Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Γράμματα προς το περιοδικό Share International

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του τεύχους Σεπτεμβρίου του 2013.

Κάνοντας 'κλικ' πάνω σε όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

ΑΤΙΑ εμφανίστηκε στον ουρανό  κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Βραζιλία

Ένα βίντεο που λήφθηκε στις 17 Ιουνίου του 2013 κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, δείχνει μια λαμπερή φωτεινή σφαίρα να κινείται γρήγορα στον ουρανό πάνω από το πλήθος. Το ΑΤΙΑ (UFO) έγινε αντιληπτό από χιλιάδες διαδηλωτές, σύμφωνα τις αναφορές του γεγονότος. ( Πηγή: Openminds.tv, huffingtonpost.com YouTube : Lightemerging )
( Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Αφροδίτη.)

ΑΤΙΑ πάνω από το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο

Περίπου στις 9 το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου του 2012, τρεις κυβερνήτες εμπορικών αεροσκαφών που χειρίζονταν ξεχωριστά αεροπλάνα ανέφεραν ότι παρατήρησαν «επίπεδους ασημένιους δίσκους» να πετούν σε απόσταση 35 μέτρων από τα αεροσκάφη τους και να αιωρούνται στον αέρα σε ύψος περίπου 500 μέτρα, καθώς τα αεροσκάφη προσέγγιζαν το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο. Το Βρετανικό συμβούλιο διασφάλισης της πτητικής ασφάλειας UK Airprox Board, το οποίο είναι ανεξάρτητο όργανο, σε μια έκθεση που υπέβαλλε σχετικά με τις ελάχιστες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των αεροσκαφών,  δήλωσε ότι δύο ασημένιοι επίπεδοι δίσκοι αναφέρθηκαν να κινούνται πολύ αργά περίπου 35 μέτρα κάτω από το ίχνος πτήσης, και ότι η εμφάνισή τους δεν μπορεί να εξηγηθεί. Ο εμπειρογνώμονα σε θέματα ΑΤΙΑ Nick Pope, δήλωσε: «Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι πρώτης τάξεως.  Οι μάρτυρες είναι έμπειροι πιλότοι και , κυρίως, υπάρχουν καταγεγραμμένες ενδείξεις στα ραντάρ που υποστηρίζουν τα λεγόμενά τους.» Οι πιλότοι που είδαν τα αντικείμενα τα περιέγραψαν ότι ήταν «μικρά σαν παιχνίδια» και ότι ο κίνδυνος για την ασφάλεια των αεροσκαφών ήταν χαμηλός. (Πηγή : East Grinstead Courier και Observer) [Στμ: Μπορείτε να διαβάσετε και αυτό (στα Αγγλικά)]
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει οι δίσκοι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη.)

 
Ρώμη Ιταλία, στις 31 Ιουλίου του 2013        Ρώμη Ιταλία, στις 4 Αυγούστου του 2013
Ένα λαμπερό ΑΤΙΑ που άλλαζε μέγεθος εμφανίστηκε πάνω από τη Ρώμη της Ιταλίας, στις 31 Ιουλίου του 2013. Επίσης,  στις 4 Αυγούστου του 2013, εμφανίστηκε ένα ΑΤΙΑ σχήματος διαμαντιού που φαινόταν σαν να πάλλεται.
(YouTube : Gianni Lalieno εδώ και εδώ)
( Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι και τα δύο αντικείμενα ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη.)
Val Pescara, στην Ιταλία, την 5η Αυγούστου του 2013.

Ένα φωτεινό ΑΤΙΑ ρομβοειδούς σχήματος παρατηρήθηκε στο νυχτερινό ουρανό πάνω από την Val Pescara, στην Ιταλία, την 5η Αυγούστου του 2013.
(YouTube :IntelligenceAstro)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)
Άλλα σημεία των καιρών

Μωρό γεννήθηκε με ένα κομποσκοίνι περασμένο στο λαιμό του

Μωρό γεννήθηκε με ένα κομποσκοίνι περασμένο στο λαιμό τουBida, Νιγηρία. Στις 2 η ώρα το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου του 2013 η ετοιμόγεννη κα Khadijat Isa άρχισε να έχει πόνους γέννας οπότε έσπευσε στο σπίτι της συνταξιούχου νοσοκόμας Shasha Abubakar. Εκεί γέννησε ένα κοριτσάκι. Η νοσοκόμα, μαζί με μια άλλη παρευρισκομένη γυναίκα, έκπληκτες είδαν ότι το μωρό είχε περασμένο στο λαιμό του ένα μαύρο κομποσκοίνι (κομπολόι προσευχής) το οποίο αμέσως μετά έγινε λευκό. Τα κομποσκοίνια ονομάζονται Tasabih  στο Ισλάμ.
Καθώς το νέο διαδόθηκε, πλήθη συνέρρευσαν για να δουν το μωρό - θαύμα, φωνάζοντας «Allahu Akbar» ! (Ο Θεός είναι μεγάλος). Οι γονείς , οι οποίοι κατάγονται από το Lama της πολιτείας Kwara, ζουν στη Bida για πολλά χρόνια και είναι πιστοί μουσουλμάνοι. Το μωρό μεταφέρθηκε στο Παλάτι του Etsu Nupe , όπου έγινε δεκτό και ευλογήθηκε από τον παραδοσιακό κυβερνήτη της επαρχίας Alhaji Yahaya Abubukar.
Ο δάσκαλος του Ισλάμ Malam ldiris Ndajiwo ανέφερε για το γεγονός ότι «Η γέννηση του παιδιού σήμερα, σ’ αυτή την πόλη και περιοχή (στο Kutaworo) αποτελεί μεγάλη έκπληξη για εμάς τους Μουσουλμάνους. Στην πραγματικότητα επιδεικνύει ότι ο Αλλάχ έχει υπό τον έλεγχο Του οτιδήποτε συμβαίνει σε κάθε έναν σ’ ολόκληρο τον κόσμο.» (Πηγή: nigcriadailynews.com [Στμ: είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε εδώ και τα υπόλοιπα θαυμαστά που εκδηλώθηκαν, όπως η εύκολη και χωρίς αιμορραγία γέννηση και η επανασύνδεση του ζευγαριού], Leadership.ng)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το κομποσκοίνι εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.)

Αρχαίο Αιγυπτιακό αγαλματίδιο περιστρέφεται ανεξήγητα

Αρχαίο Αιγυπτιακό αγαλματίδιο περιστρέφεται ανεξήγηταΣτο Μουσείο του Μάντσεστερ, που αποτελεί τμήμα του ομώνυμου πανεπιστημίου, εκτίθεται ένα αρχαίο Αιγυπτιακό αγαλματίδιο 4000 ετών το οποίο έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις μυστηριώδεις μετακινήσεις του.  O υπεύθυνος αιγυπτιολόγος του Μουσείου Campbell Price ήταν ο πρώτος που, το Φεβρουάριο του 2013, παρατήρησε ότι το άγαλμα είχε μυστηριωδώς περιστραφεί γύρω από τη θέση του στην προθήκη που τοποθετείται. «Παρατήρησα μία μέρα ότι είχε γυρίσει. Το θεώρησα πολύ περίεργο διότι βρίσκεται μέσα σε κλειστή θήκη της οποίας μόνο εγώ έχω το κλειδί. Το έβαλα πίσω στη σωστή θέση, αλλά την επόμενη μέρα είχε περιστραφεί και πάλι. Τοποθετήσαμε μια κάμερα καταγραφής βίντεο υψηλής πυκνότητας [Στμ: Αυτές οι κάμερες (Time Lapse Recorders) καταγράφουν μεγάλα χρονικά διαστήματα και τα αναπαράγουν πολύ πιο γρήγορα επειδή δεν καταγράφουν την πλήρη χρονική αλληλουχία. Παράδειγμα εδώ] και, παρόλο που δεν φαίνεται στο γυμνό μάτι, στην καταγραφή που έγινε μπορείτε να δείτε καθαρά πως περιστρέφεται.»
Στο βίντεο της υψηλής πυκνότητας που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια τριών ημερών, φαίνεται καθαρά ότι το άγαλμα περιστρέφεται κατά 180 μοίρες από μόνο του ενώ βρίσκεται στη γυάλινη κλειδωμένη προθήκη του. Σε μια προσπάθεια να εξηγηθεί το φαινόμενο προτάθηκαν διάφορες θεωρίες. Ορισμένες ισχυρίζονται ότι, επειδή η κίνηση εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, η βάση του αγάλματος είναι ανώμαλη και σε συνδυασμό με την γυάλινη επιφάνεια στήριξης περιστρέφεται από τις δονήσεις που προκαλούνται από τα βήματα των επισκεπτών και την εξωτερική κυκλοφορία.
Ο Campbell Price σχολιάζει ότι: «Η θεωρία αυτή δεν εξηγεί γιατί τα γειτονικά εκθέματα δεν κινούνται καθόλου ή γιατί το άγαλμα άρχισε να κινείται ξαφνικά μετά από χρόνια που παράμενε εντελώς ακίνητο, όπως είναι φυσιολογικό για όλα τα αγάλματα .... και γιατί περιστρέφεται εκτελώντας έναν τέλειο κύκλο [χωρίς να μετακινείται από τη θέση του];»
Το ύψους 25 εκατοστών αγαλματίδιο χρονολογείται από το 1800π.χ. και ήταν αφιέρωμα προς τον Όσιρι - θεό της μετά θάνατον ζωής που περιγράφεται ως «ο Κύριος της Αγάπης».
Από την στιγμή που έγινε γνωστό το ανεξήγητο φαινόμενο τον Ιούνιο του 2013, χιλιάδες έχουν επισκεφθεί το μουσείο .
Οι έφοροι του μουσείου ήταν απρόθυμοι να πειράξουν το άγαλμα, αλλά υποχρεώθηκαν να το κάνουν τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια επισκευών της συγκεκριμένης αίθουσας. Ο Price είπε: «Κατά τη διάρκεια των επισκευών επρόκειτο να αποθηκεύσουμε το άγαλμα αλλά, λόγω της διασημότητας που απέκτησε, θα τοποθετηθεί στο φουαγιέ ώστε να μπορούν να το βλέπουν όλοι, αν και αμφιβάλλω ότι θα περιστρέφεται πια.» ( Πηγή : Manchester Evening News, The Telegraph, Μουσείο του Μάντσεστερ) [Στμ: Στα Ελληνικά μπορείτε να διαβάσετε περεταίρω πληροφορίες εδώ και εδώ.]
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η περιστροφή του αγάλματος είναι ένα θαύμα που εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια. Τον Ιούνιο του 2013 το Share International εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που ανέφερε ότι ο Μαϊτρέγια είναι υπεύθυνος για το μυστηριώδες γεγονός.)Γράμματα προς το περιοδικό Share International

Ανοιξιάτικο μήνυμα

Ανοιξιάτικο μήνυμα από τον Δάσκαλο ΙησούΣτις 12 Απριλίου του 2012 στις 2.15 μ.μ., συνάντησα στον Αγγλικό Κήπο στο Μόναχο έναν φίλο μου που είναι και συνεργάτης μου στο έργο της διάδοσης της Επανεμφάνισης του Μαϊτρέγια. Μου είπε ότι μόλις είχε δει έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι πρέπει να ήταν ο Μαϊτρέγια. Ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας που καθόταν σ’ ένα παγκάκι στο πάρκο μαζί με μια γυναίκα. Μιλούσαν στ’ αγγλικά, με τέτοιο τρόπο που του θύμισε τα Αγγλικά του Μπέντζαμιν Κρεμ. Πήγαμε εκεί και ο άνδρας και η γυναίκα καθόντουσαν ακόμα στο παγκάκι αλλά, πριν τους πλησιάσουμε, σηκώθηκαν και έφυγαν. Καθίσαμε στο παγκάκι εκείνο και ο φίλος μου έδειξε μια κάρτα που είχε βρει στον Αγγλικό Κήπο, λίγο πριν τους δει . Ονομαζόταν Leipziger Karte - Mdrzenbecher (κάρτα από τη Λειψία – Ανοιξιάτικη Χιονονιφάδα ). Η κάρτα είχα για εξώφυλλο μια φωτογραφία λουλουδιών και για οπισθόφυλλο ένα ποίημα του Χάινριχ Χάινε από το βιβλίο τραγουδιών Lieder der Buch με τίτλο Die Heimkehr (Η Επιστροφή) το οποίο, μεταφρασμένο, είναι κάπως έτσι:
«Καρδιά, καρδιά μου, μην ανησυχείς και βάσταξε το πεπρωμένο σου. Η καινούργια άνοιξη θα σου ξαναδώσει ότι ο χειμώνας πήρε μακριά. Και πόσα ακόμα παρέμειναν για σένα, και πόσο ο κόσμος όμορφος εξακολουθεί να είναι!
Και, καρδιά μου, τί είναι αυτό που σε ευχαριστεί, όλα, μα όλα μπορείς να τ' αγαπήσεις!»
Μέσα στην κάρτα ήταν γραμμένα τρία αποσπάσματα :
«Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες.» (Ευαγγέλιο του Ιωάννη 20, 29)
«Η τέλεια αγάπη διώχνει κάθε φόβο.»
«Να είστε ήρεμοι και να γνωρίζετε ότι ο Θεός είναι πάντοτε παρών.»
Μήπως εκείνος που έγραψε τα αποσπάσματα αυτά ήταν ένας Δάσκαλος της Σοφίας, ή ο Μαϊτρέγια; Άραγε,  ο γέρος και η γυναίκα [στο παγκάκι] ήταν κάποιοι Δάσκαλοι;
B. N., Rossdorf, Γερμανία .
Το εσωτερικό της κάρτας
Το εσωτερικό της κάρτας

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο γέρος ήταν ο Δάσκαλος Ιησούς, και η «γυναίκα» ήταν μαθητής Του. Η κάρτα και τα αποσπάσματα εκδηλώθηκαν από τον Δάσκαλο Ιησού.)


Σταυροί από φως στο Περού

Σταυροί από φως στο ΠερούΝωρίς το πρωί της Κυριακής 1ης Απριλίου του 2012, η μαμά μου μπήκε στο μπάνιο και μου φώναξε ότι είδε ένα ισχυρό φως στο παράθυρο του μπάνιου. Την πλησίασα και είδα ότι υπήρχε πράγματι ένα ισχυρό φως που είχε τη μορφή σταυρού. Αναρωτήθηκα κοιτάζοντας γύρω μου αν μπορούσε να είναι αντανάκλαση από κάτι και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν δυνατόν να ήταν. Ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε με έκπληξη ότι δεν είναι η πρώτη εμφάνιση αυτού του φωτεινού σταυρού. Συνημμένη θα βρείτε μια από τις φωτογραφίες.
Μ. R., Λίμα , Περού .
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο φωτεινός σταυρός εκδηλώθηκε από τον Δάσκαλο Ιησού.)


φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.
Φωτογραφία που αποστάλθηκε από τον/την Ε. S., που διαμένει στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Ελήφθη αμέσως μετά το βάπτισμα του εγγονού της Νικήτα το 2004, σε Ορθόδοξη εκκλησία της Μόσχας. Στην φωτογραφία φαίνεται μια φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.
φωτεινή ευλογία του Δασκάλου Ιησού. στους τοίχους του κτηρίου παρατηρούνται φωτεινά σχήματα.
Φωτογραφία που απέστειλε ο/η Y.I. , από το Τόκιο της Ιαπωνία, στην οποία φαίνεται τμήμα της περιοχής Nerima του Τόκιο . Η φωτεινή κόκκινη στήλη είναι φωτεινή ευλογία του Δασκάλου Ιησού. Επίσης, στους τοίχους του κτηρίου, παρατηρούνται φωτεινά σχήματα.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές