Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Γράμματα προς το περιοδικό Share International

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του τεύχους Νοεμβρίου του 2013.Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Αυστραλία, ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.
Woy Woy, Αυστραλία - Ένας Αυστραλός ερασιτέχνης φωτογράφος τράβηξε σε βίντεο ένα μεγάλο σφαιρικό φωτεινό αντικείμενο που αιωρείτο στον ουρανό, το οποίο άλλαζε σχήμα και χρώμα. Ο Drew Ryan παρατήρησε το αντικείμενο πάνω από το παραθαλάσσιο προάστιο του Empire Bay, βόρεια του Σίδνεϊ στην Αυστραλία την 2α Ιουλίου του 2013.
«Η σφαίρα άλλαζε χρώματα πολλές φορές μέχρι που έγινε πορτοκαλί και στη συνέχεια κινήθηκε αργά στον ουρανό και αιωρείτο πάνω από [την παραλιακή πόλη της] Woy Woy για κάποιο χρονικό διάστημα» , δήλωσε ο Ryan. Ήταν η πέμπτη φορά που είχε δει το ίδιο ATIA (UFO) κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, είπε. «Για ‘μένα, δεν χωρά καμία αμφιβολία, υπάρχουν ανεξήγητα πράγματα που πετούν στον ουρανό» δήλωσε ο Ryan .
«Και οι εμφανίσεις τους είναι βέβαιο ότι αυξάνονται σε συχνότητα. Θα ήθελα τα φαινόμενα αυτά να διερευνηθούν με σοβαρότητα. Αν και πρώην στρατιωτικός , δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο.» (Πηγή: Dailytelegraph.com.au, huffingtonpost.com, YouTube: orbtracker)
( Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)ΑΤΙΑ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ

ΑΤΙΑ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ

ΑΤΙΑ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ

Λος Άντζελες, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής - Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2013, στα δυτικά της περιοχής του Λος Άντζελες San Fernando Valley, μαγνητοσκοπήθηκε ένα ΑΤΙΑ (UFO): «Έχουμε γίνει αυτόπτες μάρτυρες εμφανίσεων ΑΤΙΑ πολλές φορές ώστε μπορούμε να καταλάβουμε την γνησιότητά τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτύχαμε να μαγνητοσκοπήσουμε ένα… Παρατηρήστε την άμορφη φύση του σκάφους και πως μεταβάλλει το λαμπρό του χρώμα. Εμείς τα παρατηρούμε σχεδόν κάθε βράδυ, συχνά εμφανίζονται πολλά μαζί. Σας καλούμε να απολαύσετε και να καλωσορίσετε αυτούς τους επισκέπτες. Είναι προφανές ότι βρίσκονται εδώ για να μας σώσουν από τον εαυτό μας, αλλά πρέπει, επίσης, εμείς οι ίδιοι να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλον. Σας ευχαριστούμε αδελφές και αδελφοί μας από τα άστρα.»
Η δεύτερη παρατήρηση από τον ίδιο μάρτυρα πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2013, στην ίδια περιοχή. Είπε: «Το συγκεκριμένο ΑΤΙΑ βρισκόταν σε μικρότερο ύψος, περίπου 3 χιλιόμετρα ή λιγότερο. Άλλαζε το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα του με πολύ θεαματικό τρόπο.» (Πηγή: ufosightingsdaily,  YouTube: Nicole Rhoe-Melnick)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα UFO ήταν διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.)

Καλιφόρνια, ΗΠΑ - Ένα βίντεο της 18ης Σεπτεμβρίου στο YouTube δείχνει μερικά λαμπερά, παλλόμενα φώτα να αιωρούνται πάνω από ένα φλεγόμενο πλοίο στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια. Αρχικά εμφανίζονται τρία φώτα ακολουθούμενα από ένα τέταρτο που αμέσως χάθηκε. Πριν εξαφανιστούν, τα υπόλοιπα ΑΤΙΑ (UFO) κινήθηκαν γρήγορα προς τα επάνω. (Πηγή: huffingtonpost.com, YouTube: looknowtv)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη)


 

Άλλα σημεία των καιρών


Μωρό γεννήθηκε κρατώντας ένα Κοράνι

Μωρό γεννήθηκε κρατώντας ένα Κοράνι


Στις 7 Μαΐου του 2012, στο Ejigbo του Λάγος της Νιγηρίας, γεννήθηκε ένα αγοράκι που κρατούσε στην παλάμη του δεξιού του χεριού ένα μικρό Κοράνι. Η μητέρα του παιδιού είναι Χριστιανή και ονομάζεται Kikelomo Ilori. Δεν έχει παντρευτεί και επιπλέον την παράτησε ο Μουσουλμάνος πατέρας του παιδιού. Ύστερα από αυτό επιχείρησε αρκετές φορές να κάνει έκτρωση. Η ίδια δήλωσε ότι είχε «προειδοποιηθεί από έναν προφήτη να μην τερματίσει την κύηση», επειδή το μωρό στη μήτρα της «ήταν μοναδικό». Επίσης, της είχαν γίνει συστάσεις από τη Χριστιανική ενορία της να μην προχωρήσει στην σχεδιαζόμενη άμβλωση λόγω φόβων για την υγεία της. Αφού εγκατέλειψε τις επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειές της, η κύηση συνεχίστηκε κανονικά. Το μωρό γεννήθηκε πολύ καθυστερημένα, στον ενδέκατο μήνα, και μαζί του ήρθε στο φως κάτι εκπληκτικό: ένα μικρό Κοράνι που κρατούσε στο χέρι του. Το Κοράνι ήταν καλυμμένο με ένα αδιάβροχο πλαστικό υλικό.
Η μαία , Victoria Moses, είπε ότι έχει ξεγεννήσει πολλά μωρά, αλλά ποτέ δεν συνάντησε κάτι σαν αυτό: «Σας λέω, ήταν ο Θεός ο οποίος γέννησε το μωρό», είπε. Ο Μουσουλμάνος λόγιος και Ιμάμης Alhaji Ashirnuyu Omotosho είπε ότι είναι «σημάδι από το Θεό», προσθέτοντας : «Το καταπληκτικό είναι ότι η οικογένεια Kikelomo είναι Χριστιανοί. Αυτό δείχνει ότι ερχόμαστε ενωμένοι από τον Θεό αλλά ζώντας στον κόσμο επιλέγουμε να διαχωρίσουμε τους δρόμους μας». 
Τεράστια πλήθη συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του μωρού, που ονομάστηκε Abdul, στο Λάγος , φωνάζοντας «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος) γιορτάζοντας το θαυμαστό γεγονός. Ο επικεφαλής της επίσημης αντιπροσωπείας που επισκέφθηκε το μωρό, που φέρει τον τίτλο Εθνικός Ιεραπόστολος του Ισλαμικής Νιγηριανής Κοινότητας του Ansarul, σημείωσε ότι το θαυμαστό αυτό γεγονός είναι «σημάδι των καλών πραγμάτων που σύντομα θα πλημυρίσουν τη χώρα». (Πηγή: vanguardngr.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν θαύμα που εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.)

Ο Πάπας και το λευκό περιστέρι

Ο Πάπας και το λευκό περιστέρι

Στις 15 Μαΐου 20 13 ο Πάπας Φραγκίσκος βρισκόταν εντός του ανοιχτού του αυτοκινήτου (‘popemobile’) κατευθυνόμενος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό για την εβδομαδιαία δημόσια ομιλία του όταν κάποιος από το πλήθος του έδωσε [Στμ: πετώντας το] ένα κλουβί που περιείχε δύο λευκά περιστέρια. Ο Πάπας άνοιξε αμέσως το κλουβί, άρπαξε το ένα και το ελευθέρωσε στον ουρανό. Συνάντησε δυσκολία να βγάλει το δεύτερο πτηνό το οποίο, όπως με χαρά διαπίστωσε, δίσταζε να φύγει και προτίμησε να αναπαυθεί για λίγο στα δάχτυλα του πριν πετάξει μακριά. Στην Χριστιανική παράδοση το λευκό περιστέρι συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα, καθώς και την ειρήνη και την Θεία καθοδήγηση. Κατά σύμπτωση, η  ομιλία του Πάπα εστιάστηκε, εν αναμονή της επόμενης Κυριακής της Πεντηκοστής, στο ρόλο που έχει το Άγιο Πνεύμα να καθοδηγεί τους πιστούς στην αλήθεια. ( Πηγή: telegraph.co.ukncronline)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η συμπεριφορά του περιστεριού υπαγορεύθηκε από τον Μαϊτρέγια.)

Γράμματα προς το περιοδικό Share International


Σχέδια από φως σε κτίριο στο Μόναχο της Γερμανίας την 31η Ιουλίου του 2013
Μια φωτεινή ευλογία του Δασκάλου Ιησού
Μια φωτεινή ευλογία του Δασκάλου Ιησού
Σχέδια από φως σε κτίριο στο Μόναχο της Γερμανίας την 31η Ιουλίου του 2013. Δημιουργήθηκαν από τον Μαϊτρέγια σε συνεργασία με τους Αδερφούς μας από το Διάστημα. Η φωτογραφία αποστάλθηκε από τον/την A. B. Η φωτογραφία στάλθηκε από την P.F. από τη Βοστόνη του Lincolnshire της Βρετανίας. Εμφανίζει μια φωτεινή ευλογία του Δασκάλου Ιησού επί του εγγονού της. Την φωτογραφία έστειλε ο F. C. P., από τη Βαλένθια της Ισπανίας . Αποθανατίζει ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα του και την κόρη, τον Σεπτέμβριο του 2013, όπου εμφανίζεται μια φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές