Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share International Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης

   Επιλογή από τις αναφορές αυτού του μήνα στο τεύχος του Share International.

Ski , Νορβηγία - Την 31η Αυγούστου του 2010 το ειδησεογραφικό κανάλι TV2 News Channel έδειξε μια «μυστηριώδη σφαίρα φωτός» στον ουρανό η οποία κινηματογραφήθηκε από τον Μωάμεθ Ιμπραήμ το προηγούμενο βράδυ. (Η σφαίρα) παρέμεινε στον ουρανό από τις 8:15μ.μ. μέχρι τις 4.30πμ. «Μπορούσα να βλέπω με τα μάτια μου τον  τρόπο που παλλόταν, άλλαζε χρώμα και μετακινείτο", δήλωσε ο Ιμπραήμ. "Όπως το παρατηρούσα συνειδητοποίησα ότι ήταν ΑΤΙΑ (UFO)."

Η στρατιωτική αεράμυνα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι ήταν, και τίποτα ασυνήθιστο δεν καταγράφηκε στα ραντάρ της.  (Πηγή: TV2 News Channel, Νορβηγία)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

Το 'αστρο' του Μαϊτρέγια όπως εμφανίστηκε στην Κουκουτά της Κολομβίας.

Κουκουτά, Κολομβία - Η εθνικής εμβέλειας ειδησεογραφική εκπομπή Caracol Noticias ανέφερε την εμφάνιση ενός ΚολομβίαΑΤΙΑ (UFO) στο βορειοανατολικό ουρανό της πόλης της Κουκουτά. Η δημοσιογράφος Veronica Rincon κατέγραψε την μαρτυρία τριών αυτόπτων μαρτύρων. Το σχήματος διαμαντιού ΑΤΙΑ εμφανίστηκε πέντε συνεχόμενες νύχτες, μεταξύ 8:30μμ και 9:00μμ και παρέμεινε ακίνητο στον ουρανό για αρκετά λεπτά κάθε φορά. Ο Yebrain Dussan ο οποίος κατέγραψε σε βίντεο ένα εκπληκτικό απόσπασμα με το αντικείμενο δήλωσε: "Ήταν στην πραγματικότητα δυο τρίγωνα κολλημένα μαζί. Όταν μεγένθυνα (με zoom) φάνηκε καθαρά ότι ήταν δυο τρίγωνα το ένα πάνω από το άλλο με μια μαύρη γραμμή ανάμεσά τους. Όσο περνούσε η ώρα η ένταση του φωτός που εξέπεμπαν φαινόταν σαν να δυναμώνει." Η  Marisol Corte είπε: "Δεν ξέρω τί να πω γιατί ήταν στ' αλήθεια παράξενο. Ένοιωθα δέος βλέποντας αυτό το μεγάλο, εντυπωσιακό αντικείμενο απλά να κρέμεται στον ουρανό". Ο Fernando Duarte, ο τρίτος μάρτυρας, ανέφερε ότι στην αρχή δεν του έδωσαν και πολύ σημασία, αλλά εφόσον συνέχιζε να εμφανίζεται κατάλαβαν ότι ήταν κάτι 'αληθινό'.

Η ειδησεογραφική εκπομπή Caracol Noticias ενημέρωσε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κουκουτά με το βιντεοσκοπημένο απόσπασμα. (Πηγές: Caracol Noticias, Κολομβία - YouTube)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

Το 'άστρο' του Μαϊτρέγια, φωτογραφημένο από τον κάτοικο του Essex της Αγγλίας Malcolm Harvey στον ουρανό πλησίον του αεροδρομίου Stansted στις αρχές Αυγούστου του 2010.

Stansted, Αγγλία - Ο Malcolm Harvey κάτοικος του Essex και ο 16χρονος γιός του παρατήρησαν ένα πορτοκαλί φως στον ουρανό πλησίον του αεροδρομίου του Stansted Stansted στις αρχές Αυγούστου του 2010, ένα μήνα μετά την Stansted, Αγγλίααναφορά ενός πρώην αξιωματικού της αστυνομίας ότι είδε ένα πορτοκαλί ΑΤΙΑ (UFO) στην ίδια περιοχή.

Ο Harvey δήλωσε "Στρίβαμε από τον αυτοκινητόδρομο B1256 (από το Dunmow), στην λωρίδα προς το Bamber’s Green και το αεροδρόμιο του Stansted. Ήταν 10:30μμ και είδαμε ένα πορτοκαλί, ωοειδές φως στον ουρανό πάνω από τα χωράφια· έβγαζε μια πορτοκαλί λάμψη από κάτω του και μετακινείτο προς ανατολικά. Τράβηξε την προσοχή μας αμέσως διότι ήταν κάτι που δεν θα περίμενες να δεις στον ουρανό τη νύχτα, έτσι σταμάτησα το αυτοκίνητο για να το παρατηρήσουμε για λίγο. Η τροχιά του δεν ήταν ευθεία, κουνιόταν επίσης πάνω και κάτω, περίπου σαν να αιωρείτο, και δεν υπήρχαν άλλα φώτα πάνω του συνεπώς δεν θα μπορούσε να ήταν αεροπλάνο. Έσβησα την μηχανή του αυτοκινήτου για να αφουγκραστώ καλύτερα, αλλά ήταν εντελώς αθόρυβο, οπότε δεν ήταν ούτε ελικόπτερο.... Εξαφανίστηκε ενώ απομακρυνόταν, αλλά σίγουρα ήταν το πιο ανεξήγητο πράγμα που έχω δει."
(Πηγή: saffronwaldenreporter.co.uk   

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

Chongqing, Κίνα - Στις 15 Ιουλίου του 2010 στις 8μμ περίπου κάτοικοι του Δήμου Chongqing είδαν τέσσερα αντικείμενα τα οποία σχημάτιζαν το περίγραμμα διαμαντιού στον ουρανό πάνω από το Πάρκο του Shaping. Τα αντικείμενα, τρία λευκά και ένα κόκκινο, ήταν ορατά για μία ώρα  και πέταγαν όλα μαζί σαν να άνηκαν σε ομάδα. Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες βιντεοσκόπησαν το φαινόμενο και το δημοσίευσαν στο διαδίκτυο. (Πηγές: Πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua, Κίνα - china.org.cn)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν τα τέσσερα 'άστρα' προάγγελοι της παρουσίας του Μαϊτρέγια).


Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 

  Βερολίνο Γερμανία, 9 Μαρτίου 2010

Οι παραπάνω φωτογραφίες αποστάλθηκαν από τον/την O.S. και δείχνουν τις ταχείες αλλαγές χρώματος του 'άστρου' του Μαϊτρέγια όπως εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το Βερολίνο της Γερμανίας την 9η Μαρτίου του 2010.

 

Jinhua Zhejiang, Κίνα,  3 Σεπτεμβρίου 2010Jinhua Zhejiang, Κίνα - Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2010, η κινεζική τηλεόραση ανάφερε ότι  εμφανίστηκε ένα ΑΤΙΑ (UFO) στον ουρανό το οποίο έλαμπε με "πράσινο φως" και άλλαζε το μέγεθος του. Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ΑΤΙΑ. (YouTube: ganjianglaoma)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

 

 

Ντουμπάι 4 Ιουλίου του 2010

Ντουμπάι - Την Κυριακή 4 Ιουλίου του 2010 στις 8 η ώρα περίπου το απόγευμα έβλεπα κάποιο Αραβικό τηλεοπτικό πρόγραμμα όταν ένα φωτεινό άστρο τράβηξε την προσοχή μου. "Φαινόταν πολύ φωτεινότερο από την Αφροδίτη, όπως εγώ την ξέρω, και υπέθεσα ότι θα μπορούσε να είναι το 'άστρο' του Μαϊτρέγια. Μπορεί ο Δάσκαλός σας να επιβεβαιώσει την υπόθεσή μου αυτή;" ρωτά.

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

 

 

Whitby, Οντάριο, ΚαναδάςWhitby, Οντάριο, Καναδάς - "Είδα αυτό το αντικείμενο τρεις διαφορετικές μέρες στις αρχές Ιουλίου του 2010 στην ίδια τοποθεσία και την ίδια ώρα...[Το] αντικείμενο είχε σχήμα διαμαντιού με πράσινο περίγραμμα. Είχε παλλόμενο φως με κοκκινωπό κέντρο. Παρέμενε ακίνητο στον ουρανό για περίπου μια ώρα πριν σβήσει σιγά σιγά. Για να το δούμε από κοντά το μεγένθυνα ψηφιακά x200, συνεπώς το κούνημα της εικόνας προέρχεται από το χέρι μου και ΟΧΙ από το αντικείμενο.  Δεν θεωρώ ότι το αντικείμενο που κινηματογράφησα ήταν η Αφροδίτη ή ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός. Τί να είναι άραγε; (YouTube: jefflawford)

(Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι το αντικείμενο ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

 

 

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ 25 Ιουλίου 2010

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ - Κινηματογραφήθηκε πάνω από το κεντρικό Μανχάτταν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής της 25ης Ιουλίου του 2010. (YouTube: GWETV) (Ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το 'άστρο' του Μαϊτρέγια).

 

 

 

 


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές