Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Η Συνάθροιση των Δυνάμεων του Φωτός

  

Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα  Οκτωβρίου του 2011.


Μαζικές εμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO)

Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ στο άρθρο «η συνάθροιση των δυνάμεων του φωτός», που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Share International το Μάρτιο του 2007 [Στμ: μπορείτε να το διαβάσετε μεταφρασμένο στα Ελληνικά στη σελ. 97 αυτού του βιβλίου] προέβλεψε τεράστια αύξηση της δραστηριότητας των ΑΤΙΑ, σε τέτοιο βαθμό που το φαινόμενο θα ήταν «δύσκολο να μην το παραδέχονται πλέον». Εξήγησε ότι: «θα συμπεριλαμβάνουν πρωτοφανείς αριθμούς εμφανίσεων διαστημοπλοίων από τους γειτονικούς μας πλανήτες, συγκεκριμένα τον Άρη και την Αφροδίτη. Ποτέ στο παρελθόν δεν θα έχει ξαναδεί ο κόσμος τέτοια αυξημένη δραστηριότητα πάνω από μεγάλες περιοχές της Γης. Αμηχανία και κατάπληξη θα προκαλούν αυτά τα θαύματα στο μυαλό των ανθρώπων, κι αυτό θα τους κάνει να στοχασθούν βαθιά.»

Φέτος, το 2011, σημειώνεται σημαντική αύξηση του αριθμού των ΑΤΙΑ που αναφέρθηκαν ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ασυνήθιστα μαζικών εμφανίσεων. Τα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις εμφανίσεις και πολλές κυβερνήσεις αποκαλύπτουν, σταδιακά, τα απόρρητα έγγραφά τους σχετικά με τα ΑΤΙΑ. Με την τεχνολογία της λήψης βίντεο πλέον στη διάθεση όλων - χάρις στα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα και τις βιντεοκάμερες - οι απλοί άνθρωποι έγιναν πρωτοπόροι στην κινηματογράφηση των εμφανίσεων ΑΤΙΑ και την μετέπειτα ανάρτησή τους στο διαδίκτυο. Η νέα αυτή εξέλιξη έχει δώσει τη δυνατότητα σε απλούς ανθρώπους να διαθέτουν τα βίντεο που τραβήξαν σ’ ένα τεράστιο κοινό, και έχει ενθαρρύνει περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια στο να καλύψουν και  να διερευνήσουν τις εμφανίσεις των ΑΤΙΑ.

Εντός μόλις δύο εβδομάδων του Αυγούστου του 2011 αναφέρθηκαν οι παρακάτω μαζικές εμφανίσεις ΑΤΙΑ σε τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου:


Σακραμέντο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Σακραμέντο, Καλιφόρνια, ΗΠΑΜια μεγάλη ομάδα ΑΤΙΑ κινηματογραφήθηκε και αναρτήθηκε στο YouTube από τον ‘njorgensen1154’, ο οποίος ήταν στην πισίνα του όταν είδε «χιλιάδες από αυτά τα πράγματα απλά να κάθονται εκεί στον ουρανό». Πετούσαν πολύ ψηλά, βόρεια πάνω από το Carmichael, κοντά στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, στις 7μμ τοπική ώρα την 13η Αυγούστου του 2011.

Για περίπου 15 λεπτά κινηματογραφούσε τις «λευκές σφαίρες», ώσπου τελικά μετακινήθηκαν εκτός εμβέλειας της βιντεοκάμεράς του.

«Όταν τα είδα για πρώτη φορά είχαν χρώματα λευκό, πορτοκαλί ή κόκκινο, αλλά τώρα έχουν όλα χρώμα λίγο πολύ λευκό» αναφέρει η αφήγηση στο βίντεο. Κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης περιγράφει την κίνηση μερικών μεμονωμένων αντικειμένων μέσα στην ευρύτερη ομάδα: «Συνεχώς ομαδοποιούνται και απλώνονται αλλάζοντας σχηματισμό... Πώς θα μπορούσαν τα μπαλόνια να αλλάζουν σχηματισμό; Φτιάχνουν κάποιο σχήμα τύπου V, το διαλύουν, αλλάζουν κατεύθυνση... Νομίζω ότι τα μεγαλύτερα είναι συντονιστές... Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θέλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω πως ομαδοποιούνται σε τριγωνικούς σχηματισμούς, στη συνέχεια μπαίνουν σε μια γραμμή, μετά την χαλάνε, έπειτα την ξαναφτιάχνουν, και μετά απλώνονται. Δεν μπορείτε να ισχυριστείτε ότι είναι μόνο ο αέρας που φυσάει τυχαία και τα σπρώχνει έτσι ώστε να δημιουργήσουν κάποιο σχηματισμό, ιδιαίτερα έναν τριγωνικό σχηματισμό» (Πηγή: YouTube: njorgensen1154)
(O Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι «λευκές σφαίρες» ήταν διαστημόπλοια από τους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη.)

 

Daejeon, Νότια Κορέα

Daejeon, Νότια ΚορέαΤο βράδυ της 11ης Αυγούστου του 2011, εκατοντάδες μάρτυρες είδαν ολόκληρο στόλο από λαμπερά φώτα που κινούνταν αργά διασχίζοντας τον ουρανό πάνω από κατοικημένη περιοχή της πόλης Daejeon της Νότιας Κορέας, με κατεύθυνση βορειοανατολική. Το Κορεατικό τηλεοπτικό κανάλι MBC μετέδωσε το φαινόμενο στο δελτίο ειδήσεων με συνεντεύξεις αυτοπτών μαρτύρων και μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από πολλές κάμερες κινητών τηλεφώνων και βιντεοκάμερες. Οι μάρτυρες περιέγραψαν δεκάδες πολύ φωτεινά αντικείμενα σε σχηματισμό τα οποία κατευθυνόντουσαν βορειοανατολικά. «Είδα μερικά φωτεινά αντικείμενα δίπλα από τα σύννεφα στον ουρανό. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο. Στη συνέχεια, όμως, 30 λεπτά αργότερα, άρχισαν να κινούνται», είπε ένας παρατηρητής. «Υπήρχαν περίπου 20 αντικείμενα στον ουρανό.»

Στη ειδησεογραφική κάλυψη του MBC συμμετείχε ο  Maeng Seong-ryeol, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Woosuk και πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου ΑΤΙΑ της Κορέας (Korean UFO Research Center), ο οποίος είπε ότι ήταν, ίσως, η πρώτη φορά που αυτός ο τύπος φωτεινού, κινούμενου ΑΤΙΑ είχε κινηματογραφηθεί στην Κορέα. «Λαμβάνοντας υπόψη τη φωτεινότητα των αντικειμένων, που ήταν αρκετά υψηλή ώστε να καταγραφεί από κινητά τηλέφωνα, είναι πολύ πιθανό να ήταν ΑΤΙΑ,» δήλωσε ο ερευνητής ΑΤΙΑ Seo Jong- han. «Είναι σχεδόν αδύνατο τα κινέζικα ιπτάμενα φανάρια να φωτίζουν τόσο πολύ τη νύχτα, όπως νομίζουν ορισμένοι.» Εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας της Κορέας επιβεβαίωσε τηλεφωνικά στο σταθμό ότι δεν υπήρχαν πτήσεις κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην περιοχή, και ότι τίποτα δεν ανιχνεύθηκε στα ραντάρ.

Ο εκφωνητής του MBC  πρόσθεσε ότι μεγεθύνοντας τις εικόνες φάνηκε ότι τα αντικείμενα εκπέμπαν με άτακτο ρυθμό αναλαμπές, σαν να στροβιλίζονταν. «Ο σταθερός σχηματισμός και οι συχνές αλλαγές στην απόσταση της πτήσης τους δείχνει ότι δεν επρόκειτο για συμβατικά αεροπλάνα,» και πρόσθεσε ότι «η ανάλυση δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα αντικείμενα να είναι ΑΤΙΑ» (Πηγή: examiner.com· YouTube: UFOglobalRC).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη.)


Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

Αγία Πετρούπολη, ΡωσίαΜεγάλος αριθμός ΑΤΙΑ εθεάθησαν το βράδυ της 20ης Αυγούστου 2011, περί τις 22:45, πάνω από την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Στους δρόμους υπήρξαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι παρατήρησαν δεκάδες φωτεινές σφαίρες που διέσχιζαν  σιγά-σιγά  τον νυχτερινό ουρανό τρεμοπαίζοντας. Τουλάχιστον ένας μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο το φαινόμενο. Η εμφάνιση των ΑΤΙΑ, που κράτησε για μερικά λεπτά, έλαβε χώρα πάνω από το μητροπολιτικό Ναό Καζάν της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, γνωστός και ως ο μητροπολιτικός ναός της Παναγίας του Καζάν (η Παναγία του Καζάν είναι ίσως η πιο αξιοσέβαστη ιερή εικόνα στη Ρωσία). (Πηγή: YouTube: uforelease)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι «σφαίρες» ήταν διαστημικά σκάφη από τον Άρη.)


Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα

Σαν Χοσέ, Κόστα ΡίκαΈνας αριθμός επιφανών επαγγελματιών κατευθυνόντουσαν προς μια υπαίθρια εκδήλωση για το Σαββατοκύριακο όταν, γύρω στις 20:00 την 27η Αυγούστου του 2011, είδαν μια ομάδα από φώτα να διασχίζουν το νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Μοραβία, στην ανατολική πλευρά του Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

Τα φώτα - περίπου 20 στο σύνολο - παρέμειναν εμφανή για περίπου 5-10 λεπτά, και ταξίδευαν από ανατολικά προς τα δυτικά. Μερικές φορές έλαμπαν διακεκομμένα ή τρεμόπαιζαν και κάποτε περιστρέφονταν.
Ανάμεσα στους δέκα αυτόπτες μάρτυρες που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν ο Μάρκο Βάργκας διευθυντής της Μονάδας Τραύματος του Εθνικού Νοσοκομείου Παίδων της Κόστα Ρίκα, άλλοι γιατροί, καθώς και επαγγελματίες και αντιπρόσωποι του Organismo de investigación Judicial (Οργανισμού δικαστικής Έρευνας). Αρχικά οι μάρτυρες νόμιζαν ότι έβλεπαν ελικόπτερα. Τηλεφώνησαν στον πύργο ελέγχου του διεθνούς αεροδρομίου Τομπίας Μπολάνος στο Pavas όπου τους απέκλεισαν κάθε δραστηριότητα αεροσκαφών ή ελικοπτέρων.

Στις τοπικές ειδήσεις Telenoticias του τηλεοπτικού ειδησεογραφικού καναλιού 7 μεταδόθηκαν πλάνα από το φαινόμενο τα οποία τραβήχτηκαν από τον αυτόπτη μάρτυρα Alexis Astua. (Πηγή: insidecostarica.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για διαστημόπλοια από τον Άρη.) 


Κινέζοι πιλότοι είδαν ΑΤΙΑ 93 χιλιομέτρων

Κινέζοι πιλότοι είδαν ΑΤΙΑ 93 χιλιομέτρωνΚινέζοι πιλότοι πολιτικών αεροσκαφών ανέφεραν ότι είδαν πάνω από τη Σαγκάη ένα ΑΤΙΑ εκατοντάδες φορές μεγαλύτερο από το φεγγάρι. Το ΑΤΙΑ ήταν τόσο τεράστιο που φαινόταν ταυτόχρονα από τη Σαγκάη και το Πεκίνο [Στμ: απέχουν 1070 χιλιόμετρα].

Η «κολοσσιαία αγνώστου ταυτότητας λαμπερή σφαίρα» εντοπίστηκε για πρώτη φορά γύρω στις 9μμ την 20η Αυγούστου του 2011 πάνω από την Σαγκάη από έναν πιλότο της πτήσης CZ655 των Κινεζικών Νοτίων Αερογραμμών από Σαγκάη προς Τσανγκτσούν.

Ο πιλότος ανέφερε το περιστατικό μέσω του κινέζικου ιστολογίου (blog) Sina Weibo, περιγράφοντάς το ως μια συγκλονιστική εμπειρία:

«[Το αντικείμενο] μεγάλωσε και έγινε από μικρό τεράστιο. Είχε σφαιρικό σχήμα. Ήταν εκατοντάδες φορές μεγαλύτερο από το φεγγάρι και η διάμετρός του φαινόταν να φθάνει τα 92 χλμ..» Ο πιλότος έγραψε ότι το ΑΤΙΑ εξασθένισε και χάθηκε σταδιακά μετά από παραμονή 20 λεπτών περίπου πάνω από την Σαγκάη.

Σύμφωνα με το γραφείο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Ανατολικής Κίνας υπήρξαν παρόμοιες αναφορές από διάφορους πιλότους την ίδια ημέρα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ανέφερε ότι, σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή και περίπου 1.500 χιλιόμετρα βόρεια της Σαγκάης, αρκετοί ερασιτέχνες αστρονόμοι ανέφεραν ότι εντόπισαν ένα «σαν φούσκα αντικείμενο» πάνω από τα προάστια του Πεκίνου κατά τη διάρκεια αστροπαρατήρησης.

Ο Ma Jing, μηχανικός των Εθνικών Αστρονομικών Παρατηρητηρίων της Κίνας, είπε στην εφημερίδα Shanghai Daily ότι τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την άνοδο του αντικειμένου από τη δύση σαν ένα «στρογγυλό λευκό σύννεφο που μεγαλώνει». Το αντικείμενο εξαφανίστηκε μερικά λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα μ’ έναν εμπειρογνώμονα από το Κέντρο Ερευνών ΑΤΙΑ στη Σαγκάη το ΑΤΙΑ θα μπορούσε να είναι το θραύσμα ενός δορυφόρου που εκτοξεύτηκε από την Ρωσία δύο ημέρες νωρίτερα. Το πρακτορείο ειδήσεων China News Service ανέφερε ότι ένας ρωσικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος, ο Express-AM4, εξαφανίστηκε μετά την εκτόξευσή του το πρωί της 18ης Αυγούστου. (Πηγή: CNN)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το τεράστιο αυτό ΑΤΙΑ ήταν ένα μητρικό διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη.)


ΑΤΙΑ εμφανίστηκε στη Σαγκάη

ΑΤΙΑ εμφανίστηκε στη ΣαγκάηΤην 23η Αυγούστου του 2011 [Στμ: δηλαδή μόλις τρεις ημέρες μετά το προηγούμενο συμβάν] κοντά στο φημισμένο τηλεοπτικό πύργο στην Σαγκάη της Κίνας εμφανίστηκε ένα ΑΤΙΑ. Παρατηρήθηκε και φωτογραφήθηκε από την Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας πολύ γνωστής κινέζικης ιστοσελίδας αγορών μέσω διαδικτύου. Στο ιστολόγιό της (blog) έγραψε: «Έχω επισκεφθεί χιλιάδες φορές τη Σαγκάη, αλλά είναι η πρώτη φορά που παρατήρησα αυτό το ασυνήθιστο σκάφος.» Ήταν απόλυτα σίγουρη ότι δεν επρόκειτο για ελικόπτερο.

Συνέχισε παραθέτοντας αποσπάσματα από το ιστολόγιο ενός πιλότου που εργάζεται στις Κινέζικες Αερογραμμές του Νότου ο οποίος έγραψε ότι, ενώ πιλοτάριζε ένα αεροπλάνο της γραμμής από την πόλη Τσανγκτσούν προς τη Σαγκάη στις

21:00 και σε υψόμετρο 10.000 μέτρων, είδε ξαφνικά ένα τεράστιο

διαστημόπλοιο. Συγκλονισμένος, ανέφερε το συμβάν στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας ο οποίος, προς έκπληξή του, του είπε ότι είχε ήδη λάβει παρόμοιες αναφορές από 20 άλλα αεροπλάνα. (Πηγή: weibo.com)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοιο από τον Άρη.)


ΑΤΙΑ κλείνει προσωρινά αεροδρόμιο στην Κίνα

ΑΤΙΑ κλείνει προσωρινά αεροδρόμιο στην ΚίναΠολλές πτήσεις καθυστέρησαν και μεγάλος αριθμός αεροπλάνων εκτράπηκαν μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Jiangbei της πόλης Chongqing στην Κίνα, καθώς ένα ΑΤΙΑ υπερίπτατο πάνω από το αεροδρόμιο το απόγευμα της 17ης Αυγούστου του 2011. Το ΑΤΙΑ εξαφανίστηκε μετά από 50 λεπτά, και η εναέρια κυκλοφορία επετράπη εκ νέου από και προς το πολυσύχναστο αεροδρόμιο. Μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα και επιτόπιες μαρτυρίες του περιστατικού αναφέρθηκαν από την εφημερίδα Shanghai Daily, από το τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης NTDTV που μεταδίδεται στην κινεζική γλώσσα, και το Αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι Fox News. (Πηγή: foxnews.com· YouTube: The2012soon)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)


ΑΤΙΑ πετά φλεγόμενο πάνω από το Περού

ΑΤΙΑ πετά φλεγόμενο πάνω από το ΠερούΜια φλεγόμενη σφαίρα που σαν βολίδα διέσχιζε τον ουρανό πάνω από το Κούσκο του Περού κινηματογραφήθηκε γύρω στις 2μ.μ. την 25η Αυγούστου του 2011. Στις ειδήσεις του Sky News (της Βρετανίας) το αντικείμενο αναφέρθηκε αρχικά ως ΑΤΙΑ, αλλά αργότερα το αποκάλεσαν μετεωρίτη. Ωστόσο, μεγάλος αριθμός τηλεθεατών επεσήμανε ότι οι μετεωρίτες πέφτουν πολύ πιο γρήγορα. Ένας είπε: «Είμαι ερασιτέχνης αστρονόμος και κάθε χρόνο βλέπω πολλές βροχές μετεωριτών και ως επί το πλείστον τρέχουν τόσο γρήγορα (χιλιάδες χιλιόμετρα την ώρα) που είσαι τυχερός αν προλάβεις να πιάσεις μια αναλαμπή από έναν. Αυτό κινείται τόσο αργά που αποκλείεται να είναι μετεωρίτης», και σημείωσε ότι σε όλα τα αναρτημένα στο YouTube μικρά βίντεο που δείχνουν μετεωρίτες, αυτοί «βρίσκονται στον ουρανό για το πολύ 3 δευτερόλεπτα, στην καλύτερη περίπτωση» (Πηγή: examiner.com· YouTube: UFOgloballlRCI, keithypops)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει η «βολίδα» ήταν ένα μεγάλο μητρικό σκάφος από τον Άρη.)
Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές