Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών

Αναφορές ΑΤΙΑ & 'σημείων' σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Ιουνίου του 2013.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Αναφορές ΑΤΙΑ & 'σημείων' σε ΜΜΕ

ΑΤΙΑ (UFO) φωτογραφήθηκε στην Υεμένη

ΑΤΙΑ (UFO) φωτογραφήθηκε στην Υεμένη
Υεμένη
– Ο φωτογράφος Aseel Badiyan δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα λευκό τριγωνικό αντικείμενο να διαπερνά τα σύννεφα πάνω από κάποια βουνά στο βόρειο τμήμα της Υεμένης.
Στις αρχές Μαρτίου ο Aseel Badiyan τραβούσε φωτογραφίες των βουνών, 90 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα Σαναά όταν εμφανίστηκε το τριγωνικό αντικείμενο εισερχόμενο στο οπτικό πεδίο του φακού του. Οι εφημερίδες που δημοσίευσαν τη φωτογραφία παρέθεσαν και τα λεγόμενά του: «Πιστεύω ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτά τα αντικείμενα είναι προηγμένοι άνθρωποι με εξελιγμένο πολιτισμό».
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σαουδικής Αστρονομικής Εταιρίας Sharaf Al-Sifyati είπε στην Σαουδική εφημερίδα Ajel ότι η φωτογραφία εξετάστηκε και δεν βρέθηκαν ίχνη παραποίησής της: «Όσο για το αντικείμενο, πιστεύω ότι πρόκειται για ένα παράξενο και άγνωστο ως τώρα αντικείμενο, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι προέρχεται από το διάστημα, επειδή τα φαινόμενα αυτά παραμένουν μια δυνατότητα και όχι μια πραγματικότητα .... Νομίζω ότι αυτό το περιστατικό πρέπει να διερευνηθεί πλήρως». Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν και ότι υπάρχουν και άλλα πλάσματα που μόνο ο Θεός γνωρίζει».
(Πηγή: Massufosightings.blogspot.nl)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)Άλλα σημεία των καιρών

Εργάτρια σώθηκε από την κατάρρευση του κτιρίου που εργαζόταν από θαύμα

Στις 10 Μαΐου του 2013 η Reshma Begum, μια 18χρονη μοδίστρα, διασώθηκε ως εκ θαύματος, μετά από παραμονή 17 ολόκληρων ημερών, κάτω από τα ερείπια του Rana Plaza, ενός 8όροφου εργοστασίου ενδυμάτων κοντά στην Ντάκα, στο Μπαγκλαντές. Το εργοστάσιο κατέρρευσε στις 24 Απριλίου του 2013, σε μία από τις χειρότερες παγκόσμιες βιομηχανικές τραγωδίες. Τη στιγμή εκείνη στο κτήριο βρισκόντουσαν 3.000 εργαζόμενοι που έραβαν ενδύματα για πασίγνωστες δυτικές μάρκες, όπως της Ιταλικής Μπένετον. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έπαιρναν μισθό παραπάνω από 30€ το μήνα. Η προκαταρκτική διερεύνηση των αιτιών της κατάρρευσης του κτηρίου ενοχοποιεί τις δονήσεις που παρήγαγαν τέσσερεις γιγάντιες γεννήτριες που λειτουργούσαν στους επάνω ορόφους.
Οι διασώστες έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τη φωνή της Reshma Begum να καλεί σε βοήθεια. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη διάσωσή της φωνάζοντας «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος) η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση. Η Reshma βρισκόταν επί 17 ημέρες σε μια κοιλότητα με αέρα και «ποτέ δεν εγκατέλειψε την ελπίδα»  ότι ήταν εφικτό να διασωθεί. Ο αξιωματικός του στρατού Ibrahimul Islam έμεινε έκπληκτος με το «πώς επέζησε για τόσες ημέρες κάτω από τέτοιες υπερβολικά θερμές και υγρές συνθήκες». Η Reshma εντοπίστηκε ώρες μετά την εγκατάλειψη κάθε ελπίδας για τον εντοπισμό περισσότερων επιζώντων, καθώς ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε πάνω από 1.000. Περιχαρής η οικογένειά της χαρακτήρισε τη διάσωσή της ως «θαύμα».
(Πηγή: AFP, Hindustantimes.com, The Times of India)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η Reshma βοηθήθηκε από τον Δάσκαλο Ιησού)


Ινδουιστικά αγαλματίδια ‘πίνουν’ τις προσφορές σε γάλα και νερό.

Ινδουιστικά λατρευτικά αγαλματίδια στη Γουιάνα, στη Νότια Αμερική, το Μαρτίου του 2013, φάνηκαν να «πίνουν», το γάλα και το νερό που προσφερόταν σε αυτά. Δύο ημέρες μετά το ινδουιστικό φεστιβάλ της Maha Shivaratri στις 10 Μαρτίου, άνθρωποι από όλη τη Γουιάνα άρχισαν να αναφέρουν ότι το γάλα και το νερό εξαφανιζόταν όταν προσφερόταν στα αγάλματα του Σίβα και άλλων ινδουιστικών θεοτήτων. Όταν τα νέα αυτού του θαυμαστού γεγονότος διαδόθηκαν, πλήθη άρχισαν να συρρέουν στους ναούς και στις ιδιωτικές κατοικίες όπου βρίσκονταν τα αγάλματα.
Κάτοικοι της πόλης της Golconda στο νησί του Τρινιντάντ της Καραϊβικής ανέφεραν επίσης ότι στο φεστιβάλ της Shivaratri ένα Ινδουιστικό λατρευτικό αγαλματίδιο δέχτηκε τις προσφορές του γάλακτος ‘πίνοντάς’ τες.
Μία κάτοικος της Νέας Υόρκης δήλωσε πως στις 14 Μαρτίου, έπειτα που πληροφορήθηκε για το θαύμα που συνέβη στα αγαλματίδια της Γουιάνας, πρόσφερε νερό στο άγαλμα μιας Ινδουιστικής Θεότητας και το νερό εξαφανίστηκε. Επίσης, στον Καναδά, η Anjalie Mangroo δημοσίευσε βίντεο που απεικονίζει ένα δικό της αγαλματίδιο Ινδουιστικής Θεότητας (του Σίβα)  να ‘πίνει’ το γάλα που του πρόσφερε από ένα κουτάλι την ίδια ημέρα.
Μικρά φιλμ των αγαλματιδίων που εκδήλωσαν αυτό το θαύμα έχουν αναρτηθεί στο YouTube.
(Πηγή: www.guardian.co.tt, guyanachronicleonline.com, YouTube: Avinash Singh, Sachia Persaud, Priya Devi Pitamber, Staceeey13, Anjalie Mangroo)
 (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτά τα θαύματα εκδηλώθηκαν από τον Μαϊτρέγια. Υπήρξε και προηγούμενη εκδήλωση αυτού του θαύματος, σε πολύ μεγάλη κλίμακα, το Σεπτέμβριο του 1995. Βλ. περιοδικό Share International τεύχος Νοεμβρίου του 1995).


Avinash Singh, Γουιάνα

Priya Devi Pitamber, Γουιάνα

Anjalie Mangroo, Καναδάς


Staceeey13, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ


Sachia Persaud, ΓουιάναΠρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές