Αρθρα από τον Δάσκαλο

Το τρέχον έτος

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 12 Ιανουαρίου του 2015

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση ένα αναδημοσιευμένο παλιότερο άρθρο καθώς και μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις  από το ίδιο τεύχος του Share International.


Κάπου προς το τέλος του τρέχοντος έτους η απαρχή των αλλαγών σε διάφορες περιοχές του κόσμου θα πρέπει να γίνει αισθητή στους ανθρώπους. Αυτό που μέχρι τώρα θεωρείτο επιβλαβές θα κατανοηθεί ως ευεργετικό.

Η πείνα μαζί με το μίσος θα μπορούσαν κάλλιστα να πάψουν να κυριαρχούν στις σελίδες των εφημερίδων μας.

Μια πιο ήρεμη διάθεση, τουλάχιστον, θΆ αρχίσει νΆ αντικαθιστά το θυμό και τη φυλετική αγριότητα του παρόντος. Μην ξεγελιέστε - οι δυσκολίες δεν θα τελειώσουν ακόμα. Ανεπιθύμητες κακουχίες περιμένουν κάποιους, αλλά έτσι πρέπει να γίνει, γιατί οι ίδιοι δημιούργησαν τις καταστάσεις που τις επιφέρουν.

Ωστόσο, αυτές δεν θα κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ευεργετικές ενέργειες του Υδροχόου επισπεύδουν τη διαδικασία της ανανέωσης η οποία θα πρέπει να θεωρηθεί ως το κεντρικό θέμα του μέλλοντος.

Οι άνθρωποι παντού αναμένουν την αλλαγή και αλλαγή θα έχουν, είτε καλοδεχούμενη είτε όχι.

Μην έχετε κανένα φόβο γιατί όλα γίνονται για το καλύτερο.


Εκτός από αυτό το άρθρο, στο τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2015, αναδημοσιεύθηκε και ένα παλιότερο άρθρο, με τίτλο «Οι ανάγκες του μέλλοντος» το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε μεταφρασμένο εδώ.

[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του τεύχους Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2015, είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν το Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του.]

* * *