Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Γράμμα που αποστάλθηκε στο περιοδικό Share International

Εμφανίσεις άλλων ΑΤΙΑ (UFO) σε διάφορα μέρη του κόσμου επιβεβαιωμένες από τον Δάσκαλο


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Cambridge της Νέας Ζηλανδίας

Το 'άστρο' στο Cambridge της Νέας Ζηλανδίας την 26η Δεκεμβρίου του 2010. (Πηγή: YouTube: PipOxlade )

Η κα. Pip Oxlade, από το Cambridge της Νέας Ζηλανδίας περιγράφει την στιγμή που η ίδια και ο άντρας της είδαν το 'άστρο':

"Όπως κοιτάζαμε έξω από το παράθυρο του καθιστικού μας στις 10:21μμ την 26η Δεκεμβρίου του 2010, είδαμε μαζί ένα μεγάλο φωτεινό κόκκινο αντικείμενο με χρυσό κέντρο. Δεν υπήρχαν σύννεφα ούτε άλλα κινούμενα αντικείμενα. Ήταν μία φωτεινή, λαμπερή σφαίρα που 'σπινθηροβολούσε' και ταξίδευε ήρεμα από τον βορρά... Δεν έκανε κανένα θόρυβο... ήταν πολύ φωτεινή, έπρεπε να μισοκλείσω τα μάτια μου για να δω το υπέροχο χρυσό κέντρο της και τη κόκκινη περιφέρειά του που σαν άστρο εξέπεμπε φωτεινές ακτίνες. Ήταν πανέμορφη. Στη συνέχεια, μετέβαλλε σκόπιμα την πορεία της κατά 90 μοίρες προς τα ανατολικά."
Νεμπράσκα των ΗΠΑΤο 'άστρο' στην Νεμπράσκα των ΗΠΑ την 7η Ιανουαρίου του 2011. (Πηγή: YouTube: joonipuur)

"Πρόκειται για το ίδιο ΑΤΙΑ (UFO) που μαγνητοσκόπησα την 8η Νοεμβρίου του 2010. Το συγκεκριμένο τυγχάνει να εκπέμπει ψυχρά χρώματα. Τα άλλα σαν αυτό ΑΤΙΑ μπορούν να μεταβάλλουν τα χρώματά τους από μπλε, λευκό, πορφυρό και πράσινο σε κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ. Συχνά φρουρούνται από άλλα ΑΤΙΑ που περιπολούν την περιοχή. Περιβάλλονται από μεγάλη δραστηριότητα. Και φαίνονται σαν να 'τρεμουλιάζουν'.

Συχνά αναφέρομαι σε αυτά σαν 'μπάλα από ιονισμένο πλάσμα'. Συνήθως υπάρχουν 4 ή 5 τέτοια στον ουρανό τη νύχτα, όπως συνέβη και απόψε. Αλλά αυτό το συγκεκριμένο ήρθε αρκετά κοντά ώστε να το κινηματογραφήσω. Κινούνται πολύ, πολύ αργά. Τόσο αργά, που δεν καταλαβαίνεις ότι κινούνται ώσπου να φτάσουν πολύ κοντά σου..."

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι αυτή η εμφάνιση ήταν του 'άστρου' του Μαϊτρέγια και σχολιάζει ότι μπορούν να εμφανιστούν και άλλα διαστημόπλοια κοντά του που έχουν σκοπό να υποστηρίζουν και να εξυπηρετούν το 'άστρο'.)
Acra της Γκάνας


Το 'άστρο' στην Acra της Γκάνας την 2α Δεκεμβρίου του 2010. (Πηγή: YouTube: Njabulo007)
Merced της Καλιφόρνιας των ΗΠΑΤο 'άστρο' στο Merced της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ την 3η Ιανουαρίου του 2011. (Πηγή: YouTube: welcomehomebuddha)  

Μικρό φιλμ που έχει αναρτηθεί στο YouTube με τον τίτλο "Εμφάνιση ΑΤΙΑ σαν "μπάλα ντισκοτέκ"" καταγράφει το 'άστρο' του Μαϊτρέγια ενώ αλλάζει ταχύτατα χρώματα. Αυτός που μαγνητοσκοπούσε περιγράφει το γεγονός:

"Ερασιτεχνικά μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα ενός πολύχρωμου ΑΤΙΑ που αναβοσβήνει γρήγορα στο νυχτερινό ουρανό του Merced της Καλιφόρνιας την 3η Ιανουαρίου του 2011 μεταξύ 9μμ και 1πμ. Με μια γρήγορη ματιά το αντικείμενο ίσως να φαινόταν απλά σαν ένα ακόμα φωτεινό αστέρι στον ουρανό. Ωστόσο, έπειτα από περεταίρω παρατήρηση με κιάλια από διάφορους αυτόπτες μάρτυρες, προσδιορίστηκε ότι ήταν ένα πολύχρωμο αντικείμενο που αναβόσβηνε, κινείτο  σταθερά προς τη δύση και ανέβαινε ψηλότερα.

Το αντικείμενο φαινόταν από το Merced (στην κεντρική Καλιφόρνια) και φαινόταν να έρχεται κατευθείαν ανατολικά (πάνω από το Yosemite) και στη συνέχεια να μεταβαίνει προς την κατεύθυνση του Chowchilla ή του Los Banos, τα οποία είναι ακριβώς νότιο-νοτιοανατολικά. Επίσης βρισκόταν 33-45 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα... Φαινόταν να έχει δίδυμα λευκά λαμπρά φώτα που περιβάλλονται από έναν κύκλο από χρωματιστά φώτα που αναβόσβηναν γρήγορα: μπλε, κόκκινα, πράσινα κλπ.... Ήταν ακίνητο στον ουρανό και δεν κινείτο μαζί με τα αστέρια - συγνώμη άνθρωποι που νομίζετε ότι είναι αστέρι!!!

 Αρκετές άλλες παρόμοιες παλλόμενες σφαίρες επίσης φαινόντουσαν ελαφρά μακρύτερα στον ουρανό και σχημάτιζαν κάποιο είδος σχεδίου. Επίσης αυτές ΔΕΝ κινούντο μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια. Στο σούρουπο φαίνονταν σαν να αναμειγνύονται με την Ζώνη του Ωρίωνα (Στμ: αστρικός σχηματισμός) όμως έπειτα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Ζώνη του Ωρίωνα ανεβηκε πάνω από εκείνα. Αυτά τα παλλόμενα 'άστρα/σφαίρες' είναι αρκετά διαφορετικά από όλα τα άλλα αστέρια στον ουρανό. Αν ήταν απλά αστέρια, τότε γιατί όταν ζουμάρω (μεγεθύνω) ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο αστέρι δεν φαίνεται να αναβοσβήνει όπως αυτά; Επίσης, γιατί δεν κινούνται μαζί με τα άλλα αστέρια;"


Nova Scotia του Καναδά
Το 'άστρο' στη Nova Scotia του Καναδά, την 26η Δεκεμβρίου του 2010. (Πηγή: YouTube: bundra1)
Hamilton του Οντάριο του Καναδά


Το 'άστρο' στο Hamilton του Οντάριο του Καναδά την 24η Δεκεμβρίου του 2010. (Πηγή: YouTube: pilkan)

"Μερικά φωτεινά πολύχρωμα φώτα στον ουρανό του Hamilton του Οντάριο, που άναβαν και έσβηναν από τις 5μμ μέχρι τις 9μμ."


Maui των ΗΠΑ


Maui των ΗΠΑ, 2 Δεκεμβρίου του 2010, "το ανεξήγητο αντικείμενο" που κινηματογραφήθηκε από τον Tyler Winegar είναι το 'άστρο' του Μαϊτρέγια.
(Πηγή: YouTube: Winegar)  


Γράμμα που αποστάλθηκε στο περιοδικό Share International

Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως το είδε ο/η P.V.

Brighton της ΑγγλίαςΠρόσφατα πήγα, δυο φορές, στο Brighton της Αγγλίας, μαζί με την οικογένειά μου. Την 24η Ιουλίου του 2010, περίπου στις 10μμ, στην οδό St James, τράβηξε την προσοχή μου ένα ζευγάρι που παρατηρούσε τον ουρανό. Υπήρχε ένα πορτοκαλί χρώματος ΑΤΙΑ (UFO). Μέχρι να αρπάξω την φωτογραφική μου μηχανή είχε μετακινηθεί κατά μήκος του ουρανού. Επιθυμούσα πάρα πολύ να το μαγνητοσκοπήσω στην κάμερα επειδή από καιρό προσπαθούσαμε να καταφέρουμε να καταγράψουμε μια εμφάνιση του 'άστρου' στην ομάδα του Διαλογισμού Διαβίβασης που συμμετέχω στην πατρίδα μου (Γαλλία), αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και είχα μάλιστα προμηθευτεί και μια καινούργια κάμερα για να το καταγράψω καλύτερα.

Πρέπει να με άκουσαν αυτοί εκεί επάνω, γιατί δυο λεπτά αργότερα το ΑΤΙΑ ξαναγύρισε από την αντίθετη κατεύθυνση. Προς μεγάλη μου ευχαρίστησή, κατάφερα να το κινηματογραφήσω εκτεταμένα τότε καθώς και τις επόμενες δυο ημέρες όταν πέταξε μπρος πίσω πάνω από το Brighton Pier, μέχρι που έκανε και μία στάση για λίγο. Την 26η του μηνός, παρόλο τον συννεφιασμένο ουρανό, εμφανίστηκε μια ακόμα φορά για λίγο. Ένοιωσα ότι μας έδιναν το μήνυμα: "Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, σας ακούμε," και γέμισα με βαθιά ευγνωμοσύνη προς τους Δασκάλους και τους Αδερφούς μας από το Διάστημα για όλο το έργο τους. Ανάρτησα το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα στο YouTube.

Πήγαμε στο Μπράιτον και πάλι. Την 25η Σεπτεμβρίου, στο Madeira Place, περίπου στις 8μμ, είχαμε την ευλογία να δούμε δύο ΑΤΙΑ κοκκινωπού χρώματος: έλαβαν θέση πάνω από τη θάλασσα, λες και μας περίμεναν. Επίσης, κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής συνάθροισης της Γαλλικής ομάδας στην Usson της Γαλλίας το απόγευμα της 10ης Ιουλίου, είδαμε ένα λευκό ΑΤΙΑ να πετά κατά μήκος του ουρανού. Όλες αυτές οι εμφανίσεις ήταν το ‘’αστρο’ ή κάποιο ΑΤΙΑ;

P.V., Bruguieres, Γαλλία.

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το "πορτοκαλί χρώματος ΑΤΙΑ", που μαγνητοσκοπήθηκε τον Ιούλιο του 2010 ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια. Τα ΑΤΙΑ που εμφανίστηκαν στο Brighton την 25η Σεπτεμβρίου και το "λευκό ΑΤΙΑ" που εμφανίστηκε στην Usson την 10η Ιουλίου, ήταν, πράγματι, διαστημόπλοια.)Εμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO) σε διάφορα μέρη του κόσμου

Επιλογή από το τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2011 του περιοδικού Share International

UFO στο Centreville, Βιρτζίνια, ΗΠΑCentreville, Βιρτζίνια των ΗΠΑ- Ένα φωτεινό μπλε φως εθεάθη στο νυχτερινό ουρανό στις 3 Νοεμβρίου του 2010. Το ειδησεογραφικό κανάλι MyFox news ανέφερε σχετικά: "Κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να εξηγήσει αυτό το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο."

Κάποιοι πελάτες κοντά στον αυτοκινητόδρομο Lee Highway κοιτάζοντας προς τα επάνω είδαν "κάτι παράξενο" και ο κ. Bryan Fains το κατέγραψε στην κάμερα. "ξαφνικά σταματούσε και πήγαινε έτσι προς τα πίσω," είπε και με το δάκτυλό του έδειξε προς τη κατεύθυνση του μπλε φωτός στον ουρανό. "Κάποια στιγμή σταμάτησε και άρχισε να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα."

Ο κ. Fains άρπαξε γρήγορα το κινητό του τηλέφωνό, ενεργοποίησε την κάμερά του και κατέγραψε το ακανόνιστο μπλε φως στο νυχτερινό ουρανό. Πέταξε εκεί γύρω για περίπου 10 λεπτά. "Δεν έκανε κάποιο θόρυβο. Ήταν ένα ξεχωριστό μπλε φως. Δεν αναβόσβηνε ούτε έκανε κάτι παρόμοιο. Ήταν μόνο μπλε" είπε ο κ. Fains. "Είναι παράξενο. Τέτοια πράγματα βλέπεις μόνο σε ταινίες. Όπως εμείς βρεθήκαμε εδώ, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν δει άλλα αντικείμενα αλλού." Η έκδηλη παρουσία του ΑΤΙΑ τον έφερε σε αμηχανία. 
(Πηγή: www.myfoxdc.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)


Γράμμα στο Share International:

δυο δισκοειδή σύννεφαδισκοειδές σύννεφοΤο Νοέμβριο του 2010, ενώ ήμουνα σε διακοπές στη Νότιο Ισπανία σε μια περιοχή γνωστή για την εμφάνιση ΑΤΙΑ (UFO), είδαμε δυο δισκοειδή σύννεφα πάνω από τα κοντινά βουνά (βλέπε την φωτογραφία αριστερά, που τραβήχτηκε στις 5μμ περίπου). Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ παρακολουθούσαμε, το πάνω σύννεφο εξατμίστηκε εντελώς, ενώ το  κάτω παρέμεινε ολότελα ευδιάκριτο.

Εντελώς ανεξάρτητα, από ένα σημείο αρκετά χιλιόμετρα μακριά, ένας γνωστός μου φωτογράφησε το ίδιο φαινόμενο λίγο αργότερα όταν είχε παραμείνει μόνο το ένα από τα δυο σύννεφα. (βλέπε την δεξιά φωτογραφία).

Άραγε αυτά τα σύννεφα ήταν ΑΤΙΑ;

J.C. Άμστερνταμ, Ολλανδία.

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι οι σχηματισμοί ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη μεταμφιεσμένα σαν σύννεφα).Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές