Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Το παρόν είναι μετάφραση αυτής της ιστοσελίδας του ιστοχώρου του Share International.

Αναφορές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης
Φωτογραφίες του αστεριού αποτυπωμένες από video που αναρτήθηκαν στο YouTube
Γράμματα προς το Share International
Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Αναφορές της Ισπανικής τηλεόρασης για το «άστρο»

Στις 5 Απριλίου 2009 το δημοφιλές πρόγραμμα Cuarto Milenio (Τέταρτο της Χιλιετίας) στο Ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Cuatro, έκανε αναφορά στο «αστρικό» σημάδι.

Είδανε το «άστρο» πάνω από το Los Arenales, στη Κόρδοβα, Ισπανία. Tο «άστρο» όπως το είδανε επάνω από το Los Arenales, στη Κόρδοβα, Ισπανία.

Πρόβαλε απόσπασμα από ένα φιλμ που τραβήχτηκε στο Los Arenales, στην επαρχία της Κόρδοβα (Cordoba), από τον οικολόγο Bartolome Olivares ο οποίος περπατούσε στα βουνά όταν είδε ένα μεγάλο, πορτοκαλί φως στον ορίζοντα. Ο δημοσιογράφος Iker Jimenez είπε στους τηλεθεατές: «Σημαντικό. Παρακαλώ δώστε προσοχή σε αυτό, παρατηρητικοί φίλοι μου, και κοιτάξτε στον ουρανό. Τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου λάβαμε πολλές αναφορές για εμφανίσεις, βίντεο και φωτογραφίες. Τι συμβαίνει; Ας κοιτάξουμε αυτό – ένα είδος πορτοκαλί αντικειμένου, κυκλικό, σφαιρικό, που πλησιάζει και απομακρύνεται, το οποίο φαίνεται να πάλλεται.» (πηγή: Cuatro TV, Ισπανία).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει την αναφορά αυτή σαν αυθεντική παρατήρηση του «άστρου»)

Εφημερίδα Times της Μάλτας

«Τι είναι αυτό το μυστηριώδες φως στο νυκτερινό ουρανό;» Ρώτησαν οι Times της Μάλτας, στις 23 Μαρτίου 2009. «Για περισσότερο από ένα μήνα, ένα δυνατό φως στον ουρανό εκπλήσσει αυτούς που το βλέπουνε, κάνοντάς τους να αναρωτιούνται τι είναι αυτό» αναφέρει η δημοσιογράφος των Times της Μάλτας Cynthia Busuttil. «Σχεδόν κάθε απόγευμα, λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, το δυνατό φως παρουσιάζεται πάνω από την εκκλησία της Floriana, μετακινείται στη Lija και μετά πάνω από το Ta’ Qali. Μια ώρα μετά, απλώς εξαφανίζεται ως δια μαγείας… Αλλά τι είναι αυτό το φως; Ένα άστρο ή πλανήτης … ή ένα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο; Και άραγε αυτές οι εμφανίσεις ενέχουν τον κίνδυνο να μετατραπεί η Μάλτα στο Roswell της Μεσογείου; Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το φως είναι λαμπρότερο από οτιδήποτε άλλο στον ουρανό και φαίνεται να υπερίπταται χαμηλότερα από τα αεροπλάνα που περνούν.» Η Αστρονομική Εταιρία της Μάλτας, ωστόσο, έδωσε την εξήγηση ότι φταίνε κάποιες ατμοσφαιρικές διαταραχές όταν η Αφροδίτη είναι χαμηλά στον ουρανό, οι οποίες μπορούν να την κάνουν να αλλάξει εντυπωσιακά χρώματα. Αλλά ένας παρατηρητής σημείωσε: «Στην αρχή νόμιζα ότι σχετίζονταν με την Αφροδίτη ή τον Κρόνο…αλλά λίγο μετά συνειδητοποίησα ότι κάποιες φορές το φως λάμπει ακόμα και αν είναι συννεφιά» (Πηγή: timesofmalta.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει την αναφορά αυτή σαν αυθεντική παρατήρηση του «άστρου»)

 


Φωτογραφίες του αστεριού αποτυπωμένες από video που αναρτήθηκαν στο YouTube οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι αποτυπωμένες από μικρές ταινίες (video) οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο YouTube και απεικονίζουν το «άστρο». Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Βρετανία Α
Βρετανία Β
Βρετανία Γ
Βρετανία Δ
Βρετανία Ε
Βρετανία Ζ

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν αποτυπωθεί όλες από ένα βίντεο στο YouTube με την ονομασία “the star last night” (το άστρο χθες βράδυ). Τραβήχτηκε στις 5 Μαρτίου του 2009 στη Βρετανία, μεταξύ 7:45μμ με 8:15μμ. Στο φιλμ αυτό το «άστρο» φαίνεται να αλλάζει χρώμα επανειλημμένα. (YouTube: kiuhy7)

 

catskills

«Βλέπουμε αυτό το αντικείμενο τις τελευταίες δυο εβδομάδες (Μάρτιος 2009). Εμφανίζεται συνήθως μεταξύ 7μμ με 9μμ και το κινηματογραφήσαμε Νοτιοδυτικά πάνω από τα όρη Catskill. Αν ακούσετε προσεκτικά, θα με ακούσετε να λέω στο βίντεο ότι δεν χρησιμοποιώ το κουμπί της μεγέθυνσης (zoom), και εκείνη τη στιγμή, μεταβάλλει μόνο του τη μορφή του. Αρκετά εντυπωσιακό όταν το δείτε.» (YouTube: PolarEight)

Ουκρανία

Κινηματογραφήθηκε στο Senelnikovo, στην περιοχή Dnepropetrovsk της Ουκρανίας, το Φεβρουάριο του 2009 (YouTube: remanuelli)

star_nishi

Το "άστρο" πάνω από το Nishi της πόλης του Τόκιο.

Newcastle

Κινηματογραφήθηκε στο Newcastle πάνω από το/τη Tyne, στην Αγγλία, τον Ιανουάριο του 2009 (YouTube: hopicondor).

ΝΑΣΑ

Απόσπασμα από την αποστολή STS-119 της NASA στο διεθνές διαστημικό σταθμό την 17η Μαρτίου του 2009, το οποίο παρουσιάζει ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο πλησίον του σκάφους. Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το «άστρο». (Πηγή: YouTube).


Γράμματα προς το περιοδικό Share International για το «άστρο»

Μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω γράμματα που έχουν αποσταλεί στο Share International καθώς και πρόσθετες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο που έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το αστρικό σημάδι. Μπορείτε να δείτε την πρωτότυπη φωτογραφία κάνοντας αριστερό κλικ πάνω σε κάθε μία από αυτές.

 

Στις 25 Μαρτίου του 2009 στις 11:30π.μ. περίπου, σε ένα ύψος εκτιμώμενο μεταξύ 200 και 300 μέτρων, είδα ένα μεγάλο, πολύ λαμπρό σαν-άστρο αντικείμενο πάνω από το λιμάνι του Ουέλινγκτον. Το αστέρι εμφανιζόταν να είναι ουσιαστικά ακίνητο, ούτε κινούμενο προς το Ουέλινγκτον ούτε υποχωρώντας μακριά από αυτό, αλλά φαινόταν σαν να κινείται απαλά πάνω κάτω παλινδρομικά και από τη μια στην άλλη πλευρά, λες και έπλεε στα κύματα του αέρα. Συγχρόνως άστραφτε και έστελνε απαλές ακτίνες φωτός. Παρ’ όλο που η περιοχή είναι κοντά στο αεροδρόμιο του Ουέλινγκτον, ακόμη και τη νύχτα τα φώτα προσγείωσης και προσέγγισης των αεροσκαφών ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί τόσο μεγάλα και λαμπερά όπως αυτό το αστέρι στις 11:30 το πρωί μια φωτεινή, ηλιόλουστη ημέρα. Αναρωτιέμαι εάν θα μπορούσατε να μου πείτε αν αυτό ήταν το «αστρικό» σημάδι που αναφέρθηκε στον ιστοχώρο σας;
L.V., Ουέλινγκτον, Νέα Ζηλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ναι, πράγματι, ήταν το «αστρικό» σημάδι.)

 

Ζω στο Barquisimeto, πρωτεύουσα της πολιτείας Lara, στη Βενεζουέλα. Στις αρχές Ιανουαρίου του 2009 είδα για μερικές ημέρες δυτικά ένα φωτεινό αστέρι (παρόμοιο με την Αφροδίτη) σε έναν βαθύ γαλαζοπράσινο ουρανό. Θα επιθυμούσα να μου επιβεβαιώσετε εάν ήταν το άστρο, επειδή πιστεύω ότι ήταν.
S.F.C., Βενεζουέλα.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ναι, ήταν το «άστρο».)

 

Στις 26 Δεκεμβρίου 2008 μεταξύ 8:15 και 8:30μμ έβγαζα βόλτα το σκυλί με την κόρη μου. Ο ουρανός ήταν όμορφος και υπήρχαν πολλά αστέρια.  Ένα μεγάλο ελαφρύ κόκκινο / πορτοκαλί αντικείμενο τράβηξε την προσοχή μου, το οποίο κινήθηκε αργά προς τα εμπρός στην κατεύθυνση όπου πηγαίναμε. Το αντικείμενο είχε τη μορφή σαν ένα αστέρι Χριστουγέννων και ήταν χρωματισμένο κόκκινο και πορτοκάλι. Κατόπιν φάνηκε να είναι επάνω από εμάς και να κινείται μπροστά από μας και προς τα πάνω σε μια πλάγια γραμμή με μια κάπως υψηλότερη ταχύτητα. Εντυπωσιάστηκα πολύ από αυτό το αστέρι. (1) Σχετίζονταν με τον Μαϊτρέγια; (2) Στις 30 Δεκεμβρίου γύρω στις 7μμ είδα ένα τεράστιο αστέρι στον ουρανό, φωτεινό και πολύ συγκλονιστικό το οποίο κινούταν πολύ σιγά. Άραγε σχετιζόταν και αυτό το άστρο με τον Μαϊτρέγια;
M.G., Mijdrecht, Ολλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ναι, και τα δυο ήταν το «άστρο» που προαγγέλλει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Μαϊτρέγια.)

 

Στις 4 Απριλίου του 2009, στο εκθεσιακό πάγκο της ομάδας μας, μια κυρία με το όνομα Mihana Rose Rodin, μας ανέφερε ότι νομίζει ότι είδε το άστρο δυο με τρεις φορές.

Ολλανδία

Η πρώτη φορά ήταν περίπου πριν από δύο εβδομάδες νωρίς το απόγευμα. Ένοιωσε να έλκεται έντονα από ένα άστρο στα δυτικά το οποίο ήταν περίπου 45 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα. Αρχικά σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν κάποια αντανάκλαση του ηλίου. Το χρώμα του φαινόταν σαν να αλλάζει – κάποια στιγμή είχε μια γαλαζωπή χροιά και ακτίνες ακτινοβολούσαν από αυτό. Την δεύτερη φορά, επέστρεψε πίσω πέντε λεπτά αργότερα και αυτό φάνηκε σαν να μετακινήθηκε. Μία φίλη της επίσης σχολίασε ότι είχε δει ένα ασυνήθιστο αστέρι στον ουρανό την ίδια χρονική στιγμή. Μπορεί σας παρακαλώ ο Δάσκαλός σας να επιβεβαιώσει αν ήταν το αστέρι;
M.S., Νέα Ζηλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ναι, ήταν το «άστρο».)

 

Καθώς περπατούσα προς το σπίτι μου στις 9 Απριλίου του 2009, μου φάνηκε ότι άκουσα κάποιον να λέει "τραβήξετε μια φωτογραφία", έτσι χρησιμοποίησα την κάμερα του κινητού μου και βρήκα κοιτώντας διαμέσου της ένα «άστρο» να κινείται γύρω από το φεγγάρι. Έσπευσα σπίτι και οι τρεις μας όλοι, ο γιος μου, η κόρη μου και εγώ σταθήκαμε έξω στην βεράντα, και κοιτάζαμε τον ουρανό με δέος μέσα από τις κάμερες των κινητών μας. Αποστέλλω συνημμένη μια φωτογραφία που έβγαλε η κόρη μου. Άραγε ήταν το «άστρο»;
K.W., Nishi Πόλη του Τόκιο, Τόκιο, Ιαπωνία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το «άστρο».)

 

Την 1η Ιανουαρίου 2009 περίπου 6.50pm, έφευγα από το σπίτι της αδελφής μου στο Goirle για να πάρω το λεωφορείο για το σπίτι μου. Όπως περπατούσα προς τη στάση του λεωφορείου, ανακάλυψα μια λαμπρή φωτεινή κηλίδα στο σκοτεινό ουρανό.

Όταν της έριξα μια καλή ματιά, παρατήρησα ένα είδος ορθογώνιου πλαισίου με ένα λαμπρό κόκκινο φως το οποίο φαινόταν να είναι πιο φωτεινό προς το κέντρο, σαν σε ένα τζάκι, με τις φλόγες να επεκτείνονται προς τα έξω ακόμα πιο πύρινες, με χρώμα που κυμαινόταν από άσπρο σε κόκκινο. Στο κέντρο του είδα ένα φωτεινό άστρο με τέσσερις ακτίνες, το οποίο έλαμπε τόσο φωτεινά σαν ένα ορεινό κρύσταλλο. Από το κέντρο του έβγαινε ένα πολύ φωτεινό, λευκό φως προς κάθε κατεύθυνση. Μου φαινόταν λες και το φως έβγαινε από ένα κυκλικό πυρήνα με τον οποίο ήταν συνδεδεμένο το κέντρο του αστεριού.

Οι ακτίνες του αστεριού έμοιαζε με μακρουλές πυραμίδες, αλλά αντί να είναι αιχμηρές στην κορυφή ήταν στρογγυλεμένες σαν ελλείψεις. Ήταν ένα θαυμάσιο θέαμα και σκεφτόμουνα όπως το κοιτούσα «Ουάου, πως είναι δυνατόν; Δεν μπορεί να είναι αληθινό». Αλλά βαθιά μέσα μου ήξερα ότι ήταν αληθινό.
Το άστρο παρέμεινε ορατό στον ουρανό από πάνω μου για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, αρκετά ψηλά, αλλά λες και μου έλεγε να εξετάσω κάθε του λεπτομέρεια. Ήταν όμορφο πέρα από κάθε περιγραφή και εξαιρετικά περίπλοκο. Ένοιωσα λες και μου λέγανε τηλεπαθητικά: «Μάθε ότι είμαστε εδώ, ότι θα είσαι πάντα πλήρως προστατευμένη και ασφαλής, και τίποτε δεν θα συμβεί. Είσαι ασφαλής.»

Τότε είδα το άστρο να κινείται κατά μήκος του ουρανού από τα αριστερά μου στα δεξιά μου και μετά να επιταχύνει σε μια τρομακτική ταχύτητα και να εξαφανίζεται από το βλέμμα μου. Όλα αυτά συνέβησαν εξαιρετικά γρήγορα ενώ παράλληλα το έβλεπα να γίνεται όλο και μικρότερο, λες και τραβιόταν πίσω προς το σύμπαν. Τελικά, το μόνο που έμεινε ήταν μια κουκίδα φωτός.
L.V.G., Ολλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ναι, ήταν το «άστρο» του Μαϊτρέγια.)

 

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2008 στις 10μμ κοίταζα τα άστρα στο Scherpenzeel (της επαρχίας της Gelderland), όταν ένα φωτεινό, λαμπερό πορτοκαλί αντικείμενο τράβηξε την προσοχή μου. ¨Έμοιαζε σαν ένα άστρο, αλλά ήταν πολύ ισχυρότερο σε ένταση, και συνέχιζε να μεγαλώνει. Το αντικείμενο πέταξε αργά προς νότο, μετά ξαφνικά γύρισε αργά προς τα πίσω και εξαφανίστηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν πάλι ορατό, επιστρέφοντας με τεράστια ταχύτητα, πολύ γρηγορότερα από ένα αεροπλάνο, σαν μια φωτεινή μπάλα που λάμπει στον αέρα. Είχα τα κιάλια μου μαζί μου και είδα ότι δεν επρόκειτο για σκάφος που είναι γνωστό εδώ στη γη.
Το ίδιο αντικείμενο ήταν επίσης ορατό την 1η Ιανουαρίου του 2009 τα μεσάνυχτα, αλλά αυτή την φορά ήρθε από άλλη κατεύθυνση. Ήταν το άστρο;
R.T., Ολλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ναι, ήταν το «άστρο» της ανάδυσης του Μαϊτρέγια.)

 

Στις 31 Μαρτίου του 2009 γύρω στις 8:15μμ μια φίλη μου με προσκάλεσε να πάμε στο  μπαλκόνι μου του 5ου ορόφου στο Λονδίνο για να δούμε μια τεράστια, ζωηρή, φωτεινή, πορτοκαλί μπάλα να κινείται αργά προς εμάς από το βορειοδυτικό ορίζοντα. Η σφαίρα αυτή φωτίζονταν από το εσωτερικό της. Η φίλη μου είχε μόλις παρατηρήσει ότι επιθυμούσε το «αστέρι» να προσέγγιζε πλησιέστερα. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ελικόπτερο αλλά ήταν υπερβολικά αθόρυβο για κάτι τέτοιο. Προσέγγισε σταδιακά ένα κοντινό ψηλό κτίριο και τότε εξαφανίστηκε. Περιμέναμε να εμφανιστεί από την άλλη πλευρά του κτιρίου αλλά δεν το έκανε.
Κατόπιν συνέβη το ίδιο πράγμα πάλι – για μια ακόμα φορά βρέθηκε στον ουρανό και ερχόταν αργά προς το μέρος μας. Ήμασταν και οι δυο μαγεμένες, ήταν τόσο όμορφο. Τότε είδαμε στο εσωτερικό του μια φλόγα που έκαιγε με χρυσοπορτοκαλί χρώμα, φτάνοντας μέχρι την κορυφή. Στη συνέχεια για ακόμα μια φορά υποχώρησε και εξαφανίστηκε. Ήταν το «άστρο» αυτό που είδαμε;
I. Le G., Νότινγκ Χιλ, Λονδίνο, Βρετανία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το «άστρο».)

 


 

Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.

 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές