Αρθρα από τον Δάσκαλο

Ο επερχόμενος μετασχηματισμός

του Δάσκαλου --, μέσω του Μπέντζαμιν Κρεμ, 12 Φεβρουαρίου του 2012

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε σε μετάφραση μια επιλογή από τις ερωτοαπαντήσεις από το ίδιο τεύχος του Share International.


Από τα βάθη των σημερινών της προβλημάτων και οδυνών, η ανθρωπότητα θα βρει την ελπίδα. Τόσο πολλά από αυτά που εξελίσσονται είναι θετικά και ευνοϊκά για την φυλή, που οι άνθρωποι μπορούν να είναι βέβαιοι για την πρόωρη ελάφρυνση των προβλημάτων τους, όχι μονομιάς, αλλά σταδιακά, σιγά-σιγά. Σταδιακά, επίσης, οι άνθρωποι θα πληροφορηθούν τις πραγματικές αιτίες της σημερινής αγωνίας τους. Θα συνειδητοποιήσουν ότι η ανθρωπότητα είναι Μία, ενιαία. Όλοι συγγενεύουν μεταξύ τους, λόγω της κοινής καταγωγής και της μακράς συσχέτισης καθώς και της κοινής θεϊκής φύσης τους. Δεν θα είναι υποχρεωμένοι, πια, να φοβούνται και να πολεμούν τον γείτονά τους, ούτε εκατομμύρια να λιμοκτονούν εν μέσω αφθονίας. Έτσι θα καταστεί εφικτό να γεννηθεί μια νέα εποχή, μια εποχή όπου η Δικαιοσύνη και η Μοιρασιά των αγαθών θα ελέγχουν το τωρινό χάος και την παρούσα ανευθυνότητα, μια εποχή που οι άνθρωποι θα σέβονται και θα φροντίζουν ο ένας τον άλλον, όπου η θεία φύση των ανθρώπων θα εκδηλώνεται και τα μυστικά της ζωής θα γίνονται γνωστά. Η επάρκεια θα αντικαταστήσει την αφθονία ως τον στόχο των συνετών.

Ορθές σχέσεις

Ούτως θ’ αποκτήσουν οι άνθρωποι ορθές σχέσεις μεταξύ τους και με την Πηγή του όλου. Υπό την έμπνευση και καθοδήγηση του Μαϊτρέγια και της ομάδας Του οι άνθρωποι θα ευδοκιμήσουν στη θεότητα τους και θα την εκδηλώνουν σε ότι κάνουν. Τα βδελύγματα του πολέμου και της τρομοκρατίας θα σβήσουν γρήγορα από τη μνήμη τους και μια απέραντη δημιουργική ανθοφορία θα πάρει τη θέση τους.

Οι άνθρωποι θα ανανεώσουν και θα ομορφύνουν τις πόλεις τους, καθιστώντας τις άξιες της νέας εποχής. Αυτές θα γίνουν μικρότερες σε μέγεθος και μεγαλύτερες σε αριθμό, ενώ θα συνδέονται με γρήγορες και αθόρυβες συγκοινωνίες. Οι άνθρωποι θα μορφώνουν τα παιδιά τους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, το καθένα θα εντάσσεται στο εκπαιδευτικό σύστημα ανάλογα με τις ακτίνες του. Με τον καιρό, οι ανταλλαγές μεταξύ των Δασκάλων και του ανθρωπίνου γένους θα εξελιχθούν σε μεγαλύτερη εγγύτητα συνεχώς και τα παιδιά θα προχωρούν με χαρά και σύνεση από στάδιο σε στάδιο με αυξανόμενη επίγνωση. Σε όλες αυτές τις ενέργειες, τους μετασχηματισμούς, ο καθένας θα έχει κάτι για να συνεισφέρει.

Επικείμενα σημάδια

Επί του παρόντος, μια σειρά από σημεία πρόκειται να παρουσιαστούν που θα σαστίσουν όσους τα βιώσουν. Το φαινόμενο αυτό κανείς δεν θα είναι σε θέση να το εξηγήσει, αλλά θα προμηνύει μια αλλαγή στο τρόπο σκέψης και κατανόησης των ανθρώπων. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μια αίσθηση προσμονής θα συναρπάσει τα περισσότερα έθνη, η οποία θα προετοιμάσει τους ανθρώπους για τα ασυνήθιστα γεγονότα που πρόκειται να γίνουν. Όπως γνωρίζετε, δεν παίρνουν όλοι στα σοβαρά τη νέα εποχή που απλώνεται στο μέλλον για την ανθρωπότητα. Αυτές οι εκδηλώσεις θα προετοιμάσουν περισσότερους για ετούτη την αποκάλυψη.


[Αυτό το άρθρο, μεταφρασμένο από το περιοδικό Share International του Μαρτίου του 2012 , είναι από ένα ανώτερο μέλος της Ιεραρχίας των Δασκάλων της Σοφίας. Το όνομά Του, γνωστό στους κύκλους του εσωτερισμού, δεν αποκαλύπτεται ακόμα. Ο Benjamin Creme, κύριος ομιλητής για την εμφάνιση του Μαϊτρέγια, βρίσκεται σε σταθερή τηλεπαθητική επαφή με Αυτόν τον Δάσκαλο, ο οποίος του υπαγόρευσε το άρθρο Του. ]

* * *