Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Αναφορές του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ

Άλλα 'σημεία των καιρών' Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια και άλλα ΑΤΙΑ στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης

   Επιλογή από τις αναφορές αυτού του μήνα στο τεύχος του Share International.


Μαγνητοσκοπήθηκε μέρα - μεσημέρι ΑΤΙΑ (UFO).

Καζακστάν - Ένα ΑΤΙΑ (UFO) μαγνητοσκοπήθηκε στις αρχές του Μάη του 2011 πάνω από το Almaty στο φως της ημέρας. Το αντικείμενο ήταν ορατό από τουλάχιστον πέντε μάρτυρες. Επίσης μαγνητοσκοπήθηκε από τουλάχιστον πέντε κινητά τηλέφωνα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε: 'Είδα το  ΑΤΙΑ [στις 3 μ.μ.], και αμέσως ξεκίνησα να το μαγνητοσκοπώ. Πέντε, ή έξι ίσως περαστικοί άρχισαν κι αυτοί να το κινηματογραφούν. Ήταν δύσκολο να κρατώ σταθερό το τηλέφωνο ώστε να μην κουνιέται το είδωλο του ΑΤΙΑ στην οθόνη. Πιστεύω ότι το αντικείμενο είχε διάμετρο πέντε μέτρων και στεκόταν στον αέρα για περίπου δύο λεπτά από τα οποία μαγνητοσκόπησα το ένα, επειδή μου απόσπασε την προσοχή ένα κορίτσι όταν με ρώτησε τι ήταν αυτό. Όταν γύρισα πίσω να ξαναδώ το αντικείμενο αυτό είχε ήδη ανέβει ψηλά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.'

Εν τω μεταξύ στο Καζακστάν, την ίδια ημέρα, στην Αστάνα ένας αριθμός κατοίκων μαγνητοσκόπησαν  επίσης ένα ΑΤΙΑ, μια σφαίρα που κινούταν αργά και ακτινοβολούσε, ενώ στο Pavlodar συγκλονισμένοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν πολλαπλά ΑΤΙΑ να πλανώνται πάνω από την πλατεία της πόλης. Την 20η Μαρτίου του 2011 πολλοί μάρτυρες στο Almaty είδαν επίσης ομάδα από πέντε τουλάχιστον κυκλικά λευκά αντικείμενα να κινούνται στον ουρανό, που ήταν σαφώς ορατά παρόλα τα μαύρα σύννεφα. Βίντεο της εμφάνισης αυτής δημοσιεύτηκε στο YouTube. (Πηγή: YouTube: Allnewsweb)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα αντικείμενα ήταν διαστημόπλοια.)


Αγγλία - Ολλανδός τουρίστας που επισκεπτόταν το Λονδίνο με την οικογένειά του την 19η Μαρτίου του 2011 μαγνητοσκόπησε ένα φωτεινό αντικείμενο το οποίο αιωρούνταν, περιστρεφόταν και άλλαζε σχήμα στον ουρανό πάνω από το Westminster. "Ήμασταν όρθιοι με την πλάτη μας προς το Πύργο του Μπιγκ Μπεν," γράφει στην ανάρτησή του. "Πρώτα σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν κάποιο αλεξίπτωτο, αλλά ήταν πάρα πολύ ψηλά στον ουρανό." Παρατηρούσε το αντικείμενο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το αντικείμενο παρέμενε ακόμα εκεί, όταν ο μάρτυρας τελικά έφυγε με την οικογένειά του χάνοντάς το από τ' οπτικό του πεδίο. (Πηγή: YouTube: retrobanana1973· The Sun, Αγγλία· Examiner.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν μια αυθεντική εμφάνιση διαστημοπλοίου από τον Άρη.)Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube του 'άστρου' και άλλων ΑΤΙΑ (UFO)

El Granada,  Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 4 Απριλίου του 2011Ένα λαμπρό φως που τρεμόπαιζε κινηματογραφήθηκε πάνω από το El Granada στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ την 4η Απριλίου του 2011 στις 23:30. Άλλαζε συνεχώς το χρώμα του παίρνοντας αποχρώσεις από όλο το χρωματικό φάσμα. (Πηγή: YouTube: crashingtiger)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το φως ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια.)Άλλα 'σημεία των καιρών'.


Πενθούντες στο τάφο του ΙησούΠενθούντες στον κήπο της Γεθσημανής

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Δρ Jose Quinones κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Κήπο της Γεθσημανής, όπου ο Ιησούς προσευχήθηκε πριν από την σύλληψη και την σταύρωση Του. Η περιοχή είναι πλέον κατάφυτη από ελιές. Η φωτογραφία λήφθηκε στον τάφο όπου άφησαν τον Ιησού αφού Τον κατέβασαν από το σταυρό. Στην εμφάνιση του φιλμ, φάνηκε ένας αριθμός πενθούντων της εποχής του Χριστού στην φωτογραφία. Εμφανίστηκαν με μυστηριώδη τρόπο  πάνω από το άνοιγμα της πόρτας του τάφου. (Πηγή: drboylan.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι μορφές στην φωτογραφία εκδηλώθηκαν από τον Μαϊτρέγια.)
Ιάπωνας μοναχός προσεύχεται για τα θύματα του τσουνάμι Ιάπωνας μοναχός προσεύχεται για τα θύματα του τσουνάμι

Ο Sokan Obara, ένας βουδιστής μοναχός ηλικίας 28 ετών, από το Ναό Sekiunzenji της πόλης Morioka της Ιαπωνίας, διήνυσε τον Απρίλιο ταξίδι 150 χιλιομέτρων για τη μνήμη και το σεβασμό των θυμάτων του σεισμού της 11ης Μαρτίου, από την πόλη Miyako εως την πόλη Ishinomaki. Διανυκτέρευε στην πορεία κατασκηνώνοντας, προσευχόμενος για την έγκαιρη περισυλλογή των πτωμάτων των αγνοουμένων. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν κουρασμένος από το περπάτημα και την υπαίθρια διανυκτέρευση σε τόσο ψυχρό καιρό, αυτός απάντησε ότι δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με τις δοκιμασίες που πέρασαν τα θύματα και οι επιζώντες. Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται ο Sokan Obara ενώ προσεύχεται και εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ, επιφωτίζεται από τον Μαϊτρέγια.

Φωτογραφία: K. T.

 Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές