Θαύματα

Νέο κύμα θαυμάτων καταπλήσσει τον κόσμο

  • Μέσα σε τρεις εβδομάδες γύρω απ' τα Χριστούγεννα, 450.000 άνθρωποι πήγαν να δουν την πρόσοψη ενός κτιρίου από μαύρο γυαλί στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, πάνω στην οποία έχει σχηματιστεί μια εικόνα της Παναγίας, που έχει ύψος δυο ορόφους.

  • Γύρω στα Χριστούγεννα του 1996, χιλιάδες άνθρωποι επισκέφτηκαν το ελληνορθόδοξο τμήμα της Εκκλησίας της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όπου μια εικόνα του Χριστού χύνει υδάτινα και αιμάτινα δάκρυα, ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα και εκπέμπει φως από το κεφάλι. Η εκκλησία βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη σπηλιά όπου πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς.

  • Στη Γιανκαλίλα της Νότιας Αυστραλίας, μια μορφή της Παναγίας με το βρέφος Ιησού εμφανίστηκε στον τοίχο της αγγλικανικής εκκλησίας. Ένα ρεύμα νερού με θεραπευτικές ιδιότητες εντοπίστηκε κατόπιν κοντά στην εκκλησία.

  • Μια μικρή Λιβανέζα έχει σαστίσει τον κόσμο, καθώς παράγει μικρούς κρυστάλλους από τα μάτια της. Από το Μάρτη του 1996, η 12χρονη Χασνά Μοχάμεντ Μεσελμανί παράγει μικρούς κρυστάλλους με μέσο ρυθμό εφτά την ημέρα.

  • Ένας μυστηριώδης σταυρός εμφανίστηκε στη τζαμένια πόρτα ενός διαμερίσματος στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας. Τα τελευταία χρόνια, εκατοντάδες παρόμοιοι σταυροί από φως έχουν εμφανιστεί ανά τον κόσμο.

  • Στο μικρό χωριό Νσιμαλέν, κοντά στη Γιαουντέ, την πρωτεύουσα του Καμερούν, εμφανίστηκε η Παναγία. Την είδαν εφτά παιδιά εφηβικής ηλικίας στη διάρκεια εννέα ημερών.

    Αυτά τα φαινόμενα είναι μέρος ενός κύματος από θαυματουργά περιστατικά που αυξάνονται τώρα σε ένταση και αριθμό σ' όλο τον κόσμο. Αν και τα συμβάντα αυτά μοιάζουν άσχετα μεταξύ τους, στην πραγματικότητα συνδέονται όλα άμεσα: είναι τα εξωτερικά σημάδια που υποδηλώνουν την παρουσία ανάμεσά μας τώρα του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδασκάλου.


    * * *