Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Αναφορές του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ

Και άλλα μυστικά Βρετανικά αρχεία σχετικά με ΑΤΙΑ έρχονται σε δημοσιότητα Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια και άλλα ΑΤΙΑ στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης

   Επιλογή από τις αναφορές αυτού του μήνα στο τεύχος του Share International.

ΑΤΙΑ αμβλύνει σεισμό στο Τόκυο

ΑΤΙΑ αμβλύνει σεισμό στο Τόκυο Την 7η Απριλίου του 2011, την ώρα που γινόταν ο τεράστιος μετασεισμός των 7.5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο Τόκυο της Ιαπωνίας, σε μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα φάνηκε ένα εκτυφλωτικό φως στον ορίζοντα. Ειδησεογραφικοί σταθμοί ανά τον κόσμο μετέδωσαν ότι το φως πιθανώς είναι οπτικό αποτέλεσμα της έντονης ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας που συνοδεύει την μετακίνηση των τεκτονικών πλακών.
Εντούτοις, η ενημέρωση που έχουμε από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ είναι ότι το φως ήταν, στην πραγματικότητα, αποτέλεσμα της δράσης κάποιου διαστημόπλοιου από τον Άρη που δρούσε ανασχετικά έναντι της σεισμικής ενέργειας, αναγκάζοντάς την να 'καταρρεύσει προς τα μέσα'.  Με αυτή τη δράση αποφεύχθηκαν περεταίρω καταστροφές στο Τόκυο, μια πόλη 13 εκατομμυρίων κατοίκων.
Η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε είναι κατά τα φαινόμενα ακόμα υπό ανάπτυξη, και δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά για τόσο μεγάλο σεισμό. Το αποτέλεσμα θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχές και πολλά υποσχόμενο για μελλοντική χρήση σε ανάλογα συμβάντα.   
Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ (UFO)


Εμφανίστηκε 'μέρα μεσημέρι' ΑΤΙΑ πάνω από το Ναό του ΌρουςΕμφανίστηκε 'μέρα μεσημέρι' ΑΤΙΑ πάνω από το Ναό του Όρους

 Ένα φιλμάκι που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα ΑΤΙΑ να υπερίπταται πάνω από το Ναό του Όρους (ή μουσουλμανικό τέμενος Αλ-Ακτσά) το πρωί της 28ης Μαρτίου του 2011. Ξαφνικά το αντικείμενο φωτοβόλησε πολύ έντονα και πετάχτηκε με ταχύτητα προς τα πάνω στον ουρανό. (Πηγή: YouTube: Livefreerevolution)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για αυθεντική εμφάνιση ενός διαστημόπλοιου. Δείτε επίσης το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως μαγνητοσκοπήθηκε πάνω από το Ναό του Όρους τη νύχτα της 28ης Ιανουαρίου του 2011. )Σμήνος ΑΤΙΑ πάνω από την ΦουκοσίμαΣμήνος ΑΤΙΑ πάνω από την Φουκοσίμα

Φιλμάκι αναρτημένο στο YouTube δείχνει ένα σμήνος από ΑΤΙΑ να πετά πάνω από την Φουκοσίμα της Ιαπωνίας την 26η Μαρτίου του 2011 (Πηγή: YouTube:  BigSlivs7)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι είναι διαστημόπλοια που επιβλέπουν τον αέρα και τη θάλασσα γύρω από τον πληγέντα πυρηνικό σταθμό.)
Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως μαγνητοσκοπήθηκε πάνω από το Dunedin της Νέας Ζηλανδίας


Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως μαγνητοσκοπήθηκε πάνω από το Dunedin της Νέας Ζηλανδίας (Πηγή: YouTube: stillwater027)

Samnanger της Νορβηγίας την 19η Φεβρουαρίου του 2011

Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως κινηματογραφήθηκε πάνω από το Samnanger της Νορβηγίας την 19η Φεβρουαρίου του 2011 από τον/την T.W.
Μελβούρνη της Αυστραλίας την 26η Φεβρουαρίου του 2011
Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως κινηματογραφήθηκε πάνω από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας την 26η Φεβρουαρίου του 2011. Αυτός που το μαγνητοσκόπησε γράφει: "Πήγα για ψάρεμα χθες το βράδυ... και παρατήρησα ένα πολύ λαμπρό άστρο, μεγαλύτερο από κάθε άλλο αστέρι που έχω δει. Θεωρώ τον εαυτό μου παρατηρητή και ερευνητή ΑΤΙΑ, οπότε γνωρίζω πόσο μεγάλα και φωτεινά φαίνονται τα δυνατότερα αστέρια του ουρανού στο γυμνό μάτι. Όπως και να' χει, κοιτούσα προσεκτικά το αντικείμενο για σχεδόν τριάντα λεπτά. Τότε σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να πάρω την βιντεοκάμερά μου από την τσάντα με τα σύνεργά μου και να χρησιμοποιήσω τη μεγέθυνσή της για να κοιτάξω καλύτερα, και ω θεέ μου! (Πηγή: YouTube: element1962 - Στμ: το βίντεο δεν είναι πια διαθέσιμο)Και άλλα μυστικά Βρετανικά αρχεία σχετικά με ΑΤΙΑ έρχονται σε δημοσιότητα

Την 3η Μαρτίου του 2011, περισσότερες από 8500 σελίδες με εμφανίσεις και αναφορές για ΑΤΙΑ (UFO) δόθηκαν στην δημοσιότητα από τη Βρετανική κυβέρνηση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σειρά αρχείων σχετικών με ΑΤΙΑ (συνολικά 35) που δόθηκαν σε δημοσιότητα. Καλύπτουν την χρονική περίοδο από το 2000 έως το 2005 και είναι τα τελευταία που δόθηκαν σε ανταπόκριση αντίστοιχων αιτήσεων. Ήταν διαθέσιμα  δωρεάν σε όλους, σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου, για ένα μήνα. Πριν την εφαρμογή της νομοθεσίας για την Ελεύθερη Πληροφόρηση (Freedom of Information Act - FOI) απαιτούντο 30 ή περισσότερα χρόνια για να γίνουν διαθέσιμες τέτοιες πληροφορίες. Τα αρχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον τρόπο που τις τελευταίες δεκαετίες τα ΑΤΙΑ (UFO) αναδείχθηκαν σε παγκόσμιο ζήτημα, και συζητούνται σε υψηλότατα κλιμάκια των κυβερνήσεων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA - κοινώς ΣΙΑ) και της Βρετανικής Βουλής των Λόρδων. Τα πρόσφατα αρχεία τεκμηριώνουν εκατοντάδες εμφανίσεις ΑΤΙΑ σε ραντάρ, όπως και αναφορές, τόσο από πολίτες όσο και από στρατιωτικούς, 'κωνικών' αντικειμένων και ασυνήθιστων φώτων που αναβοσβήνουν στον ουρανό. "Οι περισσότερες εμφανίσεις ΑΤΙΑ μπορούν να εξηγηθούν, αλλά όχι όλες, ένα μικρό ποσοστό τους παραμένει ανεξήγητο" είπε ο Nick Pope, πρώην ερευνητής ΑΤΙΑ για την Βρετανική κυβέρνηση. "Σε αυτές περιλαμβάνονται περιπτώσεις που αυτά εθεάθησαν από αστυνομικούς, ή επιχειρήθηκε να αναχαιτιστούν από πιλότους ή παρακολουθήθηκε η πορεία τους στα ραντάρ."

Μέχρι σήμερα κανένα έγγραφο δεν ήρθε σε δημοσιότητα σχετικά με το διασημότερο περιστατικό ΑΤΙΑ της Βρετανίας, το περιστατικό στο δάσος του Rendlesham το Δεκέμβριο του 1980, όπου δεκάδες υπάλληλοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, εργαζόμενοι στην αεροπορική βάση του Σάφολκ, ανέφεραν την ύπαρξη ασυνήθιστων φώτων στα παρακείμενα δέντρα. Μια περίπολος βρήκε σημάδια στο έδαφος και ζημιές στη βλάστηση. Τα αρχεία της Βρετανικής κυβέρνησης για το συμβάν έχουν καταστραφεί, "αν και διατηρήθηκαν άλλα αρχεία από εκείνη τη χρονική περίοδο", σύμφωνα με μια σύνοψη που δόθηκε πρόσφατα σε δημοσιότητα. "Αξιωματούχοι του Υπουργείου Αμύνης της Βρετανίας προειδοποίησαν ότι αν αυτή η επονομαζόμενη 'εμφανής ανωμαλία στα αρχεία' γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό 'θα μπορούσε να εκληφθεί σαν σκόπιμη απόπειρα για την εξαφάνιση των αρχείων που καλύπτουν το περιστατικό'".  

Στα πρόσφατα αρχεία που δόθηκαν στο κοινό αποκαλύπτεται ότι:

- Το Βρετανικό Υπουργείο Αμύνης το 1977 "εξάσκησε την επιρροή του" ώστε να υπονομεύσει την αίτηση του Προέδρου της Γρενάδας κ. Eric Gairy στον ΟΗΕ για διερεύνηση του φαινομένου των ΑΤΙΑ.

- Σε ένα έγγραφο της ΣΙΑ (CIA) διερευνάται η χρήση των αναφορών ύπαρξης ΑΤΙΑ για "ψυχολογικό πόλεμο".

- Μια άκρως απόρρητη αναφορά του Βρετανικού Υπουργείου Αμύνης του 2000 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ΑΤΙΑ δεν αποτελούν απειλή για το Ηνωμένο Βασίλειο και συνεπώς η Βρετανική ΚΥΠ μπορεί να σταματήσει να διερευνά επί του θέματος. 

(Πηγές: national archives.gov.uk· thestar.com, Canada· allgov.com· ABCNews.com)

 

Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές