Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών


Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2013.

Κάνοντας κλίκ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.Σχηματισμός νέφους διπλής έλικας εμφανίστηκε στη Μόσχα

Σχηματισμός νέφους διπλής έλικας εμφανίστηκε στη ΜόσχαΡωσία, Μόσχα – Ένα πολύ ιδιαίτερο σύννεφο που σχημάτιζε μια τεράστια διπλή έλικα εμφανίστηκε πάνω από τη Μόσχα το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου 2012. Φωτογραφήθηκε από διάφορα σημεία σε αρκετές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της αποβάθρας Kryukovskaya, στο 20ο διαμέρισμα, και της περιοχής Savelkinsky. (Πηγή: YouTube: StephenHannardADGUK)
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ο σχηματισμός από σύννεφα εκδηλώθηκε από το Δάσκαλο Ιησού.
 


ΑΤΙΑ πάνω από το Μεξικό

Μεξικό, Lázaro CárdenasΜεξικό, Lázaro Cárdenas - Ένας τεράστιος στόλος από φωτεινές σφαίρες εμφανίστηκε πάνω από το Lazaro Cardenas του Μεξικό, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου του 2012 όπως και το Σάββατο της 1ης Δεκεμβρίου του 2012. Στο μαγνητοσκοπημένο στιγμιότυπο τα μυστηριώδη φώτα φαίνονται, αρχικά, να καταλαμβάνουν τυχαία θέση. Αλλά σ’ ένα ευρύτερο πλάνο εμφανίζονται να σχηματίζουν ένα σχήμα V, σαν να κινούνται σε σχηματισμό. Ο κινηματογραφιστής του συγκεκριμένου μικρού φιλμ, αντιδρώντας σε κάποια σχόλια που τον κατηγορούσαν ότι ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει απλά μια ομάδα από ιπτάμενα κινέζικα φανάρια, απάντησε: «Για όποιον νομίζει ότι είναι ιπτάμενα κινέζικα φανάρια, δείτε το πλάνο στο 1' 54" , όταν συγκεντρώνονται σε έναν [κύκλο]. Είναι ένας τέλειος κύκλος. Επίσης το χρώμα τους δεν μεταβάλλεται καθόλου, κάτι που ταιριάζει απόλυτα. Κανένα δεν τρεμοπαίζει. Σίγουρα δεν είναι κινέζικα φανάρια». (Τηλεοπτικό κανάλι Nuestravision Μεξικό, YouTube: AlienPeace1).
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φώτα ήταν ένας στόλος αποτελούμενος από διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.
Δύο ήλιοι φάνηκαν στη Μόσχα

Ρωσία, Μόσχα - Δύο ήλιοιΡωσία, Μόσχα - Δύο ήλιοι, ο καθένας σχεδόν τόσο έντονα λαμπρός όσο ο άλλος, παρατηρήθηκαν πάνω από τη Μόσχα την 25η Νοεμβρίου του 2012. Μαγνητοσκοπήθηκαν και παρουσιάστηκαν σ’ ένα δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού της χώρας.
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν πραγματικά δύο ήλιοι, αλλά μόνο εμφανίστηκαν δυο ήλιοι. Η εμφάνιση αυτή εκδηλώθηκε από το Μαϊτρέγια.
ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη ΆρηΟλλανδία, Amstelveen - Επιστολή προς το Share International
Το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου του 2012 ήξερα ότι είχε πανσέληνο και κατά τις 19:00 κοίταξα έξω τον ουρανό. Το φεγγάρι ήταν πράγματι γεμάτο αλλά [το περίεργο ήταν ότι] κοντά του υπήρχε ένα πολύ λαμπρό «αστέρι». Φώναξα στους φίλους μου «Κοιτάξτε! Ένα ΑΤΙΑ!» και γέλασαν όλοι, φυσικά, πολύ. Αλλά εγώ ήμουν βέβαιος. Είχαμε σκοπό να πάμε στο Άμστερνταμ και στο δρόμο σταμάτησα για να το βγάλουμε μερικές φωτογραφίες. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος και συγκινημένος κατά τη λήψη τους. Μπορείτε να μου πείτε τι ήταν αυτό το αντικείμενο;
K.v.T., Amstelveen, Ολλανδία.
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.

Γαλλία, Bugarach - Την 21η του Δεκέμβρη, λόγω της βασιζόμενης στο ημερολόγιο των Μάγια θεωρίας για το τέλος του κόσμου, πλήθος κόσμου συνέρευσε στο χωριό Bugarach στα Πυρηναία στη νότια Γαλλία. Εκεί, άλλοι περίμεναν το τέλος του κόσμου και άλλοι να διασωθούν από ΑΤΙΑ. Παρούσες ήταν πολλές ειδησεογραφικές ομάδες από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης μιας Γερμανικής τηλεοπτικής ομάδας. Ενώ το Γερμανικό συνεργείο γύριζε ζωντανά πλάνα από το Bugarach, εμφανίστηκε ένα μοναχικό διαστημόπλοιο και στάθηκε πετώντας πάνω από το βουνό, όπου την 21η Δεκεμβρίου τα πλήθη έλπιζαν να συγκεντρωθούν. Το σκάφος έμεινε να αιωρείται πάνω από εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα πριν ανυψωθεί κατακόρυφα μ’ ένα αρκετά σταθερό ρυθμό και, τελικά, να εξαφανιστεί απότομα.
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το σκάφος ήταν από τον πλανήτη Δία.οι κινήσεις του περιστεριού εκδηλώθηκαν από το ΜαϊτρέγιαΒραζιλία, Ρίο Ντε Τζανέιρο - Συμβολικό λευκό περιστέρι
Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Καρδινάλιου Eugenio Sales στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, στις 11 Ιουλίου του 2012, ένα μέλος του Ερυθρού Σταυρού έφερε εκεί ένα λευκό περιστέρι. Το περιστέρι, πέταξε στο φέρετρο του καρδιναλίου και παρέμεινε εκεί για το μεγαλύτερο μέρος της κηδείας. Όταν το περιστέρι ελευθερώθηκε αρχικά έκανε μια σύντομη πτήση πάνω από τους συμμετέχοντες στη κηδεία και στη συνέχεια πέταξε κατ 'ευθείαν στο φέρετρο όπου έμεινε σκαρφαλωμένο για μια ώρα. Ο Eugenio Sales ήταν ένας ευρέως γνωστός Καρδινάλιος ο οποίος βοήθησε πολλούς πολιτικούς κρατουμένους κατά τη διάρκεια της δικτατορίας στη Βραζιλία. (Πηγή: www.correiobraziliense.com.br)
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι κινήσεις του περιστεριού εκδηλώθηκαν από το Μαϊτρέγια.Αργεντινή, Salto Grande - Θαύμα σε άγαλμα της Παναγίας
«σαν αιμάτινα δάκρυα» ρέουν από τα μάτια ενός αγάλματος της ΠαναγίαςΣάλος προκλήθηκε μεταξύ των κατοίκων της μικρής πόλης του Salto Grande, 60 χλμ βόρεια του Ροζάριο, στην επαρχία της Σάντα Φε, στην Αργεντινή, όταν κόκκινο υγρό «σαν αιμάτινα δάκρυα» άρχισε να ρέει από τα μάτια ενός αγάλματος της Παναγίας. Το αίμα εμφανίστηκε κάτω από το προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα και ανάβλυζε  από τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια του αγάλματος.
«Όλη η πόλη έχει αναστατωθεί, επειδή η ζωή μας ήταν πολύ ήσυχη εδώ, αλλά τώρα άνθρωποι από τις γειτονικές πόλεις όπως και ταξιδιώτες του αυτοκινητόδρομου 34, έρχονται για να επιβεβαιώσουν ότι αυτό το γεγονός είναι αληθινό», δήλωσε ο δήμαρχος της Salto Grande, Juan José Galassi.
Το ύψους 40 εκατ. άγαλμα που ονομάζεται «La Virgen Desatanudos» (η Παναγία που λύνει τα δεσμά) βρίσκεται στην είσοδο ενός κέντρου υγείας. «Το βράδυ της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου του 2012, η νοσοκόμα Daniel Ledesma άναψε το φως και παρατήρησε ότι τα μάτια της Παναγίας ήταν κόκκινα, σαν να έκλαιγε αίμα», είπε ο Galassi. Μέσα σε δύο ώρες περίπου 300 άνθρωποι συνέρρευσαν για να δουν το θαύμα και να προσευχηθούν. «Έρχονται άνθρωποι που αναζητούν θεραπεία σε προβλήματα υγείας, φέρνουν φωτογραφίες, δώρα και λουλούδια», δήλωσε ο Alicia Piazza. Το γεγονός γρήγορα μαθεύτηκε και τώρα εκατοντάδες άνθρωποι επισκέπτονται το κέντρο υγείας για να δουν από κοντά το άγαλμα.
Στις 12 Δεκεμβρίου ο βιοχημικός δρ Morgade ανέλυσε το υγρό και ανακοίνωσε ότι αποτελούταν κατά 99,6 τοις εκατό από αίμα. (Πηγή: La Nación, Αργεντινή)
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει αυτό το θαύμα εκδήλωσε ο Δάσκαλος Ιησούς.Άγαλμα με κτύπο καρδιάς
Ένα άγαλμα του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στη γειτονιά του Bensonhurst στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ επιδεικνύει θαυματουργές δυνάμεις, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Ο Cal Stansu τοποθέτησε το άγαλμα έξω από το σπίτι της μητέρας του στην 86η οδό πριν από 10 χρόνια περίπου, μετά το θάνατο του πατέρα του. Κάποιοι γείτονες λένε ότι όταν αγγίζουν το άγαλμα μπορούν να νοιώσουν έναν καρδιακό παλμό. Πολλοί έρχονται και τοποθετούν τα χέρια τους πάνω του και αφήνουν λουλούδια στα πόδια του. (Πηγή: www.bensonhurstbean.com, www.news12.com, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ)
Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι ένα αυθεντικό σημάδι που εκδηλώθηκε από το Μαϊτρέγια, για να δείξει την εγγύτητα Του.

φωτεινή ευλογία από το Δάσκαλο Ιησού.φωτεινή ευλογία από το Δάσκαλο Ιησού.
ΗΠΑ, Φλώριντα - Μια φωτογραφία της Sally και του Dorka, που αποστάλθηκε από τον / την TR,  από τον Άγιο Αυγουστίνο της Φλόριντας των ΗΠΑ, στην οποία φαίνεται μια φωτεινή ευλογία από το Δάσκαλο Ιησού. Ολλανδία - Φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2010 στην Ολλανδία από την εγγονή του / της HPG στην οποία φαίνεται μια φωτεινή ευλογία από το Δάσκαλο Ιησού.Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές