Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Μπρούκλιν

ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Μπρούκλιν

ΗΠΑ, Κολοράντο

ΗΠΑ, Κολοράντο

Ρωσία, Μόσχα

Ρωσία, Μόσχα

Αυστραλία, Queensland

Αυστραλία, Queensland

Κίνα, Xinjiang 1

Κίνα, επαρχία Xinjiang, Νο1

Κίνα, Xinjiang 2

Κίνα, επαρχία Xinjiang, Νο2

Ιαπωνία, Yotsukaido

Ιαπωνία, Yotsukaido, 27 Απριλίου του 2009

Αίγυπτος, Αλεξάνδρια

Αίγυπτος, Αλεξάνδρια, 2 Φεβρουαρίου του 2009

Κίνα, Πεκίνο

Κίνα, Πεκίνο, 25ηΦεβρουαρίου του 2009, στις 7:41μμ

 

ΗΠΑ, Νέα Υόρκη

ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, 24 Σεπτεμβρίου του 2009 (YouTube: ProphetEzikel)

 

Ολλανδία, Zaltbommel

Ολλανδία, Zaltbommel, 2 Μαρτίου του 2009

 


Ε: Μήπως τα τέσσερα ‘άστρα’ εξυπηρετούν και άλλες λειτουργίες πέραν από τη προαναγγελία της ανάδυσης του Μαϊτρέγια;
Α: Ναι, εξυπηρετούν επίσης την γνωστοποίηση της ύπαρξης των Αδερφών μας από το Διάστημα – όταν γίνει γνωστό ότι δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για ‘άστρα’, γιατί τα άστρα είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά ενώ αυτά τα ‘σαν-άστρα φωτεινά σώματα’ βρίσκονται μέσα στην ατμόσφαιρά μας. Οπότε τί είναι; Είναι στ’ αλήθεια διαστημόπλοια, και προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες για να αναλάβουν το ρόλο του Προάγγελου της ανάδυσης του Μαϊτρέγια – όπως πριν από 2.000 χρόνια κατά τη γέννηση του Ιησού, όταν ένα διαστημόπλοιο απεστάλη για να καθοδηγήσει τους τρεις Δασκάλους στη Βηθλεέμ. Πρόκειται για επανάληψη του γεγονότος εκείνου, μόνο που τώρα δεν το δείχνουν μόνο σε τρεις μάγους – το σύνολο της ανθρωπότητας πρέπει να ενημερωθεί.
Το γεγονός ότι ήμασταν σε θέση να προβλέψουμε την εμφάνιση των ‘άστρων’ (από τις 12 Δεκεμβρίου του 2008) είναι απόδειξη ότι οι πληροφορίες αυτές είναι σωστές. Τα ‘άστρα’ άρχισαν να εμφανίζονται λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2008 και τώρα εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο. Προανήγγειλαν την πρώτη εμφάνιση του Μαϊτρέγια στην τηλεόραση, αν και στην αρχή χωρίς να αποκαλείται έτσι.
Όταν αρκετοί άνθρωποι ανταποκριθούν στις διδασκαλίες του Μαϊτρέγια θα Τον καλέσουν να μιλήσει σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω δορυφορικά διασυνδεδεμένων τηλεοπτικών δικτύων. Μόνο τότε θα αποκαλύψει την αληθινή Του ιδιότητα (του Παγκόσμιου Διδασκάλου και Χριστού).
Ο Μαϊτρέγια θα εμφανιστεί στην τηλεόραση παγκόσμια ώστε για πρώτη φορά να μπορούν να Τον δουν όλα τα μάτια. Να γιατί γράφει στην Βίβλο «και όψεται αυτόν πάς οφθαλμός». Για να καταστεί αυτό δυνατό χρειάζεται η τηλεόραση.
Η έλευση του ‘άστρου’ είναι προαγγελία. Πρόκειται για συμβολική αναπαράσταση του παρόμοιου συμβάντος που συνέβη 2.000 χρόνια πριν, ώστε να πεισθούν εκείνοι που είναι έτοιμοι να πειστούν, εκείνοι που είναι ανοιχτόμυαλοι αρκετά για να το δούνε ως σύμβολο, ώστε να προετοιμαστούν για το τι πρόκειται να συμβεί, την εμφάνιση στον κόσμο του Χριστού, του Παγκόσμιου Διδάσκαλου, αλλά αυτή τη φορά παγκόσμια γνωστού.
Όταν ο Χριστός ήρθε την τελευταία φορά, δεν ήταν στην πραγματικότητα γνωστός σαν ο Χριστός. Ήρθε στους Εβραίους μέσω του Ιησού σαν ο Ιουδαϊκός Μεσσίας. Περίμεναν τον Μεσσία. Όταν ήρθε ο Ιησούς δεν τον δέχτηκαν ούτε καν σαν Μεσσία, εκτός από μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων. Γύρω Του υπήρχαν μόνο 12 στενοί μαθητές, επίσης υπήρχε ένας ευρύτερος κύκλος 75 όχι-τόσο-στενών μαθητών και επίσης μια ομάδα 500 ανθρώπων που δεν ήταν μαθητές, αλλά απλά ενδιαφέρονταν. Αυτό ήταν το συνολικό άθροισμα όλων των ανθρώπων γύρω του. Δύσκολα έμοιαζε για την έλευση του Χριστού στη Γη, όπως στην πραγματικότητα ήταν.

Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής του Ιησού, τα οποία τα πέρασε ως όχημα έκφρασης του Χριστού, επιφωτιζόμενος από τον Μαϊτρέγια, άλλαξαν την όψη του κόσμου. Τώρα έχουμε φτάσει στο τέλος αυτής της φάσης. Μπαίνουμε σε νέα φάση στην οποία ο Χριστός ο Ίδιος έρχεται δημόσια στον κόσμο για όλη την ανθρωπότητα.

Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές