Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International

Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share InternationalΑναφορές του 'άστρου' σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

Ταϊλάνδη

Την 19η Ιουνίου του 2010 το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα BBTV news της Ταϊλάνδης ανέφερε πως αρκετοί άνθρωποι είδαν και βιντεοσκόπησαν τρία αρχικά και έπειτα τέσσερα εξαιρετικά λαμπρά σαν τον ήλιο φώτα στον ουρανό πάνω από την Yong Choom Noi της επαρχίας Sri Saket. Κάποιος επιστήμονας έδωσε την ερμηνεία ότι τα φώτα ήταν αντανακλάσεις, ενώ ένας φιλόσοφος της περιοχής είπε ότι ήταν κακός οιωνός για τη χώρα, και φοβάται ότι σημαίνει πολιτικές αναταραχές, ακραία καιρικά φαινόμενα ή άλλα παρόμοια πράγματα. (Πηγή: Κανάλι 7, Ταϊλάνδη).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτά είναι τα τέσσερα 'άστρα' προάγγελοι της εμφάνισης του Μαϊτρέγια, τα οποία συνήθως διακρίνονται όχι όλα μαζί αλλά ξεχωριστά σε διαφορετικά τμήματα του πλανήτη - στο βορρά, στο νότο, στην ανατολή και στην δύση).

Βανκούβερ, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Την 8η Ιουλίου του 2010 η εφημερίδα The Colombian ανέφερε ότι η οικογένεια Ellis που μένει στο Βανκούβερ της Ουάσινγκτον παρατήρησε ένα ΑΤΙΑ (UFO). Η Brenda Ellis, ο αδερφός της και δυο παιδιά είδαν τέσσερα ΑΤΙΑ να κινούνται γρήγορα εμπρός - πίσω στον ουρανό. Περιέγραψαν τα ΑΤΙΑ σαν "τέσσερεις πορτοκαλί γλόμπους που ανέβαιναν ταχύτατα από επάνω μας όλο και ψηλότερα μέχρι που έγιναν λευκοί και εξαφανίστηκαν" σύμφωνα με το άρθρο. "Ήταν εντελώς αθόρυβοι, τόσο φωτεινοί και τόσο κοντά μας", είπε η Brenda Ellis. (Πηγή: εφημερίδα The Colombian, ΗΠΑ).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν τα τέσσερα 'άστρα' του Μαϊτρέγια, που εμφανίστηκαν μαζί).

Οκτάχτινο 'άστρο'

Την 3η Ιανουαρίου του 2010 γύρω στις 12:30 ο Francisco Alvarado με την γυναίκα του και τέσσερεις άλλους συγγενείς οδηγούσαν στην πόλη Metepec του Μεξικό. Ένα οκτάχτινο μαύρο αντικείμενο τους ακολουθούσε στον αέρα από επάνω τους. Το αντικείμενο περιστρεφόταν γύρω από τον άξονά του καθώς κινούταν. Το αυτοκίνητο έτρεχε με 100χλμ. την ώρα και αυτό τους ακολουθούσε με την ίδια ταχύτητα. Όταν σταματούσαν το αυτοκίνητο, το αντικείμενο σταματούσε και αυτό, και ξαναξεκίναγε να κινείται μόλις το αυτοκίνητο ξεκινούσε. Το ζευγάρι μαγνητοσκόπησε το αντικείμενο και το ανάρτησε στην ιστοσελίδα της Los Archivos de la Tierra καθώς και στο YouTube. Τους ακολούθησε για αρκετή ώρα πριν 'εξαφανιστεί' στα σύννεφα, σύμφωνα με την Juana Flores, κουμπάρα του Alvarado, η οποία πρόσθεσε: "Ποτέ δεν πίστευα στα UFO (ΑΤΙΑ) και όταν τυχόν έβλεπα αναφορές γι' αυτά στην τηλεόραση έλεγα πάντοτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί .... αλλά τώρα άλλαξα. Τώρα πιστεύω ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ - ένας θεός ξέρει πόσα." (Πηγή: YouTube, losarchivosdelatierra)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το 'άστρο').

  Το 'άστρο' στην Κίνα.

Το απόγευμα της 14ης Μαΐου του 2010 στην βόρεια Κινέζικη επαρχία του Heilongjiang πολλοί είδαν ένα αντικείμενο το οποίο χαρακτηρίστηκε σαν ΑΤΙΑ (UFO) από τους κυβερνητικούς αστρονόμους. Αναφέρθηκε ότι το αντικείμενο ήταν τόσο φωτεινό που φώτιζε ολόκληρη την πόλη. Αυτόπτες μάρτυρες το περιέγραψαν σαν μια μικρή μπλε τελεία στον ουρανό η οποία μεγάλωνε όλο και περισσότερο μέχρι που άλλαζε χρώματα και τελικά έσπασε σε τρία διαφορετικά αντικείμενα. Αυτά αργότερα ενώθηκαν ξανά πριν να εξαφανιστούν εντελώς. (Πηγή: allnewsweb.com) .  
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το 'άστρο' προάγγελος της εμφάνισης του Μαϊτρέγια.)


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Νότιο Βραζιλία 19 Μαΐου 2010

Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως φωτογραφήθηκε από τον/την M.G. στη Νότιο Βραζιλία την 19η Μαΐου του 2010 στις 12:30 π.μ.


 

 

Νορβηγία 4 Ιουνίου 2010

Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια φωτογραφημένο στην Νορβηγία από τον/την T.W. στο Νοτιο-Δυτικό τμήμα του ουρανού την 4η Ιουνίου του 2010 στο Samnanger.


 

 

Αγρογλυφικό 3 Ιουλίου 2010 Αυτό το αγρογλυφικό (crop circle) που έχει σχήμα αστεριού δημιουργήθηκε την 3η Ιουλίου του 2010 σε χωράφι σιτηρών στο Παρεκκλήσι του Αγίου Μαρτίνου, κοντά στο Chisbury του Wiltshire. (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι δημιουργήθηκε από ένα διαστημόπλοιο από την Αφροδίτη. Προσθέτει ακόμα ότι το σχήμα άστρου ήταν ηθελημένο με ιδιαίτερη σημασία και παραπέμπει στο γεγονός ότι ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται τώρα στην τηλεόραση.)
[Φωτογραφία ©: Steve Alexander]

 

Το 'άστρο' στη Βρετανία

 

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στη Βρετανία, περιοδικό Share International Σεπτεμβρίου του 2010.

 

 

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τα τεύχη του Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου-Αυγούστου του περιοδικού Share International.

 

 

Το φωτοσκάφος του Μαϊτρέγια και το 'άστρο'.

Το φωτοσκάφος του Μαϊτρέγια (επάνω) και το 'άστρο' (κάτω) στο Hullbridge της Αγγλίας, περιοδικό Share International Ιουλίου του 2010.

Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στο Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ, περιοδικό Share International Μαΐου του 2010.

Hullbridge

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στο Hullbridge της Αγγλίας, περιοδικό Share International Μαΐου του 2010.

 

Βοστόνη (1) των ΗΠΑ

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στη Βοστόνη (1) των ΗΠΑ, περιοδικό Share International Ιουνίου του 2010.

 

Hullbridge

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στο Hullbridge της Αγγλίας, περιοδικό Share International Ιουλίου του 2010.

Kadina

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στην Kadina της Αυστραλίας, περιοδικό Share International Ιουλίου του 2010.

Ρώμη

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στην Ρώμη της Ιταλίας, περιοδικό Share International Ιουλίου του 2010.

Βοστόνη (2) των ΗΠΑ

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στη Βοστόνη (2) των ΗΠΑ, περιοδικό Share International Ιουνίου του 2010.

Παρίσι

Το 'άστρο' όπως φωτογραφήθηκε στο Παρίσι, περιοδικό Share International Ιουλίου του 2010.


Γράμμα που αποστάλθηκε στο περιοδικό Share International

Την 23η Απριλίου του 2010 γύρω στις 10:30μμ είδα ένα τεράστιο πορτοκαλί φως να πετά κοντά στο σπίτι μου στο Cheshire. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και τράβηξα αυτή την φωτογραφία. Τί να είναι;
R. d’A., Cheshire, Βρετανία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια)


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές