Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Μαρτίου του 2012.


Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ


Ο γνωστός φωτογράφος Χαλίτ Safin τράβηξε ένα βίντεο του 'άστρου' πάνω από την πόλη της Ούφα (πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν της Ρωσίας) το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου του 2012.

Το βίντεο, χρονικής διάρκειας 2 λεπτών και 15 δευτερόλεπτων, δείχνει ένα αντικείμενο σχήματος δαχτυλιδιού το οποίο αλλάζει γρήγορα χρώματα με διάφορους συνδυασμούς του πράσινου, μπλε, κίτρινου και κόκκινου. (Πηγή: YouTube: myunhauzen74)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το πολύχρωμο αντικείμενο ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

Σουηδία - ΑΤΙΑ εμφανίστηκε πάνω από την Ουψάλα της Σουηδίας την 15η Ιανουαρίου του 2012. Από τα σχόλια στο YouTube: «Έκανα σκι όλη την ημέρα και ενώ πήγαινα σπίτι μου είδα λαμπερά φώτα στον ουρανό. Πήρα το κινητό μου και κατάφερα να καταγράψω σχεδόν 2 λεπτά.». (Πηγή: YouTube: UFOindependent)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φώτα ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)
ΑΤΙΑ εμφανίστηκε πάνω από την Ουψάλα της Σουηδίας την 15η Ιανουαρίου του 2012.Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Δύο βίντεο απαθανάτισαν το  ίδιο ΑΤΙΑ (UFO) που εμφανίστηκε πάνω από την πόλη Τιχουάνα του Μεξικού την 7η Φεβρουαρίου του 2012.
Μεξικό
- Δύο βίντεο απαθανάτισαν το  ίδιο ΑΤΙΑ (UFO) που εμφανίστηκε πάνω από την πόλη Τιχουάνα του Μεξικού την 7η Φεβρουαρίου του 2012. Ένα μεγάλο, κυκλικό, πολύχρωμο ΑΤΙΑ εμφανίζεται να αιωρείται ψηλά στον ουρανό και στα δύο μικρά φιλμ. (Πηγή: YouTube: javajavaa εδώ και εδώ)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το ΑΤΙΑ ήταν κάποιο «διαστημόπλοιο» από τον πλανήτη Άρη.)

 

Άλλα σημεία των καιρών

Γράμμα προς το Share International

Σημάδι από τον Μαϊτρέγια: φύλλο σε σχήμα καρδιάς
Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων του 2011, ο σύζυγός μου παρατήρησε ένα μικρό φύλλο που είχε σχήμα καρδιάς στη λεμονίτσα μας το οποίο έμοιαζε μόλις να ξεπετάχτηκε.
Δέκα χρόνια πριν, είχαμε επίσης βρει ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς στο ίδιο φυτό, και ο Δάσκαλος είχε δηλώσει ότι ήταν σημάδι από τον Μαϊτρέγια [στο τεύχος του Μαΐου του 2002 της έντυπης έκδοσης του Share International]. Από τότε, η συγκεκριμένη λεμονιά βγάζει, μαζί με τα κανονικά, μερικά αρκετά ασυνήθιστα σε μέγεθος και εμφάνιση φύλλα.  Είναι αρκετές φορές μεγαλύτερα από τα συνηθισμένα και έχουν σαφέστερες και πιο ορατές νευρώσεις. Αυτά τα τεράστια φύλλα «συνυπάρχουν» μαζί με τα κανονικά στο ίδιο φυτό.
Το πρώτο φύλλο σχήματος καρδιάς ήταν πολύ μεγαλύτερο από όλα τ’ άλλα. Αντίθετα, το σημερινό είναι αρκετά μικρό (ιδιαίτερα σε σύγκριση με τα γιγάντια φύλλα), αλλά έχει  όμορφες γραμμές. Μπορείτε, σας παρακαλώ, να επιβεβαιώσετε κατά πόσον αυτό το καινούργιο φύλλο με σχήμα καρδιάς είναι νέο σημάδι από τον Μαϊτρέγια;
Αυτά τα μικρά συμβάντα με συνδέουν με την πανταχού παρουσία του Μαϊτρέγια και ενισχύουν την έφεσή μου για υπηρεσία. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη.
R. M. C.M., St-Etienne, Γαλλία.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι είναι σημάδι από τον Μαϊτρέγια που σημαίνει «Μην λιποψυχάτε. Εγώ είμαι εδώ.»)

Πέτρωμα με τη μορφή του Ιησού

Το Νοέμβριο του 2011μια ορειβάτης εντόπισε το πρόσωπο του Ιησού σχηματισμένο σε κομμάτι πετρώματος. Η Σόνια Chamberlain, από την Lake Havasu City της Αριζόνας των ΗΠΑ είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει και να φτιάξει κοσμήματα. Αλλά αμέσως μόλις την καθάρισε από τα χώματα πρόσεξε την ομοιότητα. Η 63-χρονη δήλωσε: "Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν την κράτησα στα χέρια μου και συνειδητοποίησα ότι η πέτρα είχε πράγματι σχήμα σαν το κεφάλι του Ιησού με στεφάνι από αγκάθια και με μακριά μέχρι τους ώμους μαλλιά. Πιστεύω ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και υπάρχουν σημάδια του Δημιουργού παντού γύρω μας, είμαστε όμως συχνά υπερβολικά απασχολημένοι για να τα πάρουμε είδηση. Θα μπορούσε να είναι σημάδι που απευθύνεται σε εμένα, ν’ ακούω πιο προσεκτικά. (Πηγή: Telegraph.co.uk)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η πέτρινη μορφή φτιάχτηκε από τον Δάσκαλο Ιησού.)Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές