Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα  Νοεμβρίου του 2011.


 

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ


Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια εμφανίστηκε στον ουρανό τεσσάρων Πολιτειών της Αμερικής.Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια εμφανίστηκε στον ουρανό τεσσάρων Πολιτειών της Αμερικής.

Ένα φωτεινό «μυστηριώδες αντικείμενο» εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την Καλιφόρνια, το Κολοράντο, τη Νεβάδα και την Αριζόνα των ΗΠΑ τη νύχτα της 14ης Σεπτεμβρίου του 2011 και αναφέρθηκε ευρέως από τους τοπικούς τηλεοπτικούς ειδησεογραφικούς σταθμούς των ΗΠΑ.
Ο σταθμός KCAL9 της Καλιφόρνιας ανέφερε ότι η αίθουσα σύνταξής του κατακλείστηκε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) από ανθρώπους που παρατήρησαν το μυστηριώδες αντικείμενο να «σκίζει το νυχτερινό ουρανό». Το λαμπερό ΑΤΙΑ φώτιζε το νότιο νυχτερινό ουρανό της Καλιφόρνιας, και ήταν ορατό από μια τεράστια περιοχή: από την ακτή του Σαν Ντιέγκο, από τα απέναντι βουνά, από την έρημο και από τόσο μέσα στην ενδοχώρα όσο το Λας Βέγκας και το Φοίνιξ. Ο σταθμός μετέδωσε βίντεο του αντικειμένου καθώς αυτό περνούσε πάνω από την Glendora της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με τον Dave Bryan, παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων των δέκα, οι άνθρωποι το περιέγραψαν σαν λαμπερό φως, ή σαν πεφταστέρι, ή σαν κόκκινο κομήτη με πράσινη λάμψη γύρω του. Ένας κάτοικος του San Clemente της Καλιφόρνιας - ο οποίος ήταν σε θέση να αποθανατίσει το αντικείμενο σε κάμερα υψηλής ανάλυσης - το περιέγραψε σαν «ένα κόκκινο κομήτη που τον περιέβαλλε πράσινη λάμψη».
Η Kim Curto μαγνητοσκοπούσε το ποδοσφαιρικό αγώνα του αδερφού της στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όταν είδε κάτι «σαν ένα μεγάλο κυκλικό φως να κινείται στον ουρανό» και κατάφερε να το καταγράψει σε βίντεο.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια, όπως εμφανίστηκε πάνω από την Καλιφόρνια, το Κολοράντο, τη Νεβάδα και την Αριζόνα των ΗΠΑ τη νύχτα της 14ης Σεπτεμβρίου του 2011.
 

 Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια, όπως εμφανίστηκε πάνω από την Καλιφόρνια, το Κολοράντο, τη Νεβάδα και την Αριζόνα των ΗΠΑ τη νύχτα της 14ης Σεπτεμβρίου του 2011.

 
Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια πάνω από την Πορτογαλία

Το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια πάνω από την Πορτογαλία Ένα φωτεινό πορτοκαλί, σε σχήμα διαμαντιού, ΑΤΙΑ (UFO) κινηματογραφήθηκε πάνω από το Santarem της Πορτογαλίας, στις αρχές του Αυγούστου του 2011. Εκείνος που το κινηματογράφησε είπε: «περπατούσα με τη φίλη μου και είδα ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό.... Το αντικείμενο ανέβαινε όλο και πιο ψηλά και δεν ήταν αστέρι. Δεν ξέρω τι ήταν.... Δεν ήταν ο πλανήτης Δίας. Ο Δίας βρισκόταν σε άλλη κατεύθυνση και αυτό ήταν κατά πολύ φωτεινότερο από οποιοδήποτε άλλο αστέρι ή πλανήτη και πήγαινε προς τα πάνω. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και ποτέ δεν το ξαναείδα». (Πηγή: YouTube: UFOseekerFI)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το φωτεινό αντικείμενο ήταν το «άστρο» του Μαϊτρέγια.)

 

  

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ


Κολοράντο, ΗΠΑ, 2 Οκτωβρίου του 2011Κολοράντο, ΗΠΑ - Σε βίντεο που τραβήχτηκε από το Wheat Ridge του Κολοράντο των ΗΠΑ, την 2α Οκτωβρίου του 2011 φαίνονται περισσότερα από μια ντουζίνα λαμπερά φώτα να κινούνται κατά μήκος του νυχτερινού ουρανού. Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube. Κάποιος σχολιαστής απέρριψε την ιδέα ότι τα αντικείμενα μπορεί να ήταν ιπτάμενα φανάρια. «Δεν είναι φανάρια. Πόσα τρίγωνα μπορείτε να μετρήσετε σ’ αυτό το βίντεο; Αρκετά. Επιπλέον, αν προσέξετε, τα τρίγωνα ποτέ δεν αποχωρίζονται [sic] και παραμένουν στην ίδια πορεία πτήσης» (Πηγή: examiner.com, YouTube: rcklaatu).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα λευκά φώτα ήταν διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.)

 

Τεράστιος σχηματισμός πάνω από το όρος Shasta των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Φωτογραφία του Yoj Chase που δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook, την 5η Οκτωβρίου του 2011. Σε αυτήν φαίνεται ένας τεράστιος σχηματισμός πάνω από το όρος Shasta των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Δία.)

 ΑΤΙΑ στο όρος Klyuchevskaya Sopka της ΡωσίαςΦωτογραφία του όρους Klyuchevskaya Sopka της Ρωσίας. Τραβήχτηκε από τον 35χρονο Ιβάν Dementievskiy, ο οποίος περιόδευε στην περιοχή. Είπε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν παρατήρησα αυτό το σύννεφο - ήταν τόσο ιδιαίτερο. Οι άνθρωποι που ζουν κοντά στην περιοχή μου είπαν ότι δεν το έχουν ξαναδεί ποτέ. Ο ουρανός ξαφνικά φάνηκε να ανοίγει και εμφανίστηκε αυτό το σχήμα που μοιάζει με ΑΤΙΑ (UFO). Είμαι φωτογράφος για περισσότερο από δέκα χρόνια και είναι μία από τις λίγες φορές που έχω μείνει εντελώς έκπληκτος. Ήταν μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.» (Πηγή: metro.co.uk)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Αφροδίτη.)

 

Καλιφόρνια, ΗΠΑ - Τρεις γρήγορα κινούμενες φωτεινές κουκίδες που ταξιδεύουν μαζί διακρίνονται σε βίντεο τραβηγμένο με συσκευή νυχτερινής όρασης που δημοσιεύτηκε στο YouTube από τον «KevinMC360». Τραβήχτηκε στο Όκλαντ των ΗΠΑ την 26η Μαΐου του 2011. Δείχνει τα τρία αυτά φώτα που σχηματίζουν ένα τρίγωνο να κινούνται κατά μήκους του νυχτερινού ουρανού. (Πηγή: Εφημερίδα Daily Mail, Βρετανία)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φώτα ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον Άρη.)

 

 

Άλλα σημεία των καιρών

Γεωγλυφικά παρόμοια με τις  «γραμμές της Νάσκα» βρέθηκαν στη Μέση Ανατολή

Γεωγλυφικά παρόμοια με τις  «γραμμές της Νάσκα» βρέθηκαν στη Μέση Ανατολή Τεράστιες τροχοειδούς σχήματος πέτρινες δομές, ορατές μόνο από αέρος, ανακαλύφθηκαν σε χώρες της Μέσης Ανατολής, από τη Συρία μέχρι τη Σαουδική Αραβία. Οι ερευνητές τώρα μπορούν, χάρις του συνδυασμού των τεχνολογιών της δορυφορικής χαρτογράφησης και της αεροφωτογραφίας, να ανακαλύψουν περισσότερες από αυτές τις περίεργες δομές.
Παρόμοιες με τις γραμμές της Νάσκα - αρχαία σχέδια που φαίνονται στις ερήμους του νότιου Περού - αυτές οι δομές, που βρίσκονται στη Μέση Ανατολή και αριθμούν κατά χιλιάδες, πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον 2.000 ετών. Βρίσκονται, συνήθως, σε ηφαιστειακά εδάφη και το μέγεθός τους κυμαίνεται από 25 έως 70 μέτρα.
Μια πρόσφατη έρευνα σχετικά με αυτές τις δομές που διενεργήθηκε από τον David Kennedy, καθηγητή Κλασσικών Σπουδών και Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας, θα δημοσιευθεί στο Journal of Archaeological Science.
Ως φοιτητής ο Kennedy διάβασε αναφορές πιλότων της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας που εκτελούσαν ταχυδρομικές πτήσεις πάνω από την Ιορδανία και τις παρατήρησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Το 1927 ένας πιλότος δημοσίευσε μια αναφορά των ερειπίων που παρατηρούσε στην περιοδική έκδοση της εποχής Αρχαιότητα (Antiquity). Ανέφερε ότι μπορούν να παρατηρηθούν πάνω μια ηφαιστειογενή περιοχή την οποία ονόμασε σαν «χώρα της λάβας» και δήλωσε ότι αυτές, μαζί με άλλες πέτρινες κατασκευές, ήταν γνωστές στους Βεδουίνους ως «έργα των αρχαίων».
Ο σχεδιασμός των δομών ποικίλλει. Μερικές είναι ορθογώνιες, άλλες είναι κυκλικές αλλά περιέχουν δύο ακτίνες που σχηματίζουν μια διαγράμμιση που είναι συχνά ευθυγραμμισμένη με την ανατολή και τη δύση. Άλλες έχουν πολυάριθμες ακτίνες οι οποίες δεν φαίνεται να ευθυγραμμίζονται με κάποιο αστρονομικό φαινόμενο.
«Εξέτασα μεγάλο αριθμό τους, εδώ και αρκετά χρόνια, και δεν κατάφερα να αναγνωρίσω κάποιο πρότυπο που να καθορίζει τα σχέδια που χαράχτηκαν οι ακτίνες» λέει ο Kennedy. Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δεν είναι βέβαιοι για τη χρησιμότητα αυτών των δομών ή για το νόημα που είχαν στην αρχαιότητα. (Πηγή: livescience.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτά τα σχήματα είναι αρχαίες καταγραφές ή σχέδια διαστημοπλοίων, ηλικίας 2.000 ετών.)

  

Αστρονόμος των ΗΠΑ υποστηρίζει δημόσια βιβλίο για τα ΑΤΙΑ (UFO)

Ο Derrick Pitts, ευυπόληπτος αστρονόμος των ΗΠΑ, ενέκρινε το βιβλίο με τίτλο  ΑΤΙΑ: Επίσημα αρχειοθετημένα έγγραφα Στρατηγών, Πιλότων και κυβερνητικών αξιωματούχων (UFOs: Generals, Pilots and Government Officials go on the record) της δημοσιογράφου Leslie Kean. Το βιβλίο εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2010 και έγινε μπεστ σέλερ των New York Times.
Ο Derrick Pitts δεν ανησυχεί με το ενδεχόμενο να γελοιοποιηθεί στην επιστημονική κοινότητα, λόγω της νέας στάσης του για τα ΑΤΙΑ. «Δεν με νοιάζει καθόλου», λέει, «επειδή η προσέγγιση εκείνη δεν είναι πραγματική επιστήμη. Η επιστημονική άποψη είναι να αναγνωρίσουμε ότι δεν ξέρουμε κάτι και να αναζητήσουμε απαντήσεις» (Πηγή: openminds.tv· www.phillymag.com).

 

Θαύμα από τον Swami Premananda

Θαύμα από τον Swami Premananda Μια φωτογραφία του πνευματικού Αβατάρ Σουάμι Premananda, ο οποίος απεβίωσε στις 21 Φεβρουαρίου του 2011, είχε τοποθετηθεί στην καρέκλα Του. Την 17η Ιουλίου του 2011 στις 15:00 ανακαλύφθηκε ότι σημαντική ποσότητα vibhuti ή ιερής τέφρας είχε επικαλύψει θαυματουργικά την φωτογραφία και είχε δημιουργήσει σωρούς στην καρέκλα. Αυτό το τελευταίο θαύμα επιβεβαιώνει ότι η ζωή και η συνείδηση ξεπερνούν το θάνατο του φυσικού σώματος, και ότι η εργασία του Swami Premananda συνεχίζεται. (Πηγή: Swami Premananda Ashram)
Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές