Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών

που έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπ. Κρεμ και σχετίζονται με τη χώρα μας

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Νοεμβρίου του 2014.«Όσοι αναζητούν σημεία θα τα βρουν...»

Εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Ιερό Ναό στο Παλιό Νεκροταφείο στην Ιαλυσό της Ρόδου άρχισε να χύνει δάκρυα  στις 26 Οκτωβρίου του 2013 .

Ρόδος, Ελλάδα: Μια μεγάλη και εντυπωσιακή εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που βρίσκεται στον Ιερό Ναό στο Παλιό Νεκροταφείο στην Ιαλυσό της Ρόδου άρχισε να χύνει δάκρυα  στις 26 Οκτωβρίου του 2013 [Στμ: στην εορτή του Αγίου Δημητρίου]. Ο ίδιος ο Μητροπολίτης της Ρόδου Κύριλλος πήγε επιτόπου για να διερευνήσει το συμβάν. Αφού βεβαιώθηκε ότι στο πρόσωπο του Αρχαγγέλου υπήρχαν σταγόνες που έμοιαζαν με δάκρυα, ζήτησε να μετακινηθεί η εικόνα έτσι ώστε να εξεταστεί η περιοχή του τοίχου που ήταν κρεμασμένη. Ο τοίχος εξετάστηκε και βρέθηκε να είναι απόλυτα στεγνός, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ύπαρξης υγρασίας που να διαπερνά την εικόνα.
Έχοντας βεβαιωθεί ότι τα δάκρυα της εικόνας δεν θα μπορούσε παρά να είναι θαύμα, ο Μητροπολίτης ζήτησε αυτή να μεταφερθεί  στο Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό για λαϊκό προσκύνημα. Επίσης, μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να διαπιστωθεί αν η αλλαγή στο περιβάλλον της εικόνας επηρέαζε αρνητικά στην εξέλιξη του φαινομένου. Σύμφωνα με τον εφημέριο της ενορίας, πατέρα Απόστολο, η ιερή εικόνα φιλοτεχνήθηκε  το 1896 και είχε πρόσφατα υποβληθεί σε συντήρηση από ειδικούς [της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων].
Το Νοέμβριο του 2013, στο νέο της περιβάλλον, η εικόνα συνέχισε να δακρύζει, με μερικές διακοπές, και αναφέρεται, μάλιστα, ότι μια δεύτερη εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, επίσης δάκρυσε στην αρχική εκκλησία. Πλήθη πιστών συνέρρεαν για να προσκυνήσουν την πρώτη εικόνα.
(Πηγή: tv.kosmos.gr, Pravoslavie.ru, [Στμ: Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του θαύματος το οποίο εκδηλώθηκε από τον Μαϊτρέγια.)

Σημείωση της ομάδας μετάφρασης:
Στην Ορθόδοξη παράδοση είθισται να συνδέεται η παρουσία, τα σημεία και τα θαύματα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με δυσοίωνες εξελίξεις, ενώ του Αρχαγγέλου Γαβριήλ με καλές ειδήσεις.
Σημειώνουμε ότι λίγο μετά από το θαυμαστό αυτό γεγονός την 22/11/2014 εκτός από τα υπόλοιπα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά ανά τον κόσμο συνέβη καταστροφική πλημμύρα στο ίδιο το νησί της Ρόδου με ανθρώπινα θύματα [δείτε εδώ και εδώ] εξαιτίας σφοδρής κακοκαιρίας στο νησί. Ιδιαίτερα μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν στην Ιαλυσό. 
Σημείωση της ομάδας μετάφρασης:
Οι τακτικές μεταφράσεις των εμφανίσεων του ‘άστρου’ καθώς και άλλων σημείων των καιρών δεν θα συνεχιστούν. Θα μεταφράζονται μόνο τα σημαντικότερα φαινόμενα και όσα σχετίζονται άμεσα με την χώρα μας. Φυσικά, θα μπορείτε πάντα να διαβάζετε τo αντίστοιχο τμήμα της αναρτούμενης ύλης του περιοδικού Share International στα Αγγλικά το οποίο ανανεώνεται τακτικά εδώ.Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές