Μικρή σελίδα για τον Μαϊτρέγια

ΟΡΟΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ

4 Μαΐου 1982: Σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Αντζελες, ο Μπέντζαμιν Κρεμ αποκαλύπτει ότι ο Μαϊτρέγια ζει στην ασιατική κοινότητα του Λονδίνου και καλεί τα μέσα ενημέρωσης να προσκαλέσουν τον Μαϊτρέγια να φανερωθεί. Δυστυχώς, τα μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται.

* * *

Αύγουστος 1987: Ο Κρεμ ανακοινώνει ότι "στους ερχόμενους τρεις με τέσσερις μήνες, ο Μαϊτρέγια θα εργάζεται εντατικά για να προκαλέσει ένα σημαντικό επίτευγμα στις διεθνείς σχέσεις". Πριν περάσει ένας μήνας, το επίτευγμα έρχεται στις αμερικανο-σοβιετικές συνομιλίες και στην επακόλουθη συμφωνία του Δεκεμβρίου για τη μείωση των εξοπλισμών, μια συμφωνία που κανείς ώς τότε δεν εθεωρούσε εφικτή.

* * *

Από τις αρχές του 1988: Ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται, αυτοπροσώπως ή σε όνειρα, σε γνωστούς ηγέτες διαφόρων χωρών και σε πολλούς απλούς πολίτες. Η χαλάρωση της έντασης στις διεθνείς σχέσεις επιτρέπει και νέα, πιο δημόσια σημάδια της παρουσίας Του.

* * *

1η Ιουνίου 1988: Ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του Μαϊτρέγια προλέγει: "Τα σημάδια της παρουσίας του Μαϊτρέγια στον κόσμο θα συνεχίσουν να αυξάνονται...". Στις 11 Ιουνίου 1988, ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται "σαν από πουθενά" στο Ναϊρόμπι της Κένυας, μπροστά σε 6.000 ανθρώπους που Τον αναγνωρίζουν αμέσως ως το Χριστό. Πολλοί θεραπεύονται. Η περιγραφή του συμβάντος στην εφημερίδα Kenya Times, μαζί με μια φωτογραφία, αναμεταδόθηκε από διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στους μήνες και τα χρόνια που ακολουθούν οι ειδήσεις για "θαυματουργά" φαινόμενα πληθαίνουν σταθερά.

* * *

29 Σεπτεμβρίου 1991 μέχρι σήμερα: Ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται "θαυματουργά" σε συναθροίσεις θρησκευτικών ομάδων σ' όλο τον κόσμο. Τους απευθύνει ένα σύντομο μήνυμα και οι περισσότεροι από τους παριστάμενους Τον αναγνωρίζουν ως τον αναμενόμενο δάσκαλό τους. Αυτές οι εμφανίσεις συνοδεύονται από μυστηριώδη και θαυματουργά συμβάντα, όπως τα θεραπευτικά νερά που έχουν ανακαλυφθεί στο Μεξικό, τη Γερμανία και την Ινδία. Εκατομμύρια επισκέπτες προσελκύονται σ' αυτούς τους τόπους, που τώρα αναφέρονται από τα μέσα ενημέρωσης σε αρκετές χώρες. Παρόμοιες εκδηλώσεις θ' ανακαλυφθούν, όταν έρθει ο καιρός, κοντά στις πόλεις όπου εμφανίστηκε ο Μαϊτρέγια, ως πρόσθετα σημάδια της παρουσίας Του.

* * *

Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις: Ένα από τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα έχει ζητήσει να πάρει συνέντευξη από τον Μαϊτρέγια και ο Μαϊτρέγια δέχτηκε την προσφορά. Ο χρόνος που θα δοθεί η συνέντευξη θα καθοριστεί από τον Μαϊτρέγια και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο χρόνος της συνέντευξης δεν θα έχουν γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων στο Share International και στο Tara Center. Αμέσως μόλις θα υπάρξουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, θα καταχωρηθούν στις "Πρόσφατες ειδήσεις".

* * *

"Οι ελπίδες τώρα κορυφώνονται για την εμφάνισή Μου.
Θα 'ναι χαρά Μου να παρουσιαστώ στους ανθρώπους.
Ψάξτε για Μένα, λοιπόν, και βρείτε Με να σας περιμένω.
Αναζητήστε Με, λοιπόν, και αδράξτε το χέρι Μου.
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να έρθω μπροστά σας, να ευλογήσω τούτο τον κόσμο και να διδάξω, να δείξω στους ανθρώπους ότι ο δρόμος προς τα εμπρός είναι απλός, δεν απαιτεί παρά την αποδοχή της δικαιοσύνης και της ελευθερίας, της μοιρασιάς και της αγάπης".

Από μήνυμα του Μαϊτρέγια

* * *

Ένα πληρέστερο χρονικό της ανάδυσης του Μαϊτρέγια μέσα στο ευρύτερο ιστορικό της πλαίσιο θα βρείτε στο άρθρο "Η ανάδυση του Μαϊτρέγια: Χρονικό".

* * *