Μικρή σελίδα για τον Μαϊτρέγια | Θαύματα

ΘΑΥΜΑΤΑ Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ;

"Τα σημάδια της παρουσίας του Μαϊτρέγια στον κόσμο θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Ο Μαϊτρέγια θα κατακλύσει τον κόσμο με σημάδια τέτοια που ο νους δεν θα μπορεί ποτέ να το χωρέσει.

Τα θαύματα υπάρχουν για κείνους που τα χρειάζονται, για να δυναμώσουν την πίστη μας και να μας δώσουν το απαιτούμενο θάρρος και την πεποίθηση ώστε να βγούμε από μια κατάσταση εφησυχασμού και ν' αναλάβουμε μαζί τις μυριάδες τα αναγκαία έργα για τη διάσωση του κόσμου".

Αυτή η πρόβλεψη έγινε την 1η Ιουνίου 1988 από έναν άνθρωπο του κοντινού περιβάλλοντος του Μαϊτρέγια. Από τότε, εκατομμύρια άνθρωποι, από κάθε θρησκευτικό και πολιτιστικό χώρο, έχουν βιώσει κάποιο "θαυματουργό" φαινόμενο: από οράματα της Παναγίας μέχρι εμφανίσεις του Χριστού ή του Βούδα· από θεραπευτικά νερά και "σταυρούς από φως" μέχρι σχήματα με κύκλους σε χωράφια· από αγάλματα που πίνουν γάλα μέχρι αγγέλους και ταξιδιώτες που γίνονται άφαντοι.

Στις 11 Ιουνίου 1988, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε "θαυματουργά" σε 6.000 χριστιανούς στο Ναϊρόμπι και, μιλώντας σε άπταιστα σουαχίλι, πληροφόρησε το πλήθος ότι "πλησιάζει η ώρα της βασιλείας των ουρανών". Η περιγραφή του περιστατικού από την εφημερίδα "Κένυα Τάιμς", μαζί με μια φωτογραφία, μεταδόθηκε από ειδησεογραφικά πρακτορεία σ' όλο τον κόσμο.

Παντού στον κόσμο, μια εντυπωσιακή αύξηση στις μαρτυρίες για οράματα της Παναγίας και στις ειδήσεις για εικόνες και αγάλματα της Μαρίας που δακρύζουν έχει προσελκύσει την προσοχή του κοινού και των μέσων ενημέρωσης. Σε πολλές από τις εκδηλώσεις αυτές δίνονται μηνύματα, με τα ίδια κεντρικά θέματα. Συχνά, τέτοιες εμφανίσεις συνοδεύονται από άλλα ανεξήγητα φαινόμενα.

Πηγές θεραπευτικού νερού, που λέγεται ότι δημιουργούνται από τον Μαϊτρέγια στην περιοχή των εμφανίσεών Του, έχουν ανακαλυφθεί στο Τλακότε του Μεξικού, στο Νορντενάου της Γερμανίας και στη Ναντάνα της Ινδίας. Πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το Τλακότε, και πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν θεραπευθεί από σοβαρές αρρώστιες. Στο φαινόμενο δόθηκε δημοσιότητα από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης αρκετών χωρών. Αν και δεν έχουν ακόμα συναχθεί επιστημονικά πορίσματα για τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, εργαστηριακές αναλύσεις δείχνουν ότι το νερό έχει μικρότερο ειδικό βάρος από το συνηθισμένο νερό.

Σταυροί από φως, που άρχισαν ν' ανακαλύπτονται στη διάρκεια του 1988 σε παράθυρα σπιτιών της Νότιας Καλιφόρνιας, έχουν τώρα εμφανιστεί και στον Καναδά, τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες. Οι σταυροί εμφανίζονται αυθόρμητα και μοιάζουν με ολογραφικές εικόνες αιωρούμενες στον αέρα ανάμεσα σε κάποιο συνηθισμένο θαμπό τζάμι και μια πηγή φωτός. Οι μαρτυρίες μιλούν για πολλές περιπτώσεις ίασης και προσωπικής μεταμόρφωσης μεταξύ εκείνων που βλέπουν τους σταυρούς.

Από το 1990, εφημερίδες σε πολλά μέρη του κόσμου άρχισαν να δημοσιεύουν μαρτυρίες για έναν μυστηριώδη ταξιδιώτη που κάνει οτοστόπ και που τον παίρνουν συνήθως στο αυτοκίνητό τους χριστιανικά ζευγάρια. Ο ταξιδιώτης κάθεται για λίγο στο πίσω κάθισμα και μετά δηλώνει ότι ο Χριστός θα επιστρέψει σύντομα. Ο οδηγός ή οι επιβάτες γυρίζουν να τον κοιτάξουν, αλλά ανακαλύπτουν ότι έχει εξαφανιστεί. Όταν αργότερα διηγούνται την εμπειρία τους στην τοπική αστυνομία, μαθαίνουν ότι η μαρτυρία τους δεν είναι παρά μία από πολλές τέτοιες αναφορές που έγιναν την ίδια ημέρα.

Την 1η Σεπτεμβρίου 1995 και τις επόμενες τρεις ημέρες, αγάλματα ινδουιστικών θεοτήτων σε πολλά μέρη του κόσμου "έπιναν" γάλα που τους προσφερόταν τόσο από πιστούς όσο και από δύσπιστους. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν είχε γίνει ένα θαύμα ταυτόχρονα σε τόσο παγκόσμια κλίμακα, ζωντανεύοντας αυτόματα την πίστη τόσων πολλών.

Σύμφωνα με τον Μπέντζαμιν Κρεμ, ο σκοπός αυτών των θαυμάτων είναι να στηρίξουν την πίστη των πιστών, να ανανεώσουν την πεποίθησή τους για την αγάπη και την ευλογία του Θεού, και να προετοιμάσουν την καρδιά και το νου τους για την επικείμενη εμφάνιση του αναμενόμενου δασκάλου τους.


Αρθρα για θαύματα | Φωτογραφίες