Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Σχόλια για το σπειροειδές φως που φάνηκε στη Νορβηγία.

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Σχόλια στο YouTube

Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share International

Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Σχόλια για το σπειροειδές φως το οποίο φάνηκε στον ουρανό της Νορβηγίας τον Δεκέμβριο του 2009 – το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια

Τα μέσα ενημέρωσης σε όλη την υφήλιο μετάδωσαν την είδηση για ένα τεράστιο σπειροειδές φως με κέντρο που λαμπύριζε και το οποίο φάνηκε πάνω από τη Νορβηγία την 9η Δεκεμβρίου του 2009 για σχεδόν ένα τέταρτο της ώρας.
Το Share International εξέδωσε την ανακοίνωση με αριθμό 91 προς τα μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνοντας ότι η ασυνήθιστη αυτή εμφάνιση ήταν το ‘σαν-άστρο φωτεινό σώμα’ το οποίο από τον Δεκέμβριο του 2008 εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο –ο οιωνός που προαγγέλλει την επικείμενη εμφάνιση του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδασκάλου, στην πρώτη Του τηλεοπτική συνέντευξη στις ΗΠΑ. Η ανακοίνωση επίσης αναφέρει ότι «και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για το άμεσο μέλλον.»
Μέσα σε λίγες ώρες από την παρουσίαση από τα μέσα ενημέρωσης του σπειροειδούς φωτός που εμφανίστηκε πάνω από τη Νορβηγία υποστηρίχθηκε από ορισμένους ότι η αιτία για την εκδήλωση αυτή ήταν κάποιος Ρώσικος πύραυλος (που παρουσίασε βλάβη). Ωστόσο, ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι πράγματι το ‘άστρο’ δημιούργησε αυτό το φαινόμενο (ένα από τα τέσσερα τεράστια διαστημόπλοια που παρουσιάζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου) και ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στη θεωρία ότι δημιουργήθηκε από Ρωσικό πύραυλο.
(Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις ερωτοαπαντήσεις του τεύχους Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2010)


Αναφορές του 'άστρου' σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

Καναδάς- Η εφημερίδα Nanaimo Daily News αναφέρει  ότι την ημέρα των Χριστουγέννων του 2009 στις 8:29μμ, ο Chris Ansell και η Kathleen Kirby από το Nanaimo, του νησιού Βανκούβερ, στην Βρετανική Κολούμπια του Καναδά, βρισκόντουσαν έξω στον κήπο των γονιών του Ansell όταν είδαν τέσσερα πορτοκαλί φώτα μεγέθους αστεριού να διατρέχουν τον ουρανό από τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις και να συναντώνται πάνω από το όρος Benson.
Τα «σαν-άστρα φώτα εκτελούσαν αυτό το περίεργο ζιγκ-ζαγκ και έπειτα μετατράπηκαν σε πράσινες λαμπερές σφαίρες και μετά, πουφ, εξαφανίστηκαν προς τα πάνω» είπε ο Ansell. Το όλο θέαμα κράτησε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, αλλά το ζευγάρι κατάφερε να τραβήξει τρεις φωτογραφίες. (Πηγή: Nanaimo Daily News, Καναδάς)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα τέσσερα «σαν-άστρο φώτα» ήταν τα τέσσερα ‘άστρα’.)

ΗΠΑ – Ένας βετεράνος πιλότος της πολιτικής αεροπορίας με ιπτάμενη εμπειρία οκτώ ετών, από το Tennessee των ΗΠΑ, παρατηρούσε τα αεροσκάφη να αναχωρούν από το διεθνές αεροδρόμιο του Μέμφις την 24η Νοεμβρίου του 2009, όταν είδε ένα τριγωνικού σχήματος ΑΤΙΑ (UFO) το οποίο είχε αχνά λευκά φώτα. Τα φώτα αυτά δεν αναβόσβηναν ούτε πάλλονταν, ανέφερε o βετεράνος πιλότος στην αναφορά του. Το αντικείμενο ήταν αθόρυβο. Η ταχύτητά του ήταν μεταξύ Μαχ 1 με Μαχ 1,5 (Στμ: Μαχ: ο λόγος της ταχύτητας ενός αντικειμένου προς την ταχύτητα του ήχου, μονάδα μέτρησης ταχύτητας των αεροσκαφών.) Συγκρίνοντάς το αντικείμενο με άλλα γνωστά αεροσκάφη που βρίσκονταν στον ουρανό εκείνη τη στιγμή, ο πιλότος υπολόγισε ότι είχε «μέγεθος ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου».
Η παρατήρηση αυτή καταχωρήθηκε στην Αμοιβαία Βάση Δεδομένων ΑΤΙΑ MUFON (MutualUFONetwork) στην οποία οι καταχωρήσεις εμφανίσεων μεγάλων τριγωνικών σκαφών που πετάνε σε χαμηλό ύψος έχουν σημειώσει αύξηση. (Πηγή: Canadian National Newspaper, Exopolitics News, Καναδάς)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το ‘άστρο’, αλλά είχε μέγεθος πέντε γηπέδων ποδοσφαίρου).

Βουλγαρία – Η τηλεόραση της Βουλγαρίας ανέφερε ότι εκατοντάδες πολίτες που γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, είδαν κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών του 2010 ένα αντικείμενο σχήματος διαμαντιού να κινείται ακανόνιστα στον ουρανό και μετά να εξαφανίζεται. Μερικοί αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένοιωθαν πως το ΑΤΙΑ (UFO) δεν άνηκε σε αυτό τον κόσμο. Ένας μάρτυρας κατόρθωσε να το βιντεοσκοπήσει.
Οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO) είναι συνηθισμένες στη Βουλγαρία. Πρόσφατη η Βουλγαρική Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος διενήργησε εμπεριστατωμένη μελέτη των αγρογλυφικών που εμφανίζονται, και ανακοίνωσε το συμπέρασμά ότι εξωγήινα όντα έχουν επαφή με τη Γη και επικοινωνούν με τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας σειρά από αγρογλυφικά.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται παντού γύρω μας, και μας παρακολουθούν όλη την ώρα", δήλωσε ο Lachezar Filipov, αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών. «Δεν είναι εχθρικοί απέναντί μας. Μάλλον, θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά δεν έχουμε αναπτυχθεί αρκετά ώστε να εγκαταστήσουμε άμεση επαφή μαζί τους. Είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν, αλλά δεν ξέρουμε τι να ζητήσουμε από αυτούς σε περίπτωση επαφής », είπε ο Lachezar Filipov. (Πηγή: BNT, Novinar Daily, Βουλγαρία) 
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν κρεμ επιβεβαιώνει ότι η τηλεοπτική αναφορά ήταν για το ‘άστρο’.)


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Καναδάς, Μόντρεαλ, την 21η Δεκεμβρίου του 2009

Καναδάς, Μόντρεαλ, την 21η Δεκεμβρίου του 2009, σταλμένο από τον/την Α. Τ.

 

 

 

 

 

 

 

ΗΠΑ, New Jersey, την 12η Σεπτεμβρίου του 2009ΗΠΑ, New Jersey, Waterloo Rd, την 12η Σεπτεμβρίου του 2009. Το ονόμασαν «μπάλα από φωτεινό αέριο πλάσμα». (YouTube: mikie8865).

 

 

 

 

 

Νορβηγία, Samnanger, την 10η Ιανουαρίου του 2010

Νορβηγία, Samnanger, την 10η Ιανουαρίου του 2010, στις 00:15πμ (προς το νότο)

 

 

 

 

 

Νορβηγία, Samnanger, την 29η Δεκεμβρίου του 2009

Νορβηγία, Samnanger, την 29η Δεκεμβρίου του 2009 στις 11:30μμ (προς τα νοτιοανατολικά).

 

 

 


Γερμανία, Νυρεμβέργη, την 20η Νοεμβρίου του 2009

Γερμανία, Νυρεμβέργη, την 20η Νοεμβρίου του 2009, από τον/την Κ. Μ.

 

 

 

Κολομβία, Bucaramanga (Santander), την 31η Δεκεμβρίου του 2009, 5μμ

Κολομβία, Bucaramanga (Santander), την 31η Δεκεμβρίου του 2009, 5μμ (YouTube: 63724016421150).

 

 

 

 

 

 

Γερμανία, Βερολίνο, στην Langenscheidtbrucke, την 5η Σεπτεμβρίου του 2009

Γερμανία, Βερολίνο, στην Langenscheidtbrucke, την 5η Σεπτεμβρίου του 2009, στις 9:25μμ. «Κοιτώντας ανατολικά (περίπου 110° - 120° ψηλά). Φαίνεται να υπόκειται σε σημαντικές αλλαγές μεγέθους και χρώματος οι οποίες αποτελούν αίνιγμα για μένα. Σύμφωνα με τους αστρονομικούς χάρτες θα μπορούσε να ήταν ο Δίας, αλλά δεν γνωρίζω  τί έχει συμβεί που να επιδράσει κατάλληλα στο είδωλό του ώστε να εξηγείται αυτό που μπορείτε να διακρίνετε στο βίντεο. Η βιντεοκάμερα ήταν η Panasonic SDR-H80 η οποία έχει οπτική μεγέθυνση x70 και ψηφιακή x3.500. Λόγω του ότι η οπτική μεγέθυνση που διαθέτει είναι πραγματικά καλή, το απόσπασμα που βλέπετε πρέπει να δείχνει αρκετά ακριβή εικόνα. (YouTube: weisskopfseeadler3)

 

 

 

 

Γαλλία, Melun, την 11η Νοεμβρίου του 2009

Γαλλία, Melun, την 11η Νοεμβρίου του 2009, στις 6μμ, νότια.  Περιγράφηκε σαν «σχετικά στρογγυλό αντικείμενο, ο εσωτερικός κύκλος με χρώμα ροζ, ο εξωτερικός πράσινος. Όταν το παρατηρείς (με γυμνό μάτι) στον ουρανό φαίνεται σαν ένα πολύ μεγάλο αστέρι» (YouTube: 10000Helena).

.

 

 

 

 


Σχόλια στο YouTube

Μερικά από τα πολλά σχόλια σχετικά με το ‘άστρο’ τα οποία έχουν αναρτηθεί σε διάφορα βίντεο στο YouTube.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, Νοέμβριος 2009
"Για αρκετές εβδομάδες έβλεπα αυτό το πολύ λαμπερό αστέρι (?) το οποίο φαινόταν να αλλάζει χρώματα στον νυχτερινό ουρανό της Νέας Υόρκης (το έβλεπα προς τα  Ανατολικά, και βρίσκομαι στο κέντρο της πόλης) .... "(YouTube: Brianne1326)

Berkshire, Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία), 4η Ιανουαρίου του 2010
«[Φαινόταν] στο χωράφι κοντά στο σπίτι μου: Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για ένα αστέρι ... Αφού το παρακολούθησα προσεκτικά για λίγο καιρό, παρατήρησα ότι παλλόταν. Αποφάσισα να περπατήσω περίπου 750 μέτρα για να το πλησιάσω. Τότε ήταν που άρχισε να κινείται νοτιοανατολικά από πάνω μου. Ταυτόχρονα  άλλαζε χρώματα, και άρχισα να το μαγνητοσκοπώ. Πείτε μου σας παρακαλώ, τι είδους αεροπλάνο μπορεί να αιωρείται στον ουρανό ακίνητο για 20 λεπτά και να φαίνεται ακριβώς όπως ένα λαμπρό λευκό αστέρι; Επίσης ... είχε το πιο περίεργο ήχο "αεροπλάνου" που έχω ακούσει ποτέ, έμοιαζε σαν ένα υψηλής συχνότητας κροτάλισμα.» (YouTube: angeldeath616)

Oakland, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 12η Νοεμβρίου του 2009
«Το αντικείμενο εμφανίζεται στο δυτικό και νότιο ουρανό αμέσως μετά που νυχτώνει....για περίπου μια ώρα. Κινείται συνεχώς, αλλά πολύ αργά προς τα πάνω μέχρι που εξαφανίζεται. Δεν είναι αστέρι γιατί κινείται, αλλά με γυμνό μάτι μπορεί να νομίσετε ότι πρόκειται για κάποιο λαμπερό άστρο. Δεν νομίζω ότι είναι δορυφόρος επειδή μεταβάλλει το σχήμα του. Φαίνεται να είναι κάποιο είδος ενεργειακής σφαίρας. Επίσης, έχω παρατηρήσει 2 μαζί να υπερίπτανται στον ουρανό, σχεδόν λες σε σχηματισμό. Μόλις προμηθεύτηκα μια κάμερα με μεγέθυνση x60, οπότε θα μπορέσω να το παρατηρήσω καλύτερα.» (YouTube: pjmenez)

 


Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share International

Την 19η Οκτωβρίου του 2009 καθώς επέστρεφα με το ποδήλατο σπίτι μου από τη δουλειά, αναρωτιόμουνα εάν θα έπρεπε ή εάν θα μπορούσα να αποστείλω σε κάποιον συνάδερφό μου τον υπερσύνδεσμο (link) μιας ηλεκτρονικής διαφήμισης του ‘άστρου’.
Στο μέσον περίπου της διαδρομής παρατήρησα ένα λαμπρό φως στον βραδινό ουρανό. Αφού το εξέτασα μερικές φορές, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ήταν το φυσιολογικό ουράνιο σώμα (ο Δίας νομίζω) το οποίο βρισκόταν περίπου στο ίδιο σημείο εδώ και  αρκετούς μήνες τώρα – απλά αυτή τη στιγμή το είδα από διαφορετική κατεύθυνση απ’ ότι το βλέπω από το σπίτι μου.
Γι’ αυτό και συνέχισα τον δρόμο μου,  όταν ξαφνικά πρόσεξα κάποιο φως το οποίο ήταν το ίδιο φωτεινό σαν αυτό που μόλις έκρινα ότι ήταν ο Δίας, αλλά από εκεί που ήμουν φαινόταν να ήταν ανατολικότερα κατά 90 μοίρες. Κοίταξα πάνω από τον ώμο μου και ο Δίας εξακολουθούσε να ήταν στην θέση του, έπειτα γύρισα μπροστά μου, ελαφρά προς τα δεξιά, και εκεί βρισκόταν και το άλλο λαμπρό φως. Δεν θα μπορούσε να ήταν αεροπλάνο, γιατί θα το έβλεπα να πλησίαζε και να μεγάλωνε σε μέγεθος, μέχρι να φανούν τα φώτα που αναβοσβήνουν τα οποία βρίσκονται στην ουρά και στην πτέρυγά του. Αλλά βρέθηκε ξαφνικά εκεί, εξίσου φωτεινό και ακίνητο όπως ο Δίας, λες και ήταν η αντανάκλασή του σε καθρέφτη. Αφού έκανα ποδήλατο για μερικά εκατοντάδες μέτρα η άποψη ότι δεν ήταν αεροπλάνο επιβεβαιώθηκε όταν εξαφανίστηκε το ίδιο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε! Χωρίς να κινηθεί αργά έξω από το οπτικό μου πεδίο ή κάτι παρόμοιο –περισσότερο έμοιαζε σαν να είχε σβήσει. Ένοιωσα ευτυχής και τονώθηκα με το ενδεχόμενο να είδα το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.
G.A., Άμστερνταμ, Ολλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’. Το άλλο λαμπρό αντικείμενο ήταν η Αφροδίτη.)

Πρόσφατα είδα το ‘άστρο’ να ‘χορεύει’. Την 6η Νοεμβρίου του 2009, περίπου 4 η ώρα το πρωί, όταν κοίταξα από το παράθυρο του δωματίου μου, είδα ένα λευκό φωτεινό αστέρι στο νότιο ουρανό. Στη συνέχεια, άρχισε να κάνει διάφορες κινήσεις. Κινούταν λίγο πάνω-κάτω, ή έκανε με μια μικροσκοπική δεξιόστροφη και αριστερόστροφη κυκλική κίνηση. Έπειτα μετακινήθηκε λίγο ανατολικά, πηγαίνοντας πάνω-κάτω. Επαναλάμβανε αυτές τις κινήσεις για περίπου 20 λεπτά.
Την 19η Νοεμβρίου του 2009, περίπου στις 2:50μμ, από το παράθυρο του δωματίου μου είδα ξανά αυτό το φωτεινό λευκό αστέρι στο νότιο ουρανό. Άρχισε να στροβιλίζεται αριστερόστροφα και μετά δεξιόστροφα. Και μετά ταλαντευόταν. Ήταν λες και χόρευε! Ο χορός του με έκανε χαρούμενο/η και γέλασα μέσα μου. Του ευχήθηκα νοερά «καλή νύχτα» και τότε έγινε αμυδρό λες και μπήκε σε κατάσταση ‘εξοικονόμησης ενέργειας’. Ήταν άραγε το ‘άστρο’;
Το όνομα βρίσκεται στη διάθεση του περιοδικού, Chiba-ken, Ιαπωνία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’.)

Την 5η Σεπτεμβρίου του 2009 στις 9:30μμ στο Kranjska Gora της Σλοβενίας, η γυναίκα μου, η κόρη μου και εγώ σαν τουρίστες, καθώς και μερικοί ντόπιοι, προσέξαμε μια στρογγυλή πηγή φωτός στον ουρανό ψηλά πάνω από εκεί που βρισκόμασταν. Η λαμπερή σφαίρα άλλαζε συνεχώς το σχήμα της, σαν να φλεγόταν και ακτινοβολούσε με ένα κίτρινο χρώμα που περιείχε και πορτοκαλί χροιά. Αν και φαινόταν σαν να καιγόταν, δεν υπήρχαν ενδείξεις φλόγας ή καπνού. Είχε περίπου το μισό μέγεθος της Σελήνης που ανέτειλε εκείνη τη στιγμή στον ουρανό. Η σφαίρα κινούταν προς τα δυτικά με ακανόνιστο τρόπο και σταμάτησε αρκετές φορές ενδιάμεσα και ταυτόχρονα άλλαζε σχήμα με αργό αλλά σταθερό ρυθμό. Τελικά, η φωτεινή πηγή άρχισε να γίνεται όλο και μικρότερη. Έδινε την εντύπωση ότι χανόταν και ότι επρόκειτο να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια η γυναίκα μου παρατήρησε ένα μικρό αμυδρό μπλε φως στην γραμμή του δυτικού ορίζοντα.
Θα μπορούσε αυτή η πηγή του φωτός να συμβολίζει την άφιξη του Μαϊτρέγια;
Z.J. και Τ, Σλοβενία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

 Την 20η Οκτωβρίου του 2009 οδηγούσα από το Μόναχο προς στο σπίτι μου στο Ρέγκενσμπουργκ. Ήμασταν τέσσερις μαζί και επιστρέφαμε από μια πνευματική συνάντηση. Γύρω στις 10μμ παρατηρούσαμε το νυχτερινό ουρανό. Φαινόντουσαν πολλά αστέρια. Δίπλα μου καθόταν μια γυναίκα με την οποία είχα ήδη συζητήσει σχετικά με το ‘άστρο’. Παρατηρήσαμε ένα αστέρι και αναρωτήθηκα αν ήταν το ‘άστρο’ αυτό που βλέπαμε κάθε βράδυ γύρω στις 10μμ και που υπέθετα ότι ήταν ο Δίας. Η γυναίκα με ρώτησε αν αυτό που βλέπαμε έξω ήταν το ‘άστρο’. Της απάντησα ότι δεν το νόμιζα: πίστευα ότι ήταν πάλι ο Δίας. Ξαφνικά το αστέρι άρχισε να μεγαλώνει! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε μεγαλύτερο και φωτεινότερο: πολύ μεγαλύτερο από κάθε άλλο αστέρι που είχα δει ποτέ. Τώρα πια σιγουρεύτηκα ότι ήταν το ‘άστρο’ που προαγγέλλει τον Μαϊτρέγια.
Μετά από λίγο το ‘άστρο’ άρχισε να μετακινείται ψηλότερα στο νυχτερινό ουρανό. Αναβόσβησε και μετά το σαν-άστρο λευκό φως άλλαξε σχήμα, έμοιαζε σαν να ήταν ένα ιπτάμενο αντικείμενο που αποτελείται από δυο ή ακόμα περισσότερα τμήματα. Μπορούσαμε να δούμε πολύ καθαρά κόκκινα και πράσινα φώτα, τα οποία αναβόσβηναν. Το όλο αντικείμενο φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά μας, κοντύτερα από ότι τα αεροπλάνα. Κάποια στιγμή τα φώτα σταμάτησαν να αναβοσβήνουν, και το αντικείμενο εξαφανίστηκε πάνω από το αυτοκίνητό μας. Όλο αυτό ήταν πολύ εντυπωσιακό, ιδιαίτερα για την άλλη γυναίκα η οποία θέλησε να πληροφορηθεί περισσότερα για το θέμα μας καθ’ όλη την διαδρομή μέχρι που φτάσαμε σπίτι.
(1) Ήταν το ‘άστρο’; (2) Είμαι πια λίγο μπερδεμένος σχετικά με το ‘άστρο’. Κάθε βράδυ το βλέπω από το σπίτι μου στο Ρέγκενσμπουργκ και πάντοτε υπέθετα ότι ήταν ο Δίας. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν είναι αλήθεια; 
D. M. Ρέγκενσμπουργκ, Γερμανία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι: (1) Αυτό που όλοι είδατε την 20η Οκτωβρίου ήταν το ‘άστρο’ (2) Μερικές φορές είναι το ‘άστρο’, ενίοτε είναι ο Δίας, αλλά ως επί το πλείστον είναι το ‘άστρο΄ του Μαϊτρέγια.)

Την 8η Οκτωβρίου του 2009 στις 1:30πμ ξύπνησα και πήγα στην κουζίνα μου για νερό. Κοίταξα έξω από το παράθυρο, όπως κάνω πάντα, και είδα ένα πολύ μεγάλο λαμπρό αστέρι στον νοτιοδυτικό ουρανό της Νέας Υόρκης. Σκέφτηκα ότι ήταν ασυνήθιστα μεγάλο και φαινόταν ολομόναχο στον ανοικτό ουρανό.
Άρπαξα τα κιάλια μου για να το δω καλύτερα και αναρωτήθηκα αν επρόκειτο για το ‘άστρο’ - θαύμα. Τότε το ‘άστρο’ άρχισε να κινείται με απίστευτη ταχύτητα. Λες και έκαναν επίδειξη μόνο σε εμένα. Όταν έβγαζα τα κιάλια το αστέρι φαινόταν σε φυσιολογική κατάσταση. Μόνο όταν χρησιμοποιούσα τα κιάλια ξανάρχιζε η επίδειξη. Ήταν υπέροχο να το βλέπεις. Άραγε ήταν το ‘άστρο’ - θαύμα;
Y. S., Long Island, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο πράγματι για το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την εμφάνιση του Μαϊτρέγια.)


Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές