Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Αναφορές του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια και άλλα ΑΤΙΑ στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης

   Επιλογή από τις αναφορές αυτού του μήνα στο τεύχος του Share International.

Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια πάνω από την πόλη της Ιερουσαλήμ.

Την 28η Ιανουαρίου του 2011, στις μία μετά τα μεσάνυκτα περίπου, αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες είδαν και κινηματογράφησαν ένα φωτεινό ΑΤΙΑ (UFO) να υπερίπταται πάνω από το μουσουλμανικό τέμενος Αλ-Ακτσά στο Ναό του Όρους στην Ιερουσαλήμ. Το τέμενος Αλ-Ακτσά είναι ένα σημαντικό ισλαμικό ιερό μνημείο που βρίσκεται στο Ναό του Όρους στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Δύο μάρτυρες, οι οποίοι βρίσκονταν στο Armon Hanatziv με πανοραμική θέα πάνω από το Όρος της Σιών και το Ναό του Όρους στην Ιερουσαλήμ, κινηματογράφησαν κάτι που πιθανά είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες καταγραφές ΑΤΙΑ σε φιλμ. Έκτοτε, έχουν αναρτηθεί στο YouTube τέσσερα βιντεοκλίπ τα οποία φαίνεται ότι είναι σε συμφωνία μεταξύ τους επιβεβαιώνοντας το γεγονός - παρ' όλο που έχουν ληφθεί ανεξάρτητα και από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Το 'άστρο' στην ΙερουσαλήμΣτην αρχή ένα πολύ φωτεινό σαν-άστρο αντικείμενο φαινόταν να στέκεται ακίνητο στον ουρανό πάνω από την πόλη της Ιερουσαλήμ· μετά από κάποιο χρόνο άρχισε να πέφτει κατακόρυφα προς τα κάτω ώσπου σταμάτησε και στάθηκε και πάλι ακίνητο ακριβώς πάνω από τον ορίζοντα σε μια από τις αναρτηθέντες ταινίες (Στμ: σε άλλες φαίνεται ότι στέκεται πιθανά πάνω από τον Θόλο του Βράχου). Μια λαμπερή έκρηξη φωτός συνέβη μερικά λεπτά αργότερα και αμέσως το ΑΤΙΑ πέταξε γρήγορα κάθετα προς τα επάνω στο νυχτερινό ουρανό και εξαφανίστηκε. Ενώ το φωτεινό λευκό φως εξαφανιζόταν, αρκετές πορτοκαλο-κόκκινες λαμπερές σφαίρες πήραν τη θέση του και κινούντο στον ουρανό σε διάφορους σχηματισμούς.

Η εφημερίδα Sydney Morning Herald  έγραψε: "Ίσως ακόμα πιο ενδιαφέρον να είναι το γεγονός ότι κινηματογραφήθηκε από διαφορετικές γωνίες λήψεις και ότι όλες φαίνονται να είναι συγχρονισμένες, ιδιαίτερα τη στιγμή που το αντικείμενο πετάγεται ταχύτατα προς τα επάνω." Το σημείο είναι πολύ καλά φυλασσόμενο και δεν επιτρέπεται εναέρια κυκλοφορία στην περιοχή, όπως παρατήρησε το Βρετανικό Channel 4 News: τα φιλμ φαίνεται να δείχνουν "την ίδια ακριβώς φωτεινή σφαίρα" και ότι "το μυστήριο μεγαλώνει από το γεγονός ότι οι πτήσεις απαγορεύονται πάνω από την ιερή πόλη, συνεπώς το φως δε μπορεί να προέρχεται από κάποιο αεροπλάνο". (Πηγές: channel4.com, Israelnationalnews.com, youtube.com)
(Σύμφωνα με τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ το ΑΤΙΑ που εμφανίστηκε στην Ιερουσαλήμ ήταν ένα από τα τέσσερα 'άστρα' που εμφανίζονται ανά την υφήλιο από τον Δεκέμβριο του 2008 και προαγγέλουν την ανάδυση στο δημόσιο βίο του Μαϊτρέγια. Οι πορτοκαλο-κόκκινες σφαίρες φωτός ήταν μικρότερα διαστημόπλοια υποστήριξης του 'άστρου'.)

 

 

 

 

Ο καβαλάρης σε άσπρο άλογο στο Κάϊρο

Ο Καβαλάρης στο ΚάϊροΤην 3η Φεβρουαρίου του 2011 μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι Euronews κάποιο απόσπασμα βίντεο που έδειχνε την λευκή αιθερική μορφή ενός καβαλάρη που ίππευε άσπρο άλογο διαμέσου του πλήθους που είχε μαζευτεί (Στμ: και διαμαρτυρόταν κατά του Μουμπάρακ) στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο. Οι σκηνές μεταδόθηκαν στη συνέχεια από το MSNBC και το CNN ενώ αναρτήθηκαν πάνω από δέκα φορές στο δημοφιλές ιστοχώρο του YouTube. Σε αυτές φαίνεται μια φευγαλέα φιγούρα ενός ντυμένου στα άσπρα καβαλάρη πάνω σε λευκό άτι. Η φιγούρα έχει πολύ όρθια θέση και το άλογο φαίνεται να φορά μεσαιωνική προστατευτική θωράκιση (πανοπλία). Ο αναβάτης και το άλογο φαίνονται να ελίσσονται αρκετά σβέλτα μέσα από το πλήθος ώσπου στο τέλος σηκώνονται και πετάνε πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων. Το φαινόμενο έγινε ορατό και από μερικούς από το πλήθος.
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο καβαλάρης ήταν ο Μαϊτρέγια. Η εμφάνισή Του ήταν μια εκδήλωση ευλογίας προς το πλήθος του λαού και έκφραση επιδοκιμασίας των γεγονότων που λάμβαναν χώρα στην Πλατεία Ταχρίρ.
Ο Μαϊτρέγια έχει εμφανιστεί πολλές φορές ως ο Αβατάρ πάνω στο Λευκό Άλογο, ως ο Κάλκι Αβατάρ - ένα πανάρχαιο σύμβολο του ερχόμενου Αβατάρ. Έχει εμφανιστεί ως ο Καβαλάρης σε άσπρο άλογο αρκετές φορές στο παρελθόν.
Η εμφάνιση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τους 'τέσσερεις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης'. Είναι σημάδι από τον Μαϊτρέγια που καταδεικνύει το μέγεθος αυτού που επιτελείται από τον Αιγυπτιακό λαό και ότι Αυτός είναι μαζί τους στον αγώνα τους για δικαιοσύνη, ειρήνη και ελευθερία.


Το 'άστρο' στην τηλεόραση του Μεξικού και άλλες εμφανίσεις ΑΤΙΑ.

Μεξικό - Ο Yohanan Diaz Vargas, ερευνητής ΑΤΙΑ και τηλεοπτικός παραγωγός του προγράμματος UFO Tercer Milenio στο Μεξικό, ανέφερε ότι υπήρξαν δύο σημαντικές εμφανίσεις ΑΤΙΑ στο Μεξικό την 29η Ιανουαρίου του 2011, μια ημέρα μετά από την εμφάνιση του ΑΤΙΑ πάνω από το ιερό Θόλο του Βράχου στην Ιερουσαλήμ.
Σύμφωνα με τον Diaz Vargas, εκείνη την ημέρα στις 9:30μμ πάνω από την πόλη του Λος Μότσις στην βορειοδυτική επαρχία της Sinaloa εμφανίστηκε μια μεγάλη ομάδα ΑΤΙΑ. Ο Diaz Vargas αναφέρει: "Σάββατο 29 Ιανουαρίου του 2011. Είχαμε αναφορές για μεγάλη δραστηριότητα ΑΤΙΑ στο βόρειο Μεξικό που καταγράφηκε από δεκάδες ανθρώπους στο ιστοτόπο του Twitter: δυο περιπτώσεις εμφάνισης ΑΤΙΑ σε δυο πολύ σημαντικές πόλεις.
"Για την πρώτη εμφάνιση ΑΤΙΑ, υπήρξαν αναφορές ότι κάποια περίεργα φώτα εμφανίστηκαν στον ουρανό στις 11:30μμ πάνω από το Λος Μότσις στην Sinaloa. Κινόντουσαν πολύ αργά και σε σχηματισμό. [Ο αυτόπτης μάρτυρας] Velbel κατάφερε να καταγράψει σε βίντεο στο iPhone του μια ομάδα ΑΤΙΑ (UFO) όπου υπήρχαν λευκά σημεία που διέθεταν μια κοκκινωπή 'αύρα' που που πρόβαλε καθαρά στο σκοτεινό ουρανό... ο στόλος των ΑΤΙΑ ήταν εντελώς αθόρυβος. (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη.)

Περίπου 30 λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τον Diaz Vargas, "δεκάδες μηνύματα από χρήστες του Twitter στη βορειοανατολική πόλη του Μοντερέι Nuevo León, δήλωναν κατηγορηματικά την παρουσία στον ουρανό ενός λαμπερού ΑΤΙΑ, το οποίο έβγαζε φωτεινές αναλαμπές κατά περιόδους, αλλά παρέμενε ακίνητο για περισσότερο από τρεις ώρες στη μία πλευρά της γραφικής Cerro de la Silla (Saddle Hill). "

Το 'άστρο' στην τηλεόραση του ΜεξικούΗ Μεξικάνικη τηλεόραση δείχνει απόσπασμα με το 'άστρο', πάνω από την Cerro de la Silla στο Μοντερέι του Μεξικό, την 29η Ιανουαρίου του 2011. (YouTube: FutbolxOnlineTV)
 

Η εμφάνιση ΑΤΙΑ "προκάλεσε αίσθηση", σύμφωνα με τον Diaz Vargas, όταν ο Ερνέστο Chavanne, οικοδεσπότης νυχτερινής τηλεοπτικής αθλητικής εκπομπής, μετέδωσε τηλεοπτικές εικόνες του ΑΤΙΑ στο πρόγραμμά του. (Πηγή: www.examiner.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια)

 

 

ΗΠΑ, πολιτεία Γιούτα - Αρκετοί άνθρωποι στις πόλεις American Fork και Highland στην πολιτεία Γιούτα των ΗΠΑ, ανέφεραν την εμφάνιση τριών ασυνήθιστων κόκκινων φωτεινών σημείων στον ουρανό το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου του 2011. Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα αθόρυβα και αργά κινούμενα ΑΤΙΑ έβγαζαν φωτεινές λευκές αχτίνες φωτός. Ένας μάρτυρας, ο Mike Galbraith, πρώην υπάλληλος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, δήλωσε ότι τα ΑΤΙΑ δεν έμοιαζαν με τα αεροπλάνα ή τα ελικόπτερα που αυτός γνωρίζει και ότι τα ίχνη του λευκού φωτός που έβγαιναν από τα κόκκινα φώτα δεν ήταν φωτοβολίδες. Ο Galbraith πρόσθεσε:
"Φαινόντουσαν σαν να πέταγαν μαζί σε τέλειο σχηματισμό και στη συνέχεια αυτό που πέταξαν έμοιαζε να καίγεται με μεγάλη λάμψη." Μετά από 15 λεπτά, τα ΑΤΙΑ "απλά πέταξαν μακριά", σύμφωνα με τους μάρτυρες. (Πηγή: www.abc4.com, paranormalutopia.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη).


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ (UFO)

Το 'άστρο' πάνω από το Beverungen της ΓερμανίαςΤο 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε πάνω από το Beverungen της Γερμανίας την 13η Δεκεμβρίου του 2010. Αποστάλθηκε από τον/την Η.Η.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαστημική τεχνολογία αποτυπώνεται σε φωτογραφία

Φωτογραφία διαστημικού τεχνολογικού τμήματος ΑΤΙΑ Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την 19η Φεβρουαρίου του 2010, γύρω στις 16:30, κοντά στην Βασιλεία της Ελβετίας. Ο φωτογράφος και η κόρη του είχαν σταματήσει κάπου με το αυτοκίνητό τους για να ξεκουραστούν, όταν είδαν στον ουρανό μια "ομιχλώδη άμορφη μάζα", σαν ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο, η οποία κατέβαινε προς τα κάτω και έπαιρνε πιο διακριτή μορφή. Τράβηξαν τη φωτογραφία αυτή, που δείχνει έναν πολύ ψηλό, κατακόρυφο σωληνωτό αντικείμενο. Στο τέλος της στήλης, πάνω από το έδαφος, υπήρχε, σύμφωνα με τον μάρτυρα, μια σφαίρα. Η όλη εμφάνιση κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Πάνω από την σωληνωτή δομή υπήρχε ένας τεράστιος θόλος περίπου 50 μέτρα ψηλός από την κορυφή έως το κάτω μέρος του (αυτά δεν απεικονίζονται στη φωτογραφία.)

Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η θολωτή κατασκευή και η σωληνωτή δομή ήταν (τμήματα) από ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη. Ο Μπέντζαμιν Κρεμ εξηγεί:

"Έδειξαν στους ανθρώπους που τράβηξαν την φωτογραφία κάποιο είδος 'ακτινογραφίας' της εσωτερικής δομής ενός μεγάλου διαστημοπλοίου. Η κάθετη σωληνοειδής στήλη είναι ακριβές αντίγραφο τεχνικού εξαρτήματος που διαθέτουν τα περισσότερα ΑΤΙΑ με το οποίο το πλήρωμα μπορεί να αντιστρέψει την βαρύτητα με το πάτημα ενός κουμπιού - το οποίο το 'πατάνε' νοητικά. Μόλις το 'κουμπί' πατηθεί, το όχημα απελευθερώνεται από την έλξη της βαρύτητας και ανεβαίνει προς τα πάνω αυτόματα.
"Μερικά κράτη, μεταξύ αυτών οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Ρωσία και η Γερμανία, αναζητούν αυτή την αντιβαρυτική τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια. Οι Αδερφοί μας από το Διάστημα την έχουν επιδείξει σε αυτά (τα κράτη). Επίσης, οι αυτόπτες μάρτυρες στην Βασιλεία είδαν κάτι ακόμα, την σταδιακή μετατροπή στη συνήθη (αόρατη) αιθερική κατάσταση του σκάφους."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές