Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'

Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Νορβηγία 10 Οκτωβρίου 2009 μεταξύ 6 και 7 το πρωί στο SamnangerΝορβηγία: Η φωτογραφία τραβήχτηκε την 10η Οκτωβρίου του 2009 μεταξύ 6 και 7 το πρωί στα νοτιοδυτικά στο Samnanger, 40 χιλιόμετρα από το Bergen, στη Νορβηγία. Ο/η T.W. το έστειλε σε βιντεο-σύνδεσμο (video link) και έθεσε την ερώτηση: «Στα βίντεο το ‘άστρο’ φαίνεται να παίρνει σχήματα που θυμίζουν το Χριστιανικό σύμβολο του σταυρού και επίσης, ίσως, και τον Βούδα;» (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’, στη μορφή του σταυρού. Οι προηγούμενες εικόνες δεν είχαν σχέση με τον Βούδα, αλλά σχηματίστηκαν ενώ το ‘άστρο’ έπαιρνε το σχήμα του σταυρού.)  

 

 

 

 

Ισπανία Μπαρτσελόνα, την 1η Οκτωβρίου του 2009 φωτο 2

Ισπανία Μπαρτσελόνα, την 1η Οκτωβρίου του 2009 φωτο 1Ισπανία: Δυο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Μπαρτσελόνα, την 1η Οκτωβρίου του 2009, σταλμένες από τους H.L. και C.F.

 

 

 

 

 

 

Γαλλία μεταξύ ώρας 5 και 7 το πρωί την 24η Σεπτεμβρίου του 2009 στο Menton, φωτό 2

Γαλλία μεταξύ ώρας 5 και 7 το πρωί την 24η Σεπτεμβρίου του 2009 στο Menton, φωτό 1Γαλλία: Δυο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μεταξύ ώρας 5 και 7 το πρωί την 24η Σεπτεμβρίου του 2009 στο Menton, στη νότιο Γαλλία, σε γωνία 40 μοιρών πάνω από τον ανατολικό ορίζοντα. Αποστάλθηκαν από τον/την M.S.

 

 

 

 

 

Ολλανδία 26 του Σεπτέμβρη στις 8μ.μ.στο Kerkrade

Ολλανδία: Φωτογραφημένο την 26η του Σεπτέμβρη 2009 στις 8μ.μ. κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου Διαλογισμού Διαβίβασης στο Kerkrade, στην Ολλανδία. Περισσότεροι από 100 παρευρισκόμενοι έγιναν μάρτυρες της παρουσίας του μεγάλου άστρου το απόγευμα. Φαινόταν στα νοτιο-ανατολικά. Αποστάλθηκε από τον/την C.Q, Άμστερνταμ, Ολλανδία.

 

 

 

 

ΗΠΑ, Καλιφόρνια, 26η Ιανουαρίου 2009ΗΠΑ, Καλιφόρνια, 26η Ιανουαρίου 2009: «Την 26η Ιανουαρίου στις 8μμ περίπου… Ήταν έναστρη νύχτα και το αγόρι μου ξεκίνησε να κοιτάζει αυτό το (όπως-αποκαλείται) άστρο (σχήματος δίσκου) το οποίο άρχισε να περιστρέφεται και να παίρνει περίεργα χρώματα. Έτρεξε στο σπίτι του και πήρε την ψηφιακή φωτογραφική του μηχανή. Τράβηξε σε βίντεο αυτό το εκπληκτικό αστέρι που ήταν πολύ διασκεδαστικό. Στριφογύριζε πάνω - κάτω και στο πλάι και άλλαζε χρώματα. Μετά εξαφανίστηκε. Απλά χάθηκε από τον ουρανό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; (Πηγή: YouTube: ledz4cars)

 

 

Ρωσία, Μόσχα, 7 Οκτωβρίου 2009Ρωσία, Μόσχα, 7 Οκτωβρίου 2009 (Πηγή: YouTube:  olegen77)

 

 

 

 

 

Καναδάς, Κεμπέκ, Μόντρεαλ, 3 Φεβρουαρίου 2009.

Καναδάς, Κεμπέκ, Μόντρεαλ, 3 Φεβρουαρίου 2009. (Πηγή: YouTube) 

 

 

 

Αγγλία, Λίντς, Whinmoor, Απρίλιος 2009Αγγλία, Λίντς, Whinmoor, Απρίλιος 2009. (Πηγή: YouTube: columbiantony)

 

ΗΠΑ, Καλιφόρνια, Brentwood, 11 Οκτωβρίου 2009ΗΠΑ, Καλιφόρνια, Brentwood, 11 Οκτωβρίου 2009: «Άκουσα από τους φίλους μου ότι υπήρχε κάποιο ΑΤΙΑ (UFO) που θα εμφανιζόταν τη νύχτα πάνω από το σπίτι του ξαδέλφου μου. Τελικά κατόρθωσα να δω ο ίδιος αυτό για το οποίο μιλάγανε. Η φωτεινότητά του σε συνδυασμό με τα διάφορα ταχέως παλλόμενα χρώματα απλά σαστίζει το μυαλό μου!»  (Πηγή: YouTube: caliskate04)

 

 

 

 


Αναφορές του 'άστρου' σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

H Ιαπωνική τηλεόραση έδειξε το ‘άστρο’ Το 'άστρο' στις 17 Ιουλίου, στο ιαπωνικό τηλεοπτικό σταθμό "Τηλεόραση Φούτζι"

Ένα «μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο στο καλοκαιρινό ουρανό» αναφέρθηκε πρόσφατα σε έναν Ιαπωνικό τηλεοπτικό σταθμό πανεθνικής εμβέλειας.
Στις 17 Ιουλίου, ο ιαπωνικός τηλεοπτικός σταθμός Τηλεόραση Φούτζι (Fuji Television) κατά τη διάρκεια του απογευματινού του ενημερωτικού προγράμματος Super News ανέφερε την είδηση ενός φωτεινού, κινούμενου, σαν-άστρο αντικειμένου και έδειξε ένα βίντεο που τράβηξε ο τηλεθεατής κ. Tokumitu Yanagisawa.
Η μάρτυρας κα. Yanagisawa  είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της από το παράθυρό τους είδαν ένα «μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο» στο δυτικό ουρανό πάνω από κάποια δέντρα. «Εξέπεμπε φως, λάμποντας έντονα, αλλάζοντας χρώματα, πράσινο και κίτρινο, κόκκινο και άλλα. Κινείτο κάθετα, πάνω και κάτω, ενώ στριφογύριζε»
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το ‘μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο’ ήταν το ‘άστρο’).

 

Ουράνιος προάγγελος

Κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης της έντυπης έκδοσης του περιοδικού Share International λάβαμε αναφορές για μια μεγάλη, πολύ φωτεινή ‘πύρινη σφαίρα’, ‘ασημένια σφαίρα’, ή ‘πυρακτωμένο ουράνιο σώμα’ όπως περιγράφτηκε από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Το αντικείμενο το είδαν σε ασυννέφιαστο ουρανό νωρίς το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου πάνω από την Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Υπάρχουν αναφορές ότι (το αντικείμενο) έσπασε το φράγμα του ήχου πάνω από την Ολλανδία και ότι ακούστηκε ο συνοδευτικός έντονος χαρακτηριστικός κρότος. (Πηγές: Γερμανία: Zeit-online, Bild.de, NDR Online. Ολλανδία: de Volkskrant.)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το ‘ουράνιο σώμα’ είναι το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την πρώτη συνέντευξη του Μαϊτρέγια.)


Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'


Όταν γύρισα πίσω στην Αυστρία το καλοκαίρι του 2009 πάντοτε καθόμουν στα ταράτσα μου και συνήθως έβλεπα πολύ φωτεινά αστέρια. Μερικές φορές μόνο ένα, άλλες δύο ταυτόχρονα, και στριφογύριζαν αρκετά γρήγορα. Ήμουνα βέβαιη ότι ήταν τα ‘άστρα’ που αναφέρθηκαν από το Share International ή ‘απλά’ διαστημόπλοια. Συγκινήθηκα πολύ από το θέαμα και άρχισα να προσεύχομαι.
Σας παρακαλώ μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αν είδα το ‘άστρο’, αν είδα κάποια διαστημόπλοια, ή και τα δύο;
R.I., Rankweil, Vorarlberg, Αυστρία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι είδατε δυο από τα τέσσερα ‘άστρα’, τα οποία, βέβαια, είναι διαστημόπλοια.)

Μετά τα μεσάνυχτα της νύχτας της 26ης προς 27ης Σεπτεμβρίου του 2009 μερικοί από τους παρευρισκομένους στο Συνέδριο για τον Διαλογισμό Διαβίβασης στην Ολλανδία βρισκόντουσαν έξω στην ταράτσα στο πίσω μέρος του κεντρικού κτιρίου του Rolduc (Στμ: ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο) κοιτώντας ένα αστέρι στον ουρανό το οποίο συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο όπως το ‘άστρο’. Ξαφνικά είδαμε μια ριπή φωτός να διαπερνά τον ουρανό και φωνάξαμε όλοι «Πω-πω, ένα πεφταστέρι!». Όταν ήμουν σπίτι άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν πράγματι πεφταστέρι. Η ριπή του φωτός ήταν εντυπωσιακή και είχε κάτι ιδιαίτερα όμορφα χρυσο-κιτρινο-κόκκινα χρώματα. Το αστέρι βρισκόταν στα ανατολικά με βορειοανατολικά. (1) Άραγε, αυτό που βλέπαμε ήταν το ‘άστρο’; (2) Μήπως είδαμε ένα πεφταστέρι ή μήπως η ριπή του φωτός σχετίζεται με το ‘άστρο’ ή κάποιο ΑΤΙΑ (UFO);
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι (1) ήταν το ‘άστρο’ και (2) ήταν ένα πεφταστέρι.)

Κάθε βράδυ γύρω στις 9μμ βλέπω από το καθιστικό μου πολλά αεροπλάνα που πηγαινοέρχονται στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ. Το βραδάκι της 26ης Σεπτεμβρίου του 2009 είδα επίσης ένα αρκετά ιδιαίτερο αστέρι. Είχε ένα πολύ όμορφο πορτοκαλί χρώμα και ήταν τόσο μεγάλο όσο η σελήνη ή ο ήλιος καθώς και μικρές μυτερές άκρες από όπου εξέπεμπε σπινθήρες.
Γεμάτος θαυμασμό ακολούθησα αυτό το εντυπωσιακό, εξαίσιο άστρο και το έβλεπα μέχρι που μίκρυνε και έγινε μια κουκίδα. Το ‘άστρο’ αυτό εκινείτο από δυτικά προς τα ανατολικά. Όλο κι όλο κράτησε περίπου τρία λεπτά. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα και ένοιωθα να ανατριχιάζω και να μουδιάζω ολόκληρος.
Άραγε ήταν αυτό το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια του Παγκόσμιου Διδασκάλου;
J. B., De Goorn, Ολλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

Την Τρίτη της 4ης Αυγούστου του 2009 το φεγγάρι είχε ένα άστρο δίπλα στα αριστερά του. Ξαφνικά, δυο νύχτες μετά, το άστρο βρισκόταν στα δεξιά του. Άραγε ήταν το ‘άστρο’ ή μήπως ο δορυφόρος που έμαθα ότι μόλις εκτοξεύτηκε την 4η και 6η Αυγούστου;
J. J., Hemel Hempstead, Hertford-shire, Αγγλία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’).

Αρκετές φορές έχω δει όμορφα άστρα, αλλά κάποιες φορές πιστεύω ότι δεν είναι άστρα αλλά ΑΤΙΑ (UFO). Ένα ιδιαίτερα τράβηξε την προσοχή μου το πρωί της 1ης Αυγούστου του 2009 στις 5:30πμ στο Μάντισον, της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα υπήρχαν δύο αστέρια, λένε ότι το ένα από αυτά ήταν η Αφροδίτη (Στμ: ο πλανήτης) (έχω τις αμφιβολίες μου γι’ αυτό), το άλλο που ήταν στην άλλη μεριά του ουρανού έμοιαζε σαν να ήταν το ακριβές αντίγραφό του.
Τον Ιανουάριο του 2009 είδα από το παράθυρό μου  ακόμα ένα άλλο, το οποίο ήταν διαφορετικό καθ΄ ότι είχε πολλά χρώματα και υπήρχαν άλλα δυο (αστέρια) στην άλλη μεριά του ουρανού. Θα ήθελα να μάθω αν έχω δει το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.
Α. Α., Groveland, Φλόριντα, ΗΠΑ
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η εμφάνιση της 1ης Αυγούστου ήταν το ‘άστρο’ μαζί με ένα διαστημόπλοιο. Η εμφάνιση του Ιανουαρίου ήταν επίσης το ‘άστρο’.)

 (1) Την νύχτα της 9ης Αυγούστου του 2009, είδα ένα περίεργο αντικείμενο στον ουρανό. Έμοιαζε με μικρό αστέρι, αλλά κινείτο αργά, όπως κινείται ένα αεροπλάνο. Ήταν περίεργο διότι το αντικείμενο εξέπεμπε ένα μικρό φως, αλλά δυο φορές άρχισε να γίνεται λαμπρότερο με πολύ δυνατό φως.
Για κάμποσο καιρό εδώ στο Σάο Πάολο βλέπουμε κάποιο πολύ λαμπρό άστρο στα ανατολικά. Μοιάζει με την Αφροδίτη, αλλά νομίζω ότι ο πλανήτης αυτός δεν θα έπρεπε να φαίνεται στον ουρανό αυτή την εποχή του χρόνου. Ήταν άραγε το ‘άστρο’;
(2) Την νύχτα της 16ης Αυγούστου του 2009 παρατηρούσα τον ουρανό όταν είδα ένα κόκκινο φως να πηγαίνει προς τα πάνω σε μακρινή απόσταση. Ήταν ιδιαίτερα φωτεινό και για κάποιο χρόνο εκινείτο ψηλά στον ουρανό και έπειτα άρχισε να μετακινείται ανατολικά, και μετά από αυτό βόρεια. Ήταν αυτό το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια ή κάποιο ΑΤΙΑ (UFO);
(3) Την ίδια νύχτα, είδα ακόμα ένα περίεργο αντικείμενο στον ουρανό. Ήταν μεγάλο και είχε μερικά φώτα πάνω του, παρόμοια με αυτά που έχουν τα αεροπλάνα (ήταν μπλε και κόκκινα), αλλά η μορφή του ήταν διαφορετική από ενός αεροπλάνου, και το πιο περίεργο ήταν ότι κινείτο αλλά δεν έκανε κάποιο θόρυβο. Απλά διέτρεξε τον ουρανό από ανατολικά προς βόρεια, σε χαμηλό ύψος. Τί ήταν αυτό;
(4) Επίσης την 16η Αυγούστου του 2009, αργά τη νύχτα, είδα ακόμα ένα παράξενο αντικείμενο στον ουρανό. Αυτή τη φορά το οβάλ αντικείμενο ήταν μεγαλύτερο και άλλαζε κατεύθυνση όταν κινείτο. Άραγε επρόκειτο για ακόμα έναν οιωνό από τους Αδερφούς μας από το Διάστημα;
Τ. S. A., Σάο Πάολο, Βραζιλία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει: (1) Ήταν το ‘άστρο’. (2) Ήταν το Φωτοσκάφος του Μαϊτρέγια του ίδιου (3) Ήταν κάποιο διαστημόπλοιο. (4) Ναι.)

Ένα απόγευμα καθώς διάβαζα την εφημερίδα ‘Ανάδυση’ (‘The Emergence’) για το ‘άστρο’ μου κίνησε αληθινά το ενδιαφέρον και έτσι μπήκα στον ιστοχώρο (του Share International) για να ρίξω μια ματιά στις φωτογραφίες από όλη την υφήλιο. Το ίδιο βραδάκι μεταξύ 9:30 – 10:00μμ, κατέβαινα τις σκάλες προς το αυτοκίνητό μου όταν είδα ένα πραγματικά φωτεινό αστέρι να λάμπει. Άλλαζε συνέχεια χρώματα από κόκκινο σε πράσινο στο δυτικό ουρανό. Με έκανε να σταματήσω τον δρόμο μου και να καθίσω στις σκάλες για λίγο. Αναρωτήθηκα μήπως ήταν κάποιο αεροπλάνο αλλά δεν κινείτο. Συνέχισα να κοιτάζω έξω από το παράθυρο αναζητώντας το για μερικές ημέρες ακόμα αλλά δεν το ξαναείδα. Τότε, μια εβδομάδα περίπου μετά όπως οδηγούσα σπίτι από την δουλειά το ξαναείδα αλλά αυτή τη φορά, νοτιοδυτικά και αριστερά από το One Tree Hill, να αναβοσβήνει κόκκινο και πράσινο, μεταξύ 5 – 6:30μμ. Κάποια άλλη φορά που οδηγούσα, είδα ένα άστρο που αναβόσβηνε κόκκινο και πράσινο νοτιοδυτικά μεταξύ 5-7μμ. Μπορείτε να μου πείτε αν ήταν αυτά το ‘άστρο’ ή ένα αεροπλάνο ή κάποιος άλλος πλανήτης;
J. T., Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το άστρο όλες τις φορές).

 


Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές