Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'

Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


 Γερμανία, Βερολίνο, 27 Ιουνίου 2009Γερμανία, Βερολίνο, 27 Ιουνίου 2009, τραβηγμένη από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Σταλμένη από τον/την Τ.W.

 

Mascow starΟλλανδία. Στις 4:30πμ της 6ης ΙουλίουΟλλανδία. Στις 4:30πμ της 6ης Ιουλίου, μετά το διάβασμα του περιοδικού Share International έλπιζα να δω το ‘άστρο’ προς τα βορειοανατολικά. Κοίταξα έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας μου και – ναι ήταν εκεί –  λάμποντας φωτεινά στον ακίνητο νυχτερινό ουρανό, το μόνο άστρο που είχε μείνει και μπορούσες να δεις. Ο ουρανός φώτιζε γρήγορα και το άστρο χάθηκε στις 5:30πμ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα όσα αναφέρονται στο Share International είναι αλήθεια, αλλά μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια! Τόσο υπέροχο, πρέπει να το μοιραστώ και με άλλους. M.Z., Άμστερνταμ

 

 

ΙσπανίαΙσπανία. Η φωτογραφία αποστάλθηκε από τον/την G.L. από την Μπαρτσελόνα, που εξηγεί: «Το άστρο φάνηκε στον ουρανό γύρω στις 11μμ από τα ανατολικά-νοτιοανατολικά και όπως το βλέπαμε μετακινήθηκε από το νότο στη δύση, ανεβαίνοντας ψηλά. Μετακινείται αρκετά γρήγορα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Vilassar de Mar, στην επαρχία της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία … η ταινία που τραβήξαμε με την βιντεοκάμερα δείχνει ‘παλμούς’, αλλαγές στο μέγεθος και αναλαμπές του άστρου παρόλο που η μεγέθυνση (ζουμ) ήταν σταθερή»

 

 

ΑγγλίαΑγγλία: Τραβηγμένη στο Hullbridge του Έσσεξ, από τον/την C.E. στις 3.30μμ στις 17 Ιουλίου του 2009.

 

Νότιο Κεντάκι, ΗΠΑΝότιο Κεντάκι, ΗΠΑ, 6 Ιουνίου 2009: «Εκ πρώτης όψεως, φαινόταν σαν ένα αφύσικα μεγάλο άστρο, πολύ φωτεινό όμως. Όταν το κοιτούσες αληθινά προσεκτικά μπορούσες να δεις κάποιο είδος παλλόμενων φώτων στην κορυφή του. Σαν ένα στροβοσκοπικό φως με κόκκινες, μπλε και πράσινες αναλαμπές.» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας. (YouTube: TriangleinTheSky).

 

Αγγλία, 7 Φεβρουαρίου του 2009Αγγλία: Και τα τέσσερα ‘άστρα’ εμφανίστηκαν την 7η Φεβρουαρίου του 2009 πάνω από το Leyland στο Lancashire και κινηματογραφήθηκαν από τον M.G. Αναφέρει ότι είδε τα εξής: «4 ιδιαίτερα φωτεινά ΑΤΙΑ (UFO) να πλησιάζουν και να περνούν πάνω από τα σπίτια στο δρόμο που μένω. Ήταν σε χαμηλό ύψος και πέταγαν σε έναν εκπληκτικό σχηματισμό. Σίγουρα ήταν υπό ευφυή έλεγχο και σίγουρα δεν ήταν Κινέζικα ιπτάμενα φανάρια». (YouTube: ufohomebase) (Δείτε επίσης το γράμμα του D.D. ο οποίος είδε επίσης τα τέσσερα ‘άστρα’ μαζί.)

 

Slough, Αγγλία, 9 August 2009

Slough, Αγγλία, 9 August 2009 (YouTube: paulchi69)

 

 

 

 

Chengdu, ΚίναΣτις 2 Ιουλίου του 2009 στις 08:30 χιλιάδες ανθρώπων στην Chengdu έγιναν μάρτυρες ενός ΑΤΙΑ (UFO) και σύμφωνα με το επίσημο δημοσιογραφικό πρακτορείο Xinhua, έτρεξαν έξω, ακόμα και με τις πιτζάμες τους, για να δουν το σκάφος, το οποίο περιγράφτηκε ότι ήταν φωτεινό μπλε που άλλαζε μερικές φορές σε κόκκινο. Ο Zhang Yang επικεφαλής της Βουδιστικής Ένωσης, το χαρακτήρισε σαν «Ουράνιο Σώμα» και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να ήταν κάποιο Κινέζικο φανάρι, μετεωρολογικό μπαλόνι, ή χαρταετός.

«Φαίνεται ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εμφανίσεων ΑΤΙΑ (UFO) πάνω από την Κίνα αυτή τη περίοδο», σύμφωνα με το disclose.tv, το οποίο ανέφερε ότι την προηγούμενη νύχτα το ίδιο UFO είχε αφήσει έκθαμβους χιλιάδες κατοίκους της πόλης Xi’an με αποτέλεσμα να ‘ανάψουν’ τα τηλέφωνα των ΜΜΕ: (Πηγή: allnewsweb.com; YouTube)

 

Ιταλία

 

Ιταλία: Δύο από τα τέσσερα «σαν-άστρα-φωτεινά-σώματα» τα οποία φάνηκαν μαζί τον Ιούνιο του 2009. (YouTube: daisenpuQustom)

 

 

Γερμανία, 5/8/09Γερμανία: Τέσσερις φωτογραφίες παρμένες μερικά δευτερόλεπτα η μία από την άλλη από ένα βίντεο του ‘άστρου’ του Μαϊτρέγια πάνω από το Βερολίνο, 5 Αυγούστου 2009,  που δείχνουν τις συνεχείς αλλαγές χρώματος. (YouTube: Danicanto1).

 

 


Αναφορές του 'άστρου' σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

Αναφορά για το ‘Άστρο’ στην τηλεόρασηΤο 'άστρο' στην τηλεόραση της Φλώριδας

Boca Raton, Φλώριδα, ΗΠΑ, 6 Ιουλίου του 2009. Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα: «Είδαμε ένα πράσινο φως στον ουρανό, αλλά ήταν πολύ κοντά για να είναι αστέρι. Μετακινείτο από τη μια στην άλλη πλευρά και αργοπετούσε, με τρόπο που δεν έχω ξαναδεί πριν … ήταν ένα πράσινο ρομβοειδές αντικείμενο, που πετούσε περίπου 35 μέτρα από επάνω μας». Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPTV ανέφερε το γεγονός και μετέδωσε και ένα βίντεο. (YouTube και examiner.com)

 


Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'


Μερικές νύχτες πριν πρόσεξα ένα εκπληκτικά λαμπρό αντικείμενο να υπερίπταται στον Καλιφόρνια, ΗΠΑουρανό, όχι μακριά από τη σελήνη. Δεν μου ήρθε στο μυαλό παρά αρκετά αργότερα ότι πιθανόν να έβλεπα το ‘άστρο’. Τις τελευταίες τρεις νύχτες, είδα το ίδιο αντικείμενο στον ουρανό, και τράβηξα φωτογραφίες και το κινηματογράφησα. Όπως ξανάβλεπα τις φωτογραφίες συνειδητοποίησα ότι το αντικείμενο μετακινήθηκε αρκετά από την θέση που είχε την πρώτη στιγμή που το είδα.
Σημειώνω ότι, μια εβδομάδα περίπου πριν, άκουσα ότι ένας φίλος ‘κάλεσε το άστρο’ και τότε το είδε. Έτσι, με το μυαλό μου προσκάλεσα ευγενικά το ‘άστρο’ για να με επισκεφθεί. Είναι, άραγε, αυτό που βλέπω το ‘άστρο’;
E.G. Cotati, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’.)

Όπως φεύγαμε από τον κινηματογράφο στην Μπρέντα στις 00:30 το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή 9 Αυγούστου του 2009, περπατώντας με κατεύθυνση βορειοδυτική, προσέξαμε μακριά ένα λαμπρό αστέρι. Εκείνη η νύχτα ήταν εντελώς ξάστερη. Τα υπόλοιπα άστρα ήταν και αυτά πολύ λαμπρά, αλλά τρεμόπαιζαν. Αυτό το άστρο είχε αναλαμπές και άλλαζε χρώματα με γρήγορο ρυθμό. Το είδαμε να αλλάζει από κόκκινο σε πράσινο, μωβ, μπλε και λευκό. Ο ρυθμός της αναλαμπής, επίσης, άλλαζε. Μερικές φορές τρεμόπαιζε γρήγορα, το άλλο λεπτό όχι και τόσο, και ξαφνικά ξανά-άστραφτε. Επίσης απομακρυνόταν αργά από εμάς. Αρχικά ήταν αρκετά μεγάλο άστρο αλλά γύρω στις 1:10 δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα απλό σημείο που τρεμόπαιζε ρυθμικά πέρα μακριά.
Ήταν άραγε ένα φυσιολογικό άστρο που έκανε αναλαμπές λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ή ήταν το άστρο που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια του Παγκόσμιου Διδασκάλου;
M.V., Μπρέντα, Ολλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια).

Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 5π.μ, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Pedra e Cupa, στο κάμπινγκ του Budoni, στη Σαρδηνία, ένα λαμπρό άστρο φαινόταν καθαρά στο δυτικό κομμάτι του ουρανού και ήταν το μοναδικό ορατό άστρο εκείνη την ώρα. Άραγε, ήταν το ‘άστρο’;
A.S. και C.P., Εδιμβούργο, Σκωτία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

Ζω στο Wemb, ένα γερμανικό χωριό κοντά στα Ολλανδικά σύνορα. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 7 Αυγούστου του 2009 γύρω στις 5π.μ. άνοιξα έναν φεγγίτη στο υπνοδωμάτιό μου και είδα ένα μεγάλο, φωτεινό, κίτρινο αστέρι, μοναχό του στα ανατολικά και αναρωτήθηκα αν θα μπορούσε να ήταν το ‘άστρο’. Μετά από λίγο άρχισε να κουνιέται επάνω, κάτω και δίπλα. Με άφησε άναυδη και συνεπαρμένη. Εσωτερικά, ζήτησα από το άστρο να κουνηθεί ξανά πολλές φορές, πράγμα το οποίο έκανε, αλλά όχι αμέσως. Δεν έχω φωτογραφική μηχανή, αλλά με τα κιάλια μου είδα ένα θαμπό στρογγυλό σχήμα με σημεία που λάμπανε. Υπάρχει ένα αεροδρόμιο εδώ κοντά, αλλά (αυτό που έβλεπα) είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν αεροπλάνο ή κανονικό άστρο. Παρατηρούσα το αστέρι για καμιά ώρα και μετά αυτό έγινε μικρότερο, αλλά συνέχισε να κινείται. Είδα αλήθεια το ‘άστρο’ ή όλα αυτά τα φαντάστηκα;
H.H., Wemb, Γερμανία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια).

Το πρωί της 10ης Ιουλίου του 2009, μεταξύ 3:30 και 4 π.μ., έτυχε να κοιτάξω έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου, και είδα ένα τεράστιο άστρο να λάμπει δυνατά στο αχνοχάραμα. Το αστέρι αυτό πρέπει να ήταν περίπου έξι φορές μεγαλύτερο από ένα ‘μέσο’ αστέρι. Έμεινα τόσο έκπληκτος που τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου για να δει το φαινόμενο και αυτός. Ήταν άραγε το ‘άστρο’ ή ήταν στην πραγματικότητα ο πλανήτης  Αφροδίτη;
Δρ. A. L., Gouldhurst, Kent, Βρετανία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Μαΐου του 2009, είδα ένα λαμπρό αντικείμενο πολύ ψηλά στον ουρανό. Ήταν το μοναδικό αντικείμενο που έλαμπε στον ουρανό, όλα τα άστρα είχαν εξαφανιστεί. Είχε λευκό χρώμα και ήταν στρογγυλό σαν μια μπάλα. Κάποια στιγμή η φωτεινότητά του μειώθηκε, σαν να πήγαινε να εξαφανιστεί, έπειτα ξανακέρδισε το μέγεθος και την φωτεινότητά του. Ύστερα μερικά σύννεφα μου εμπόδισαν τη θέα, άλλά μόλις αυτά έφυγαν είδα ότι το αντικείμενο είχε εξαφανιστεί, αλλά μετά από λίγο το ξαναείδα σε άλλο μέρος, χαμηλότερα στον ουρανό και τότε εξαφανίστηκε ξανά μέσα στα σύννεφα.
Ήταν, άραγε, ένα ΑΤΙΑ (UFO) ή ήταν το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια;
Α.Α., Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού, Δυτική Αφρική
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

Εγώ και ένας συνάδελφος ταξιδεύαμε στο Mackay, στο Κουΐνσλαντ της Αυστραλίας. Όπως ο ήλιος ανέβαινε πάνω από ένα μακρύ δρόμο χιλιόμετρα μακριά μέσα στην ερημιά, είδαμε κάτι που έμοιαζε ακριβώς με το ‘άστρο’ του Share International. Σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου και το παρατηρήσαμε με την βοήθεια ενός φτηνού τηλεσκόπιου που είχαμε στο όχημα. Αυτό το άστρο μπορεί να μετακινηθεί από το ένα άκρο του ουρανού στο άλλο σε μια στιγμή, είναι εκπληκτικό. Επίσης, όπως το κατάλαβα, δεν έχει κάποιο πραγματικό συγκεκριμένο μέγεθος, είναι αρκετά αφηρημένο σε σχέση με το συνηθισμένο τρόπο που σκεφτόμαστε τα πράγματα. Με προκάλεσε, για την ακρίβεια με τρέλανε λίγο. Φάνηκε σαν να χαλάρωσε ή κάτι τέτοιο για λίγο και πήρε ένα γήινο – κοκκινωπό - σαν πηλό χρώμα και το φλογερό εσωτερικό του ηρέμησε. Όπως ερχόταν το φως του δειλινού αυτό εξαφανίστηκε. Είναι τρελό – πολύ καταπληκτικό να το δει κανείς όπως το είδαμε.
A.S., Brisbane, Αυστραλία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

 Την περασμένη εβδομάδα ξύπνησα στις 4π.μ.  και έπρεπε να πάω μέχρι το αυτοκίνητό μου για να πάρω ένα μικρό κομμάτι γλυκό να φαω, επειδή είχα υποστεί ένα επεισόδιο υπογλυκαιμίας. Μου φάνηκε ότι υπήρχε ένα αληθινά δυνατό φως πάνω από τον ώμο μου, αλλά δεν το κοίταξα τότε. Μόλις καθάρισα με την υπογλυκαιμία, επέστρεψα πίσω για να το ξαναδώ, και – Θεέ και Κύριε – είδα ένα τεράστιο, πανέμορφο, σπινθηροβόλο και λαμπυρίζων – ας το πούμε απλά φωτεινό σώμα, διότι η λέξη άστρο δεν του ταιριάζει – τρομερά πολύ τεράστιο και χρωματιστό – ψηλά, πολύ ψηλά, στην ανατολή. Τα περισσότερα βράδια έχω μείνει ξύπνια, άγρυπνη από τα ξημερώματα, μαζί με αυτό το πανέμορφο ‘άστρο’. Ξυπνούσα τα περισσότερα πρωινά στις 4:30 και πήγαινα για να το παρατηρήσω και για να διαλογιστώ πάνω σε αυτό το άστρο – το αισθανόμουνα λες και είμαστε οικογένεια! Συχνά έμενα μαζί του μέχρι που ανέβαινε ψηλά στον ουρανό, ενώ ήταν για τα καλά πια μέρα και ακόμα ήταν ορατό καθαρά!
Άρχισα να βλέπω αυτό το ‘άστρο’ παλιότερα, στο τέλος του Δεκεμβρίου του 2008 και μετά χάθηκε ξαφνικά πριν από το θερινό ηλιοστάσιο. Άραγε, να ελπίζω ότι αυτή (η εμφάνισή του την τελευταία εβδομάδα) είναι η επιστροφή του;
G. C., Αλαμπάμα, ΗΠΑ
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).


 

Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.

 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές