Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Ανακοίνωση αρ. 87 προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το Share International, 11 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικο θαύμα

Η μετάφραση αναρτήθηκε στις 17-12-08

Για πολύ καιρό ο κόσμος έχει γεμίσει με θαύματα όλων των ειδών. Τον Απρίλιο του 1995 το περιοδικό «Time» αφιέρωσε ένα οκτασέλιδο στο πρωτοσέλιδο θέμα του για τα θαύματα, και κατέληξε: «Οι άνθρωποι είναι πεινασμένοι για σημάδια».

Κοιτάξτε τώρα για το μεγαλύτερο θαύμα όλων. Στο πολύ εγγύς μέλλον ένα μεγάλο, φωτεινό άστρο θα εμφανιστεί στον ουρανό, ορατό από όλους στον κόσμο – μέρα και νύχτα.

Απίστευτο; Φαντασίες; Όχι, ένα απλό γεγονός. Περίπου μια εβδομάδα αργότερα ο Μαϊτρέγια, ο παγκόσμιος Δάσκαλος για όλη την ανθρωπότητα, θα ξεκινήσει την εμφανή ανάδυσή Του και – αν και δεν θα χρησιμοποιεί ακόμα το όνομα Μαϊτρέγια -  θα δώσει συνέντευξη σε ένα μεγάλο αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι.

Το 1998 το CNN καθώς και άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν την θαυματουργική εμφάνιση του Μαϊτρέγια σε 6000 ανθρώπους στο Ναϊρόμπι της Κένυας το Σάββατο 11 Ιουνίου. Μια εβδομάδα πριν το γεγονός εμφανίστηκε ένα αξιοσημείωτο σημάδι: «Το Σάββατο 4 Ιουνίου ένα μεγάλο, φωτεινό αστέρι εμφανίστηκε, ασυνήθιστα λαμπρότερο από τα συνηθισμένα αστέρια,» ανέφερε ο συντάκτης των Κενυάτικων Times Τζομπ Μουτούνγκι
Η θαυματουργική εμφάνιση του Μαϊτρέγια μπροστά σε 6000 ανθρώπους στο Ναϊρόμπι της Κένυας, την 11 Ιουνίου του 1988.
Ο Μαϊτρέγια όπως εμφανίστηκε στο Ναϊρόμπι της Κένυας, την 11 Ιουνίου του 1988.

Για περισσότερο από 30 χρόνια ο καλλιτέχνης, συγγραφέας και ομιλητής Μπέντζαμιν Κρεμ προετοιμάζει το δρόμο για το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία – την ανάδυση του Μαϊτρέγια και της ομάδας Του, των Δασκάλων της Σοφίας. Τον Μάιο του 1982 ο Κρεμ αποκάλυψε σε μια κατάμεστη συνέντευξη τύπου στο Λος Άντζελες ότι ο Μαϊτρέγια ζούσε από την 19 Ιουλίου του 1977 στην Ασιατική κοινότητα του Λονδίνου.

Αναμενόμενος από όλες τις θρησκείες με διαφορετικά ονόματα στην καθεμία, ο Μαϊτρέγια είναι ο Χριστός για τους Χριστιανούς, ο Ιμάμης Μαντί για τους Μουσουλμάνους, ο Κρίσνα για τους Ινδουιστές, ο Μεσσίας για τους Ιουδαίους, και ο Βούδας Μαϊτρέγια για τους Βουδιστές. Είναι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος για όλους, θρησκευόμενους ή όχι, ένας παιδαγωγός υπό την ευρύτερη έννοια. 

Ως σύγχρονος άνθρωπος που ασχολείται με τα προβλήματα του σήμερα, ο Μαϊτρέγια λειτουργεί πίσω από την επιφάνεια του μεταβαλλόμενου κόσμου μας. Η έκχυση της εκπληκτικής ενέργειάς Του ήταν το ερέθισμα για τις δραματικές εξελίξεις σε πολλά μέτωπα: στο τέλος του ψυχρού πολέμου, στην διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, στην επανένωση της Γερμανίας, στο τέλος του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική, στην αυξανόμενη δύναμη της φωνής των ανθρώπων η οποία οδηγεί σε διεκδικήσεις για ελευθερία και δικαιοσύνη, και στο παγκόσμιο ενδιαφέρον για την διατήρηση του περιβάλλοντος. 

Το μήνυμα του Μαϊτρέγια μπορεί να συνοψισθεί ως «μοιραστείτε από κοινού τους πόρους και σώστε τον κόσμο». Θα επιδιώξει να εμπνεύσει την ανθρωπότητα να θεωρήσει τον εαυτό της σαν μια οικογένεια, για να δημιουργήσει την παγκόσμια ειρήνη μέσω του μοιράσματος, της οικονομικής δικαιοσύνης και παγκόσμιας συνεργασίας.

Με τον Μαϊτρέγια και την ομάδα Του να εργάζονται δημόσια μέσα στον κόσμο, η ανθρωπότητα δεν εξασφαλίζει μόνο την επιβίωσή της αλλά και την δημιουργία ενός λαμπρού νέου πολιτισμού.

 

Πρωτότυπο κείμενο στα Αγγλικά: (αρχείο PDF).


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές