντυμένος στα λευκά - Ο Μαϊτρέγια στη Συρία

Ο Μαϊτρέγια στη Συρία 1
Ένα μικρό βίντεο που έχει αναρτηθεί από τον Ιανουάριο του 2012 στο YouTube δείχνει πολλούς ανθρώπους να βρίσκονται σ’ ένα δρόμο στη Συρία και να πέφτουν πυροβολισμοί. Οι περισσότεροι τρέχουν για ν’ αποφύγουν τις σφαίρες, αλλά ένα μικρό αγόρι χτυπήθηκε αρκετές φορές και σωριάζεται στο έδαφος. Οι υπόλοιποι καλύπτονται στο πλάι για να προστατευτούν και δεν μπορούν να το προσεγγίσουν διότι ο δρόμος βάλλεται από τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις. Ακούγονται φωνές, άνθρωποι που τρέχουν ολόγυρα χωρίς να μπορούν να βοηθήσουν. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένας άντρας με λευκή κελεμπία να προχωρά προς το σημείο του τραυματία με ιδιαίτερη ηρεμία. Τον πλησιάζει, σκύβει και τον σηκώνει με μεγάλη ευκολία. Φαίνεται να τον μεταφέρει στο ένα του χέρι και προσεκτικά να τον παραδίδει σε ένα μικρό πλήθος ανθρώπων που είχαν βρει καταφύγιο σ’ ένα κάθετο στενό. Μετά από αυτό χάνεται από το βίντεο.

Ο Μαϊτρέγια στη ΣυρίαΌπως επισημαίνεται από μάρτυρες του περιστατικού, ο άγνωστος άνδρας ήταν ντυμένος με μια άψογη λευκή κελεμπία η οποία, καθότι το λευκό είναι το χρώμα που φοριέται για το προσκύνημα στον ισλαμικό κόσμο, δεν φαίνεται να ταιριάζει με την γενικότερη κατάσταση σύγκρουσης και πολέμου. Ένας blogger, μάλιστα, σχολιάζει ότι τα ρούχα του διασώστη δεν φαίνεται να λερώθηκαν καθόλου από το αίμα του θύματος.
Αρκετά σχόλια αναφέρονται στο γεγονός ότι το πλήθος στο βίντεο μόλις είδε την λευκή μορφή άρχισε να φωνάζει «Αλλάχ» [Στμ: Θεέ].
Πηγές στη Συρία λένε ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση στην οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν ανθρώπους ντυμένους στα λευκά να προσφέρουν βοήθεια σε θύματα της συνεχιζόμενης σύρραξης. Ένα άλλο βίντεο περιλαμβάνει αυτό το σχόλιο: «Κάποιος μαχητής του απελευθερωτικού στρατού της Συρίας ερωτήθηκε από έναν από τα φιλοκυβερνητικά στρατεύματα: «Ποια είναι αυτά τα όντα που πολεμούν πάνω σε λευκά άλογα; Οδήγησέ μας σε αυτούς.» Ο μαχητής δεν γνώριζε! (Πηγή: YouTube)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο «ντυμένος όλος στα λευκά» άνθρωπος ήταν ο Μαϊτρέγια).

 
Σπειροειδές αγρογλυφικόΣπειροειδές αγρογλυφικό – Ο φωτογράφος Gian Domenico Marchi εντόπισε ένα αγρογλυφικό στο Bracciano, Bertinoro του ForliCesena της Ιταλίας. Εμφανίστηκε τη νύχτα μεταξύ 19 και 20 Μαΐου του 2012, σ’ ένα χωράφι με σιτάρι και παρατηρήθηκε από τον αγρότη την αυγή. Βρίσκεται στη Via Molino Bratti, κοντά στην πόλη του Bertinoro. Έχει διάμετρο 55,8 μέτρα αποτελείται από 67 τμήματα. (Φωτογραφία από τον Gian Domenico Marchi, www.faenzashiatsu.it) (Πηγή: cropcircleconnector.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό το αγρογλυφικό έγινε από ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)
Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές