Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών

Σημαδιακό ‘αγρογλυφικό’ πάνω στο χιόνι (γράμμα προς το Share International)

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Απριλίου του 2012.


Σημαδιακό ‘αγρογλυφικό’ πάνω στο χιόνι!

Γράμμα προς το Share International

Την 4η Φεβρουαρίου του 2012, διασχίζοντας την γέφυρα Kornhaus στη Βέρνη της Ελβετίας, ανακάλυψα ένα όμορφο ‘αγρογλυφικό’ πάνω στο χιόνι, στο ίδιο μέρος όπου είχαν παλιότερα (το Δεκέμβριο του 2008 και του 2010) εμφανιστεί άλλα δύο (βλ. περιοδικό Share International Απριλίου του 2009 για το πρώτο). Το φετινό πιο περίπλοκο σχέδιο φαίνεται να είναι ακριβές αντίγραφο του λαβύρινθου που βρίσκεται στο καθεδρικό ναού της Chartres στη Γαλλία. [Στμ: Ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ (σελίδες που δεν σχετίζονται με το Share International)].
Παρόλο που από τα τέλη Φεβρουαρίου το χιόνι έλιωσε, το αγρογλυφικό παράμεινε αποτυπωμένο στο γρασίδι και συνεχίζει να προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους που το παρατηρούν από μια παρακείμενη γέφυρα.
Francine Wild, Βέρνη, Ελβετία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα όλα σχέδια εκδηλώθηκαν από τους Αδερφούς μας από το Διάστημα.)


Το σχέδιο που εμφανίστηκε στο χιόνι όπως φαινόταν από την γέφυρα Kornhaus στη Βέρνη της Ελβετίας τον Φεβρουάριο του 2012.
Το σχέδιο που εμφανίστηκε στο χιόνι, όπως φαινόταν από την γέφυρα Kornhaus στη Βέρνη της Ελβετίας, τον Φεβρουάριο του 2012.

Το αγρογλυφικό που σχηματίστηκε στο γρασίδι όπως φαινόταν από την γέφυρα Kornhaus στη Βέρνη της Ελβετίας στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2012.Το αγρογλυφικό που σχηματίστηκε στο γρασίδι, όπως φαινόταν από την γέφυρα Kornhaus στη Βέρνη της Ελβετίας, στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2012.Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

ΑΤΙΑ (UFO) εμφανίστηκε σε ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox 10 News.

Μια έντονη φωτεινή λάμψη καταγράφηκε από το τηλεοπτικό φακό κατά τη διάρκεια  ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης στο Φοίνιξ της Αριζόνας των ΗΠΑ την 8η Μαρτίου του 2012. Η φωτεινή έκρηξη που φάνηκε στο Fox 10 News θεωρήθηκε αρχικά ότι προήλθε από την έκρηξη ενός παρακείμενου μετασχηματιστή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά η τοπική ΔΕΗ δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν συνέβη κάποια έκρηξη στο δίκτυό της. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν την 15η επέτειο της διάσημης μαζικής εμφάνισης ΑΤΙΑ με το όνομα «Φώτα πάνω από το Φοίνιξ» που συνέβει το 1997. Σε αυτήν, μια ομάδα από λαμπερά φώτα παρατηρήθηκαν να κινούνται σε σχηματισμό μορφής V πάνω από την περιοχή Φοίνιξ της Αριζόνας των ΗΠΑ. (Πηγή: news.yahoo.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)


ΑΤΙΑ (UFO) φωτογραφήθηκε πάνω από αγρογλυφικά στην Ολλανδία

Μεταξύ του 2007 και του 2009 ο ερευνητής των ΑΤΙΑ Robbert van den Broeke τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες σε χωράφια της Ολλανδίας όπου είχαν εμφανιστεί αγρογλυφικά. Σε κάποιες από αυτές κατόρθωσε να συλλάβει διάφορα διαστημόπλοια.
(Πηγή: bltresearch.com)


ΑΤΙΑ πάνω από την περιοχή της εμφάνισης του αγρογλυφικού στο Zavenbergen της Ολλανδίας, την 4η Αυγούστου του 2009. Φωτογραφήθηκε από τον Robbert van den Broeke.
© Robbert van den Broeke
ΑΤΙΑ πάνω από το χώρο της εμφάνισης του αγρογλυφικού στο Zavenbergen της Ολλανδίας. Φωτογραφήθηκε από τον Robbert van den Broeke την 4η Αυγούστου του 2009.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοιο από τον Άρη ενώ ετοιμαζόταν να δημιουργήσει ένα αγρογλυφικό.)


Μεγάλο ΑΤΙΑ πάνω από αγρογλυφικό στο Standdaarbuiten της Ολλανδίας, την 11η Ιουλίου του 2009. Φωτογραφήθηκε από τον Robbert van den Broeke.
© Robbert van den Broeke

Μεγάλο ΑΤΙΑ πάνω από αγρογλυφικό στο Standdaarbuiten της Ολλανδίας. Φωτογραφήθηκε από τον Robbert van den Broeke την 11η Ιουλίου του 2009.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)
 

Άλλα σημεία των καιρών

Μυστηριώδες φωτεινό σχήμα εμφανίστηκε πάνω από τη Βαυαρία

Μυστηριώδες φωτεινό σχήμα εμφανίστηκε πάνω από τη Βαυαρία
Ένα μυστηριώδες φωτεινό σχήμα που έμοιαζε με πύραυλο εμφανίστηκε πάνω από το Vilshofen του Πάσσαου της Βαυαρίας την 1η Μαρτίου του 2012 μεταξύ των ωρών 7 με 8:15 το πρωί. Καταγράφηκε από μια web κάμερα του αεροδρομίου της περιοχής. Ο Bernd Nachreiner που έλεγξε τις εγγραφές της web κάμερας νωρίς το πρωί έμεινε έκπληκτος με αυτό που αντίκρυσε: «Κανονικά ελέγχω τις καταγραφές της κάμερας για να εκτιμήσω το επίπεδο των πάγων στον ποταμό Δούναβη. Αλλά αυτή τη φορά είδα ένα σχήμα που μοιάζει με τον Χριστό! Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς μπορεί αυτό να εμφανίστηκε, η κάμερα λειτουργεί τέλεια!» (Πηγή: tz-online.de)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν σημάδι που εκδηλώθηκε από το Μαϊτρέγια. Εικάστηκε ότι είχε το σχήμα κάποιας μορφής, ενδεχομένως του Χριστού. Αυτό που παρίστανε, στην πραγματικότητα, ήταν ένας πύραυλος, που συμβόλιζε μια μελλοντική τεχνολογία η οποία θα μεταφέρει τον άνθρωπο στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος και τελικά ακόμα παραπέρα.)


Σχέδια από φως που φωτογραφήθηκαν την 21η και 22α Φεβρουαρίου του 2012, στη Ντιζόν της Γαλλίας, από τον Luc Guillory.
Σχέδια από φως που φωτογραφήθηκαν την 21η και 22α Φεβρουαρίου του 2012, στη Ντιζόν της Γαλλίας, από τον Luc Guillory. (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτά τα φωτεινά θαύματα εκδηλώθηκαν από τους Διαστημικούς Αδερφούς μας, σε συνεργασία με τον Μαϊτρέγια.)

Ιερό Λίνγκαμ υλοποιήθηκε στο Άσραμ του Σουάμι Premananda

Ιερό Λίνγκαμ υλοποιήθηκε στο Άσραμ του Σουάμι Premananda
Ένα μεγάλο Λίνγκαμ [Στμ: ωοειδές αντικείμενο που κατά τους Ινδουιστές συμβολίζει την θεϊκή ενέργεια της δημιουργίας του Σίβα] υλοποιήθηκε από το πουθενά στο Άσραμ του Σρι Premananda στο Trichy του Ταμίλ Ναντού της Ινδίας, την 20η Φεβρουαρίου του 2012 στις 22:15, κατά τη διάρκεια του Ινδουιστικού φεστιβάλ της Maha Shivaratri (Μεγάλης Νύχτας του Σίβα). Το Λίνγκαμ (ένα σύμβολο της δημιουργίας) εμφανίστηκε κοντά στο ιερό του ναού Σίβα Σάκτι όπου βρίσκεται ο πνευματικός τάφος (Σαμάντι) του Σουάμι Premananda. Ένα παρόμοιο σε μέγεθος Λίνγκαμ υλοποιήθηκε στο Άσραμ πριν από ένα χρόνο μετά το θάνατο του Σουάμι Premananda την 21η Φεβρουαρίου 2011. (Δείτε την Αγγλική έκδοση του Share International του Απριλίου του 2011. Για ένα άλλο σχετικό θαύμα δείτε εδώ).


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές