Η Ανάδυση του Μαϊτρέγια

Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ: ΧΡΟΝΙΚΟ


Μια νέα προοπτική της Ιστορίας

Από τα πανάρχαια χρόνια, ένα σώμα πνευματικής διδασκαλίας γνωστό ως Προαιώνια Σοφία ή εσωτερική φιλοσοφία μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, συνήθως από στόμα σε στόμα, από δάσκαλο σε μαθητή. Αυτή υπήρξε η "αστείρευτη πηγή" για τις τέχνες και τις επιστήμες αμέτρητων πολιτισμών. Αυτή είναι επίσης το κοινό θεμέλιο όλων των θρησκειών του κόσμου.

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Προαιώνιας Σοφίας, η ανθρωπότητα προοδεύει με την επίδραση μιας διαδοχής από φωτισμένους δασκάλους που εμπνέουν την ανθρωπότητα στην αρχή κάθε νέου συμπαντικού κύκλου ή εποχής. Η σοφία και η πνευματική δύναμη αυτών των δασκάλων ήταν πάντα τόσο ψηλότερα από το μέσο όρο ώστε οι οπαδοί τους έχτισαν γύρω τους θρησκείες για να διαδώσουν τις διδασκαλίες τους. Γνωρίζουμε μερικούς απ' αυτούς τους δασκάλους ως Κρίσνα, Κομφούκιο, Ζωροάστρη, Βούδα, Χριστό και Μωάμεθ.

Οι ιερές γραφές κάθε μεγάλης θρησκείας υπόσχονται νέες αποκαλύψεις που θα τις φέρει ένας μεγάλος πνευματικός δάσκαλος. Σήμερα, οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού, οι εβραίοι περιμένουν το Μεσσία, οι μουσουλμάνοι προσδοκούν τον Ιμάμ Μαντί ή Μεσσία, οι ινδουιστές προσμένουν τον Κρίσνα και οι βουδιστές περιμένουν τον Πέμπτο Βούδα, τον Μαϊτρέγια Βούδα.

Τώρα, στην ανατολή της Εποχής του Υδροχόου, ο Μαϊτρέγια έχει έρθει για να εμπνεύσει την ανθρωπότητα να δημιουργήσει έναν πολιτισμό που θα τον χαρακτηρίζει η αδελφοσύνη, η δικαιοσύνη και οι σωστές σχέσεις, και θα θεμελιώνεται σε μια πιο δίκαιη κατανομή των πόρων του κόσμου.


Η Ανάδυση του Μαϊτρέγια: Χρονικό

1875: Οι διδασκαλίες της Προαιώνιας Σοφίας έγιναν για πρώτη φορά διαθέσιμες στο πλατύ κοινό από την Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκι, που έλαβε τις πληροφορίες της απευθείας από τους Δασκάλους της Σοφίας. Οι Δάσκαλοι της Σοφίας είναι τελειοποιημένοι και παντογνώστες άνθρωποι που έχουν φτάσει στην υψηλή πνευματική τους θέση μετά από πολλές ζωές ανθρώπινης εμπειρίας. Στα θεμελιώδη έργα της για την Προαιώνια Σοφία, τα βιβλία "Η Μυστική Δοξασία" και "Η Ίσις αποκαλύπτεται", η Μπλαβάτσκι αποκάλυψε ότι οι Δάσκαλοι, που όλοι μαζί αποτελούν την πνευματική Ιεραρχία του πλανήτη μας, καθοδηγούν την ανθρωπότητα πίσω από τη σκηνή της καθημερινής ζωής από αμέτρητες χιλιετίες. Κατά περιοδικά διαστήματα, σε καιρούς μεγάλης ανθρώπινης κρίσης, οι Δάσκαλοι στέλνουν έναν δικό τους στον κόσμο για να δείξει στην ανθρωπότητα το δρόμο που πάει μπροστά. Η Μπλαβάτσκι ίδρυσε τη Θεοσοφική Εταιρεία για να εισαγάγει αυτή τη νέα προοπτική της ιστορίας και της ανθρώπινης εξέλιξης.

Από το 1919 μέχρι το 1949, η Αλίκη Α. Μπέιλι έγραψε μια σειρά από βιβλία που της υπαγορεύτηκαν από τον Δάσκαλο Τζιαλ Κουλ (Djwhal Khul ή D.K., που είναι γνωστός και ως "ο Θιβετανός"). Μέσα στο ευρύτατο σώμα πληροφοριών για τον κόσμο και το μέλλον του, ο Θιβετανός αποκάλυψε ότι ήταν πια απόλυτα βέβαιη η επιστροφή του Χριστού ή Παγκόσμιου Διδασκάλου, και ότι αυτό θα γινόταν στα μέσα ή προς το τέλος αυτού του αιώνα. Ο Θιβετανός δήλωσε επίσης ότι η επόμενη φάση της διδασκαλίας που θα έδινε η Ιεραρχία για να προετοιμάσει τη νέα εποχή θα αναδυόταν μετά το 1975, σε παγκόσμια κλίμακα – μέσω του ραδιοφώνου.

Ιανουάριος 1959: Ο βρετανός ζωγράφος Μπέντζαμιν Κρεμ έλαβε για πρώτη φορά ένα τηλεπαθητικό μήνυμα από ένα Δάσκαλο της Σοφίας και, τρεις μήνες αργότερα, ένα μήνυμα από τον ίδιο τον Μαϊτρέγια, ο οποίος πρόσφερε στον Κρεμ το έργο να κάνει δημόσια γνωστή την επιστροφή Του. Ο Μαϊτρέγια τού εξήγησε: "Επιστρέφω εγώ ο ίδιος, νωρίτερα απ' ό,τι θεωρείται δυνατόν απ' οποιονδήποτε. Αυτό θα συμβεί σε 20 χρόνια περίπου, και θα έχεις ένα ρόλο να παίξεις στον ερχομό μου, αν τον δεχτείς". Συναινώντας στην άγνωστη πρόκληση, ο Κρεμ άρχισε μια επίπονη περίοδο άσκησης για να προετοιμαστεί για το έργο που επρόκειτο ν' ακολουθήσει.

Από το 1974, ο Κρεμ υπήρξε το βασικό άτομο που μιλάει δημόσια γι' αυτό το θέμα, μέσ' από διαλέξεις σ' όλο τον κόσμο κι εκατοντάδες συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και από τα έντυπα μέσα. Οι πληροφορίες του έχουν συλλεγεί σε σειρά βιβλίων κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες από ομάδες που ανταποκρίνονται στο μήνυμά του.

Τον Ιούλιο του 1977, σύμφωνα με τον Κρεμ, ο Μαϊτρέγια αναδύθηκε από το κέντρο Του στα Ιμαλάια και ταξίδεψε αεροπορικώς από το Πακιστάν στο Λονδίνο, το σημείο της εστίασής Του στο σύγχρονο κόσμο, εκπληρώνοντας έτσι τη βιβλική προφητεία ότι θα ερχόταν επί των νεφελών. Επιστρέφοντας στην ανθρωπότητα ως "κλέπτης εν νυκτί", ο Μαϊτρέγια εγκαταστάθηκε ανάμεσα στην ινδοπακιστανική κοινότητα του Λονδίνου, όπου δεν άργησε να γίνει ένας υπέρμαχος των μη-προνομιούχων, ασχολούμενος με τα σύγχρονα προβλήματα – πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Μάρτιος 1978: Ο Μαϊτρέγια ξεκινά να αναδύεται ως ένας ομιλητής στην κοινότητα όπου ζει. Δεν είναι θρησκευτικός ηγέτης, αλλά ένας εκπαιδευτικός υπό την ευρύτερη έννοια - που δείχνει τον δρόμο για να λυθούν τα πιο κρίσιμα προβλήματα του κόσμου

Μάιος 1982: Σε μια συνέντευξη Τύπου στο Λος Αντζελες, μπροστά σε δημοσιογράφους από πολλές χώρες, ο Κρεμ αποκάλυψε τον τόπο όπου βρισκόταν ο Μαϊτρέγια. Ο Κρεμ παρουσίασε στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης την πρόκληση να προβούν σε μια συμβολική αναζήτηση για τον Μαϊτρέγια στην ασιατική κοινότητα του Λονδίνου. Αυτή η αναζήτηση, είπε ο Κρεμ, θα καταδείκνυε την προθυμία της ανθρωπότητας να καλέσει τον Μαϊτρέγια να εμφανιστεί στο προσκήνιο και θα Του επέτρεπε έτσι να αποκαλυφθεί χωρίς να παραβιάσει την ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας. Τα μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κρεμ. Μια μόνο μέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου, ξέσπασε ο πόλεμος των νησιών Φόκλαντ και κανένα ειδησεογραφικό γραφείο του Λονδίνου δεν έδωσε συνέχεια στις πληροφορίες του Κρεμ.

Ιούλιος 1985: Είκοσι δύο εκπρόσωποι διεθνών μέσων ενημέρωσης συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο με την ελπίδα να συναντήσουν τον Μαϊτρέγια. Ο Δάσκαλος του Κρεμ είπε ότι οι προσπάθειές τους κατέδειξαν μια θετική ανταπόκριση απέναντι στον Μαϊτρέγια, κι αυτή η θετική ανταπόκριση Τον άφηνε ελεύθερο να έχει μια πιο άμεση επίδραση στα ανθρώπινα πράγματα.

Αύγουστος 1987: Ο Κρεμ ανακοίνωσε: Μέσα στους ερχόμενους τρεις με τέσσερις μήνες, ο Μαϊτρέγια θα εργάζεται εντατικά για να προκαλέσει ένα σημαντικό επίτευγμα στις διεθνείς σχέσεις. Πριν περάσει ένας μήνας, άρχισαν πολιτικές συναντήσεις μεταξύ Αμερικανών και Σοβιετικών, που κατέληξαν σε μια συμφωνία μείωσης των εξοπλισμών – μια συμφωνία που κανένας μέχρι τότε δεν εθεωρούσε εφικτή.

Απρίλιος 1988: Ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του Μαϊτρέγια άρχισε να έχει τακτική επικοινωνία με δυο δημοσιογράφους στο Λονδίνο, μεταφέροντάς τους αποσπάσματα από τις διδασκαλίες του Μαϊτρέγια, καθώς και προβλέψεις του Μαϊτρέγια για παγκόσμια γεγονότα..

Από το 1988 μέχρι το 1992, αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύονταν κάθε μήνα στο περιοδικό Share International και στέλνονταν σε όλο τον κόσμο – σε πολιτικούς, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα Ηνωμένα Έθνη. Ο Μαϊτρέγια πρόβλεψε δραματικά και απρόσμενα διεθνή γεγονότα και εξελίξεις, εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια προτού να συμβούν. Αυτά τα γεγονότα περιλάμβαναν: την προσέγγιση Ηνωμένων Πολιτειών και Σοβιετικής Ένωσης· την αυξανόμενη δύναμη της φωνής του λαού, που εκδηλώθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο στην Ανατολική Ευρώπη· την κατάρρευση του κομμουνισμού στη Σοβιετική Ένωση· την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα και το τέλος του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική· την παραίτηση της Μάργκαρετ Θάτσερ (μια πρόβλεψη που έγινε όταν η κ. Θάτσερ ήταν στο απόγειο της πολιτικής της δημοτικότητας)· την ήττα του Τζορτζ Μπους στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 1992· τη δημιουργία μιας παλαιστινιακής πατρίδας και την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή· τους σεισμούς της Αρμενίας το 1988 και της Καλιφόρνιας και της Κίνας το 1989· τη νέα παγκόσμια επικέντρωση στο περιβάλλον.

Ο Μαϊτρέγια έχει προβλέψει ένα διεθνές κράχ του χρηματιστηρίου, που θα ξεκινήσει από την Ιαπωνία. Αυτό, λέει, θα αναγκάσει τον κόσμο να επανεκτιμήσει τις προτεραιότητές του και να δώσει το προβάδισμα στη δίκαιη και ανθρωπινή μεταχείριση του κάθε ανθρώπου και όχι στο κίνητρο του κέρδους και τον ανταγωνισμό με κερδισμένους και χαμένους. Η οικονομία της απληστίας, λέει ο Μαϊτρέγια, έχει δημιουργήσει χονδροειδείς υλικές ανισορροπίες. Οι βιομηχανοποιημένες χώρες χρησιμοποιούν περισσότερες τροφές και αγαθά απ' όσα χρειάζονται και αφήνουν τον υπόλοιπο κόσμο χωρίς ούτε καν τα στοιχειώδη για τη ζωή.

Ιούνιος 1988: Ο Δάσκαλος του Κρεμ είπε ότι ο Μαϊτρέγια θα άρχιζε να δημιουργεί σταυρούς από φως, τόσους πολλούς ώστε κανένας δεν θα μπορούσε να τους αγνοήσει. Μέσα σε μήνες, σταυροί από φως ανακαλύφθηκαν σε παράθυρα σπιτιών κοντά στο Λος Αντζελες και αργότερα στον Καναδά, τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες. Αυτό το φαινόμενο συνοδεύτηκε από μια αύξηση άλλων ανεξήγητων γεγονότων, όπως είναι οι εικόνες και τα αγάλματα της Παναγίας που δακρύζουν, οι εμφανίσεις της Παναγίας και του Ιησού, οι "κύκλοι στα σπαρτά", οι εμφανίσεις αγγέλων και ο ταξιδιώτης που κάνει οτοστόπ και μετά εξαφανίζεται από το αυτοκίνητο ενώ αυτό τρέχει. Καθώς τα σημάδια συνεχίζονται σ' όλο τον κόσμο, η μετάδοσή τους από τα μέσα ενημέρωσης αυξάνεται.

11 Ιουνίου 1988: Ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε ξαφνικά "από το πουθενά" σε μια χριστιανική συνάθροιση για προσευχή και ίαση στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Χιλιάδες άνθρωποι που παρευρίσκονταν Τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό. Τους μίλησε στη δική τους γλώσσα και πολλοί ανέφεραν ότι θεραπεύτηκαν από σοβαρές αρρώστιες. Η εφημερίδα "Κένυα Τάιμς" ανέφερε ότι, λίγο αργότερα, ένας άνθρωπος είδε τον Μαϊτρέγια να κάνει μερικά βήματα και μετά να εξαφανίζεται. Η ίδια εφημερίδα φωτογράφησε τον Μαϊτρέγια και η είδηση αναμεταδόθηκε από διεθνείς ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

1991 μέχρι σήμερα: Όπως στην Κένυα το 1988, ο Μαϊτρέγια συνεχίζει να εμφανίζεται θαυματουργά σε όλα τα μέρη του κόσμου, κυρίως σε συναθροίσεις δογματικών θρησκευτικών ομάδων. Πριν από την εμφάνισή Του στους διάφορους τόπους, ο Μαϊτρέγια μαγνητίζει το νερό μιας πηγής στην περιοχή με θεραπευτική ενέργεια. Στο Μεξικό, τη Γερμανία και την Ινδία, αυτά τα θεραπευτικά νερά έχουν ήδη ανακαλυφθεί, κι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσελκυστεί στις πηγές. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν θεραπευτεί από αρρώστιες όπως το AIDS, ο καρκίνος, τα αρθριτικά και το γλαύκωμα, πίνοντας το νερό. Τον Αύγουστο του 1993, το αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του CBS "Up-to-the-Minute" μετέδωσε μια σειρά εκπομπών, που διάρκεσαν μια εβδομάδα, για τα ιαματικά νερά στο Τλακότε του Μεξικού. Η δημοσιογράφος ανέφερε εργαστηριακές εξετάσεις που έδειξαν ότι το νερό ήταν ελαφρότερο από το κανονικό νερό. Η ίδια η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι, χρησιμοποιώντας το νερό, θεράπευσε μια μόλυνση στο μάτι της σε λιγότερο από το ένα τρίτο του χρόνου που είχε πει ο γιατρός της ότι θα χρειαζόταν.

Την 1η Σεπτεμβρίου 1995 και τις επόμενες τρεις ημέρες, αγάλματα ινδουιστικών θεοτήτων σε πολλά μέρη του κόσμου "έπιναν" γάλα που τους προσφερόταν τόσο από πιστούς όσο και από δύσπιστους. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν είχε γίνει ένα θαύμα ταυτόχρονα σε τόσο παγκόσμια κλίμακα, ζωντανεύοντας αυτόματα την πίστη τόσων πολλών.

Από την 12η Δεκεμβρίου του 2008  εμφάνιση στους ουρανούς του 'άστρου' που προαγγάλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια

"Στο πολύ εγγύς μέλλον, οι άνθρωποι παντού θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ένα ασυνήθιστο και σημαντικό σημάδι, που όμοιό του έχει εκδηλωθεί μόνο μια φορά πιο πριν, κατά την γέννηση του Ιησού. Τότε, σύμφωνα με την Χριστιανική διδασκαλία, ένα άστρο φάνηκε στους ουρανούς και οδήγησε τρεις μάγους από την Ανατολή στο τόπο γέννησης του Ιησού. Σύντομα, για άλλη μια φορά, ένα σαν-άστρο φωτεινό σώμα λαμπρής δύναμης θα γίνει ορατό στον κόσμο."
("Η πρώτη συνέντευξη του Μαϊτρέγια" από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ, Share International Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2009).

Την 12η Δεκεμβρίου του 2008 το Share International διένειμε ανακοίνωση προς τα μέσα ενημέρωσης αναγγέλλοντας ότι στο πολύ εγγύς μέλλον θα φανεί στον ουρανό ένα μεγάλο φωτεινό άστρο, ορατό σε όλο τον κόσμο, νύχτα και μέρα. Περίπου μια εβδομάδα μετά ο Μαϊτρέγια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε κάποια από τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές των ΗΠΑ. Από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2009, αναφέρονται εμφανίσεις του άστρου από όλο τον κόσμο, πολλές από αυτές έχουν αναρτηθεί στο YouTube και εκατοντάδες έχουν αποσταλεί στο Share International.

Για περισσότερες και νεώτρερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.


14η Ιανουαρίου του 2010: Ο Μαϊτρέγια βγαίνει στο προσκήνιο

Με τον δρόμο Του προετοιμασμένο από τον Προάγγελό Του το 'άστρο', ο Μαϊτρέγια ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση των ΗΠΑ. Εκατομμύρια άνθρωποι Τον άκουσαν να μιλάει στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο (internet).

Η δημόσια αποστολή Του έχει ξεκινήσει.

Συστήθηκε στο κοινό όχι σαν ο Μαϊτρέγια, ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος, η Κεφαλή της Πνευματικής μας Ιεραρχίας, αλλά απλά σαν ένας άνθρωπος, ένας από εμάς. Με αυτό τον τρόπο Αυτός «διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι θα Τον ακολουθήσουν και θα Τον υποστηρίξουν κυρίως εξ' αιτίας της αλήθειας και της σύνεσης των ιδεών Του παρά εξ' αιτίας του κύρους Του.»

Μίλησε ένθερμα για την επιτακτική ανάγκη για ειρήνη, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εφαρμογής της δικαιοσύνης και του μοιράσματος των παγκόσμιων πόρων.

Επρόκειτο για την πρώτη από πολλές τέτοιες συνεντεύξεις, οι οποίες θα δοθούν στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη και αλλού, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα Του, μήνυμα ελπίδας, στον κόσμο.

Ο Μπέντζαμιν Κρεμ έκανε αυτήν την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Friends House, Euston Road, στο Λονδίνο, την 14η Ιανουαρίου του 2010.

Παρακαλώ σημειώστε: Το Share International δεν παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την συνέντευξη (ημερομηνία, ώρα, τηλεοπτικός σταθμός, κλπ), για τον εξής λόγο: είναι πολύ σημαντικό όλοι οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να ανταποκριθούν στον Μαϊτρέγια επειδή επιθυμούν για όλο τον κόσμο αυτό που Εκείνος υποστηρίζει - μοίρασμα, δικαιοσύνη και ειρήνη - και όχι διότι θεωρούν ότι πιθανώς είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος.

Επερχόμενα γεγονότα

Ημέρα της Αναγγελίας

Η αυξανόμενη έκφραση της Βούλησης των Λαών για Ελευθερία, Δικαιοσύνη και Ειρήνη θα οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό των παγκόσμιων προτεραιοτήτων.  Η παγκόσμια κοινή γνώμη με φωνή ενωμένη και τόσο ισχυρή που καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί εναντίον της θα κάνει έκκληση για ειρήνη και μοίρασμα από κοινού. Σαν αποτέλεσμα, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θα προσκαλέσουν τον Μαϊτρέγια να μιλήσει απευθείας σε όλο τον κόσμο μέσω παγκόσμιας δορυφορικής σύνδεσης.

Σε αυτή την Ημέρα της Αναγγελίας, όσοι έχουν πρόσβαση, θα δουν το πρόσωπό του στην τηλεοπτική οθόνη. Η βιβλική ρήση «και όψεται αυτόν πάς οφθαλμός», θα πληρωθεί (πραγματοποιηθεί), με τον μόνο τρόπο με τον οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί. Θα δούμε το πρόσωπό του, αλλά δεν θα μιλήσει. Οι σκέψεις του, οι ιδέες του, η επίκλησή του προς την ανθρωπότητα για δικαιοσύνη, μοίρασμα, ειρήνη, και ορθές σχέσεις, θα μεταδοθεί σιωπηλά, με τηλεπάθεια. Ο καθένας από εμάς θα τον ακούσει ενδόμυχα, στην δική του γλώσσα. Με αυτό τον τρόπο θα ξανα-αναπαραστήσει σε παγκόσμια κλίμακα τα πραγματικά γεγονότα της Πεντηκοστής, που συνέβησαν 2000 χρόνια πριν.

Την ίδια στιγμή, η ενέργεια την οποία ενσαρκώνει – η Χρηστική Αρχή, η ενέργεια της Αγάπης – θα ρέει με τεράστια ισχύ στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Έχει πει: «Θα είναι λες και αγκαλιάζω τον κόσμο όλο. Οι άνθρωποι θα το νοιώσουν και σωματικά ακόμα». Θα προκαλέσει, έτσι. μια διαισθητική, εγκάρδια ανταπόκριση στο μήνυμα του. Ταυτόχρονα, στο πυκνό-φυσικό πεδίο θα πραγματοποιηθούν εκατοντάδες χιλιάδες θαυματουργές ιάσεις σε όλο τον πλανήτη. Με αυτούς τους τρεις τρόπους θα γνωρίσουμε ότι ο Μαϊτρέγια είναι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος, για όλες τις ομάδες, για τις θρησκευόμενες και για τις μη-θρησκευόμενες παρόμοια.

Η ανταπόκρισή μας σε αυτή την εμπειρία θα προσδιορίσει ολόκληρο το μέλλον αυτού του πλανήτη. Ο Μαϊτρέγια θα μας παρουσιάσει την εξής επιλογή: είτε συνεχίζουμε όπως είμαστε τώρα, με τους παλιούς, άπληστους, εγωιστικούς, 'βολεμένους' εφησυχασμένους τρόπους του παρελθόντος, με αποτέλεσμα τότε να αυτοκαταστραφούμε, είτε αποδεχόμαστε την αρχή του μοιράσματος από κοινού των πόρων, αποδεχόμαστε ότι είμαστε ένα, και έτσι να ξεκινήσουμε την δημιουργία ενός πολιτισμού τέτοιου που αυτός ο κόσμος δεν έχει ποτέ μέχρι τώρα δει. Ο Μαϊτρέγια γνωρίζει ήδη την απάντησή μας. Έχει πει: «Η καρδιά μου, μου λέει την απάντησή σας, την εκλογή σας, και χαίρεται».


Το μέλλον


Με την έμπνευση και την καθοδήγηση του Μαϊτρέγια και των Δασκάλων, η ανθρωπότητα θα έχει την ευθύνη να οικοδομήσει ένα νέο πολιτισμό που θα εξασφαλίζει τα βασικά για μια βιώσιμη ζωή για τον καθένα – τροφή, ρουχισμό, στέγαση, περίθαλψη υγείας και παιδεία. Η τεχνολογία θα κάνει προόδους πέρα από τις προσδοκίες και των πιο μεγάλων οραματιστών-μελλοντολόγων μας. Μορφές ενέργειας και μεταφορικά μέσα που δεν θα προξενούν καθόλου μόλυνση θα είναι διαθέσιμα σε όλους. Οι χειρωνακτικές εργασίες θα αυτοματοποιούνται όλο και περισσότερο. Οι αρρώστιες θα εξαλειφθούν. Και, ελευθερωμένοι από το φόβο της λιμοκτονίας, της οδύνης και της υλικής στέρησης, οι άνθρωποι παντού θα έχουν το χρόνο ν' ανακαλύψουν τα ταλέντα που είναι γεννημένοι για να εκφράσουν. 


* * *