Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'

Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

Ολλανδία. Tilburg, 25η Ιουλίου 2009Ολλανδία. Tilburg, 25η Ιουλίου 2009, ο/η E. H. γράφει: «Γύρω στα μεσάνυχτα το άστρο βρισκόταν χαμηλά στον ουρανό, ανατο-νοτιοανατολικά, μετά μετακινήθηκε ασυνήθιστα γρήγορα δυτικά. Στο πρώτο επίπεδο φαίνεται ένα λούνα παρκ.»

 

 

Ρωσία, Μόσχα, 29η Αυγούστου στις 6:17πμ.Ρωσία, Μόσχα, 29η Αυγούστου στις 6:17πμ. Ονομάστηκε «η Πύρινη Σφαίρα». (YouTube: olegen77)

 

 

 

 

 

Καναδάς, Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία, 13 Αυγούστου 2009Καναδάς, Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία, 13 Αυγούστου 2009. «Θα μπορούσε να ήταν κάποιο άστρο, όμως ανέβηκε ψηλά πολύ γρήγορα σε σύγκριση με τα άστρα που έχω δει ... Η αρχική μου σκέψη είναι ότι θα μπορούσε να ήταν το άστρο, (ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ) που αναφέρθηκε από τον Μπέντζαμιν Κρεμ στο Share International ... Το πλάνο αυτά τραβήχτηκε μεταξύ 5:42πμ (αρχή) μέχρι 5:52πμ (τέλος) ... Το αντικείμενο ξεκίνησε στις 90 μοίρες (γωνία) και κατέληξε 10 λεπτά αργότερα στις 145 μοίρες. Πρόκειται για το αληθινό πλάνο όπως αυτό ανέβαινε, χωρίς να παραποιηθεί. (YouTube: soulplayorb)

 

Νότιο Κεντάκι, ΗΠΑΙταλία, 8 Ιουλίου 2009 (YouTube: FaberBarber)

 

Γερμανία, Νυρεμβέργη, 2 Αυγούστου 2009 στις 4:41π.μ.Γερμανία, Νυρεμβέργη, τραβηγμένη την 2 Αυγούστου 2009 στις 4:41π.μ., από τον/την Κ. Μ.

 

 

 

 

ΗΠΑ, 13 Ιουλίου 2009, 5:00πμ

ΗΠΑ, 13 Ιουλίου 2009, 5:00πμ. «Ξύπνησα και πήγα στο παράθυρό μου και είδα αυτό το φωτεινό λευκό φως να ανάβει και να σβήνει (πήγα σχεδόν να το απορρίψω σαν ελικόπτερο) μέχρι που άρχισε να ξεθωριάζει και να δυναμώνει ξανά, ώσπου τελικά σταμάτησε, και παρέμεινε στο πιο φωτεινό του. (YouTube: ASEYEIS)

 

 

 

 

 

Αγγλία Λονδίνο, 22-08-09«ΑΤΙΑ (UFO) που παρατηρήθηκε στο Southall, στο Λονδίνο, στην Αγγλία [22-08-09] … (υπήρχαν) πολλά UFO κοντά του. Σε κάποιο σημείο στο φιλμ φαίνεται να βγάζει και άλλο UFO από μέσα του. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να είναι αυτό; Θέλω να μάθω τι γίνεται, και θέλω να μάθω τώρα!» (YouTube:jrajput).

 

22 Αυγούστου του 2009, Πεκίνο, ΚίναΦωτογραφημένο στις 22 Αυγούστου του 2009, Πεκίνο, Κίνα, από τον T. W.

 

 

 

 

Κεμπέκ στο Καναδά, τον Ιούλιο του 2009Το ‘άστρο΄πάνω από το Κεμπέκ στο Καναδά, τον Ιούλιο του 2009 (YouTube: UFOFootageArchive)

 

 

 

Φινλανδία, 22 Αυγούστου του 2009Φινλανδία, 22 Αυγούστου του 2009 (YouTube: sismaria37)

 

 

 

 

Κεμπέκ στο Καναδά, τον Ιούλιο του 2009Μόσχα, Ρωσία, 31 Μαρτίου 2009 (YouTube: insideruk))

 

 

 


Γράμματα στο περιοδικό Share International σχετικά με το 'άστρο'


Στις 4 Αυγούστου του 2009, κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του απογευματινού προγράμματος στο ραδιοφωνικό σταθμό του Μπουένος Άιρες Radio 10 AM 710, στην Αργεντινή, κάποιος έθεσε το θέμα σχετικά με την εμφάνιση ενός παράξενου φωτός στον ουρανό. Αρκετοί ακροατές τηλεφώνησαν για να επιβεβαιώσουν ότι και αυτοί το είχαν δει. Ήταν, άραγε, αυτό το φως το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια;
S.M., Μπουένος Άιρες, Αργεντινή.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το φως ήταν το ‘άστρο’)

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009 στις 11:30μμ κοιτούσα ψηλά τον ουρανό γύρω από το σπίτι μου και πρόσεξα ένα πολύ φωτεινό λαμπυρίζον άστρο χαμηλά στον ουρανό. Μέσα στο μυαλό μου ρώτησα το άστρο: «Αν μετακινηθείς λίγο θα είμαι πιο σίγουρη ότι είσαι το σαν - άστρο φωτεινό σώμα’. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα το άστρο να ξεκινά να μετακινείται πολύ γρήγορα από τα νοτιο-δυτικά στα ανατολικά, από το μπροστινό στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού μου. Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είδα το άστρο – το οποίο φαινόταν όλο και λαμπρότερο και μεγαλύτερο – να γυρίζει πίσω στο μπροστινό μέρος με μεγάλη ταχύτητα και να εξαφανίζεται πίσω από τα σύννεφα. Δεν έκανε κάποιο θόρυβο ούτε έβγαλε κάποια ίχνη καυσαερίων όπως αν ήταν αεροπλάνο. Τα παραπάνω συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά. Άραγε, ήταν κάποιο διαστημόπλοιο;
K. J., Schoten, Βέλγιο
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’)

Την Κυριακή 30 Αυγούστου του 2009 στη La Grande Motte sur Mer, στη Νότιο Γαλλία, μεταξύ 9:30μμ και 10:30μμ είδαμε κάτι που έμοιαζε με το ‘άστρο’ πάνω από τη θάλασσα στο δεξί μέρος της σελήνης σε νοτιο-δυτική κατεύθυνση.
Μεταξύ 11:15μμ και 1:15πμ το άστρο φαινόταν στα αριστερά της σελήνης στην νοτιο-ανατολική κατεύθυνση. Τρεμόπαιζε πολύ καθαρά, μετακινείτο και άλλαζε χρώματα (όλα τα είδη των χρωμάτων, για την ακρίβεια). Ήταν, άραγε, αυτό το ‘άστρο’;
M. V., Γαλλία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’)

Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας για 12 χρόνια τώρα και την εκτιμώ βαθύτατα. Μερικές φορές ακούμε κάτι που μας μιλά στην καρδιά και οι ψυχές μας γνωρίζουν ότι είναι αλήθεια. Έτσι νοιώθω σχετικά με την επάνοδο του Μαϊτρέγια και με τις πληροφορίες που εσείς μεταδίδετε. Συνεπώς, σας ευχαριστώ!
Υπάρχει μια ερώτηση που θα ήθελα να σας υποβάλλω. Την 4η Ιουλίου στο Delaware των ΗΠΑ, γύρω στις 4πμ, νομίζω ότι είδα το ‘άστρο’. Ήταν το μόνο αστέρι ψηλά στον ουρανό και ήταν ιδιαίτερα φωτεινό και φαινόταν να είναι μεγαλύτερο από το κανονικό. Όταν κοίταξα μέσα από τα κιάλια μου είδα λες και είχε πολλούς άσπρους κύκλους και όλο το αντικείμενο μετακινούταν προς τη μια του πλευρά και μετά στο πίσω μέρος του και έπειτα συνέχιζε να αλλάζει. (Αλλά δεν είδα τίποτα χρώματα, μόνο λευκά κυκλικά φώτα). Ήταν άραγε κάποιο ΑΤΙΑ (UFO);
B. O., Wilmington, Delaware, ΗΠΑ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’)

Την 24η Ιουνίου του 2009 μετά τον Διαλογισμό Διαβίβασης ποδηλατούσα προς το σπίτι μου. Υπήρχε πολύ συννεφιά. Όταν πέρασα πάνω από την Πέτρινη Γέφυρα πρόσεξα ένα μεγάλο, φωτεινό αστέρι πίσω από τα σύννεφα, που μετακινείτο αργά από το βορρά προς το νότο.
Τρεμόπαιζε και φαινόταν σαν μια πύρινη σφαίρα. Όλο αυτό κράτησε για περίπου 5 λεπτά. Όταν έφτασα σπίτι τηλεφώνησα σε ένα μέλος της ομάδας (του Διαλογισμού Διαβίβασης) ο οποίος ζει στο Βερολίνο και του είπα τί είδα. Πέντε λεπτά αργότερα μου τηλεφώνησε πίσω και μου είπε ότι αμέσως μετά την συνομιλία μας βγήκε στο μπαλκόνι του με τη γυναίκα και το παιδί του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα στον ουρανό: ένα φωτεινό αστέρι να μετακινείται και να φαίνεται σαν μια φλεγόμενη σφαίρα. Ήταν, άραγε, το ‘άστρο’;
J. A., Regensburg, Γερμανία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’)

Το Σάββατο 20 Ιουνίου του 2009 γύρω στις 11:30μμ μαζί με μια φίλη μου βγήκαμε από το Art Cinema στο Hilversum, στην Ολλανδία και οδηγούσαμε στον αυτοκινητόδρομο προς το Blaricum όταν είδαμε ένα περίεργο θέαμα στον ουρανό προς τη κατεύθυνση της Almere: Στα αριστερά του ουρανού είδαμε ένα πολύ λαμπρό άστρο και στα δεξιά του ένα είδος ‘σύννεφου’ από τουλάχιστον 15, αλλά ίσως μέχρι και 20, φώτα. Μόλις βγήκαμε από τον αυτοκινητόδρομο σταματήσαμε το αμάξι, αλλά τότε είδαμε μόνο το λαμπρό άστρο το οποίο έφευγε μακριά από εμάς, αργά, και τελικά εξαφανίστηκε. Και οι δυο θεωρήσαμε ότι θα μπορούσε να ήταν κάποιο μητρικό σκάφος ΑΤΙΑ (UFO) το οποίο περιβαλλόταν από πολλά UFO. Μας ενδιαφέρει πολύ να μάθουμε τι ήταν αυτό που είδαμε;
E. B., Ολλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το «λαμπρό άστρο» ήταν πράγματι το ‘άστρο’. Τα άλλα αντικείμενα ήταν διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.)

Ήταν η 28η Ιουλίου του 2009, στις 12:19πμ, που είδα ένα αστέρι από το σπίτι μου στο Μάαστριχ στην Ολλανδία που με έκανε να αναρωτιέμαι. Ήταν νοτιο-νοτιο-ανατολικά του Μάαστριχ. Στις 4:48πμ υπήρχε ένα άλλο αστέρι στα ανατολικά πάνω από το Margraten, αλλά αυτό το ‘αστέρι’ ήτανε ψηλότερα στον ουρανό.
(1) Το αστέρι των 12:19πμ ήταν σφαιρικό με σαφή διάμετρο και με τεράστια φωτεινότητα.
(2) Το αστέρι των 4:48πμ φαινόταν σαν να μοιάζει περίπου με πεταλούδα. Είχε τριγωνικό σχήμα με οδοντώσεις φωτός πάνω του, που με έκαναν να σκέφτομαι την πεταλούδα, και τα σημεία αυτά σπινθηροβολούσαν έντονα.
(3) Είδα, επίσης, ένα άλλο αστέρι στις 12:19 πμ στη δυτική πλευρά. Ήταν μικρότερο σε διάμετρο και σπινθήριζε λιγότερο έντονα από αυτά που περιέγραψα παραπάνω, αλλά παρ’ όλα αυτά ήταν αξιοσημείωτο σε σχέση με τα άλλα ορατά φωτεινά σώματα. Είδα, άραγε, το ‘άστρο’;
M. J., Ολλανδία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα (1) και (2) ήταν θεάσεις του ‘άστρου’ ενώ το (3) ήταν ένα διαστημόπλοιο από την Αφροδίτη.)

Στις 27 Ιουλίου του 2009, η κοπέλα μου και εγώ κοιτάγαμε ξανά στον ουρανό τα τρία άστρα τα οποία βρίσκονται πάντα εκεί, πάντα να λάμπουν, πάντα να παρουσιάζονται πρώτα στον ουρανό το δειλινό και να λάμπουν περισσότερο από όλα τα άλλα αστέρια – ένα κατευθείαν επάνω ψηλά από εμάς ένα στα νοτιοδυτικά, και ένα στο νότο, μόλις πάνω από τον ορίζοντα. Το τελευταίο αλλάζει συνέχεια το χρώμα του σε κόκκινο, ώστε να μπορούν να το δουν όλοι.
Χθες, η κοπέλα μου καθόταν έξω, κοιτώντας το άστρο που είναι κατευθείαν πάνω ψηλά από εμάς και έψαχνε να δει αν θα φανεί το τέταρτο άστρο. Αυτό το τέταρτο άστρο είναι λίγο δύσκολο, γιατί είναι πάντοτε σε κίνηση. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, συνέβη αυτό: με φώναξε να βγω έξω και καθίσαμε εκεί, κοιτώντας μαζί. Από το πουθενά, εμφανίστηκε αυτό το τέταρτο άστρο, να ταξιδεύει κατά μήκος του ουρανού, με κατεύθυνση βόρεια. Δεν ταξίδεψε από την αντίθετη κατεύθυνση (από το νότο) εμφανίστηκε απλά στο κέντρο του ουρανού, να πηγαίνει βόρεια. Είδαμε το αστέρι αυτό και αναρωτηθήκαμε αν είναι αυτό το ‘άστρο’, διότι έλαμπε το ίδιο όπως και τα άλλα αστέρια.
Εγώ ο ίδιος αναρωτήθηκα ότι αν αυτό ήταν όλο, τότε δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο. Η κοπέλα μου σκέφτηκε: «Γίνε μεγαλύτερο, και φωτεινότερο» Τότε, ξαφνικά, το άστρο έβγαλε μια αναλαμπή, όπως ένας φάρος το βράδυ στη θάλασσα. Μείναμε έκπληκτοι, δεν μπορούσαμε, απλά, να το πιστέψουμε, αλλά το άστρο, λες και άκουσε τις σκέψεις μας, ξαναέβγαλε μια αναλαμπή, και ξανά άλλη μιά, και ξανά, πέντε φορές στη σειρά!
Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι δεν ήταν ένα γεγονός μια και έξω. Το είχαμε ξαναδεί και προηγούμενα. Συνήθως βγάζουμε βόλτα το σκύλο κάθε απόγευμα γύρω στις 8μμ, και πηγαίνω για τρέξιμο κάθε δεύτερη μέρα για μια ώρα. Είδα αυτό το τέταρτο άστρο για πρώτη φορά όταν έτρεχα – ταξίδευε από τη δύση στην ανατολή , στο βόρειο τμήμα του ουρανού. Την επόμενη φορά που το είδαμε μαζί, ταξίδευε στην ίδια κατεύθυνση, αλλά τώρα από πάνω μας. η κοπελιά μου το είδε για τρίτη φορά, ξανά να ταξιδεύει κατά μήκος του ουρανού.
Την τέταρτη φορά, βγάζαμε βόλτα το σκύλο, όπως συνήθως. Όλη την ώρα κάπως ήξερα ότι θα το βλέπαμε ξανά. Περπατούσαμε για μια ώρα και είχαμε σχεδόν γυρίσει πίσω στο σπίτι, οπότε σκέφτηκα ότι ίσως το δούμε κάποια άλλη φορά. Όμως παρόλα αυτά, κοίταξα ξανά ένα άστρο που έλαμπε ακριβώς από πάνω, και σκέφτηκα: «Δυνάμωσε, δυνάμωσε! δυνάμωσε!» Και τότε εμφανίστηκε από το πουθενά, κοντά στο άστρο που ήταν ακριβώς από επάνω. Η κοπελιά μου άρχισε να φωνάζει και τότε αναβόσβησε. Όπως το είχα ευχηθεί. Παρέμεινε εκεί για 5 δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίστηκε. Άραγε, είναι αυτά τα τέσσερα άστρα;
M. Z., Majsperk, Σλοβενία
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμικ Κερμ επιβεβαιώνει ότι, ναι ήταν τα τέσσερα ‘άστρα’.)

 


Μπορείτε να διαβάσετε και τις ερωτοαπαντήσεις του Μπέντζαμιν Κρεμ από το ίδιο τεύχος του Share International, όπου απαντά σε μερικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το ‘Άστρο’.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές