Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Οκτωβρίου του 2012.


Θαύμα στην Καμπούλ

Θαύμα στην ΚαμπούλΣτην Καμπούλ του Αφγανιστάν, κατά τη διάρκεια του φετινού (2012) Ραμαζανιού [Στμ: Μουσουλμανική περίοδος νηστείας] ένα εκπληκτικό θαύμα συνέβη σ’ ένα 12χρονο κορίτσι με το όνομα Wagma. Το κορίτσι διηγήθηκε ότι μια ημέρα, μετά το ξύπνημα και την απαγγελία του Κορανιού, «ένας γέρος με μακριά λευκή γενειάδα ήρθε σε μένα ενώ προσευχόμουν. Φορούσε λευκή και χρυσή εσάρπα και ήταν γεμάτος Noor (ευλογίες). Ήρθε κοντά μου, μου σκέπασε το κεφάλι με την εσάρπα του, μου χαμογέλασε και εξαφανίστηκε. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη. Φοβήθηκα και πήγα στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου με ρώτησε: «Κοίταξες το πρόσωπό σου;» Απάντησα: «Όχι μπαμπά, δεν το κοίταξα». Όταν το κοίταξα, είδα, όπως βλέπετε και εσείς, ότι υπήρχαν σημάδια που έγραφαν το όνομα του Αλλάχ και του Μωάμεθ στο πρόσωπό μου. Μετά από αυτό νίφτηκα (εκτέλεσα το θρησκευτικό καθαρμό). Όταν επέστρεψα είχα και άλλα σημάδια με το όνομα του Αλλάχ και του Μωάμεθ στο λαιμό και στα δάχτυλά μου. Δεν αισθάνομαι κανένα πόνο ή πρήξιμο. Νομίζω ότι (τα σημάδια) μου δόθηκαν από τον Αλλάχ» (Πηγή: YouTube: ImranStudio και TypicalShahab).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο «γέρος» ήταν ο Μαϊτρέγια. Είναι σημάδι από το Μαϊτρέγια για όλο τον κόσμο ότι θα Τον δει σύντομα - και για τους μουσουλμάνους ότι Αυτός είναι εδώ.)

Φωτογραφία στην οποία αποτυπώθηκε μια φωτεινή ευλογία από το Δάσκαλο Ιησού.
Φωτογραφία στην οποία αποτυπώθηκε μια φωτεινή ευλογία από το Δάσκαλο Ιησού. Αποστάλθηκε από τον/την D. P. Τραβήχτηκε το Φεβρουάριο του 2011 κατά τη διάρκεια ενός Εικαστικού Εργαστηρίου για παιδιά στο Moret sur Loing της Γαλλίας.Σημάδια από το Διάστημα

 Liddington, Βρετανία, 21η Ιουλίου του 2012.
Warden Hill, Βρετανία, 1η Ιουλίου του 2012.
Liddington, Βρετανία, 21η Ιουλίου του 2012.
© Steve Alexander
Warden Hill, Βρετανία, 1η Ιουλίου του 2012. Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να την παρατηρήσετε καλύτερα.
© Steve Alexander
Δύο πρόσφατοι σχηματισμοί αγρογλυφικών (κύκλοι στα σπαρτά – Crop Circles) που δημιουργήθηκαν σε χωράφια σιτηρών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο σχηματισμός στο Waden Χιλ δημιουργήθηκε από διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Αφροδίτη, ενώ ο σχηματισμός στο Liddington έγινε από διαστημόπλοιο από τον Άρη.
Για περισσότερα: www.temporarytemples.co.ukΣχήματα φωτός (‘Σταυροί από φως’) στην οδό Northdown Street του Λονδίνου, στις 17 Ιουλίου του 2012.
Σχήματα φωτός (‘Σταυροί από φως’) στην οδό Northdown Street του Λονδίνου, στις 17 Ιουλίου του 2012. Εστάλη από τον/την P. C., που διαμένει στο Slough της Αγγλίας.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φωτεινά σχήματα εκδηλώθηκαν από το Μαϊτρέγια, σε συνεργασία με τους Αδερφούς μας από το Διάστημα).


Νέο μήνυμα του Σάι Μπάμπα

Τα παρακάτω αποτελούν σύνοψη ενός ονείρου του γεννημένου στη Βενεζουέλα Jairo Borjas, κατοίκου της Μπογκοτά, Κολομβίας. Ο Jairo Borjas είναι εδώ και καιρό οπαδός του Σάι Μπάμπα και διέμεινε στο Άσραμ του για ένα έτος μεταξύ 1997-8 σύμφωνα με οδηγίες του ίδιου του Σάι Μπάμπα.
Ο Σάι Μπάμπα (1926 - 2011) ήταν ένας μεγάλος σύγχρονος πνευματικός Δάσκαλος. Το κέντρο Του βρίσκεται στην Puttaparthi της Ινδίας.
Στις 29 Απριλίου του 2012, ο Jairo Borjas είχε ένα όνειρο στο οποίο ο Σάι Μπάμπα του έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα:
Μου είπε πολύ έντονα ότι πρόκειται να βιώσουμε μια εξαιρετική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία θα συμβεί πολύ σύντομα, και ότι η δύναμη και η δόξα Του θα εκδηλωθούν με τρόπους που ποτέ κανείς δεν έχει ξαναδεί, ούτε καν σκεφτεί. Αυτή η στιγμή πλησιάζει.
Ο Σουάμι μου είπε: «Ακόλουθοί μου, θα πρέπει να ξυπνήσετε από το όνειρο. Δεν είμαι το σώμα ή μία μορφή του Θεού ή κάτι άλλο, αλλά όλα τα ονόματα και όλες οι μορφές. Πώς μπορεί αυτός ο αιώνιος και αμέτρητος Θεός να περιοριστεί σε μια μορφή; Πώς μπορεί να λεχθεί ότι έχω επιτύχει μια κατάσταση ευδαιμονίας ή ότι είμαι σε Σαμάντι ή Μαχασαμάντι, όταν εγώ ως Θεός είμαι πάντα εν ευδαιμονία και στην πραγματικότητα είμαι ο Ίδιος ευδαιμονία; Αν είμαι ότι αναζητείτε πάντα, είμαι η ίδια η πηγή όλης της ευτυχίας και της ευδαιμονίας.»
«Ω ακόλουθοι, ξυπνήστε, ξυπνήστε, ξυπνήστε ... η στιγμή που περίμεναν για αιώνες οι μεγάλοι σοφοί και οι Sidhas ... πλησιάζει γρήγορα. Συνειδητοποιήστε ποιος είμαι, η πραγματικότητα αυτής της πανταχού παρουσίας και της Μεγαλειότητας και προετοιμάστε τον εαυτό σας για ένα έκτακτο γεγονός, που είναι έτοιμο να εκτυλιχθεί ... στο οποίο θα επανέλθω με τρόπους που δεν μπορείτε να διανοηθείτε. Πίστεψτέ με, να έχετε πλήρη πίστη και εμπιστοσύνη. Πολύ σύντομα όλοι θα συνειδητοποιήσουν τη δόξα και το μεγαλείο Μου.»
«Τώρα πηγαίνετε σ' όλο τον κόσμο να διαδώσετε το μήνυμά μου. Πείτε σ’ όλους να προετοιμαστούν. Θα είναι μια μεγάλη στιγμή και μια τεράστια ευκαιρία. Πρόκειται να συμβεί κάτι το εξαιρετικό στην ιστορία της ανθρωπότητας». 17 Μαΐου του 2012. (Το παρόν βασίστηκε στην Αγγλική μετάφραση της Ana Diaz-Viana, Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα αυθεντικό όνειρο σταλμένο από τον Σάι Μπάμπα, αλλά η διατύπωση δεν είναι ακριβής σε αυτό που πραγματικά δόθηκε, λόγω παρουσίας σκεπτομορφών [Στμ: αλλιώς: εγρηγορότα ή στοιχειακά] στο μυαλό του ανθρώπου που είδε το όνειρο.)


Πρώην πράκτορας της ΣΙΑ (CIA) δηλώνει ότι είδε με τα μάτια του αποδείξεις για τη συντριβή ΑΤΙΑ (UFO) στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ

Ένας πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), δηλώνει πως είδε αποδείξεις ότι ένα ΑΤΙΑ (UFO) πράγματι συνετρίβη στο Roswell στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ το 1947 και ότι τα πτώματα των εξωγήινων ανασύρθηκαν από το σημείο της συντριβής μαζί με το σκάφος που επέβαιναν. Ο Chase Brandon, ο οποίος εργάστηκε για 35 χρόνια στη CIA, στα μέσα της δεκαετίας του 1990 επισκέφθηκε ένα ειδικό τμήμα του αρχηγείου της CIA που ονομάζεται Αρχείο Ιστορίας της Υπηρεσίας Πληροφοριών (Historical Intelligence Collection).
«Μια μέρα, ενώ ξεφύλλιζα διάφορους φακέλους εκεί μέσα, που οι περισσότεροι ήταν χειρόγραφες περιλήψεις του τι περιείχαν οι κούτες» δήλωσε ο Brandon, «ένα κουτί τράβηξε το βλέμμα μου. Είχε μόνο μια λέξη πάνω του: ‘Ρόσγουελ’. Κατέβασα το κουτί, σήκωσα το καπάκι, σκάλισα το περιεχόμενό του, το ξαναέβαλα στο ράφι και μονολόγησα: «Θεέ μου, συνέβη στ’ αλήθεια.»
Παρά το γεγονός ότι Brandon διστάζει να αποκαλύψει με ακρίβεια τα περιεχόμενα του κουτιού, ανέφερε ότι περιείχε «κάποιο γραπτό υλικό και μερικές φωτογραφίες, και αυτό είναι το μόνο που μπορώ ποτέ να αποκαλύψω σχετικά με το περιεχόμενο του εν λόγω κιβωτίου. Όμως, σίγουρα, για μένα, αποτελεί τη μόνη στιγμή κατά την οποία όσα εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι, έχουμε πιστέψει, επικυρώθηκαν σαν αληθινά γεγονότα.»
«Ήταν ένα σκάφος που σαφέστατα δεν προερχόταν από αυτόν τον πλανήτη. Συνετρίβη και δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι η χρήση λέξεων όπως «συντρίμμια» και « πτώματα», ήταν ακριβώς αυτά που εννοούσαν οι μάρτυρες». (Πηγή: huffingtonpost.com)Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές