Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Το 'άστρο' και άλλα 'σημεία' των καιρών

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Γράμματα στο περιοδικό Share International


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Απριλίου του 2013.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Σουηδία - 1η Μαρτίου του 2013: το ‘άστρο’ του ΜαϊτρέγιαΣουηδία – Τα παρακάτω σχόλια δημοσιεύτηκαν στο YouTube σχετικά με την εμφάνιση ενός ΑΤΙΑ (UFO) την 1η Μαρτίου του 2013: «Αυτό το περίεργο στην εμφάνιση «αστέρι» καταγράφηκε χθες το βράδυ μεταξύ 17:30 και 18:30 από εμένα και τη φίλη μου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Το αντικείμενο κινήθηκε πολύ αργά και εμφανίστηκε αρκετές ώρες νωρίτερα από τα υπόλοιπα αστέρια. Παλλόταν συνέχεια, αλλάζοντας διάφορα χρώματα, με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς. Δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν κάποιο αστέρι ή πλανήτης. Θα μπορούσε να ήταν, βέβαια, αλλά δεν έχω πειστεί ακόμα. Μερικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ο Σείριος, ο Νιμπίρου [Στμ: φανταστικός πλανήτης] ή ακόμα και ένα μητρικό σκάφος ΑΤΙΑ. Εσείς τι νομίζεται;» (Πηγή: YouTube: UFO-Skywatcher Savedalen)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια).
Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Μετεωρίτης που καταστράφηκε σκόπιμα από ένα μη επανδρωμένο διαστημικό όχημα αποφεύγοντας έτσι μια δυνητικά πολύ καταστροφική πρόσκρουση με τη γηΡωσία - Βίντεο ενός τεράστιου μετεωρίτη που έπεφτε στη Ρωσία το οποίο ελήφθη στις 15 Φεβρουαρίου του 2013 δείχνει κάτι που μοιάζει σαν ένα μικρό αντικείμενο να συγκρούεται με το μετεωρίτη. Καθώς αυτός κινείτο στον ουρανό το αντικείμενο κινήθηκε διαμέσου του, με αποτέλεσμα αυτός, πριν χτυπήσει τη γη, να εκραγεί και να διασκορπιστεί σε μικρά κομμάτια. Η εφημερίδα Siberian Times, σε άρθρο της για το περιστατικό, διερωτάται αν το αντικείμενο ήταν κάποιος ρωσικός πύραυλος ή «όπως λέγεται σε μια έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση επί του θέματος «σωθήκαμε από ένα ΑΤΙΑ (UFO)» που κατέστρεψε τον απειλητικό μετεωρίτη δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει το έδαφος.» (Πηγή: Siberian Times,  YouTube: Jason Kirby) [Στμ: Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρεις για την πτώση του μετεωρίτη. Στο βίντεο φαίνεται ολοκάθαρα και από πολλές λήψεις ότι ο μετεωρίτης εκρυγνύεται πριν προσκρούσει στο έδαφος.]
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο μετεωρίτης καταστράφηκε σκόπιμα από ένα μη επανδρωμένο διαστημικό όχημα αποφεύγοντας έτσι μια δυνητικά πολύ καταστροφική πρόσκρουση με τη γη.)


Άλλα σημεία των καιρών

Φωτογραφία της NASA εμφανίζει άγγελο να κατευθύνεται προς τον ήλιο – ξανά!

Άγγελος (Ντέβα) - Επανάληψη της εμφάνισης.
Άγγελος (Ντέβα) - Επανάληψη της εμφάνισης. Ο άγγελος (στην Βουδιστική παράδοση ονομάζεται ντέβα) που ‘έπιασαν’ οι κάμερες της NASA τον Οκτώβριο του 2012, ξανα-φωτογραφήθηκε στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2013, σχεδόν στην ίδια θέση.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η μορφή που φαίνεται και πάλι στις φωτογραφίες της NASA είναι ο ίδιος Άγγελος (Ντέβα) που φωτογραφήθηκε τον Οκτώβριο).
[Στμ: μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση εδώ, που είναι η επίσημη βάση δεδομένων του SOHO near realtime data. Σημειώνουμε ότι ο δορυφόρος SOHO όπου κατέγραψε τη συγκεκριμένη εικόνα απέχει πολύ από τη Γη, οπότε αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο καταγραφής ενός ανθρώπινου δημιουργήματος].
 


Εκδήλωση θαύματος στο Πέπλο της Βερόνικα 

Εκδήλωση θαύματος στο Πέπλο της Βερόνικα Το 2006 η Linda Stasi, αρθρογράφος της εφημερίδας New York Post, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Manoppello στην Ιταλία για να δει από κοντά το περίφημο Πέπλο της Βερόνικα, κατά τη διενέργεια έρευνας για το βιβλίο της «Ο έκτος σταθμός»,. [Στμ: Σύμφωνα με την Καθολική εκκλησία] το πέπλο είναι το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε από την Αγία Βερόνικα για να σκουπίσει το πρόσωπο του Ιησού όταν ο ίδιος μετέφερε το σταυρό. [Στμ: Σαν αποτέλεσμα, αποτυπώθηκε σε αυτό η μορφή Του θαυματουργικά].
(Σημειώνουμε ότι ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του κειμηλίου στο τεύχος του  Οκτωβρίου του 2006 του Share International.)
Η Linda Stasi φωτογράφησε το πέπλο διαδοχικά δύο φορές με μικρή χρονική καθυστέρηση. Η πρώτη φωτογραφία δείχνει την εικόνα του Ιησού να χαμογελά, το στόμα Του κλειστό, και τα μάτια Του να κοιτάνε τη φωτογράφο, ενώ η δεύτερη, δείχνει το στόμα Του ανοιχτό με τα δόντια ορατά, και τα μάτια Του να κοιτάζουν προς τα πάνω. Μόλις τις έδειξε στον συνοδό της στο ταξίδι της Πατέρα Peter Jacob, αυτός λιποθύμησε αμέσως στο Ιερό του ναού. (Πηγή: Coast to Coast AM Radio, ΗΠΑ)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα θαύμα που εκδηλώθηκε από το Μαϊτρέγια.)
Γράμματα στο περιοδικό Share International

Ουράνιο σημάδι

Γράμμα προς το περιοδικό Share International
ανακάλυψα ότι φαινόταν ένα τεράστιο μάτι που έμοιαζε να κοιτάζει από τον ουρανό Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διαδρομή από την εργασία προς το σπίτι μου στις 23 Αυγούστου του 2012 γύρω στις 16:00.
Επέβαινα την 6η γραμμή του μετρό από το  Όσλο όταν σταμάτησα στο σταθμό Bjornsletta. Πρόσεξα ότι στον ουρανό υπήρχε ένα υπέροχο ουράνιο τόξο και παρατήρησα έναν άντρα να στέκεται στην πλατφόρμα και να το τραβά φωτογραφίες. Εμπνεύστηκα να βγάλω μία και εγώ με το iPhone μου.
Όταν, στη συνέχεια, κοίταξα τη φωτογραφία, ανακάλυψα ότι φαινόταν ένα τεράστιο μάτι που έμοιαζε να κοιτάζει από τον ουρανό. Καταγοητευμένη, τράβηξα μερικές ακόμα φωτογραφίες.
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν αυτό ήταν ένα σημάδι ή ένα μήνυμα κάποιου είδους;
Μ. D., Όσλο, Νορβηγία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα σημάδι που εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.)
 Γράμμα προς το Share International
Το καλοκαίρι του 2012 ο αδερφός μου διαγνώστηκε με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), μια ανίατη ασθένεια. Τους επόμενους μήνες η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία και σύντομα ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να κινήσει το σώμα του, ούτε μπορούσε πια να μιλήσει. Τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στο δάσος της γενέτειράς του πόλης Φράιζινγκ στη Γερμανία, που έκανε με τη φίλη του και τους γονείς της, τραβήχτηκαν μερικές φωτογραφίες. Οι περισσότερες από αυτές τον δείχνουν στην αναπηρική καρέκλα με την κοπέλα του, με έκδηλο τον πόνο στα πρόσωπά τους, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν αυτή την τραγωδία. Μια από τις φωτογραφίες δείχνει το δάσος χωρίς κάποιον άνθρωπο. Σε αυτή φαίνεται μια αξιοπερίεργη στενή λωρίδα φωτός. Θα μπορούσατε, σας παρακαλώ, να μας εξηγήσετε, από πού προήλθε αυτό το φως και αν σήμαινε κάτι;
Το όνομα του συντάκτη της επιστολής ζητήθηκε να μην δημοσιοποιηθεί.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το φως ήταν ευλογία από τον Μαϊτρέγια.)


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές