Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Αναφορές στα ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube'Σημεία' των καιρών στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης

   Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα  Σεπτεμβρίου του 2011.


'Το φως του Βούδα' φάνηκε σε όρος της Κίνας

«Το φως του Βούδα» σε όρος της Κίνας

Τον Ιούνιο του 2011 πάνω από το ναό Yuntai στο ομώνυμο όρος που βρίσκεται έξω από την πόλη Chongqing της επαρχίας Σιτσουάν στην Κίνα εμφανίστηκε ένα φωτεινό φαινόμενο που είναι γνωστό ως το ‘φως του Βούδα’. Λάμποντας με επτά διαφορετικά χρώματα, ο κύκλος που αποτελεί το λεγόμενο «Φως του Βούδα» φάνηκε στη Δύση, ενώ ο ήλιος ήταν ακόμη στην ανατολή, και διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

«Με το που βγήκε ο ήλιος μετά τη βροχή, κάποιοι φίλοι με κάλεσαν μαζί μ’ έναν εκπαιδευτή του Τάι Τσι για να βγάλουμε φωτογραφίες του βουνού Yuntai,» γράφει στο ιστολόγιό (blog) του ο Puti Wushu. «Κατά την άφιξή μας στην αίθουσα Yuantong του Ναού Yuntai, είδαμε τον κύκλο ο οποίος σχημάτιζε το απόκοσμο φως του Βούδα, που είχε να εμφανιστεί πολλά χρόνια. Όλοι μας αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά που αντικρίζαμε το θέαμα αυτό. Είναι εκπληκτικό ότι στο κέντρο του φωτός του Βούδα διακρινόταν μια ανθρώπινη σκιά.»

«Αν και οι πέντε ή έξι από εμάς βρισκόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον σε ευθεία γραμμή, ο καθένας μας έβλεπε μόνο τη δική του μοναδική σκιά. Στην αρχή αυτό μας φάνηκε απίστευτο. Τότε ένας από μας κούνησε τα χέρια του, με το υπόλοιπο σώμα του να παραμένει ακίνητο. Είδε και φωτογράφησε μόνο τη δικιά του σκιά που κουνούσε τα χέρια της. Εν τω μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι φωτογραφήσαμε ο καθένας τη δικιά του εντελώς ακίνητη σκιά που φαινόταν στο κέντρο του φωτός του Βούδα».

Το ‘Φως του Βούδα’ θεωρείται ως μια εξαιρετική εκδήλωση - ένα οπτικό και μετεωρολογικό φαινόμενο που πιστεύεται ότι δημιουργείται όταν ακτίνες φωτός εισέρχονται σε σταγονίδια νερού από αντίθετα σημεία και στη συνέχεια υποβάλλονται σε εσωτερική ανάκλαση. Η πρώτη καταγεγραμμένη εκδήλωσή του στην Κίνα ήταν στο όρος Emei το 63 μ.Χ. Όταν, επιπρόσθετα, το άτομο θεατής βλέπει μόνο τη δική του αντανάκλαση στην εικόνα, θεωρείται ως ένδειξη προσωπικής φώτισης και ευλογίας από το Βούδα. (Πηγή: chinauncensored.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν σημάδι που εκδήλωσε ο Μαϊτρέγια χρησιμοποιώντας το φαινόμενο του «Φωτός του Βούδα».)


Εμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO) απ’ όλο τον κόσμο

ΗΠΑ, Χαβάι, Mauna Kea  - Αναφέρθηκε τον Ιούνιο του 2011. Κινηματογραφικές εικόνες από μια απίστευτη έκρηξη φωτός που έμοιαζε με φούσκα στο νυχτερινό ουρανό  καταγράφηκαν από τους καταγραφείς βίντεο υψηλής πυκνότητας που είναι τοποθετημένα στο τηλεσκόπιο του Mauna Kea της Χαβάης [Στμ: Αυτές οι κάμερες (Time Lapse Recorders) καταγράφουν μεγάλα χρονικά διαστήματα και  τα αναπαράγουν πολύ πιο γρήγορα επειδή δεν καταγράφουν την πλήρη χρονική αλληλουχία. Παράδειγμα εδώ]. Η λαμπερή σφαίρα χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να επεκταθεί μέχρι να γεμίσει σχεδόν ολόκληρο το πλαίσιο (‘καρέ’) και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, όπως εμφανίστηκε.

Ισχυρίστηκαν ότι δημιουργήθηκε από καύσιμο που εκτινασσόταν από Αμερικανικό διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο που σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων είχε εκτοξευθεί τρία λεπτά νωρίτερα από την αεροπορική βάση του Vandenburg της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.(Πηγή: dailymail.co.uk)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα ΑΤΙΑ από τον Άρη.)


ΗΠΑ, Φλόριντα, Melbourne - Το Σάββατο της 16ης Ιουλίου του 2011, μια κάμερα παρακολούθησης της ουράνιας σφαίρας τύπου Allsky που βρίσκεται στην οροφή του Κτιρίου Olin Science στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Φλόριντα,  στην πόλη Melbourne της Φλόριντα των ΗΠΑ, κατέγραψε ένα ιδιαίτερα φωτεινό ΑΤΙΑ να διασχίζει το νυχτερινό ουρανό. Στο απόσπασμα του βίντεο που καταγράφηκε διακρίνεται το μεγαλύτερο φως του φεγγαριού και ένα μικρότερο, εξίσου έντονο, φως που κινηματογραφήθηκε ενώ κινείτο στα άκρα του ορίζοντα μέχρι να εξαφανιστεί. (Πηγή: examiner.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα ΑΤΙΑ από τον Άρη.)


Βρετανία, Cottered, Hertfordshire - Την 3η Αυγούστου του 2011, ο Mike Sewell, αθλητικός δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού BBC Radio 5 live, οδηγούσε από το σπίτι του προς στη κεντρική Αγγλία για να προλάβει μια πτήση νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ, όταν είδε «ένα μεγάλο δίσκο, ένα στρογγυλού σχήματος σκάφος» πάνω από το χωριό Cottered, κοντά στο Buntingford του Hertfordshire.

Κάλεσε το ραδιοφωνικό σταθμό που δουλεύει, και η συνέντευξη του με τον παρουσιαστή Nicky Campbell  μεταδόθηκε ζωντανά σε εκατομμύρια ακροατές.

Είπε: «ήμουν μάλλον γύρω στα 25 με 30 χιλιόμετρα έξω από το Στάνστεντ στις 4:15 το πρωί όταν εμφανίστηκε αυτό το μεγάλο λαμπρό φως στον ουρανό το οποίο κατηφόριζε προς το δρόμο. Όπως πλησίασα κοντύτερα έκλεινε προς τα αριστερά, και όπως έκλεινε ... και πετούσε πάνω από την ύπαιθρο μπορούσα να δω από κάτω του. Δεν ήταν αεροπλάνο ούτε ελικόπτερο. Σίγουρα ήταν ένα είδος - και φοβάμαι που το λέω - δίσκου. Είχε πολλά φώτα που αναβοσβήνουν γύρω του. Από κάτω υπήρχαν τουλάχιστον δύο μεγάλα φωτεινά επίπεδα φώτα, λευκά με πιο απαλό φως. Στη συνέχεια απλά πέταξε γύρω από μια συγκεκριμένη περιοχή πάνω από κάποιο χωράφι για μερικές στιγμές.

«Είχα μείνει εντελώς εμβρόντητος, προσπαθούσα να μην βγω έξω απ’ το δρόμο, ο οποίος ήταν μικρός και επαρχιακός. Τελικά παράτησα την προσπάθεια παρακολούθησής του και το έχασα, αλλά είμαι βέβαιος ότι για περίπου δύο ή τρία λεπτά είδα κάτι που, νομίζω, δεν ήταν φυσιολογικό αεροπλάνο. Ήμουν σε πλήρη εγρήγορση και είχα σώας τας φρένας. Φρικάρισα, όμως, εντελώς μετά από αυτό ... Το σκάφος κατευθυνόταν δυτικά και όχι ανατολικά προς το Στάνστεντ. Δεν είχε το σχήμα ενός κανονικού αεροσκάφους - ήταν ένας μεγάλος δίσκος, στρογγυλού σχήματος και δεν απομακρύνθηκε. Το παρακολούθησα για δύο ή τρία λεπτά ώσπου το έχασα τελικά από τα μάτια μου.»

Αμέσως μετά την συνέντευξη του κ. Sewell, ο Nicky Campbell έλαβε τηλεφωνική κλήση από τον εμπειρογνώμονα σε θέματα ΑΤΙΑ Timothy Good.

Ο Timothy Good είπε: «Ήταν σαφέστατα κάποιο μη συμβατικό αεροσκάφος ... Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν εξωγήινης προέλευσης - Γνωρίζω προσωπικά ότι απόρρητα αεροσκάφη και διαστημόπλοια πετάνε υπό τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Όπως είπε ο Ben Rich (ο οποίος ανέπτυξε το αεροσκάφος τύπου Stealth [που είναι ‘αόρατο’ για τα ραντάρ]), υπό την παρουσία δύο φίλων μου: «Τώρα έχουμε την τεχνολογία για να πάμε στ' αστέρια.» Αυτό ειπώθηκε το 1993.»

Ο Nicky Campbell είπε: «Από πού προέρχεται η τεχνολογία αυτή;»

Ο Timothy Good είπε: «Από τα εξωγήινα σκάφη - μελετούν τα εξωγήινα σκάφη που περισυνέλεξαν, και έρχονται επίσης σε επαφή με αληθινούς εξωγήινους οι οποίοι μας βοηθούν να αναπτύξουμε αυτή την τεχνολογία.»(Πηγή: BBC Radio Five Live, Βρετανία)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για κάποιο ΑΤΙΑ από τον πλανήτη Άρη. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι επιστήμονες έχουν αποκτήσει, ως ένα βαθμό, εξωγήινη τεχνολογία από τους Αδερφούς μας από το Διάστημα.)


ΑΤΙΑ βρέθηκε στο βυθό

Βαλτική Θάλασσα, Βοθνιακός Κόλπος - Μια ομάδα από Σουηδούς κυνηγούς θησαυρών που ειδικεύεται στην ανάκτηση παλιών κρασιών από ναυάγια σε μεγάλα βάθη βρήκε κάτι ασυνήθιστο στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας.

Την 19η Ιουνίου του 2011, ο Peter Lindberg και το πλήρωμά του πλοίου του Ocean Explorer είδαν στην οθόνη του σόναρ ένα δισκοειδές αντικείμενο θαμμένο μέσα στη λάσπη σε βάθος 87 μέτρων στον Βοθνιακό κόλπο στη Βαλτική Θάλασσα. Το αντικείμενο είχε διάμετρο 20 μέτρα. Επίσης φαινόντουσαν ίχνη πρόσκρουσης μήκους  τριακοσίων μέτρων τα οποία οδηγούσαν σε αυτό.

Ο Lindberg ισχυρίζεται ότι στα 18 χρόνια της επαγγελματικής του εμπειρίας με υποθαλάσσια ναυάγια δεν έχει δει τίποτα παρόμοιο με αυτή την «περίεργη ανωμαλία». Οι εικόνες από το σόναρ που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο ήγειραν πολλές εικασίες σχετικά με τη φύση του αντικειμένου, αλλά ο ίδιος δεν υπαινίχθηκε ότι ήταν κάποιο ΑΤΙΑ. «Εξαρτάται από τον υπόλοιπο κόσμο να αποφασίσει περί τίνος πρόκειται», είπε, αλλά από τη στιγμή που θα λάβει επαρκή χρηματοδότηση θα επιστρέψει για να ερευνήσει το αντικείμενο πληρέστερα. (Πηγή: International Business Times, ΗΠΑ· YouTube· oceanexplorer.se)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει το αντικείμενο ήταν ένα εγκαταλελειμμένο ΑΤΙΑ από τον Άρη.)


Αγρογλυφικό στο Τενεσί των ΗΠΑ

Αγρογλυφικό εμφανίστηκε στο Madisonville του Τενεσί των ΗΠΑ. Παρατηρήθηκε αρχικά στις 12 Μαΐου 2011 από τον αναπληρωτή του τοπικού σερίφη. Δημιουργήθηκε σε χωράφι με πρώιμο πράσινο σιτάρι, στο ίδιο χωράφι, και με το ίδιοσχεδόν σχέδιο, όπως ένα αγρογλυφικό του 2007 το οποίο είχε μελετηθεί και επιβεβαιωθεί ως αυθεντικό από τον Διεθνή Όμιλο Διερεύνησης Αγρογλυφικών (International Crop Circle Research Association). Σύμφωνα με σχόλιο που δημοσιεύτηκε σε βίντεο αναρτημένο στο YouTube για τον σχηματισμό του 2011: «Η εφημερίδα τράβηξε την εικόνα από ελικόπτερο ... Το σιτάρι δεν έσπασε, αλλά είχε ‘εκραγεί’ στα γόνατα (κόμβους), προκαλώντας την πτώση του.» (Πηγή: cropcircleconnector.com· YouTube: justa4t)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν αυθεντικό αγρογλυφικό που δημιουργήθηκε από Αρειανό διαστημόπλοιο.)
Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube


Θαύμα στη Φινλανδία

Θαύμα στη Φινλανδία Στο Hämeenlinnna της Φινλανδίας ο τοπικός νεωκόρος Timo Jauhola έμεινε έκπληκτος από την εμφάνιση ενός τρισδιάστατου ολογράμματος στην πόρτα του αχυρώνα του, την Τρίτη 9 Αυγούστου του 2011. Η εικόνα που εμφανίστηκε ήταν σαφώς της Παναγίας με το βρέφος Ιησού στην αγκαλιά της. Ο νεωκόρος εξηγεί: «Το βράδυ, αφού επέστρεψα σπίτι, παρατήρησα πως ο αέρας στην αυλή ήταν ηλεκτρισμένος και τα μαλλιά μου σηκώνονταν στο κεφάλι μου. Η γάτα μου το 'σκασε προς τα μέσα». Είδε την τρισδιάστατη εικόνα και, όπως περπάτησε γύρω της, την παρατήρησε από κάθε της πλευρά. Παρέμεινε ορατή και έλαμπε στο σκοτάδι για μερικές ώρες. Στην αρχή ο Jauhola τρόμαξε με το θέαμα, μετά όμως έφερε την φωτογραφική του μηχανή και κατάφερε να την απαθανατίσει. «Δεν θα μπορούσε να ήταν κάποια αντανάκλαση. Μπροστά υπήρχαν μόνο θάμνοι και δεν μπορώ να φανταστώ από που θα μπορούσε να  προέλθει αυτό το φως», είπε. Μετά την Τετάρτη η εικόνα δεν ξαναφάνηκε, αλλά ο Jauhola ισχυρίζεται ότι είναι βέβαιος για αυτό που είδε. (Πηγή: συνεργάτης της Φινλανδική έκδοσης του Share International)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο Μαϊτρέγια εκδήλωσε αυτό το θαύμα.)
Η φωτογραφία αυτή που τραβήχτηκε την 19η Ιουνίου του 2011 στον καθεδρικό ναό του Speyer , κοντά στη Χαϊδελβέργη της νότιας Γερμανίας, παρουσιάζει μια φωτεινή εικόνα η οποία επιβεβαιώνεται από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ  ότι εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.Η φωτογραφία αυτή που τραβήχτηκε την 19η Ιουνίου του 2011 στον καθεδρικό ναό του Speyer, κοντά στη Χαϊδελβέργη της νότιας Γερμανίας, παρουσιάζει μια φωτεινή εικόνα η οποία επιβεβαιώνεται από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ  ότι εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.ΑΤΙΑ στην Ιαπωνία, Τόκιο. Το βράδυ της 22ας Ιουνίου του 2011 .Ιαπωνία, Τόκιο - Το βράδυ της 22ας Ιουνίου του 2011 στην γειτονιά Arakawa-ku του Τόκιο, πολλοί άνθρωποι σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους στη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Καβαγκούτσι για να παρακολουθήσουν και να φωτογραφίσουν ένα «παράξενο αντικείμενο» που αιωρείτο ψηλά - ένα έγχρωμο δισκοειδές φωτεινό αντικείμενο, που εκτινασσόταν εδώ και εκεί. Το αντικείμενο παλλόταν με γρήγορο ρυθμό αλλάζοντας χρώματα - άσπρο, κόκκινο, πράσινο, μπλε, μοβ. Στη συνέχεια, ενώ ακόμα εκτινασσόταν και άλλαζε χρώματα, άλλαξε σχήμα και έγινε ένα κεντρικό χρωματιστό φως που περιβαλλόταν από ένα ημικύκλιο αποτελούμενο από μικρότερα φώτα. (Πηγή: YouTube: webtvcn09)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα ΑΤΙΑ από τον πλανήτη Άρη.)


Αγρογλυφικά κατά τη διάρκεια του 2011

Τέσσερα από τους πιο πρόσφατα αγρογλυφικά (crop circles - κύκλοι στα σπαρτά) που εμφανίστηκαν σε χωράφια σιτηρών στη Βρετανία. Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτοί οι  σχηματισμοί δημιουργήθηκαν από διαστημόπλοια προερχόμενα από τον πλανήτη Άρη.

Milk Hill, Wiltshire, Βρετανία, 8 Ιουλίου του 2011
Windmill Hill, Wiltshire, Βρετανία, 26 Ιουλίου του 2011
Milk Hill, Wiltshire, Βρετανία, 8 Ιουλίου του 2011
© Steve Alexander
Windmill Hill, Wiltshire, Βρετανία, 26 Ιουλίου του 2011
© Steve Alexander


Temple Balsall, Warwickshire, Βρετανία, Ιούλιου του 2011
Roundway Hill, Wiltshire, Βρετανία, 23 Ιουλίου του 2011
Temple Balsall, Warwickshire, Βρετανία, Ιούλιος του 2011
© Steve Alexander
Roundway Hill, Wiltshire, Βρετανία, 23 Ιουλίου του 2011
© Steve Alexander


Και οι τέσσερεις φωτογραφίες των αγρογλυφικών είναι © Steve Alexander. Κάντε αριστερό 'κλικ' στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Για περισσότερες φωτογραφίες των αγρογλυφικών του τρέχοντος έτους επισκεφθείτε το: www.temporarytemples.co.ukΠρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές