Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ και σε γράμματα που αποστάλθηκαν στο Share International

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα  Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2012.


Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ και σε γράμματα που αποστάλθηκαν στο Share International


Ολλανδία - Το 'άστρο' όπως τραβήχτηκε επί 20 λεπτά περίπου την 15η Ιανουαρίου του 2012 γύρω στις τρεις το βράδυ.
Ολλανδία
- Μικρό φιλμ που τραβήχτηκε επί 20 λεπτά περίπου την 15η Ιανουαρίου του 2012 γύρω στις τρεις το βράδυ. Δείχνει ένα φωτεινό, κινούμενο αντικείμενο που αλλάζει γρήγορα χρώματα από πράσινο σε μπλε, ροζ και κίτρινο. Αυτός που το τράβηξε γράφει: «Τα κανονικά αστέρια δεν έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι που γίνεται κάπου μακριά στ’ άστρα, αυτό συμβαίνει στην ατμόσφαιρά μας ... Ταξίδεψε γρήγορα νότια σε ευθεία γραμμή.» (Πηγή: YouTube: voerendaal1).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το πολύχρωμο ΑΤΙΑ ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)Γράμμα προς το Share International

Τα ταχέως μεταβαλλόμενα χρώματα του ‘άστρου’ του Μαϊτρέγια, στην παραλία Χάντινγκτον της νότιας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.
Την 13η Ιανουαρίου του 2012 στις 18:45 τράβηξα με το κινητό μου, χρησιμοποιώντας τη μέγιστη δυνατή μεγέθυνση, το συγκεκριμένο σύντομο βίντεο που δείχνει ένα όμορφο χρωματιστό αντικείμενο να αναβοσβήνει. Φαινόταν 30 μοίρες πάνω από τον νοτιοδυτικό ορίζοντα στο νυχτερινό ουρανό της παραλίας Χάντινγκτον (Huntington Beach), στη νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Πρώτη το πρόσεξε η γυναίκα μου, από το παράθυρο της κουζίνας μας. Αμέσως βγήκα έξω και τράβηξα αυτό το φιλμάκι. Το αντικείμενο ήταν λευκό και αναβόσβηνε όταν το είδαμε για πρώτη φορά. Του ζητήσαμε φωναχτά να μας κάνει τη χάρη να φωτοβολήσει με έντονα χρώματα και το έκανε [Στμ: υπενθυμίζουμε ότι ανταποκρίνεται στη σκέψη: είναι γνωστό ότι εμφανίζεται και μετακινείται αν του ζητηθεί.]. Ύστερα έλαμψε έντονα, κινούμενο λίγο πλάγια και κάθετα κατ' επανάληψη με γοργές κινήσεις, αφού πρώτα του ζήτησα (με την σκέψη) να κινηθεί. Για περίπου 40 λεπτά μετά παρέμεινε στην ίδια θέση  πριν εξαφανιστεί. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και μαγευτικά όμορφο!
Ήταν άραγε το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια;
R.L., Καλιφόρνια, ΗΠΑ.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Σωρεία από ΑΤΙΑ (UFO) εμφανίστηκαν την Πρωτοχρονιά και λίγο μετά

Μεγάλος αριθμός εμφανίσεων ΑΤΙΑ (UFO) αναφέρθηκαν λίγο μετά την Πρωτοχρονιά του 2012 από αυτόπτες μάρτυρες στην ιστοσελίδα WeatherWatch  η οποία έχει έδρα τη Νέα Ζηλανδία. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα  αναφέρονται συνήθως μέχρι 10 εμφανίσεις ανά ημέρα μετεωριτών, αγνώστων λαμπερών αντικειμένων και άλλων ασυνήθιστων φαινομένων στους ουρανούς από όλο τον κόσμο. Την 2α Ιανουαρίου, όμως, πάνω από 80 αναφορές αποστάλθηκαν μέσα σε περίοδο 24 ωρών, ενώ άλλες 10 καταχωρούντο ανά ώρα. Ο αναλυτής Φίλιπ Duncan είπε ότι τα ΑΤΙΑ που εμφανίστηκαν και αναφέρθηκαν ήταν φώτα που αναβόσβηναν, «σφαίρες που αιωρούνταν» και «UFO» από διάφορα μέρη του κόσμου που περιελάμβαναν τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότιο Αφρική, τη Βενεζουέλα, της Βρετανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.
Το Κοινό Δίκτυο Διερεύνησης ΑΤΙΑ MUFON, με έδρα τις ΗΠΑ, αποτελεί τη μεγαλύτερη ερευνητική ομάδα ΑΤΙΑ στον κόσμο. Το MUFON έλαβε πολυάριθμες αναφορές εμφανίσεων ΑΤΙΑ κατά την πρώτη εβδομάδα του 2012 από αυτόπτες μάρτυρες σε 36 πολιτείες των ΗΠΑ. «Για ολόκληρο το μήνα του Ιανουαρίου του 2011, το MUFON κατέγραψε περίπου 500 αναφορές, και έχουμε ήδη φτάσει τις 233 μόλις την πρώτη εβδομάδα του 2012», δήλωσε ο διευθυντής του MUFON Clifford Clift.

Αποσπάσματα από τις αναφορές που υποβλήθηκαν στο WeatherWatch.co.nz

«Συγκλονιστήκαμε όταν ανακαλύψαμε ότι αυτές οι σφαίρες όχι μόνο εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, αλλά [εμφανίστηκαν σε αυξημένους αριθμούς] σε όλο τον κόσμο τα τελευταία βράδια», έγραψε η Laura Β από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας έγραψε: «Ο πατέρας μου και εγώ τα παρατηρήσαμε στην Ισπανία στις 00:45 π.μ. και υπήρχαν 5 ή 6 από δαύτα, όλα σε κάθετη γραμμή πολύ κοντά στη Γη .... Δεν έχω κάποια απάντηση σ’ όλα αυτά τα ερωτήματα που θέτουμε στον εαυτό μας και όταν ακόμα νομίζω ότι έχω αυτή οδηγεί σε ακόμα περισσότερες ερωτήσεις, οπότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!»»
Η Nikki Β από την Αριζόνα των ΗΠΑ έγραψε: «Πώς γίνεται εμείς εδώ στην Αριζόνα να βλέπουμε το ίδιο πράγμα με κάποιους στην Αφρική ή στην Αυστραλία; Οι δονήσεις που φέρνει το 2012 με τρέλαναν ήδη! ... Φαντάζομαι ότι τα ΜΜΕ θα έχουν κάποια «εύλογη και λογική εξήγηση» για όλα αυτά αλλά δεν πρόκειται να τη χάψω!»
Η Σουζάνα, χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία που βρισκόταν, δήλωσε: «Χθες γύρω στις 12:30 ή 12:45 υπήρχαν μερικά κόκκινο-καφετί φώτα. Πρώτα πρόσεξα το ένα από αυτά και κατά κάποιο τρόπο τράβηξε την προσοχή μου. Ξαφνικά εμφανίστηκε ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ από δαύτα. Ήταν αδύνατο να τα μετρήσω, αλλά μπορώ να πω ότι υπήρχαν περίπου 30 φωτεινά αντικείμενα - ΑΤΙΑ ή κινέζικα ιπτάμενα φανάρια, ποιος ξέρει; Το μόνο που ξέρω, είναι ότι τα είδα και ήταν όμορφα. Είμαστε έτοιμοι για το 2012; Είμαστε αρκετά καλλιεργημένοι ώστε να μην πανικοβληθούμε;»
(Πηγές: WeatherWatch.co.nz, Herald online, Νέα Ζηλανδία· Huffington Post, ΗΠΑ)


Jing Xian, Κίνα 14η Νοεμβρίου του 2011
Jing Xian, Κίνα
- Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ειδήσεων της Κινέζικης τηλεόρασης της 14ης Νοεμβρίου του 2011 «Χθες το βράδυ ένα μυστηριώδες ιπτάμενο σκάφος εμφανίστηκε απρόσμενα στην Jing Xian». «Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες το πρόσεξαν. Το αντικείμενο φαινόταν να παρατηρεί με ενδιαφέρον τη δραστηριότητα κάτω στη γη.»
«Στις εννιά το βράδυ», είπε ο δημοσιογράφος, «ο κ. Zhao είδε ένα άγνωστο, φωτεινό αντικείμενο το οποίο ήταν πολύ μεγαλύτερο και λαμπρότερο από τα άλλα αστέρια. Το αντικείμενο κινείτο μπρος-πίσω στον ουρανό. Όταν πήγε στο σπίτι να πάρει τη βιντεοκάμερα για να το καταγράψει, εκείνο άλλαξε μέγεθος και έγινε μεγαλύτερο και το περίγραμμα του σταδιακά έγινε σαφέστερο και πιο κυκλικό. Έμοιαζε σαν μια σπείρα στον ουρανό που έβγαζε κόκκινες και μπλε ακτίνες». «Το αντικείμενο μόνο αιωρήθηκε και περιστράφηκε ενώ παρέμενε στο ίδιο σημείο στον ουρανό», είπε ο μάρτυρας. Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Με το φακό της κάμερας στο zoom (μεγέθυνση) ήταν ολοφάνερο ότι το αντικείμενο μίκραινε και μεγάλωνε πάλι. Αλλά οι λειτουργικές δυνατότητες της κάμερας είναι περιορισμένες, και η εικόνα θόλωνε σταδιακά όσο το λαμπερό αντικείμενο μεγάλωνε. Ξαφνικά το σκάφος αποκάλυψε τελικά το αληθινό του πρόσωπο .... Έμοιαζε σαν κάποια σπείρα πάνω από ένα κυκλικό σχήμα στον ουρανό. Τόσο η κορυφή όσο και το κάτω μέρος του αντικειμένου μετατοπιζόταν και άλλαζε». Ο αυτόπτης μάρτυρας μεγέθυνε τις εικόνες 180 φορές, μετά 350 φορές, ώσπου φάνηκαν μπλε φώτα, και στη συνέχεια 700 φορές. «Ποιος μπορεί να γνωρίζει τί είναι αυτό το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο; Θα πρέπει να αναζητήσουμε την άποψη των ειδικών αφού διενεργήσουν περαιτέρω έρευνα», δήλωσε ο Κινέζος παρουσιαστής των ειδήσεων.
(Πηγή: YouTube: StephenHannardADGUK)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον πλανήτη Άρη που εκτελούσε αναγνωριστικό έργο.)

Μελβούρνη, Αυστραλία - Την 1η Ιανουαρίου του 2012 πάνω από το προάστιο της Donvale εμφανίστηκε ένα έντονο φως να εφορμά γύρω από τα πυροτεχνήματα που έπεφταν δέκα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου. Αυτός που τράβηξε το φιλμάκι ακούγεται να αναφωνεί «Κινείται, πάνω-κάτω, είναι πολύ όμορφη η κίνηση.» Το αντικείμενο  επιβεβαιώθηκε από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι ήταν διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη. (Πηγή: YouTube: Frankie33888)

 

Άλλα σημεία των καιρών

Σχέδια από φως σε κτίριο στη Νιμ της νότιας Γαλλίας. Η φωτογραφία ελήφθη την 9η Ιανουαρίου του 2012,  από την D. B.
Σχέδια από φως σε κτίριο στη Νιμ της νότιας Γαλλίας. Η φωτογραφία ελήφθη την 9η Ιανουαρίου του 2012,  από την D. B.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτά τα φωτεινά σχέδια έχουν δημιουργηθεί από τους Αδερφούς μας από το Διάστημα σε συνεργασία με τον Μαϊτρέγια.)Ευλογία από τον Κύριο Ιησού σε  φωτογραφία νεαρού αγοριού που αποστάλθηκε από τον M. S. από την Fontana της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.
Ευλογία από τον Κύριο Ιησού σε  φωτογραφία νεαρού αγοριού που αποστάλθηκε από τον M. S. από την Fontana της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.


Φωτεινή ευλογία από τον Κύριο Ιησού σε φωτογραφία του μωρού του/της  R. R. την ημέρα που την βαφτίζανε στο Long Island της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, τον Αύγουστο του 1995.
Φωτεινή ευλογία από τον Κύριο Ιησού σε φωτογραφία του μωρού του/της  R. R. την ημέρα που την βαφτίζανε στο Long Island της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, τον Αύγουστο του 1995.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές