Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Νοεμβρίου του 2012.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις εικόνες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.Ασυνήθιστη εμφάνιση (από θαύμα) λευκού περιστεριού κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κρήτη

Ένα ολόλευκο περιστέρι προσγειώθηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο που κρατούσε ένας ιερέας και παρέμεινε εκεί, ενώ ο Πατριάρχης προσκύνησε το Ευαγγέλιο.Το περιστέρι παρέμεινε εκεί με ανοιγμένα τα φτεράΚατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κρήτη  στις 5 Σεπτεμβρίου του 2012, την στιγμή που βρισκόταν στον περίβολο της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου στην Κορακιά, συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός. Ένα ολόλευκο περιστέρι προσγειώθηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο που κρατούσε ένας ιερέας και παρέμεινε εκεί, ενώ ο Πατριάρχης προσκύνησε το Ευαγγέλιο.
Έπειτα, ενώ οι ιερείς εισέρχονταν στο Ναό, το περιστέρι ανέβηκε στο καλυμμαύχι του ιερέα και άνοιξε τα φτερά του, «ολόιδιο με την γνωστή σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς εικόνα του Αγίου Πνεύματος», τόνισε κάποιος σχολιαστής. Το περιστέρι παρέμεινε εκεί [Στμ: ‘οδηγώντας’ τον Πατριάρχη ο οποίος, σύμφωνα με το τυπικό, ακολουθούσε ακριβώς από πίσω] με ανοιγμένα τα φτερά του ακόμα και όταν οι ιερείς εισήλθαν στο ναό, μέχρι που κάποιος άλλος ιερέας το πήρε στα χέρια του και το ελευθέρωσε έξω από το ναό, όπου πέταξε μακριά στον ουρανό.
 Οι κληρικοί θεώρησαν το γεγονός ως θεϊκό σημάδι και ως «χαιρετισμό» στον Πατριάρχη. Επισημάνθηκε ότι η Μονή είναι αφιερωμένη στον Ιωάννη τον Βαπτιστή και όταν ο Ιωάννης βάφτισε τον Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό, το Άγιο Πνεύμα, με τη μορφή περιστεριού, κατέβηκε σε Αυτόν. (Πηγή: johnsanidopoulos.com, Orthodoxnet.com )
 
[Στμ:  Περισσότερες πληροφορίες στα Ελληνικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ
, εδώ και εδώ. Οι προφανείς συμβολισμοί του θαύματος αυτού δεν χρειάζονται υπόδειξη. Είναι, όμως, πολύ ενδιαφέρον να αναλογιστούμε αυτά που χαρακτηρίζουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: 1) Πνεύμα ενότητας με τους ανθρώπους όλων των θρησκειών παντού, το οποίο έχει συχνά σκανδαλίσει ορισμένους υπερ-ορθόδοξους κύκλους, και  2) Η θεολογικά ορμώμενη οικολογική ανησυχία που τον έχει χαρακτηρίσει σαν ‘οικολογικό Πατριάρχη’.]

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα σημάδι που εκδηλώθηκε από το Μαϊτρέγια).


Εμφάνιση ΑΤΙΑ (UFO) στην Κρήτη

Εμφάνιση ΑΤΙΑ (UFO) στην ΚρήτηΜια Γερμανίδα επαγγελματίας φωτογράφος έκανε τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2012. Ενώ οδηγούσαν αργά κατά μήκος ενός χωματόδρομου προς την παραλία Μπάλος στη Γραμβούσα,  ένα κοπάδι από κατσίκες τους περικύκλωσαν και προχώρησαν δίπλα από το αυτοκίνητο. Η φωτογράφος τράβηξε αρκετές φωτογραφίες της σκηνής μέσα από το όχημα.
Φτάνοντας αργότερα σε μια ταβέρνα στην παραλία, κοίταξαν στη μηχανή τις φωτογραφίες που τράβηξαν: «Τότε ήταν που ανακαλύψαμε ότι σε μια από τις αυτές υπήρχε κάτι που πετούσε στον ουρανό. Μεγεθύναμε την φωτογραφία στην οθόνη της μηχανής και αυτό που είδαμε δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν κάτι που είχε  πολύ περίεργο σχήμα. Αναρωτηθήκαμε τι θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν. Δεν παρατήρησα κάτι στον ουρανό ενώ τραβούσα τις φωτογραφίες. Δεν ένιωσα τίποτα παράξενο. Ήταν μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα με ισχυρό βόρειο-ανατολικό άνεμο. Το αντικείμενο δεν έκανε κάποιο θόρυβο.» [Στμ: όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, οι κατσίκες ήταν στραμμένες προς το αντικείμενο].
Οι φωτογραφίες στάλθηκαν να εξεταστούν από έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα, τον κ. Jeff Ritzmann, ο οποίος δήλωσε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες από όσες έχει ποτέ αναλύσει. Η ίδια φωτογραφία εστάλη επίσης σε ειδικό του FBI ο οποίος συμπέρανε ότι η φωτογραφία είναι γνήσια.
(Πηγή: AboveTopSecret.com)
[Στμ: Είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε την αναλυτική μελέτη (στα Αγγλικά) του κ. Jeff Ritzmann σχετικά με την γνησιότητα της φωτογραφίας και να την παρατηρήσετε σε μεγαλύτερο μέγεθος στο προηγούμενο σύνδεσμο.]

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο – Ο Sashank Srinivasan πήγαινε περπατώντας στο κατάστημά του στο βόρειο Λονδίνο γύρω στις 21:30 στις 18 Ιουλίου του 2012, όταν είδε δύο λαμπερά, πορτοκαλί φώτα πάνω από το κεφάλι του. «Μετακινούνταν και έμοιαζαν σαν μικρές μπάλες φωτιάς, που κινούνταν αργά κατά μήκος του ουρανού ... Δεν μπορώ με τίποτα να το εξηγήσω, δεν γνωρίζω τι είδους πράγματα ήταν ... ξέρω ότι ήταν κάτι εντελώς ασυνήθιστο, σίγουρα δεν ήταν συμβατικά αεροσκάφη .... Ήταν εντελώς αθόρυβα.» (Πηγή: YouTube: thirdphaseofmoon)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)


ΑΤΙΑ στο Τέξας και Νέο Μεξικό, ΗΠΑ Τέξας και Νέο Μεξικό, ΗΠΑ – Η Andrea Dove χρησιμοποιούσε το διαδικτυακό εργαλείο χαρτογράφησης Google Maps αναζητώντας οδηγίες για να κατευθυνθεί στο Τζάκσονβιλ του Τέξας, όταν ανακάλυψε ότι στον ουρανό πάνω από το Τζάκσονβιλ είχε αποτυπωθεί ένα ροζ - κοκκινωπό ΑΤΙΑ (UFO). Η Andrea Dove παρατήρησε το κυκλικό, θολωτού σχήματος αντικείμενο, όταν επέλεξε τη θέαση ‘Street View’ στο Google Maps. Ένας ειδικός στην ανάλυση φωτογραφιών στο Τζάκσονβιλ έλεγξε την εικόνα και  εκτίμησε ότι είναι αποτέλεσμα μιας τεχνικής ανωμαλίας γνωστής ως αντανάκλαση του φωτογραφικού φακού (lens flare). Το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι ABC News ανέφερε ότι βρέθηκε μια παρόμοια αποτύπωση ενός ροζ - κοκκινωπού ΑΤΙΑ στο Google Maps, ενώ αναζητούσαν το ξενοδοχείο “Sky City Casino Hotel”  στην διεύθυνση 32 Indian Service Route 30, Acoma Pueblo,  Νέο Μεξικό, ΗΠΑ. (Πηγή: Huffingtonpost.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)
Στήλες φωτός στην Ιαπωνία Στήλες φωτός στην Ιαπωνία

Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν δεκάδες φωτεινές στήλες να εμφανίζονται στις 18 Αυγούστου στην περιοχή του Nada-ku, στο Κόμπε της Ιαπωνίας. Το φαινόμενο συνέβη αφού η περιοχή επλήγει από πολλούς κεραυνούς κατά τη διάρκεια έντονης καταιγίδας στην περιοχή Κανσάι. Οι κάθετες στήλες εμφανίστηκαν στον ουρανό και παρέμειναν για αρκετά λεπτά πριν εξαφανιστούν. (Πηγή: YouTube: StephenHannardADGUK)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι φωτεινές στήλες εκδηλώθηκαν από το Μαϊτρέγια.)Θρησκευτικά σύμβολα εμφανίστηκαν μέσα σε καρπούζι

Θρησκευτικά σύμβολα μέσα σε καρπούζι

Η συνεργάτιδα του Share International R - M. M. ετοίμαζε κόβοντας ένα καρπούζι για το μεσημεριανό στις 16 Σεπτεμβρίου του 2012 στο Saint Etienne της Γαλλίας. Μόλις έκοψε το πάνω και κάτω άκρο του, έμεινε έκπληκτη ανακαλύπτοντας ένα σταυρό στο ένα άκρο και ένα σχήμα καρδιάς στο άλλο. Διερωτάται: «Μήπως το καρπούζι ευλογήθηκε από κάποιον Δάσκαλο και δημιουργήθηκαν αυτά τα σχήματα; Αν ναι, εκδήλωνει την 'πανταχού παρουσία' με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο.»
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν πράγματι σημάδια που εκδηλώθηκαν από το Μαϊτρέγια.)


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές