Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Μαρτίου του 2013.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


Θαύμα με τη φωτογραφία του χεριού του Μαϊτρέγια

Γράμμα προς το περιοδικό Share International

τοποθέτησα ξανά τη φωτογραφία στο στήθος μου και διαπίστωσα ότι αυτή κολλούσε στο σώμα μου


Ο σύζυγός μου ακούμπησε διάφορα αντικείμενα πάνω στο στήθος μου (ένα χάρακα, κουτάλι, σπάτουλα κλπ) και όλα αυτά κόλλησαν πάνω!

Έπειτα από το θάνατο της μητέρας μου και επί έξι μήνες περίπου είχα κάποιο πρόβλημα στην καρδιά μου. Στις 23 του Ιανουαρίου του 2013 όταν ξάπλωσα τοποθέτησα τη φωτογραφία με το 'χέρι' του Μαϊτρέγια [Στμ: βλ. σελ 103 εδώ] πάνω στο στήθος μου για θεραπεία. Προσπάθησα να επικαλεστώ το Χριστό να εφαρμόσει το αληθινό χέρι Του στην καρδιά μου και αμέσως ένιωσα ειρήνη και ευδαιμονία και αποκοιμήθηκα.
Το επόμενο πρωί τοποθέτησα ξανά τη φωτογραφία στο στήθος μου και διαπίστωσα ότι αυτή κολλούσε στο σώμα μου. Ανακάλυψα ότι μια νέα, παράξενη λιπαντική ουσία, σαν μέλι, κάλυπτε το στήθος, το λαιμό και το μέτωπό μου. Ο σύζυγός μου ακούμπησε διάφορα αντικείμενα πάνω στο στήθος μου (ένα χάρακα, κουτάλι, σπάτουλα κλπ) και όλα αυτά κόλλησαν πάνω! Έκανα ντους και σκούπισα το λιπαντικό αλλά αυτό παρέμεινε. Πήγα και κολύμπησα στην θάλασσα όμως αυτή η ουσία εξακολουθούσε να υπάρχει.
Θα είχατε την καλοσύνη να ρωτήσετε τον Δάσκαλό σας τι είναι αυτή η παράξενη ουσία που μοιάζει με μέλι; Η εμφάνισή της έχει κάποια σχέση με το θέμα της υγείας μου; Να τη θεωρήσω φάρμακο;
Ε.Σ., Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι είναι μια σπάνια εκδήλωση από το Μαϊτρέγια την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως «φάρμακο».)

Κινούμενο μπλε ΑΤΙΑ εμφανίστηκε σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κινούμενο μπλε ΑΤΙΑ εμφανίστηκε σε εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ουάσιγκτον, ΗΠΑ
- Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής στην Ουάσιγκτον στις 20 Ιανουαρίου του 2013, τη νύχτα πριν από τη δεύτερη ορκωμοσία του προέδρου Ομπάμα, εμφανίστηκε ένα κινούμενο μπλε αντικείμενο κοντά στην πυραμοειδή στήλη του Μνημείου του Ουάσιγκτον και εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. (Πηγή: ufoblogger.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη. Το διαστημόπλοιο αφέθηκε να γίνει ορατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρακολουθείτο από εκατομμύρια τηλεθεατές).


Φώτα που τρεμοπαίζουν στον ουρανό την αυγή.

Φλόριντα, ΗΠΑ - Κάτοικοι του Cape Coral κάλεσαν ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και ανάφεραν ότι είδαν περίεργα φώτα να τρεμοπαίζουν στον ουρανό νωρίς το πρωί την 27η Ιανουαρίου του 2013. «Ήταν κάποια μικρά φώτα που αιωρούνταν πάνω από το νερό ... και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν», είπε ένας μάρτυρας. Απαντώντας σε σχόλια ότι τα φώτα ήταν απλά ιπτάμενα Κινέζικα φαναράκια, ένας άλλος μάρτυρας είπε: «Αυτή είναι η πιο γελοία εξήγηση που ακούσαμε, μόνο η εξήγηση ότι τα φώτα προέρχονταν από ανάφλεξη αερίων από το βάλτο είναι χειρότερη. Τα ιπτάμενα Κινέζικα φανάρια είναι στην ουσία μπαλόνια αλλά τα συγκεκριμένα φώτα δεν συμπεριφέρονταν σαν μπαλόνια - ακόμα κι αν ήταν δεμένα μεταξύ τους θα έπρεπε να αναπηδούν από τον άνεμο ή την αύρα που πνέει πάνω από το νερό γύρω γύρω ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Παρατηρήστε πως διατηρούν το σχηματισμό που έχουν χωρίς να σηκώνονται ή να χαμηλώνουν.» (Πηγή: huffingtonpost.com)


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές