Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


'Σημεία' των καιρών

Πληθώρα θαυμάτων ανά τον κόσμο

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Άλλα 'σημεία των καιρών'

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα  Δεκεμβρίου του 2011.Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ


Βραζιλία, Embu, Σάο Πάολο - Εκατοντάδες άνθρωποι παρατήρησαν ένα «ΑΤΙΑ» (UFO) πάνω από την πόλη του Embu την 23η Ιουλίου του 2011. Το τηλεοπτικό κανάλι της Βραζιλίας Web One Television (W1TV) συγκέντρωσε σ' ένα μικρό φιλμ την εικόνα του «ΑΤΙΑ» όπως την κατέγραψαν τέσσερις διαφορετικοί αυτόπτες μάρτυρες. (Πηγή: W1TV, [Στμ: απόσπασμα του φιλμ υπάρχει εδώ])
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το «ΑΤΙΑ» ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

Αργεντινή - εικόνα που δείχνει ένα έντονα λαμπερό φως να τρεμοπαίζει που αλλάζει χρώμα και μορφή.Αργεντινή - Σε βιντεοσκοπημένο απόσπασμα του ουρανού πάνω από το Zarate που κινηματογραφήθηκε την 26η Οκτωβρίου του 2011 φαίνεται ένα έντονα λαμπερό φως να τρεμοπαίζει το οποίο αλλάζει χρώμα και μορφή. (Πηγή: Youtube: SergioMarinero1)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)

 


Αναφορές ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Μεξικό - Εκατοντάδες φώτα κινηματογραφήθηκαν στον ουρανό ενώ κινούντο μαζί σε τεράστιο σχηματισμό την 23η Οκτωβρίου του 2011.
Μεξικό
- Guadalajara, Jalisco: Εκατοντάδες φώτα κινηματογραφήθηκαν στον ουρανό ενώ κινούντο μαζί σε τεράστιο σχηματισμό την 23η Οκτωβρίου του 2011 στις 17:53. (Πηγή: Youtube: Vimalor)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν 1.500 διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.)


Πέντε λαμπερά κόκκινα φώτα εμφανίστηκαν στον ουρανό του Σαν Ντιέγκο την 25η Οκτωβρίου του 2011.ΗΠΑ - Πέντε λαμπερά κόκκινα φώτα εμφανίστηκαν στον ουρανό του Σαν Ντιέγκο την 25η Οκτωβρίου του 2011. Το δελτίο ειδήσεων του τοπικού καναλιού CBS-TV μετέδωσε ζωντανά εικόνες τους. Τα φώτα ήταν ορατά πίσω από έναν δημοσιογράφο που κάλυπτε τις διαμαρτυρίες πολιτών ενάντια στις περικοπές του εκπαιδευτικού προϋπολογισμού έξω από μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου κάποιου σχολείου. Σύμφωνα με την τηλεοπτική μετάδοση της είδησης «Τα άγνωστα αντικείμενα εκτινάχθηκαν ψηλά προς το σκοτάδι, σβήνοντας τελικά». (Πηγή: cbs8.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα λαμπερά φώτα ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη.)


ΗΠΑ - Κάμερες κατέγραψαν την εικόνα ενός «ραβδοειδούς αντικείμενου που είχε φωτεινές τελείες πάνω του»ΗΠΑ - Κάμερες του τηλεοπτικού καναλιού NBCπου κάλυπταν  τον αγώνα ράγκμπι των  New Orleans Saints έναντι των Indianapolis Colts NFL την 23η Οκτωβρίου του 2011 κατέγραψαν την εικόνα ενός «ραβδοειδούς αντικείμενου που είχε φωτεινές τελείες πάνω του». Οι κάμερες στο στάδιο των New Orleans Saints, έπειτα από διαφημιστικό διάλειμμα, είχαν εστιάσει στο καμπαναριό του καθεδρικού ναού του St Louis, όταν «κάνα-δυο φωτεινά αντικείμενα φάνηκαν να σχίζουν τον ουρανό που σκοτείνιαζε». (Πηγή: huffingtonpost.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα αντικείμενα ήταν διαστημόπλοια από τον πλανήτη Άρη.)

Νορβηγία
- Μια φωτεινή μπάλα, που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στον ουρανό από το Smøla προς το Lom του Gudbrandsdalen της νότιας Νορβηγίας, εμφανίστηκε γύρω στα μεσάνυχτα της 18ης Οκτωβρίου του 2011. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η λαμπερή σφαίρα ήταν πολύχρωμη, μπλε στις άκρες με πορτοκαλί-κόκκινο από πίσω. Το αντικείμενο φώτιζε τις περιοχές από όπου περνούσε.
Ένας μάρτυρας είπε: «Ήταν πολύ μεγάλη (σφαίρα), ιδιαίτερα φωτεινή και ταξίδευε με πολύ μεγάλη ταχύτητα». Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε: «Είχε μεγάλες διαστάσεις και έντονο φως με πολλά χρώματα, κυρίως λιλά. Το φως της ήταν τόσο έντονο που έμοιαζε σαν κάποιο αυτοκίνητο να έρχεται κατ 'ευθείαν προς το μέρος μας από μεγάλη απόσταση, με τα φώτα πορείας (‘μεγάλα’) αναμμένα.»
Κάποιοι άκουσαν επίσης δύο ισχυρούς κρότους, σαν απόμακρες εκρήξεις, που ίσως σχετίζονται με τη φωτεινή σφαίρα.
Ένας πολύ γνωστός Νορβηγός αστρονόμος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο προκλήθηκε πιθανότατα από έναν πολύ ισχυρό μετεωρίτη. (Πηγή: Opdalingen, Νορβηγία)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν ένα διαστημικό σκάφος από τον πλανήτη Άρη.)
 

Άλλα σημεία των καιρών

Δύο σταυροί από φως  εμφανίστηκαν σε σπίτι στο Melrose Park της Νότιας Αυστραλίας το Νοέμβριο του 2011.Δύο σταυροί από φως  εμφανίστηκαν σε σπίτι στο Melrose Park της Νότιας Αυστραλίας το Νοέμβριο του 2011.

Δύο σταυροί από φως  εμφανίστηκαν σε σπίτι στο Melrose Park της Νότιας Αυστραλίας το Νοέμβριο του 2011. Τις φωτογραφίες απέστειλε ο A. P.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι σταυροί από φως έχουν μαγνητιστεί από τον Μαϊτρέγια.)


Ένας σταυρός από φως, εκδηλωμένος από τον Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε στο παράθυρο του μπάνιου του J. C. στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ, το καλοκαίρι του 2008.
Ένας σταυρός από φως, εκδηλωμένος από τον Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε στο παράθυρο του μπάνιου του J. C. στο Ορλάντο της Φλόριδας των ΗΠΑ, το καλοκαίρι του 2008.
Ένας φορτισμένος από τον Μαϊτρέγια σταυρός από φως στο La Puente της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Ένας φορτισμένος από τον Μαϊτρέγια σταυρός από φως εμφανίστηκε στο  παράθυρο του μπάνιου του O. Α. T., στο La Puente της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο ο οποίος ήταν η Παναγία αποτυπώθηκε σε φωτογραφία.Φωτεινή ευλογία από τον Δάσκαλο ο οποίος ήταν η Παναγία διακρίνεται σε φωτογραφία του B. B. και του γιου του N. Την τράβηξε ο D. P. σ’ ένα κάστρο φτιαγμένο από χιόνι στο Podpeca της Σλοβενίας.Φωτογραφία που σε αυτήν διακρίνεται φωτεινή ευλογία από τον Μαϊτρέγια.Φωτογραφία του M. και της κόρης του S. E. την ημέρα των Χριστουγέννων του 2005. Σε αυτήν αποτυπώθηκε φωτεινή ευλογία του Μαϊτρέγια.Φωτεινά σχέδια δημιουργήθηκαν από τους Αδερφούς μας από το Διάστημα, σε συνεργασία με τον Μαϊτρέγια.Φωτεινό επαναλαμβανόμενο σχήμα που φωτογραφήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Την φωτογραφία απέστειλε ο  S. L. Γράφει: «Επέστρεψα στο σπίτι αυτή την λαμπρή ηλιόλουστη μέρα, στις 9 Νοεμβρίου του 2010. Ενώ στάθμευα το αυτοκίνητό μου στην άκρη του δρόμου, παρατήρησα τρία πανέμορφα φωτεινά σχήματα στον τοίχο του σπιτιού που ζούμε προς το παρόν ... και αισθάνθηκα ισχυρή ευλογία και ευτυχία μέσα στην καρδιά μου.»
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φωτεινά σχέδια δημιουργήθηκαν από τους Αδερφούς μας από το Διάστημα, σε συνεργασία με τον Μαϊτρέγια.)
Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές