Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο" και άλλα 'σημεία' των καιρών


Αναφορές στα ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια και άλλα 'σημεία' των καιρών στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης

   Επιλογή από τις αναφορές της έντυπης έκδοσης του Share International του μήνα Ιουλίου - Αυγούστου του 2011.

Ακολουθείστε τον Οδηγό μου!

Μια ομάδα από μέλη της ελίτ λέσχης του Μπίλντερμπεργκ ήρθαν άθελά τους αντιμέτωποι με διαδηλωτές όταν οδηγήθηκαν σ’ αυτούς από μια «μυστηριώδη γυναίκα ντυμένη στα λευκά».

Οι συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι μυστικές και για λίγους. Συμμετέχουν περίπου 140 προσκεκλημένοι από τον χώρο της βιομηχανίας, της πολιτικής, του χρηματοπιστωτικού τομέα, της εκπαίδευσης και των μέσων μαζικής επικοινωνίας. Οι συνεδριάσεις διεξάγονται με μυστικότητα και ισχυρή περιφρούρηση. Κατά τη διάρκειά τους η πρόσβαση στα ξενοδοχεία είναι απαγορευμένη για κάθε άλλον επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου που έλαβε χώρα στο St Moritz της Ελβετίας από την 9η μέχρι την 12η Ιουνίου του 2011, μια ομάδα από τους καλεσμένους της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ξεκίνησαν να κάνουν μια βόλτα πεζή. Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος Charlie Skelton της εφημερίδας Guardian στο μπλογκ του που αναρτά στο διαδίκτυο, το σχέδιο ήταν να «κάνουν μια χαλαρή βόλτα στο πανέμορφο τοπίο, και να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο Suvretta House για τσάι». Στην ομάδα συμμετείχαν, ανάμεσα σ' άλλους, ο Erich Schmidt (πρώην διοικητικό στέλεχος της Google), ο Franco Bernabe (διευθύνων σύμβουλος της Telecom Italia), ο Ying Fu (Υφυπουργός Εξωτερικών της Κίνας), ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης Jacob Wallenberg και ο Βρετανός πολιτικός Λόρδος Μάντελσον. Ο Skelton περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο «από το πουθενά, σαν μέσ' απ’ όνειρο, μια κυρία αρχοντικής εμφάνισης, ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα λευκά, πέρασε γαλήνια από τους φρουρούς ασφαλείας κι έφτασε με αξιοπρέπεια στο μπροστινό μέρος μαζί με τους ισχυρούς που έκαναν τη βόλτα τους. Κανείς δεν την αναγνώρισε ή δεν την είδε ξανά από τότε. Περιβαλλόταν μ' έναν απόκοσμο αέρα· μισοπίστευα  ότι θα τους οδηγούσε στη βάρκα του Χάροντα, ή θα τους ανέβαζε ψηλά με κάποια συννεφόσκαλα».

Η «ντυμένη στα λευκά κυρία» οδήγησε τους ακόμα συνομιλούντες ηγέτες μέσ’ από ευχάριστα τοπία «εκτός της προκαθορισμένης διαδρομής», κατ 'ευθείαν «σε μια ομάδα 50 αμήχανων ακτιβιστών, οι οποίοι γυρόφερναν έξω από μια κοινοτική αίθουσα κατά τη διάρκεια διαλείμματος από κάποιο συμπόσιο.»

Οι ακτιβιστές, τόσο έκπληκτοι όσο και η ομάδα της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μαζεύτηκαν γύρω από τους ισχυρούς και άρχισαν να υποβάλλουν πιεστικά ερωτήσεις εκφράζοντας τις ανησυχίες τους. Ο ακτιβιστής Ali Aslan, περπατώντας δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Airbus Thomas Enders, ρώτησε για τί πράγματα συζητούσαν στη λέσχη. «Δεν καταλαβαίνω, υπάρχουν πολιτικοί μέσα (και συμμετέχουν στη λέσχη του Μπίλντερμπεργκ). Γιατί δεν επιτρέπεται να γνωρίζουμε τί συζητάτε εκεί;». «Είναι τρομερό!» ακούστηκε να λέει ο κ. Μάντελσον, πριν οδηγηθεί από τους φρουρούς πίσω στην ασφάλεια της περιοχής ελεγχόμενης πρόσβασης. Η ντυμένη στα λευκά κυρία δεν ξαναφάνηκε. (Πηγή: The Guardian, Βρεττανία)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι η «ντυμένη στα λευκά κυρία» ήταν ο Μαϊτρέγια.)


Περιπλανώμενο μουσείο αφιερωμένο στα ΑΤΙΑ (UFO) εγκαινιάστηκε στην Τουρκία

Ένα περιπλανώμενο μουσείο αφιερωμένο στα ΑΤΙΑ (UFO) άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό σε εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Έχει ως στόχο την πληροφόρηση του κοινού στο γεγονός ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας και είναι πρωτοβουλία της ομάδας «Διαστημικό Ερευνητικό Επιστημονικό Κέντρο ΑΤΙΑ Σείριος» που εδρεύει στην Τουρκία. Η έκθεση περιλαμβάνει γραπτό και οπτικό υλικό, όπως έγγραφα, φωτογραφίες ΑΤΙΑ και βίντεο από την Τουρκία και απ’  όλο τον κόσμο, αναλύσεις, άρθρα και ειδικά κατασκευασμένα εικονικά μοντέλα.

Σύμφωνα με τον Haktan Akdogan, διευθυντή της ομάδας, το φιλόδοξο σχέδιο ξεκίνησε χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη. Ένα ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό θα περιοδεύσει σ’ όλη την Τουρκία. Θα σταθμεύει σε εμπορικά κέντρα με στόχο την γνωριμία του κόσμου στο συμπαντικό πολιτισμό και την διάδοση στοιχείων που αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.

Μετά την παραμονή σε διάφορες τοποθεσίες στην Κωνσταντινούπολη, το κινητό μουσείο θα ταξιδέψει ανά την Τουρκία για ένα έτος, παραμένοντας σε πολλές πόλεις, πανεπιστήμια και γυμνάσια. Ο κ.  Akdogan, ο οποίος ελπίζει ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι συνολικά θα το επισκεφτούν, λέει: «Όσοι είναι προκατειλημμένοι ενάντια στην ύπαρξη των ΑΤΙΑ θ’ αλλάξουν γνώμη.» (Πηγή: hurriyetdailynews.com, Τουρκία)


«Ο Άρχοντας της Ειρήνης»

Το 2003, σε ηλικία οκτώ ετών, η Αμερικανίδα Akiane Kramarik, παιδί - θαύμα στην ζωγραφική, φιλοτέχνησε πορτρέτο το οποίοΟ Άρχοντα της Ειρήνης αποκαλεί «Ο Άρχοντας της Ειρήνης». Στην ιστοσελίδα της, εξηγεί πώς έγινε ο πίνακας.

«Ήταν χρονική επιλογή του Θεού», γράφει. «Έψαχνα για ένα μοντέλο του προσώπου του Ιησού για δύο χρόνια, και δεν μπορούσα να βρω το σωστό. Κάποια στιγμή ζήτησα από την οικογένειά μου να προσευχηθεί μαζί μου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ζητήσαμε απ’ το Θεό να μας στείλει έξω από την εξώπορτά μας το μοντέλο που αναζητούσα. Την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στην εξώπορτά μας ένας  ψηλός ξυλουργός. Ήταν τόσο ταπεινός, και μου έκανε εντύπωση ότι ο ίδιος συμφώνησε να γίνει το (ζωγραφικό) μοντέλο μου. Αλλά μια εβδομάδα αργότερα τηλεφώνησε και είπε ότι ήταν ανάξιος να εκπροσωπήσει τον κύριό του.

Προσευχηθήκαμε και πάλι όλοι μαζί, και λίγες μέρες αργότερα ξανατηλεφώνησε για να μας πει ότι ο Θεός ήθελε να το κάνει, αλλά σε τρεις ημέρες έπρεπε να κόψει τα μαλλιά και τη γενειάδα του. Έτσι του τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες και μελέτησα το πρόσωπό του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από δεκάδες σκίτσα, άρχισα να ζωγραφίζω. Μου πήρε 40 ώρες για να ολοκληρωθεί η πρώτη εικόνα του Ιησού - του «Άρχοντα της Ειρήνης» - και ακόμα θυμάμαι ότι τέσσερα δόντια μου έπεσαν σ’ αυτό το διάστημα».

Ο Jurij Sizenov Nikolaevich, παρουσιαστής της ρωσικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του δικτύου Shabolovka, εξήγησε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός συνέκρινε την ζωγραφιά του «Άρχοντα της Ειρήνης» της Akiane  με μια εικόνα που κρεμόταν στο γραφείο του και η οποία ήταν ηλεκτρονική επεξεργασία της εικόνας της Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο http://el.wikipedia.org/wiki/Ιερά_Σινδόνη. «Απορήσαμε και μείναμε έκπληκτοι», είπε, «βρήκαμε ότι υπήρχε σχεδόν ακριβής αντιστοιχία! Πρόκειται για θαύμα και πρέπει να προέρχεται από τον Θεό! Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν πως ένα μικρό οκτάχρονο  κορίτσι μπόρεσε να απεικονίσει τέτοια σοφία, συμπόνια και αγάπη στα μάτια που ζωγράφισε» (Πηγή: artakiane.com).
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το «μοντέλο» ήταν ο Δάσκαλος Ιησούς.)


Από θαύμα επιβίωση σε ανεμοστρόβιλο

Κατά τη διάρκεια ενός ανεμοστρόβιλου στην Tuscaloosa της Αλαμπάμα των ΗΠΑ την 27η Απριλίου του 2011, ο νεαρός Tillman Merritt συνομιλούσε με τρεις φίλους του στο διάδρομο του σπιτιού του. Ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για να προστατευθούν. Καθώς ο ανεμοστρόβιλος πλησίαζε στην περιοχή τους ο Merritt άκουσε μια φωνή στο κεφάλι του που έλεγε: «Πήγαινε στο ντουλάπι, πήγαινε στο ντουλάπι» έκανε ακριβώς αυτό, αφήνοντας τους φίλους του στο διάδρομο. Όταν πέρασε ο ανεμοστρόβιλος αναγκάστηκε να συρθεί έξω από τα χαλάσματα μέσα από μια μικρή τρύπα. Όλο το σπίτι καθώς και οι τρεις φίλοι του είχαν εξακοντιστεί στην άλλη μεριά του δρόμου. Μόνο η ντουλάπα παρέμεινε. Ο Merritt ήταν ο μόνος από τους τέσσερις που επιβίωσε. Πηγή: CNN)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτή η φωνή ήταν του Δασκάλου Ιησού.)


Το φωτοσκάφος του Μαϊτρέγια πάνω από την Rotorua της Ν. Ζηλανδίας

Την 2α Ιουνίου του 2011, στις 9:30μμ, ένας αγρότης στη Νέα Ζηλανδία κινηματογράφησε κάτι που περιέγραψε σαν «ένα περίεργο φως» που «αιωρούνταν 20 μέτρα πάνω από το έδαφος», περίπου 600 μέτρα μακριά από εκεί που είχε σταματήσει το φορτηγό του. Ο αγρότης περιέγραψε το φως: «ήταν ακριβώς σαν μια μεγάλη σφαίρα ενέργειας που δονούταν με κίτρινα, και ροζέ μωβ χρώματα». Πρόσθεσε ότι: «Όταν το αντικείμενο αιωρούταν ψηλά προς τα πάνω, το κάτω μέρος του άλλαζε  σχήμα - γινόταν σχεδόν επίπεδο· όταν αιωρούταν χαμηλά το αντικείμενο γινόταν εντελώς στρογγυλό.»

Ο Brian Hurren, αντιπρόεδρος της Αστρονομικής Ένωσης της Rotorua σχολίασε ότι το φως θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από «κάποιο αστέρι που δεν έχει εστιαστεί σωστά μέχρι μια ασυνήθιστη σφαίρα αερίου πλάσματος». (Πηγή: YouTube: Horsefarmer1000, www.nzherald.co.nz)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το «παράξενο φως» ήταν το φωτοσκάφος του Μαϊτρέγια.)Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube


Long Island της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, την 5η Μαΐου του 2011 και την 7η Μαΐου του 2011Ένα φως που παλλόταν στον ουρανό και άλλαζε χρώματα κινηματογραφήθηκε πάνω από το Long Island της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, την 5η Μαΐου του 2011 και την 7η Μαΐου του 2011. (Πηγή: YouTube: NuntiusCaelestis)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημικό σκάφος από την Αφροδίτη.)

 

 ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο που μεταφέρει διαστημικό σκάφοςΦωτογραφία που λήφθηκε από μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα βίντεο, η οποία δείχνει ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο να μεταφέρει διαστημικό σκάφος.
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το συμβάν είναι γνήσιο.)

 
Πάνω από το όρος Table στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.Σύννεφο με περίεργο σχήμα πάνω από το όρος Table στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Εικόνα που αναρτήθηκε στο YouTube τον Μάιο του 2011. (Πηγή: YouTube: AronGoch)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημικό σκάφος από τον Άρη.)

 
Poway της Καλιφόρνιας, βόρεια του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, το βράδυ της 12ης Μαΐου του 2011.Ένα ΑΤΙΑ μαγνητοσκοπήθηκε στο Poway της Καλιφόρνιας, βόρεια του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, το βράδυ της 12ης Μαΐου του 2011. Αυτός που κινηματογράφησε το βίντεο περιέγραψε το αντικείμενο ως «σφαίρα που αναβόσβηνε» και δήλωσε ότι  «παρέμενε σταθερή την πλειοψηφία του χρόνου» κατά τη διάρκεια των περισσότερο από δύο ωρών που ήταν ορατή στον ουρανό. (Πηγή: YouTube: veestee)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν αυθεντική εμφάνιση διαστημικού οχήματος από τον Άρη.)

 

 
Ιανουάριος του 2004, φωτεινή ευλογία από τον Μαϊτρέγια.Η φωτογραφία της M.S. στη Νέα Ζηλανδία τον Ιανουάριο του 2004, δείχνει μια φωτεινή ευλογία από τον Μαϊτρέγια.

 


Φωτογραφία της πεντάχρονης Μ. από την Οσάκα της Ιαπωνίας, που τραβήχτηκε από τη μητέρα της. Σε αυτήν φαίνεται μια φωτεινή ευλογία του Μαϊτρέγια.Φωτογραφία της πεντάχρονης Μ. από την Οσάκα της Ιαπωνίας, που τραβήχτηκε από τη μητέρα της. Σε αυτήν φαίνεται μια φωτεινή ευλογία του Μαϊτρέγια.

 


Φωτογραφία της M.Y. που τραβήχτηκε από τη μητέρα της, ενώ κατευθυνόταν προς το δείπνο του αρραβώνα της, στην Shizuoka της Ιαπωνίας. Το φως που εμφανίζεται είναι ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.Φωτογραφία της M.Y. που τραβήχτηκε από τη μητέρα της, ενώ κατευθυνόταν προς το δείπνο του αρραβώνα της, στην Shizuoka της Ιαπωνίας. Το φως που εμφανίζεται είναι ευλογία από τον Δάσκαλο Ιησού.

 
Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές