Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Το 'άστρο' και άλλα 'σημεία' των καιρών

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Μαΐου του 2012.


Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ


Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια στη Γαλλία - Τουλούζη, την 31η Μαρτίου του 2012Γαλλία - Τουλούζη, την 31η Μαρτίου του 2012 στις 22:30. Μια εκτινασσόμενη λαμπερή σφαίρα καταγράφηκε πάνω από την Τουλούζη της Γαλλίας, στις 30 και 31 Μαρτίου του 2012. Η σφαίρα τρεμόπαιζε γρήγορα αλλάζοντας χρώματα γύρω από ένα κεντρικό φωτεινό σημείο. (Πηγή: YouTube: pascal2503 εδώ & εδώ)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η σφαίρα ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια).Γαλλία – τα τέσσερα 'άστρα' που απαρτίζουν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια στον ουρανό πάνω από την κοινότητα της Volvic στη Γαλλία την 19η Μαρτίου του 2012.Γαλλία – Μικρό βίντεο που κατέγραψε τέσσερα ΑΤΙΑ (UFO) στον ουρανό πάνω από την κοινότητα της Volvic στη Γαλλία την 19η Μαρτίου του 2012. Αρχικά δύο φώτα που τρεμόπαιζαν κινούνταν μαζί στον ουρανό. Έπειτα διαχωρίστηκαν και σχημάτισαν ορθογώνιο σχήμα αποτελούμενο από τέσσερα φώτα, τα οποία συνέχισαν να κινούνται γρήγορα σε  σχηματισμό. (Πηγή: gather.com· YouTube: kadiethedogg)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν τα τέσσερα ‘άστρα’ που απαρτίζουν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)
Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ


Αυτοκίνητο της αστυνομίας κατέγραψε ΑΤΙΑ (UFO)

Αυτοκίνητο της αστυνομίας κατέγραψε ΑΤΙΑ (UFO)ΗΠΑ - Ένα λαμπρό λευκό φως που διέσχιζε τον ουρανό στις 19:54 την 1η Φεβρουαρίου του 2012 πάνω από το ποταμό Little River στο κεντρικό Τέξας των ΗΠΑ, καταγράφηκε τυχαία από βιντεοκάμερα εγκατεστημένη στο ταμπλό αστυνομικού αυτοκίνητου που είχε σταματήσει σε φανάρι. Το φως παρατηρήθηκε, επίσης, από διάφορους ανθρώπους στην Οκλαχόμα και το Κάνσας,  οι οποίοι ειδοποίησαν τα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε ότι ήταν μετεωρίτης. (Πηγή: MSNBC news)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το φως ήταν διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Αφροδίτη.)


 

Άλλα σημεία των καιρών


Πασχαλινό θαύμα σε εικόνες εκκλησίας των Σκοπίων

Πασχαλινό θαύμα σε εικόνες εκκλησίας των Σκοπίων Εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίζονται στο ναό του Sveti Dimitrije (Αγίου Δημητρίου) στα Σκόπια, την πρωτεύουσα της πΓΔΜ, για να δουν εικόνες που άρχισαν να αυτοκαθαρίζονται και να γυαλίζουν σαν καινούργιες, την Κυριακή 8 Απριλίου του 2012, μία εβδομάδα πριν το Πάσχα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Εικόνες και τοιχογραφίες εκατοντάδων ετών αλλοιωμένες με το πέρασμα του χρόνου και καλυμμένες από καπνό και λεκέδες άρχισαν να ανανεώνουν το χρώμα τους από μόνες τους και να λάμπουν σαν να είχαν πρόσφατα ανακαινισθεί, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Το θαύμα ξεκίνησε από τα φωτοστέφανα σε ορισμένες εικόνες, τα οποία έλαμψαν χρυσά και εξαπλώθηκε σε όλες τις εικόνες, στα φωτοστέφανα, στους σταυρούς, στις πανοπλίες, στα ρούχα, στα κοσμήματα και, στη συνέχεια, ανανεώθηκαν κάποια χρώματα, πέραν του χρυσού, όπως το πράσινο και το κόκκινο.
Η πιθανότητα όλες αυτές οι τοιχογραφίες και οι εικόνες να αποκαθίστανται μυστικά από κάποιον ειδικό ή «χημική ουσία», λένε οι παρατηρητές, είναι σχεδόν αδύνατη δεδομένου ότι το φαινόμενο αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που παρατηρούσαν το γεγονός.
«Αληθινά πρόκειται για θαύμα. Ξεκίνησε την Κυριακή στο κεντρικό τμήμα του εικονοστασίου. Το χρυσό χρώμα έγινε πολύ φωτεινό και το φαινόμενο συνεχίζεται», δήλωσε ο Πάτερ Dimce Malinov. «Από το πρωί παρατηρώ το φαινόμενο, οι μισές εικόνες έχουν ήδη καθαριστεί. Αρχικά εμφανίζεται ένα κόκκινο χρώμα που έπειτα χρυσίζει. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες να αυτοκαθαρίζονται από πάνω προς τα κάτω.»
Αν και η σημερινή εκκλησία χτίστηκε τον 18ο αιώνα, πιστεύεται ότι μια παλαιότερη εκκλησία βρισκόταν στον ίδιο χώρο από τον 13ο αιώνα. Σχεδόν τα δύο τρίτα των 2,1 εκατομμυρίων κατοίκων της πΓΔΜ  είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και οι ντόπιοι θεωρούν το φαινόμενο σημάδι από το Θεό.
(Πηγή: Agence France-Presse) [Στμ: Μπορείτε να δείτε σχετικά βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο youtube εδώ, εδώ και εδώ]
(O Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν θαύμα που εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.)

Μυστηριώδη «φαντάσματα» αποτυπώνονται σε κάμερα

Μυστηριώδη «φαντάσματα» αποτυπώνονται σε κάμερα Μετά τη μυστηριώδη εμφάνιση φωτεινού αντικειμένου στο Vilshofen κοντά στο Πάσσαου της Γερμανίας την 9η Φεβρουαρίου του 2012 (βλ. Share International του Απριλίου του 2012), ένα άλλο περίεργο φαινόμενο συνέβη στην περιοχή και καταγράφηκε από web κάμερα. Την 28η Φεβρουαρίου του 2012 στις 10μμ η web κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της πόλης Πάσσαου της Βαυαρίας κατέγραψε μερικές παράξενες φωτεινές μορφές στην πλατεία του δημαρχείου. «Μοιάζουν σαν φωτεινούς πολεμιστές που επιτίθενται στο δημαρχείο», είπε ο άνθρωπος που ανακάλυψε το φαινόμενο. (Πηγή: Περιφέρεια Wochenblatt Passau, Γερμανία)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα πραγματικό φαινόμενο που βασίστηκε σε αληθινό ιστορικό γεγονός: οι μορφές ήταν Ρωμαίοι στρατιώτες που συντάσσονταν για να εξαπολύσουν επίθεση σε εκκλησία που υπήρχε εκεί πολύ καιρό πριν. Το φαινόμενο αυτό εκδηλώθηκε από το Δάσκαλο Ιησού.)

Φωτογραφία τελετής στο Όρος Shasta της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Σε αυτήν καταγράφηκε φωτεινή ευλογία από το Μαϊτρέγια. Φωτογραφία τελετής στο Όρος Shasta της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Σε αυτήν καταγράφηκε φωτεινή ευλογία από το Μαϊτρέγια. Στάλθηκε από τον/την L.S.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές