Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Το παρόν είναι μετάφραση αυτής της ιστοσελίδας του ιστοχώρου του Share International.

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube
Κινηματογραφώντας το ‘άστρο’
Τα υπέροχα αγρογλυφικά στη νότιο Αγγλία
Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'
Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


 Edinburg star Εδιμβούργο, Σκωτία, 10 Φεβρουαρίου 2009 (YouTube: outshore).

 

 

Mascow starΜόσχα, Ρωσσία, 12 Μαΐου 2009 (YouTube: olegen77).

 

 

 

Massachusetts star_Μασσαχουσέτη, ΗΠΑ, 15 Δεκεμβρίου 2008 (YouTube: UFOFootageArchive).

 

 

Slough starSlough, Αγγλία, 2 Ιουνίου 2009. Σταλμένο από τον/την P. C.

 

Beijing star 1 Beijing star 2 Πεκίνο, Κίνα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με 20 διαφορά τον Φεβρουάριο του 2009, τις έστειλε. ο/η T. W.

 

Chicago star «Δεν είμαστε σίγουροι τι είναι αυτό το λευκό αντικείμενο, αλλά αν υπάρχει κανείς που να έχει κάποια ιδέα παρακαλώ να μας την πει. Μέχρι τότε το θεωρούμε σαν ΑΤΙΑ (UFO)... Είναι αγνώστου ταυτότητος και υπερίπτατε. Στην αρχή του βίντεο φαινόταν καθαρά πολύ πάνω από την στέγη του κτιρίου. Όταν στρέψαμε την κάμερα ξανά προς αυτό, είχε κατέβει λίγο και βρισκόταν πολύ κοντύτερα στην κορυφή του.» (YouTube: Fire24Ice13).

 

 

Wake Forest star

«Στις 9μμ περίπου παρατήρησα ένα πορτοκαλί ακτινοβόλο σώμα στην αυλή μου. Τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες. Το αντικείμενο δεν έκανε κάποιο ήχο και φαινόταν να αιωρείται για πολύ ώρα σε ένα σημείο, μετά ανέβηκε γρήγορα στον ουρανό» (YouTube: brollar)

 

 

Hamilton starΟ W. P. από το Hamilton της Νέας Ζηλανδίας, λέει: «Μερικά αποσπάσματα είναι αρκετά μεγάλα αλλά σε κανένα δεν ζουμάρισα (δηλαδή τραβήχτηκαν με την ίδια ρύθμιση του ζουμ – μεγέθυνσης-). Κοιτάξτε πως το μέγεθος μεταβάλλεται και πως πάλλεται περιοδικά, και πως αλλάζει χρώμα. Παρουσιάστηκε στον ουρανό κατά τις 3:30πμ και παρέμεινε μέχρι ο ήλιος να γίνει πολύ δυνατός.»

 

Rittershoffen star

 

Φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον J-C. L. στις 23 Απριλίου του 2009, σπίτι του στο Ritterhoffen, στην Αλσατία της Γαλλίας.

 

 

 


Κινηματογραφώντας το ‘άστρο’

Από τις πρώτες φορές που εμφανίστηκε το ‘άστρο’, ο P. C. από το Slough του Berkshire της Αγγλίας, έχει αναρτήσει πολλά φιλμάκια του ‘άστρου’ στο YouTube (κάτω από το όνομα paulchi69). Ο P. C. Μοιράζεται την εμπειρία του με το Share International.

E: Έχετε αναρτήσει πολλά φιλμάκια στο YouTube. Ψάχνετε για το ‘άστρο’ κάθε βράδυ;
Α: Όχι και κάθε βράδυ, όχι. Το ‘άστρο’ ήταν πολύ φωτεινό από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Το αναζητούσα κάθε βράδυ και το κινηματογραφούσα, και τότε εξαφανίστηκε κατά το τέλος του Μαρτίου. Δεν πολυ-έψαχνα στον ουρανό μετά από αυτό, και δεν το είδα μέσα στον Απρίλιο. Αλλά το πρόσεξα για λίγο στις 16 και ξανά στις 24 του Μάη. Αντί να βρίσκεται προς το νότο ήταν βορειότερα. Άλλαξε θέση, ξεκίνησα έτσι να το παρατηρώ από το παράθυρο.

Ε: Το κινηματογραφείτε από το σπίτι σας;
Α: Ναι, από το παράθυρο του μπροστινού ή του πίσω υπνοδωματίου του σπιτιού μου στο Langley, στο Berkshire.

Ε: Έχετε κάποια ειδική κάμερα;
Α:Η κάμερα που χρησιμοποιώ είναι μια Sony Handycam με οπτική μεγέθυνση x60. Έχω επίσης ένα φακό τηλεμετατροπής (teleconversion), ο οποίος προσαρτάται μπροστά από τον φακό της κάμερας και του πολλαπλασιάζει την ικανότητα μεγέθυνσης.

Ε: Την τοποθετείτε πάνω στο πρεβάζι του παραθύρου ή σε τρίποδο;
Α: Την έχω πάνω σε τρίποδο. Ακόμα και σε τρίποδο όμως, όταν μεγεθύνεις τόσο πολύ, είναι δύσκολο μερικές φορές να διατηρήσεις σταθερή την εικόνα. Ξέρετε, νομίζεις ότι θα είναι κάτι εύκολο, αλλά δεν είναι.

Ε: Όταν το κοιτάτε, τί είναι αυτό το οποίο σας κάνει να σκέφτεστε ότι δεν είναι κάποιο κανονικό αστέρι;
Α: Είναι η εναλλαγή των χρωμάτων του: κόκκινο, πράσινο, λευκό, κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί και βιολετί. Επίσης φαίνεται σαν να πλησιάζει και να απομακρύνεται χωρίς εγώ να μεταβάλλω την μεγέθυνση (zoom). Το σχήμα του, επίσης, αλλάζει, παράλληλα με την ένταση και την λαμπρότητά του όταν γίνεται μεγαλύτερο ή μικρότερο. Βασικά είναι μια αλλαγή στη θέση του, στο σχήμα και στο χρώμα του.

Ε: Για πόση ώρα το αναζητείτε;
Α Μεταξύ 3 και 10 λεπτών.

Ε: Παρατηρήσαμε στα φιλμάκια που έχετε αναρτήσει στο YouTube ότι στις 16 Μαΐου το είδατε στις 10μμ, όταν μετακινήθηκε από το νότο στο βορρά;
Α: Ναι, βρισκόταν στα νοτιο-δυτικά και τότε πήγε κατευθείαν από πάνω μας (στην κορυφή του ουρανού) – συνέχισε να πηγαίνει αρκετά γρήγορα, σαν σφαίρα που διαπερνά τον ουρανό. Δεν υπήρχε κάποιος θόρυβος ή ίχνος από καυσαέρια κινητήρων (jetstream) όπως θα υπήρχε αν ήταν αεροπλάνο. Πήρα την κάμερά μου και έτρεξα κάτω για να βγω έξω. Μέχρι να βγω είχε ήδη περάσει πίσω από το σπίτι. Μετακινήθηκε από το νότο στο βορρά σε τρία λεπτά. Ανέβηκε ψηλά στον ουρανό. Αν δεν το είχα δει να περνά πίσω από το σπίτι, δεν θα σκεφτόμουνα να ψάξω στα νότιο-ανατολικά τις επόμενες φορές που το είδα, έτσι ήταν λες και με καθοδήγησαν να το δω να συμβαίνει διότι μέχρι τότε το έβλεπα πάντα στα νοτιο-δυτικά.

Ε: Μετά το είδες ξανά στις 24 Μαΐου;
Α: Το φιλμάκι της 24ης Μαΐου τραβήχτηκε με μια λίγο διαφορετική κάμερα, μια βιντεοκάμερα Canon, αρκετά παλιά. Ήταν νωρίς το πρωί. Τότε ήταν όταν το πρωτο-πρόσεξα στις 24 Μαΐου. Με είχε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα μου και τότε κάτι μου είπε να κοιτάξω έξω από το παράθυρο.

Ε: Το είδες καθόλου πιο πρόσφατα;
Α: Συνέχισα να το αναζητώ μετά τις 24 Μαΐου αλλά νομίζω ότι ήταν στις 2 Ιουνίου νωρίς το πρωί που το είδα ξανά. Δεν ήταν πολύ καθαρό, ήταν δύσκολο να το δεις, και επίσης το να προσπαθήσεις να ξυπνήσεις στις 4 η ώρα το πρωί για να το ψάξεις δεν είναι εύκολο, αν είσαι λίγο τεμπέλης σαν και ‘μένα! Ήταν το μόνο λαμπρό αστέρι στον ουρανό εκείνη την ώρα.

Ε: Τί είδος αντιδράσεις είχες από αυτούς που βλέπουν τα φιλμάκια σου;
Α: Μερικές ήταν θετικές, άλλες αρνητικές, 50-50 στ’ αλήθεια.

Ε: Το ανέφερες σε καμία εφημερίδα ή σταθμό;
Α: Ναι,  στην 'Guardian', στην 'Daily Mail', στην 'The Mirror', και στην 'The Sun' με email, στις αρχές του Ιούνη. Στο email μου έβαλα την ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) των μικρών φιλμ που έχω αναρτήσει στο YouTube και επίσης του βίντεο που έχει αναρτήσει το Share International σχετικά με το ‘άστρο’ ώστε να μπορέσουν να τα ελέγξουν εύκολα. Δεν πήρα κάποια απάντηση εκτός από την 'Guardian' που μου είπανε ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν, αλλά ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες, το όνομα και την διεύθυνσή μου, το τηλέφωνό μου κτλ., τα οποία τους τα έδωσα.
Μετά από αυτές τις φορές που το είδα συνεχίζω να κοιτάζω κάθε πρωί στα νοτιοανατολικά γύρω στις 4:15, αλλά μέχρι στιγμής ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος.


Τα υπέροχα αγρογλυφικά στη νότιο Αγγλία

Αγρογλυφικά (κύκλοι στα σπαρτά-crop circles) με εξαιρετική ποικιλία και πολυπλοκότητα εμφανίστηκαν πολύ νωρίς φέτος, ιδιαίτερα στη νότιο Αγγλία στο Wiltshire. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι το πρώτο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε, στις 23 Απριλίου του 2009, είχε το σχήμα αστεριού.
Σε σχεδόν καθημερινή βάση, φωτογραφίζονται σχέδια σε χωράφια ελαιοκράμβης, κριθαριού και σταριού που δεν έχουν ακόμα ωριμάσει. Πολλές εφημερίδας στην Αγγλία έχουν αναφερθεί σε αυτά, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Ο Steve και η Karen Alexander από το Gosport στο Hampshire, εδώ και  πολλά χρόνια φωτογραφίζουν τα αγρογλυφικά. Η Karen αναφέρει ότι «κάθε φορά τα σχέδια γίνονται όλο και πιο περίπλοκα».
Το 120 μέτρων σχέδιο με την ονομασία «αναδυόμενος φοίνικας» ανακαλύφθηκε σε χωράφι κριθαριού στο Yatesbury, κοντά στο Devizes, και απεικονίζει το μυθικό φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Η Karen μας εξηγεί: «Ο φοίνικας είναι ένα μυθικό πλάσμα που συμβολίζει την αναγέννηση και μια καινούργια εποχή για πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο... Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί σαν ότι η ανθρώπινη φυλή ή η γη αναγεννιόνται  μετά από ένα μνημειώδες γεγονός».
Παρουσιάζουμε μια επιλογή φωτογραφιών από τα πρώτα σχέδια αυτού του έτους, τα οποία ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι όλα φτιάχτηκαν από διαστημόπλοια από τους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη.

Αγρογλυφικό 12 Ιουνίου 2009 «Αναδυόμενος φοίνικας», Yatesbury, Wiltshire, 12 Ιουνίου 2009. Φωτογραφία:: © Steve Alexander


Αγρογλυφικό 3 Ιουνίου 2009

Little London, Wiltshire, 3 Ιουνίου 2009

Φωτογραφία:: © Steve Alexander

Αγρογλυφικό 14 Ιουνίου 2009 Barbury Castle, Wiltshire, 14 Ιουνίου 2009. Φωτογραφία:: © Steve Alexander

Αγρογλυφικό 8 Ιουνίου 2009

Bishops Cannings, Wiltshire, 8 Ιουνίου 2009

Φωτογραφία:: © Steve Alexander

 

Αγρογλυφικό 29 Μαΐου 2009 Waylands Smithy, Oxfordshire, 29 Μαΐου 2009. Φωτογραφία:: © Steve Alexander


Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'


Ενώ ήμουνα διακοπές στην παραλία του νησιού Pawles στη Νότιο Καρολίνα (ΗΠΑ), ένοιωσα κάτι να με ωθεί να βγω έξω και να ελέγξω το βραδινό ουρανό. Ήταν 27 Μαΐου του 2009 γύρω στις 9:45 EST (ώρα των ανατολικών πολιτειών των ΗΠΑ). Ήταν μια όμορφη, καθαρή νύχτα, και τα άστρα ήταν αμέτρητα. Όπως περπατούσα προς τον ωκεανό παρακάλεσα τους Αδερφούς μας από το Διάστημα, αν βρίσκονταν κοντά, να κάνουν ορατό το ‘άστρο’ το οποίο προαγγέλλει την πρώτη συνέντευξη του Μαϊτρέγια στην τηλεόραση. Δευτερόλεπτα μετά την παράκλησή μου, εμφανίστηκαν δύο άστρα με χρώμα φωτεινό κίτρινο/πορτοκαλί, φαίνονταν σαν φακοί στον ανατολικό ουρανό ακριβώς μπροστά μου. Τα άστρα ήταν το ένα μεγαλύτερο από το άλλο, δεν ήταν τέλεια στρογγυλά, και λαμπερές ακτίνες φωτός εκτείνονταν από το κάθε ένα προς όλες τις διευθύνσεις. Ήταν ορατά για περίπου 30-60 δευτερόλεπτα.
Όταν εξαφανίστηκαν τηλεφώνησα στην γυναίκα μου Ανν να έρθει έξω. Όταν αυτή ήρθε τα άστρα ξαναεμφανίστηκαν με την ίδια λαμπρότητα. Μετά από την δεύτερη εξαφάνισή τους, η Ανν κάλεσε τις αδερφές της να έρθουν έξω. Αυτή τη φορά κοίταξα στον ουρανό προς το νότο και τα άστρα εμφανίστηκαν ξανά δίπλα-δίπλα, αλλά ψηλότερα. Κοιτούσαμε τα φωτεινά σημεία με χαρά και ενθουσιασμό. Μετά την εξαφάνιση των άστρων περιμέναμε με μεγάλη προσμονή. Τα άστρα εμφανίστηκαν ξανά στον ανατολικό ουρανό για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτή την φορά όταν εξαφανίστηκαν γίναμε μάρτυρες τις πιο θεαματικής επίδειξης κάποιων μικρότερων λευκών άστρων που τρεμοπαίζανε για περίπου 10 λεπτά. Φαινόταν λες και υπήρχαν εκατό αστέρια που τρεμοπαίζανε γύρω από τον αστερισμό του Ωριώνα. Μετά από αυτή την αξιοθαύμαστη επίδειξη από φώτα που τρεμοπαίζανε, ένα από τα αρχικά κίτρινο/πορτοκαλί άστρα εμφανίστηκε ξανά στον ανατολικό ουρανό, μετά εμφανίστηκε ένα δεύτερο άστρο, έπειτα ένα τρίτο και τέλος ένα τέταρτο, όλα δίπλα-δίπλα. Φωτεινές ακτίνες χρυσού φωτός εκτείνονταν από κάθε άστρο και εμφανίστηκαν για άλλα 30-60 δευτερόλεπτα. Τα τέσσερα άστρα τότε εξαφανίστηκαν. Άραγε, αυτά ήταν τα άστρα που προαναγγέλλουν την πρώτη συνέντευξη του Μαϊτρέγια;
D. D., Marietta, Γεωργία, ΗΠΑ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτά είναι τα τέσσερα φωτεινά σώματα, γιγάντια διαστημόπλοια, που προαναγγέλλουν την ανάδυση του Μαϊτρέγια. Βλέπεεπίσης Share International Μαΐου 2009).


Ξύπνησα λες και ήταν πρωί (σε πολύ καλή φόρμα) στις 3 το βράδυ την Δευτέρα 30 Μαρτίου του 2009. Ένοιωσα κάτι να με τραβά προς το παράθυρο της κουζίνας και κοίταξα τον ουρανό. Ήταν υπέροχο! Είδα ένα άστρο το οποίο φαινόταν σαν ένας έγχρωμος ήλιος, να χορεύει. Ένοιωσα κεφάτη και χαρούμενη. Πήγα να ξαπλώσω αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ άλλο, παρόλο που συνήθως κοιμάμαι πολύ καλά. Ήταν άραγε αυτό το ‘άστρο’;
N. D., Marmoutier, Γαλλία..
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν το ‘άστρο’).


Κοιτάζω συχνά τα αστέρια πάνω από το χωριό μου το Santiago de Mora. Μερικές εβδομάδες πριν, υπήρχε ένα πολύ λαμπρό άστρο στο νότο, το οποίο κανονικά δεν έπρεπε να βρισκόταν εκεί. Το παρατήρησαν επίσης οι φίλοι μου στα Valladolid, Murcia, Valencia και Alicante και μου επιβεβαίωσαν ότι το είδαν κιόλας να κινείται.
Κάποια άλλη νύχτα, στις 10:30μμ, ενώ μιλούσα με έναν γείτονα, είδαμε να περνά από επάνω μας ένα πολύ δυνατό φως, σε ύψος περίπου 300 μέτρων με πορεία από την δύση προς την ανατολή. Έγινε πιο διαπεραστικό καθώς περνούσε από επάνω μας και συγκέντρωσε σε εμάς μια πολύ δυνατή φωτεινή δέσμη, χωρίς να τρεμοπαίζει. Η πορεία του ήταν πολύ διαφορετική από ένα αεροπλάνο και δεν ακουγόταν κάποιος θόρυβος από αυτό. Το έχω δει πέντε νύχτες, σχεδόν την ίδια ώρα, πάντοτε να περνά προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά σε διαφορετικά ύψη. Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο για αυτό παρακαλώ;  
B. G. R., Santiago de Mora, Ισπανία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το «λαμπρό άστρο» ήταν πράγματι το ‘άστρο’. Το φως που περνούσε ήταν διαστημόπλοιο.)


Το απόγευμα του Σαββάτου της 9 Μαΐου του 2009 διάβαζα το περιοδικό Share International και σκεφτόμουν: «Θα ήθελα να δω το άστρο επιτέλους». Πήγα στο παράθυρο της κουζίνας μου (το οποίο βλέπει δυτικά) και είδα τον ακτινοβόλο ήλιο. Μετά από δύο δευτερόλεπτα είδα ξαφνικά στην δεξιά πλευρά και σε μια ευθεία γραμμή με τον ήλιο μια στρογγυλή λευκή σφαίρα με παστέλ χρώματα πάνω της. Και, προς έκπληξή μου, είδα στην ίδια απόσταση και μια άλλη λευκή σφαίρα η οποία χόρευε πάνω κάτω. Συνολικά, όλο αυτό το φαινόμενο κράτησε για περίπου μία ώρα (από 18:30 μέχρι 19:30).
Θα ήθελα πολύ να μάθω: (1) Τί ήταν αυτές οι σφαίρες, ; (2) Ήταν στ’ αλήθεια δύο, ή φαινόντουσαν έτσι λόγω του διπλού τζαμιού στο παράθυρο;
T. K., Ολλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι υπήρχε στην πραγματικότητα μία σφαίρα και αυτή ήτανε το ‘άστρο’).


Την 24η Απριλίου του 2009 στο δυτικό-νοτιοδυτικό ουρανό 40 χιλιόμετρα ανατολικά από την Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, κάποια ώρα γύρω στις 11μμ παρατήρησα ένα άστρο με ασυνήθιστη φωτεινότητα. Φαινόταν να αλλάζει χρώματα από κόκκινο σε μπλε, σε πράσινο, σε λευκό. Άραγε, ήταν αυτό το ‘άστρο’ που περιμένουμε;
M. T., Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).


Την Πέμπτη 18 Ιουνίου από τις 11:30μμ μέχρι την 1πμ παρατηρούσαμε ένα άστρο το οποίο ήταν με διαφορά το δυνατότερο στο δυτικό ουρανό. Όπως το βλέπαμε δυνάμωσε σταθερά και φαινόταν να αλλάζει χρώμα (κυρίως κόκκινο και πορτοκαλί) και ακόμα και σχήμα. Φαινόταν σε μια γωνία περίπου 50 μοίρες ψηλά στον ουρανό.
Αναρωτιόμαστε αν είναι αυτό το ‘άστρο’; ή αν απλά είδαμε ένα ‘κανονικό’ άστρο;
C. P., Εδιμβούργο, Σκωτία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’)


Την Παρασκευή 19 Ιουνίου του 2009 ξύπνησα ξαφνικά στις 3:30πμ και ένοιωσα να με ωθούν στο να κοιτάξω έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου. Ο ουρανός, ο οποίος ήταν εντελώς καθαρός, είχε αρχίσει να φωτίζει. Πολύ ψηλά και ευθεία μπροστά υπήρχε ένα πολύ λαμπρό άστρο που αστραποβολούσε. Όλα τα άλλα αστέρια δεν φαινόντουσαν πια στον καθαρό ουρανό. Άραγε ήταν το ‘άστρο’;
G. F., Λονδίνο, Αγγλία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το άστρο).


Στις 4 Μαρτίου του 2009 τα παιδιά μου με φώναξαν με ενθουσιασμό στο μπροστινό παράθυρο του σπιτιού μας στο Άμστερνταμ γιατί είδαν περίεργα πορτοκαλί χρώματα στον ουρανό. Πήγα μαζί τους και υπήρχαν ακόμα μερικά να αιωρούνται ειρηνικά προς το νότο. Στην άλλη μεριά του σπιτιού τα είδαμε ξανά, τώρα όμως σε σχηματισμό: ένα μπροστά, ακολουθούμενο από δύο ομάδες των δύο, και ξανά ένα. Τότε, ξαφνικά χάθηκαν από μπροστά μας, ένα προς ένα.
Τότε άλλα τρία φώτα πέρασαν από επάνω. Τρέξαμε στο πίσω μέρος του σπιτιού και τα ξαναείδαμε. Μας έκαναν τόσο χαρούμενους και αναρωτιόμαστε αν ήταν άραγε ΑΤΙΑ (UFO); 
R. B., Άμστερνταμ, Ολλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη).


Την 29η Απριλίου του 2009, στις 4:45πμ στην πόλη Bucaramanga, στην Κολομβία, εγώ και μερικοί συγγενείς μου είδαμε στον ουρανό ένα εξαιρετικά όμορφο, μεγάλο και φωτεινό άστρο στον καθαρό ουρανό. Φαινόταν λες και δεν ήταν τόσο μακριά όπως τα κανονικά αστέρια, αλλά μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης. Ήταν άραγε το ‘άστρο’; Σας ευχαριστώ πολύ.
M. R., Μπογκοτά, Κολομβία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).


Αρχές Μαΐου του 2009, ταξιδεύαμε νότια στον αυτοκινητόδρομο Alicante- Βαλένθια, κοντά στο Denia. Ήταν μετά την δύση και μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε ένα πολύ λαμπρό άστρο (το φωτεινότερο άστρο που μπορεί κανείς να δει στον ουρανό) το οποίο με παλμό άλλαζε διαφορετικά χρώματα. Ήταν στα αριστερά μας, με διεύθυνση προς τα δυτικά, επάνω από τα βουνά. Ήταν παράξενο γιατί ήταν στη γραμμή του ορίζοντα και φαινόταν πολύ καθαρά παρόλο που φυσιολογικά σε αυτή την θέση τα άστρα δεν φαίνονται αρκετά καθαρά. Ήταν άραγε το ‘άστρο’; Σας ευχαριστώ.
J. R. M., Βαλένθια, Ισπανία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’). 

Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.

 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές