Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Εμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO) σε διάφορα μέρη του κόσμου

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTubeΕμφανίσεις ΑΤΙΑ (UFO) σε διάφορα μέρη του κόσμου

Επιλογή από το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Share International

Νέα Υόρκη - Στο κέντρο του Μανχάταν κατά την διάρκεια της ημέρας της 13ης Οκτωβρίου του 2010 εμφανίστηκαν λαμπερές σφαίρες σε μεγάλο αριθμό να πετούν στον ουρανό. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε 50 περίπου μικρά 'αστέρια' στον ουρανό που ξεκίνησαν γύρω στις 9:30πμ "να κάνουν το ίδιο πράγμα, να κινούνται μαζί". Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε φώτα να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται στον ουρανό. Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην γωνία της 8ης Λεωφόρου με την 23η οδό για να παρατηρήσουν μια μικρή ασημένια σφαίρα να υπερίπταται στον ουρανό. "Αιωρείται εκεί εδώ και λίγη ώρα", είπε ο Joseph Torres κάτοικος του Μπρούκλιν. "Είμαι κάπως αμήχανος. Πως μπορεί αυτό να είναι κάτι το συνηθισμένο. Κάτι περίεργο γίνεται." Μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα που εξασφάλισε το ειδησεογραφικό κανάλι CBS News έδειξε τρεις λαμπερές σφαίρες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα στον ουρανό σε σχηματισμό και δύο ακόμα να αιωρούνται από επάνω τους.
Η εμφάνιση αυτή συνδέθηκε από ορισμένους με την πρόσφατη έκδοση της τρίτης έκδοσης του βιβλίου του Stanley A. Fulham 'Προκλήσεις Αλλαγής' ('Challenges of Change'). Σε αυτό ο Fulham, απόστρατος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, προέβλεψε ότι "μια μαζική επίδειξη ΑΤΙΑ (UFO) πάνω από μερικές από τις  μεγαλύτερες πόλεις της υφηλίου" θα συμβεί την 13η Οκτωβρίου του 2010. Ο Fulham επίσης γράφει στο βιβλίο του ότι "το γεγονός αυτό θα είναι η αρχική εκδήλωση μιας διαδικασίας που θα οδηγήσει στην αποδοχή από την ανθρωπότητα της ύπαρξης των εξωγήινων και των τεχνολογιών τους για την απομάκρυνση δηλητηριωδών αερίων από την γήινη ατμόσφαιρα το 2015, αν όχι νωρίτερα."
(Πηγές: myfoxny.com, cbsnews.com, examiner.com, New York Daily News, ΗΠΑ· Russia Today)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φώτα ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη).

ΗΠΑ, Τέξας, Ελ Πάσο - Την 15η Οκτωβρίου του 2010 στον ουρανό πάνω από το Ελ Πάσο εμφανίστηκε μια ομάδα ΑΤΙΑ (UFO). Στο απόσπασμα που μαγνητοσκόπησε κάποιος εικονολήπτης των ειδήσεων του "Ελ Πάσο κανάλι 9" εμφανίζεται ένα φως που φαίνεται σαν να πέφτει στον νυχτερινό ουρανό. Το φως ύστερα σπάει σε δυο κομμάτια, και μετά σε τρία ανεξάρτητα φώτα. Αυτά αιωρούνται στον ουρανό και σχηματίζουν ένα τριγωνικό σχήμα που θυμίζει αυτό που σχηματίστηκε στην εμφάνιση ΑΤΙΑ στο Μανχάταν δυο ημέρες νωρίτερα. Στην περίπτωση του Ελ Πάσο, τελικά εμφανίζεται και ένα τέταρτο φως, και τα τέσσερα φώτα κινούνται συγχρονισμένα, και μετά εξαφανίζονται. (Πηγή: Τα νέα του Καναλιού 9 του Ελ Πάσο, ΗΠΑ· YouTube: cris0631)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι τα φώτα ήταν και τα τέσσερα 'άστρα' που προαγγέλουν την ανάδυση του Μαϊτρέγια.)

Ρωσσία, Μόσχα - Δυο παλλόμενα ΑΤΙΑ κινηματογραφήθηκαν να κινούνται και να αλλάζουν χρώματα πάνω από τη Μόσχα την 23η Οκτωβρίου του 2010. Το απόσπασμα αναρτήθηκε στον ιστοχώρο του YouTube (Πηγή: YouTube: olegen77)   
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ΑΤΙΑ από τον Άρη).

Τουρκία - Ένα αντικείμενο σε σχήμα V βιντεοσκοπήθηκε στον νυχτερινό ουρανό της Τουρκίας την 5η Νοεμβρίου του 2010. Στο απόσπασμα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube, φαίνονται καθαρά τα φώτα σε σχηματισμό V να κινούνται αργά κατά μήκος του ουρανού. (Πηγή: YouTube: commonsense909)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη).

ΗΠΑ, Οχάιο, Κεντάκι - Στο Newport του Κεντάκι και στο γειτονικό του Cincinnati αυτόπτες μάρτυρες βιντεοσκόπησαν αρκετά φώτα που αναβόσβηναν και μετακινούντο στον ουρανό την 22α Οκτωβρίου του 2010. Το απόσπασμα αναρτήθηκε στο YouTube.
(Πηγή: YouTube: jjarocewic · 4202zoomtowncom)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη.)

ΑΤΙΑ στο Χιούστον των ΗΠΑΑΤΙΑ στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ - Απόσπασμα που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα ΑΤΙΑ με τρεις δακτύλιους. Το απόσπασμα τραβήχτηκε την 4η Οκτωβρίου του 2010 στον ουρανό πάνω από το Χιούστον του Τέξας. (Πηγή: YouTube: 4x4JEEP100)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το ΑΤΙΑ ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.)   

 

 

 


'Μυστηριώδης πύραυλος' στον ουρανό της Καλιφόρνιας φέρνει σε αμηχανία τους ειδικούς

Με τον τίτλο "Μυστηριώδης πύραυλος φωτίζει τον ουρανό πάνω από τον Ειρηνικό" το κανάλι CBS News ανέφερε την 8η Νοεμβρίου του 2010 ότι  ένα από τα ειδησεογραφικά ελικόπτερα που διαθέτει κατέγραψε σε φιλμ μια θεαματική εκτόξευση πυραύλου, η οποία άφησε και  μεγάλη 'ουρά' από συμπυκνωμένα καυσαέρια. Η περιοχή ήταν πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, 35 μίλια δυτικά του Λος Άντζελες, νότια από τη νήσο Καταλίνα.
 Όταν η δημοσιογράφος του καναλιού Marcella Lee ερεύνησε παραπέρα το γεγονός ανακάλυψε ότι τοΥπουργείο Αμύνης των ΗΠΑδεν γνώριζε τίποτα για την συγκεκριμένη εκτόξευση. Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Στρατηγός David Lapan είπε: "Κανείς από αυτούς που ρωτήθηκαν στο Υπουργείο Άμυνας δεν κατάφερε να εξηγήσει τι ήταν αυτή η ουρά συμπυκνωμένων καυσαερίων και από που προήλθε." Δήλωσε επίσης ότι δεν θα μπορούσε να ήταν από κάποια στρατιωτική άσκηση που διεξαγόταν εκεί διότι ήταν υπερβολικά κοντά στο Λος Άντζελες. Κανονικά, η εκτόξευση κάποιου στρατιωτικού πυραύλου απαιτεί πολλές διαφορετικές εγκρίσεις και ενημερωτικές κοινοποιήσεις αλλά στην εν λόγω περίπτωση καμία τέτοια δεν φαίνεται να υπήρξε.
Η δημοσιογράφος του CBS συμβουλεύτηκε επίσης τον Robert Ellsworth, πρώην Αναπληρωτή Γραμματέα Αμύνης και τέως πρέσβη στο ΝΑΤΟ, ο οποίος αφού είδε το μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα, είπε ότι εικάζει ότι θα μπορούσε να είναι κάποια δοκιμαστική εκτόξευση  Διηπειρωτικού Βαλλιστικού Πυραύλου από υποβρύχιο που βρισκόταν σε κατάδυση, και ότι οι ΗΠΑ μάλλον επιδεικνύουν την στρατιωτική τους ισχύ στην Ασία (ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα βρισκόταν τότε σε περιοδεία στην περιοχή). Είπε, επίσης, ότι στο παρελθόν τέτοιες δραστηριότητες ελάμβαναν χώρα στον Ατλαντικό με σκοπό να επιδείξουν την Αμερικάνικη ισχύ στην πρώην Σοβιετική Ένωση, αλλά δεν νομίζει ότι ποτέ συνέβαιναν στον Ειρηνικό.
Άλλοι αμφισβητούν την εξήγηση αυτή. Ο φυσικός  Michio Kaku του πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης, μιλώντας στο CNN την 10η Νοεμβρίου του 2010 είπε ότι παρατηρώντας προσεκτικά το απόσπασμα που πρόβαλλε το CNN του δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν κάποιο αεροπλάνο. Είπε ότι το αντικείμενο που άφηνε πίσω του την ουρά ταξίδευε με σταθερή ταχύτητα αλλάζοντας κατεύθυνση, ενώ οι πύραυλοι επιταχύνουν συνεχώς κατά την απογείωσή τους και κινούνται σε ευθεία γραμμή. Φαίνεται ότι, παρά την επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ και τις πολλές άλλες εικασίες από διάφορους εμπειρογνώμονες, το μυστήριο παραμένει άλυτο.
(Πηγές: CBS News· The Guardian, Βρετανία· BBC News· YouTube)
(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη τη στιγμή που εκτελούσε υποθαλάσσια εκτόξευση)

Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Πάρα πολλές εμφανίσεις του 'άστρου' του Μαϊτρέγια σε όλη την υφήλιο παρουσιάζονται τακτικά στον ιστοχώρο του YouTube. Δυστυχώς οι εικόνες του 'άστρου' δεν είναι πάντα αρκετά μεγάλες ή καθαρές για να τις δημοσιεύσουμε στο Share International. Παρακάτω θα βρείτε μια ακόμα συλλογή από φωτογραφίες του 'άστρου' για τις οποίες ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν γνήσιες εμφανίσεις του. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


Γερμανία

 

Γερμανία- Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια όπως κινηματογραφήθηκε την 13η Οκτωβρίου του 2010. (Πηγή: YouTube: KlangTaktik).

 

 

 
Νορβηγία, Samnanger 1Νορβηγία, Samnanger 2Νορβηγία, Samnanger 3

Νορβηγία, Samnanger - Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια στον ανατολικό ουρανό την 13η Νοεμβρίου του 2010 στις 7.20πμ. Οι φωτογραφίες απέχουν χρονικά λίγα δευτερόλεπτα η μία από την άλλη.

 


ΗΠΑ

ΗΠΑ - Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια κινηματογραφημένο τον Νοέμβριο του 2010. "Φωτεινό αστέρι που άλλαζε σχήματα και χρώματα". (Πηγή: YouTube: gualluyo.)Νέα Ζηλανδία, Auckland

Νέα Ζηλανδία, Auckland -  Το άστρο όπως κινηματογραφήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010. (Πηγή: YouTube: TonalVibrations).

 

 

 


 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές