Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Ανταπόκριση: Επίκειται η αναγνώριση της παρουσίας εξωγήινων στον πλανήτη μας

Εμφανίσεις ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο επιβεβαιωμένες από τον Δάσκαλο
Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.
 

Άμστερνταμ, Ολλανδία

 

 

Φωτογραφία του 'άστρου' στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας

Άμστερνταμ, Ολλανδία - Κινηματογραφήθηκε στο Άμστερνταμ, από την 11 μμ μέχρι το ξημέρωμα της 2ας Αυγούστου του 2010. Το αντικείμενο μετακινούταν πάνω από τα οικήματα από Ανατολικά προς Δυτικά. Στάλθηκε από τον/την M.Z., Ολλανδία.

 

 

  

 

Kerkrade, Ολλανδία

Kerkrade, Ολλανδία, περιοδικό SI του Νοεμβρίου του 2010.

 

 

 


 

Το άστρο στο "Μεγάλο Οροπέδιο" του Κολοράντο

Φωτογραφία του άστρου στο "Μεγάλο Οροπέδιο" του Κολοράντο

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την 18η Σεπτεμβρίου του 2010 στις 10:29μμ στο Μεγάλο Οροπέδιο (Grand Mesa), περίπου 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Grand Junction, στο Κολοράντο των ΗΠΑ. "Ο άντρας μου και εγώ είδαμε ένα πολύ φωτεινό αντικείμενο να αναβοσβήνει κόκκινο, πράσινο, μπλε και άσπρο. Φαινόταν να μένει στην ίδια θέση. Αργότερα την νύχτα μετακινήθηκε ψηλότερα πάνω από τον ορίζοντα. Το παρατηρούσαμε για τουλάχιστον δυο ώρες" γράφει ο/η D.E.

 

 

 

 

 

Το 'άστρο' στην Spelonga της Ιταλίας.

Φωτογραφία του 'άστρου' στην Spelonga της Ιταλίας.

Αγαπητέ κύριε,

Σας αποστέλλω συνημμένες φωτογραφίες που τράβηξα ενώ ήμουνα διακοπές στην Ιταλία κατά την διάρκεια των δυο τελευταίων εβδομάδων του Αυγούστου του 2010. Διέμενα σε ένα χωριουδάκι με την ονομασία Spelonga που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στο Όρος Vittori. Κάποια νύχτα ενώ περπατούσαμε, παρατηρήσαμε ένα πολύ δυνατό κίτρινο φως και το φωτογραφήσαμε χρησιμοποιώντας την μέγιστη δυνατή μεγέθυνση (zoom) της φωτογραφικής μηχανής.

Βλέπω αυτά τα φώτα όλο και συχνότερα. Την 25η Σεπτεμβρίου του 2010 είδα ένα δυνατό πορτοκαλί φως να πετά προς το διαμέρισμά μου, έκανε μια απότομη στροφή προς τα δεξιά και έφυγε μακριά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε άλλο ένα που ακολούθησε την ίδια πορεία. Την στιγμή που εκτελούσε την δεξιά στροφή το πρώτο γύρισε πίσω να το συναντήσει και απομακρύνθηκαν πετώντας μαζί. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά τα φώτα είναι κάποιου είδους σκάφη λόγω της φωτεινότητας και της ταχύτητάς τους.

R.D., Βρετανία.

 

Λονδίνο, Αγγλία

Λονδίνο, Αγγλία, περιοδικό SI του Νοεμβρίου του 2010.

 

 

 

 

 

τρία πλάνα του 'άστρου'

Φωτογραφία όπου φαίνονται τρία πλάνα του 'άστρου'

"Μόλις αγόρασα αυτή την βιντεοκάμερα, πρώτη φορά την χρησιμοποιώ σε εξωτερικές λήψεις [στο Edmonton του Καναδά]. Βγήκα για να κινηματογραφήσω την πανσέληνο και πρόσεξα το φως αυτό να αλλάζει χρώματα και να μετακινείται αργά στον ουρανό. (Πηγή: YouTube: withinthetruth)

.

 

 

 

 

 

 

 


Επίκειται η αναγνώριση της παρουσίας εξωγήινων στον πλανήτη μας

από τον Gerard Aartsen

 

Καθώς ο αριθμός των ολοένα και θεαματικότερων εμφανίσεων ΑΤΙΑ (UFO) σε όλη την υφήλιο συνεχώς αυξάνεται (όπως αναφέρεται κάθε μήνα στο Share International), έτσι αυξάνεται και ο αριθμός των πρώην ή εν ενεργεία κυβερνητικών υπαλλήλων και άλλων αξιωματούχων (Στμ: συνήθως των ΗΠΑ) οι οποίοι αποκαλύπτουν επίσημα τις εμπειρίες τους με σκάφη από άλλους κόσμους. Το ίδιο αυξάνεται και ο αριθμός των σχετικά σημαντικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται με θέμα τα ΑΤΙΑ. Αυτά τα δύο αποτελούν ένδειξη της ετοιμότητας του κόσμου να πληροφορηθεί την αλήθεια σχετικά με την παρουσία ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας.

Ένα παγκόσμιο κίνημα 'εξω-πολιτικής' ('exopolitics') [Στμ: Η μελέτη των πιθανών πολιτικών σχέσεων με εξωγήινους πολιτισμούς] μεγαλώνει ύστερα από πολλά χρόνια αγώνων να αποκτήσει ελεύθερη πρόσβαση σε κυβερνητικά αρχεία και να αναγνωριστούν ή να τεκμηριωθούν οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων. Προσπάθειες σαν το Disclosure Project του Steven Greer, το Paradigm Research Group του Stephen Bassett, καθώς και πολλές άλλες ατομικές ή συλλογικές, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς, σε συνδυασμό με ορισμένα πρόσφατα γεγονότα που καταδεικνύουν ότι η επιχειρούμενη συγκάλυψη δεν επαρκεί πια για να κρύψει την αλήθεια.  

 

Επίσημα αρχεία αξιωματούχων

Με την συμβολή του John Podesta, τέταρτου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου επί προεδρίας του Μπιλ Κλίντον, η συγγραφέας Leslie Kean ξεκίνησε το 2001 μια προσπάθεια για να αποκτήσει ελεύθερη πρόσβαση σε επίσημα αρχεία υπό τον νόμο 'Freedom of Information Act' [Στμ: Νομοθεσία που επιτρέπει υπό προϋποθέσεις την ελεύθερη πρόσβαση ακόμα και σε διαβαθμισμένα επίσημα αρχεία των ΗΠΑ]. Το βιβλίο της ΑΤΙΑ: Επίσημα αρχειοθετημένα έγγραφα Στρατηγών, Πιλότων και κυβερνητικών αξιωματούχων (UFOs: Generals, Pilots and Government Officials go on the record) που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2010 είναι μια εντυπωσιακή διερεύνηση πολλών αναφορών και δηλώσεων από κυβερνητικούς αξιωματούχους και ειδικευμένους στρατιωτικούς, των οποίων η "αξιοπιστία και η ακεραιότητα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση" και των οποίων οι "από πρώτο χέρι παρατηρήσεις τους δεν μπορούν να αγνοηθούν" όπως σχολίασε ένας κριτικός. Η συγγραφέας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ άφησε τους πολίτες σε αμφιβολία με το να αγνοεί - μερικοί θα υποστήριζαν, με το να διαψεύδει και να γελοιοποιεί ενεργά - αυτό το σημαντικό θέμα.

 

Η συνέντευξη τύπου στην Ουάσινγκτον

Την 27η Σεπτεμβρίου του 2010 έλαβε χώρα μια εντελώς ασυνήθιστη συνέντευξη τύπου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, η οποία αναφέρθηκε σε πολλά από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο [Στμ: για παράδειγμα στην DailyMail. Στην Ελλάδα αναφέρθηκε σε μερικά blogs, παράδειγμα εδώ] Επτά πρώην εργαζόμενοι στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ κατέθεσαν την μαρτυρία τους για την ύπαρξη των ΑΤΙΑ και για την ικανότητά που αυτά έχουν να αδρανοποιούν πυρηνικά όπλα. Ο οργανωτής της συνέντευξης και ερευνητής των ΑΤΙΑ Robert Hastings δήλωσε: "Πιστεύω ... ότι όντα από άλλους κόσμους επισκέπτονται αυτόν τον πλανήτη, τα οποία, για κάποιο λόγο, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο." Ανακοίνωσε ότι οι επτά αυτοί αξιωματικοί αποτελούν τμήμα μιας ομάδας 120 στρατιωτικών αξιωματούχων με ανάλογες εμπειρίες.

Ο πρώην αξιωματικός εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων της αεροπορίας των ΗΠΑ  Robert Salas δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τον ρόλο που παίζει ο στρατός των ΗΠΑ στην συγκάλυψη: "Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ψεύδεται όταν λέει για τις δήθεν συνέπειες στην εθνική ασφάλεια της χώρας από την παρουσία Άγνωστης  Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων πάνω από τις βάσεις πυρηνικών όπλων, και μπορούμε να το αποδείξουμε." Αισθάνεται ότι οι εξωγήινοι στέλνουν ένα μήνυμα, ρίχνοντας κυριολεκτικά φως στα πυρηνικά μας όπλα. "Θα μπορούσαν να κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά, μόνιμη ζημιά, στα οπλικά μας συστήματα, και δεν το έκαναν. Αν ήθελαν να τα καταστρέψουν, με όλες τις δυνατότητες που φαίνεται να έχουν, νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν, συνεπώς δεν νομίζω ότι είχαν εχθρική πρόθεση."

Ο Hastings εκτιμά ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρατά μυστικές τις πληροφορίες σχετικά με τα ΑΤΙΑ φοβούμενη μαζικές αντιδράσεις πανικού, αλλά, υποστηρίζει, οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίζουν οι ίδιοι τι θα αποδεχτούν. "Ο Αμερικάνικος λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα γεγονότα. Πρόκειται για ένα θέμα εθνικής ασφαλείας αλλά [επίσης] και για ένα θέμα ορθής πληροφόρησης,  δικαιώματος στο να γνωρίζουμε την αλήθεια. Οι πολίτες όλης της Γης θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να πληροφορηθούν σχετικά με αυτό το ζήτημα."

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι του CNN οι αυτόπτες μάρτυρες φαινόντουσαν να είναι το ίδιο εντυπωσιασμένοι ή συγκινημένοι όπως όταν πρωτοείδαν τα γεγονότα που περιέγραψαν.... [Τέλος του αποσπάσματος από την έντυπη έκδοση του περιοδικού]. 

  


Για δεύτερη φορά ΑΤΙΑ (UFO) διακόπτει προσωρινά την λειτουργία αεροδρομίου της Κίνας

Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες ένα αεροδρόμιο στην Κίνα διέκοψε προσωρινά την λειτουργία του εξ αιτίας της παρουσίας ΑΤΙΑ. Το αεροδρόμιο του Baotou στην Μογγολία έκλεισε για περισσότερο από μία ώρα την 11η Σεπτεμβρίου του 2010 έπειτα από την εμφάνιση ενός Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου στις οθόνες των ραντάρ των ελεγκτών εναερίου κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα στον ουρανό φαινόταν ένα δυνατό φως που κινείτο ακανόνιστα. Τρεις εισερχόμενες πτήσεις αναγκάστηκαν να περιμένουν κάνοντας κύκλους γύρω από το αεροδρόμιο ώσπου να εξαφανιστεί το ΑΤΙΑ και να μπορέσουν να προσγειωθούν με ασφάλεια. Δυο άλλες πτήσεις εκτράπηκαν προς άλλα αεροδρόμια κοντινών πόλεων λόγω της παρουσίας του ΑΤΙΑ. Το αντικείμενο έμοιαζε σαν "πεπλατυσμένο σωληνοειδές" και αιωρούταν κοντά στο αεροδρόμιο πριν εξαφανιστεί ξαφνικά. Παλιότερα, τον Ιούλιο του 2010 το αεροδρόμιο του  Hangzhou στην Ανατολική Κίνα διέκοψε την λειτουργία του για μια ώρα όταν παρατηρήθηκε στα ραντάρ του η παρουσία ενός ΑΤΙΑ (βλέπε Share International, Δεκέμβριος του 2010 - στα Αγγλικά- ) http://www.shareintl.org/magazine/old_issues/2010/2010-09.htm

Δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες είδαν επίσης ένα ΑΤΙΑ να υπερίπταται πάνω από την πόλη του Shandong στην Ανατολική Κίνα στα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2010. Το ΑΤΙΑ, που έμοιαζε σαν συστοιχία από παλλόμενα κοκκινωπά φώτα, παρέμεινε κοντά στο έδαφος πριν τελικά εξαφανιστεί. (Πηγή: allnewsweb.com, The Epoch Times , ABC News  - ΗΠΑ, People’s Daily Online  - Κίνα, The Sun - Αγγλία).

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι και τις δυο φορές ήταν διαστημόπλοια από τον Άρη).

 

ΑΤΙΑ (UFO) στην Κολομβία

Ένα ΑΤΙΑ που φαινόταν να αλλάζει σχήμα εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 πάνω από την πόλη Bello στην Κολομβία. Μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα της εμφανίσεως αυτής υποβλήθηκε σε οργανισμούς που ερευνούν τα ΑΤΙΑ για διερεύνηση του φαινομένου. (Πηγή: allnewsweb.com)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη).

.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές