Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Το 'άστρο' και άλλα 'σημεία' των καιρών

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Γράμματα στο περιοδικό Share International


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Δεκεμβρίου του 2013.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Φλόριντα, ΗΠΑΦλόριντα, ΗΠΑ – Στον ουρανό της Sarasota στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2013 ο Gregg Prescott παρατήρησε ένα παλλόμενο αντικείμενο που άλλαζε χρώματα. Το ξαναείδε στην Σιέστα Κι της Φλόριντα στις 3 Νοεμβρίου του 2013 από τις 19:40 έως περίπου 20:40, όπου επίσης το κινηματογράφησε. «Όταν του το ζήτησα έγινε μεγαλύτερο» γράφει, προσθέτοντας: «αυτό το ΑΤΙΑ (UFO) μετακινήθηκε αρκετά προς βορρά, δίνοντας, έτσι,  σε όλους την ευκαιρία να το παρατηρήσουνε για περισσότερο χρόνο. Είναι σαν οι εξωγήινοι να  θέλουν να δώσουν σε όλους μας την δυνατότητα να δούμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν». Ένας μάρτυρας είπε : «Το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι τόσο φωτεινό που μερικές φορές μπορείς να το παρατηρήσεις ακόμα και μέσα από τα σύννεφα».  Οι πρώτες εμφανίσεις ξεκίνησαν στις 9 Οκτωβρίου περίπου· πολλές εμφανίσεις του αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ καθώς και στη Βραζιλία, στην Ιαπωνία και στη Νέα Ζηλανδία . (Πηγή: in5d.com YouTube: in5d εδώ και εδώ)
( Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)









Καλιφόρνια, ΗΠΑΚαλιφόρνια, ΗΠΑ - Ένα έντονο φως που άλλαζε χρώματα εμφανίστηκε στον ουρανό του Bakersfield της Καλιφόρνια, τις νύχτες της 28ης και 29ης Οκτωβρίου του 2013. Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων: «Το κανάλι μας 17 News έχει λάβει πολλές κλήσεις από τηλεθεατές για ένα μυστηριώδες λαμπερό φως που βρίσκεται στον ουρανό για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα.... Ήταν υπερβολικά φωτεινό για να ήταν αστέρι, ακόμα για να ήταν κάποιο αεροσκάφος» παρατήρησε ο ερασιτέχνης αστρονόμος Daron Nunn. Ο ίδιος κοίταξε το ΑΤΙΑ (UFO) μέσα από το τηλεσκόπιό του και δήλωσε ότι το αντικείμενο «διαχωρίστηκε» και «άλλαζε το σχήμα του». (Πηγή: YouTube : Isaac Wilee)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)














Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Μίσιγκαν και Οχάιο, ΗΠΑΜίσιγκαν και Οχάιο, ΗΠΑ - Ένα βίντεο που τραβήχτηκε κοντά στο Port Huron του Μίσιγκαν στις 27 Οκτωβρίου 2013 εμφανίζει ένα λαμπρό λευκό ΑΤΙΑ (UFO) που εξέπεμπε από κάτω του μια δέσμη κινούμενων πράσινων σωματιδίων. Το ΑΤΙΑ στη συνέχεια περιστράφηκε πάνω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στέλνοντας την πράσινη δέσμη πάνω σε αυτό, πριν ανέβει ψηλά στον ουρανό και εξαφανιστεί .
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο Κλίβελαντ του Οχάιο των ΗΠΑ, την 1η Νοεμβρίου του 2013 τράβηξε ένα βίντεο από ένα παρόμοιο ΑΤΙΑ που εξέπεμπε επίσης πράσινη φωτεινή δέσμη. (Πηγή: YouTube: Research4truth12, Hotbrunette25)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα ΑΤΙΑ ήταν διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.)






Άλλα σημεία των καιρών


Κάμερα της ΝΑΣΑ αποθανατίζει έναν άγγελο

4η Σεπτεμβρίου του 2013
Φωτογραφία που λήφθηκε από το Διαστημικό Παρατηρητήριο του Ήλιου και της Ηλιόσφαιρας SOHO (Solar και Heliospheric Observatory) της ΝΑΣΑ (NASA)  την 4η Σεπτεμβρίου του 2013. (Πηγή : NASA)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει το αντικείμενο είναι ένας τεράστιος γήινος Άγγελος - ή, όπως αποκαλείται στις Ανατολικές θρησκείες, Ντέβα - που φωτογραφήθηκε τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τον ήλιο από τη Γη.)

28η Σεπτεμβρίου του 2013
Δεύτερη φωτογραφία που λήφθηκε από το Διαστημικό Παρατηρητήριο του Ήλιου και της Ηλιόσφαιρας SOHO της ΝΑΣΑ την 28η Σεπτεμβρίου του 2013. (Πηγή : NASA)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο είναι ένας τεράστιος γήινος Άγγελος - ή Ντέβα - ).


Γράμματα στο περιοδικό Share International



Τον Σεπτέμβριο του 2013 είχαμε για πρώτη μετά το πυρηνικό ατύχημα βίντεο-προβολή στην Φουκουσίμα. Καθώς οδηγούσα σ’ έναν επαρχιακό δρόμο κατευθυνόμενος/η προς το σπίτι μου, παρατήρησα ένα δυνατό φως στα δεξιά μου. Ήταν πολύ κοντά μου, και είχε μια ασυνήθιστη υπόλευκη χρυσή απόχρωση. Αρχικά εμφανίστηκαν δύο μεγάλα φώτα, αργότερα χωρίστηκαν σε δυο και τρία με τρόπο παρόμοιο με τις εκρήξεις των μεγάλων πυροτεχνημάτων. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και τράβηξα μερικές φωτογραφίες. Δύο ξεχωριστά φώτα αναβόσβηναν σαν να μετέδιδαν σήματα το ένα στο άλλο.
Μ.Μ., Miyagi - ken, Ιαπωνία .
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το φωτεινό αντικείμενο ήταν ένα μεγάλο διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη. Τα φώτα που έμοιαζαν με πυροτεχνήματα ήταν μικρότερα σκάφη που βγήκαν από αυτό.)




Η φωτογραφία αυτή αποστάλθηκε από τον/την M. M. από το St-Mitre les Remparts της Γαλλίας. Είναι φωτογραφία της οικογενείας του που τράβηξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 στην Guzet Neige, στα Πυρηναία της Γαλλίας. Σε αυτήν διακρίνεται μια φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.




Η φωτογραφία αυτή, που λήφθηκε στο Πάρκο Krystall, στο Byron Bay της Αυστραλίας, το καλοκαίρι του 2013. Την απέστειλε η γιαγιά του B.v.W, από το Μόναχο της Γερμανίας.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό που εμφανίζεται ήταν μια φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.)




Φωτογραφία της J.T - V. , που τραβήχτηκε από τον σύζυγό της, στην εκκλησία Saint-Sulpice του Παρισιού, στις 18 Ιανουαρίου του 2007, τη στιγμή κατά την οποία άναβε ένα κερί και έκανε μια ευχή. Σημειώνουμε ότι η J.T – V.  υποβαλλόταν σε εντατική ιατρική θεραπεία για συγκεκριμένη ασθένεια από το Σεπτέμβριο του 2003.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό που εμφανίζεται είναι μια φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού - ευλογία για την υγεία της).


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές