Θαύματα

Οι νέες θεραπευτικές πηγές:
Tλακότε, Νορντενάου και Ναντάνα


Οι πηγές θεραπευτικών νερών που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Μεξικό, τη Γερμανία και την Ινδία προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Έρχονται, έχοντας ακούσει αφηγήσεις θαυματουργής θεραπείας. Το νερό από τις πηγές αυτές φαίνεται ότι έχει θεραπεύσει από διαβήτη, επιληψία, αρθριτικά, καρκίνο, ακόμα και AIDS.

ΜΕΞΙΚΟ

Στο Τλακότε του Μεξικού, ο ιδιοκτήτης ενός ράντσου, ο Jesus Chahin, ανακάλυψε τις θεραπευτικές ιδιότητες της πηγής όταν ο τραυματισμένος σκύλος του ήπιε από το νερό και ανάρρωσε ταχύτατα. Μετά από επιτυχείς δοκιμές σε εργάτες του ράντσου, ο Chahin άνοιξε τις πύλες του στο κοινό.

Από το Μάιο του 1991, πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πάει στο Τλακότε και πολύ περισσότεροι έχουν πιεί το νερό. Πολλοί μεξικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες έχουν θεαθεί να περιμένουν στην ουρά, η οποία κυμαίνεται σε μέγεθος από 5.000 ώς 10.000 άτομα την ημέρα (βλ. φωτογραφία).

Ένας επισκέπτης που είχε πιεί το νερό και είχε θεραπευτεί, έβγαλε πολλές φωτογραφίες από το ράντσο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, του έμενε μόνο μια φωτογραφία να βγάλει για να τελειώσει το φιλμ της μηχανής του. Καθώς βιαζόταν να εμφανίσει το φιλμ, φωτογράφησε στα γρήγορα την καινούργια του τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν ήταν ανοιγμένη· η οθόνη ήταν άδεια. Προς μεγάλη του έκπληξη, όταν το φιλμ εμφανίστηκε, η τελευταία φωτογραφία έδειχνε την οθόνη της τηλεόρασης μ' ένα πρόσωπο πάνω της: το πρόσωπο του Χριστού με ακάνθινο στεφάνι στο κεφάλι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μια άλλη πηγή ιαματικού νερού βρέθηκε στη Γερμανία, 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Nτίσελντορφ, σε μια σπηλιά ενός εγκαταλειμμένου λατομείου σχιστολίθου, στο Nορντενάου. Η γη ανήκει στον Theo Tommes, που έχει το ξενοδοχείο Tommes λίγο πιο κάτω. Τον Ιανουάριο του 1992, η μητέρα του κ. Tommes πήγε στο λατομείο για να διαλέξει ένα σημείο κατάλληλο για κάβα κρασιού. Mπαίνοντας μέσα σε μια υγρή, σκοτεινή σπηλιά, αντιλήφθηκε ένα λαμπρό λευκό φως που τη γέμιζε ολόκληρη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Tommes, όταν η σπηλιά πρωτοανακαλύφθηκε, μικροί φωτεινοί σταυροί διακρίνονταν μέσα στο φεγγοβόλημα του λευκού φωτός.

Το σπήλαιο σύντομα ερευνήθηκε από ειδικούς, που ανακάλυψαν ότι ήταν έντονα φορτισμένο με ενέργεια. Κατόπιν πρόσεξαν ότι υπήρχε εκεί μια πηγή με θαυμαστά ξάστερο νερό. Τώρα εκατοντάδες άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά το σπήλαιο, που εξελίσσεται σε Λούρδη της Γερμανίας.

Ο Guido Brandenburg πήρε συνεντεύξεις από μερικούς από τους προσκυνητές για τη γερμανική εφημερίδα Bild. Μια ηλικιωμένη γυναίκα του είπε ότι κάλυψε το τυφλό της μάτι με το νερό και τώρα βλέπει. Ένας παλιός εργάτης ορυχείου είπε ότι η πλάτη του θεραπεύτηκε κι ότι πέταξε το δεκανίκι του. Ο Brandenburg περιέγραψε τι συνέβη όταν ήπιε ο ίδιος το νερό. "Πέντε λεπτά αργότερα οι άκρες των δαχτύλων μου δονούνταν", είπε. "Ένιωθα σα να με διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα".

ΙΝΔΙΑ

Μια τρίτη πηγή ιαματικού νερού αναφέρεται ότι βρέθηκε κοντά στο Νέο Δελχί, στη Ναντάνα της Ινδίας. Ένα πηγάδι, που ήταν ξερό από πολύν καιρό, γέμισε θεραπευτικό νερό. Είκοσι χιλιάδες άτομα παίρνουν νερό κάθε μέρα από τη νέα αυτή ιαματική πηγή.

ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το νερό των πηγών κοντά στο Tλακότε (του Μεξικού) και στο Nορντενάου (της Γερμανίας) εξετάστηκε σε εργαστήρια και βρέθηκε ότι είναι ελαφρότερο από το κοινό νερό κατά 4,4% και 8% αντίστοιχα. Αυτή η ελαφρότητα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα ποσοστό από τα άτομά του έχουν μετατραπεί σε υποατομικά σωματίδια και έχουν φορτιστεί με συμπαντική ενέργεια από τον Μαϊτρέγια.

Μπέντζαμιν Κρεμ:

Σύμφωνα με τον Μπέντζαμιν Κρεμ, αυτά τα νερά έχουν μαγνητιστεί (και αποκτήσει έτσι ιαματικές ιδιότητες), από τον Μαϊτρέγια, τον Παγκόσμιο Διδάσκαλο, που φορτίζει τις πηγές με ενέργεια. Αυτό το κάνει κάθε φορά που πρόκειται να εμφανιστεί με θαυματουργό τρόπο σε μια περιοχή — και συνήθως σε μια συνάθροιση δογματικών θρησκευτικών ομάδων.

Ο Μαϊτρέγια επιθυμεί να κάνουν οι άνθρωποι το συσχετισμό ανάμεσα στις θαυματουργές ιάσεις που επιφέρει το νερό και στην εμφάνισή Του στην ίδια περιοχή. Σιγά-σιγά, αυτό το θαυματουργό νερό θα βρεθεί σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου και, σύμφωνα με τον Κρεμ, θα βελτιώσει σημαντικά την ανθρώπινη υγεία.

Μέχρι τον Απρίλιο του 1994, είχαν μαγνητιστεί έτσι 286 πηγές. Συνολικά θα μαγνητιστούν 777 πηγές. Κάθε μήνα, το περιοδικό Share International δίνει τις πόλεις και χώρες όπου έγιναν οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις του Μαϊτρέγια και το αν μαγνητίστηκε νερό στην περιοχή. Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορούν να δοθούν. Ο Μπέντζαμιν Κρεμ εξηγεί:

Οι πηγές ανακαλύπτονται βαθμιαία, με ορισμένη σειρά και σύμφωνα με νόμο. Ο Μαϊτρέγια προκαλεί την ανακάλυψή τους. Φαινομενικά ανακαλύπτονται τυχαία, αλλά στην πραγματικότητα κάποιος εμπνέεται να βρει το νερό. Είναι ανώφελο, συνεπώς, να γίνουν έρευνες για την ανακάλυψη αυτών των πηγών. Αυτή συμβαίνει σύμφωνα με νόμο.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι:

Το Share International και το Tara Center δεν προμηθεύουν νερό από τις πηγές με οποιαδήποτε μορφή ούτε κάνουν συστάσεις για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί φαρμακευτικά. Εμείς αναφέρουμε μόνο την ύπαρξή τους και όσες πληροφορίες έχουμε στη διάθεσή μας. Τα παρακάτω στοιχεία μπορεί να είναι χρήσιμα για όσους ενδιαφέρονται:

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ

Νερό του Τλακότε: Το νερό βρίσκεται στο ράντσο του κ. Jesus Chahin στο χωριό Tlacote, 15 μίλια από την πόλη Queretaro, η οποία βρίσκεται δυόμισι ώρες περίπου με το αυτοκίνητο βόρεια της Πόλης του Μεξικού (Jesus Chahin, Tlacote, Mexico).

Νερό του Νορντενάου: Επικοινωνήστε με το Hotel Tommes, 5948 Nordenau (Schmalenberg), Germany, τηλ. 0049-29-75 220.

Νερό στην Ινδία: Βρίσκεται στο χωριό Νadana, 150 χιλιόμετρα βόρεια του Δελχί.

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Ομοιοπαθητικά σκευάσματα από το νερό είναι διαθέσιμα από τα ακόλουθα φαρμακεία. Παρακαλούμε, επικοινωνείτε με τα φαρμακεία απευθείας για να μάθετε τις διαθέσιμες δυναμοποιήσεις και τιμές, και συμβουλεύεστε έναν ομοιοπαθητικό γιατρό ή ομοιοπαθητικό φαρμακείο για τη χρήση τους.

Νερό του Τλακότε (Tlacote water):

Ainsworths Homeopathic Pharmacy,
38 New Cavendish St., London W1M 7LH, UK.
Phone 0044-171-935-5330,
fax 0044-171-486-4313.

B.K. Moore Pharmacy Ltd.,
254 Lincoln Rd., Henderson, Auckland, New Zealand,
phone and fax 0064-9-837-0905.

Gould's Homeopathic Pharmacy,
73 Liverpool St., Hobart, Tasmania 7000, Australia.

Νερό του Νορντενάου (Aqua Nordenau):

Lindenhof Apotheke,
Rennweg 46, 802l Zurich, Switzerland,
phone 00411-211-5077, fax 00411-211-5078.

Leonardo Apotheke,
Mittelweg 30, 20148 Hamburg, Germany
phone 0049-40-45-8509, fax 0049-40-45-1176

και

West Apotheke,
Senator Schwarz Ring 24, 59494 Soest, Germany,
phone 0049-2921-96260, fax 0049-2921-92631.

Ο Μπέντζαμιν Κρεμ έχει προειδοποιήσει ότι είναι παραπλανητικά κάποια σεμινάρια που ισχυρίζονται ότι είναι δυνατόν να μετατρέψεις το συνηθισμένο πόσιμο νερό σε "θεραπευτικό νερό" με το να προσθέσεις απλώς μερικές κουταλιές από το μαγνητισμένο νερό. Αυτό δεν είναι σωστό. Μόνο το νερό των πηγών, στην αρχική του μορφή, έχει θεραπευτικές ιδιότητες και τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα που παρασκευάζονται απ' αυτό το νερό είναι εξίσου αποτελεσματικά.

* * *