Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share InternationalΦωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.


Κυριακή του Πάσχα την 4η Απριλίου του 2010 στις 8:30μμ, πάνω από το Hullbridge στο Έσεξ της Αγγλίας

Το ‘άστρο’ όπως φωτογραφήθηκε την Κυριακή του Πάσχα την 4η Απριλίου του 2010 στις 8:30μμ, πάνω από το Hullbridge στο Έσεξ της Αγγλίας, από τον/την C.E.


Μπέρκλι της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ την 9η Απριλίου του 2010.

Το άστρο' πάνω από το Μπέρκλι της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ την 9η Απριλίου του 2010. (βλ. και επόμενο γράμμα)
Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share International

Το ‘άστρο’ εμφανίζεται στο Μπέρκλι της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, την 9η Απριλίου του 2010

Έχω κινηματογραφήσει αυτό που πιστεύω ότι είναι το ‘άστρο’, τρεις φορές κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Την πρώτη φορά που το είδα ήταν στη Νέα Υόρκη την 31η Μαρτίου του 2010 ενώ επισκεπτόμουν τον αδερφό μου στο Stormville. Βγήκα έξω για πάρω την φωτογραφική μου μηχανή μου και παρατήρησα ένα πολύ φωτεινό ουράνιο σώμα να λάμπει στον ουρανό, παρόλο που ακόμα δεν είχε σκοτεινιάσει. Ακόμα και με γυμνό μάτι μπορούσα να διακρίνω ότι αναβόσβηνε και άλλαζε χρώματα. Έβγαλα από τη θήκη της την βιντεοκάμερά μου, η οποία έχει μεγέθυνση x70 και άρχισα να ζουμάρω και να μαγνητοσκοπώ. Το αντικείμενο άλλαζε χρώμα, μέγεθος και σχήμα και χόρευε γύρω-γύρω παρά της έντονες προσπάθειές μου να κρατήσω την βιντεοκάμερα σταθερή! Αισθάνθηκα αληθινή χαρά ενώ μαγνητοσκοπούσα, το οποίο διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά. Κάποια στιγμή το αντικείμενο μεγάλωσε πραγματικά πολύ και έγινε σχεδόν διαφανές! Ήμουνα πραγματικά κατάπληκτος, διότι είχα σκοπό να δω και να καταγράψω το ‘άστρο’ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Νέα Υόρκη!

Οι δεύτερες εμφανίσεις συνέβησαν στην Κοιλάδα Pinole, στην Καλιφόρνια την 7η και 8η Απριλίου. Και πάλι, το ‘άστρο’ άλλαζε μέγεθος, σχήμα κι χρώμα όπως επίσης κουνιόταν γρήγορα γύρω γύρω, αλλάζοντας από εξάγωνο σε κύκλο επανειλημμένα.

Την Τρίτη φορά που το είδα ήταν πάνω από το Μπέρκλι της Καλιφόρνιας. Την 9η Απριλίου του 2010 ενώ κατευθυνόμουνα στον Διαλογισμό Διαβίβασης και στάθμευα το αυτοκίνητο μου πρόσεξα κάτι που έμοιαζε με το ‘άστρο’ στον δυτικό ουρανό. Είχε ίδια πολλά από τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων εμφανίσεων.

Ήταν αυτά τα αντικείμενα στην πραγματικότητα το ‘άστρο’-θαύμα;

D. C., Μπέρκλι, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

(Ο Δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι όλα αυτές ήταν εμφανίσεις του ‘άστρου’ του Μαϊτρέγια.)


Την 22α Οκτωβρίου του 2009 στη Ζυρίχη ενώ πήγαινα στο σπίτι μου γύρω στις 07:30μμ ‘ακολουθούσα’ ένα αστέρι που αναβόσβηνε (το αναβόσβημα δεν είχε κανονική περίοδο όπως ενός αεροπλάνου), αλλά όταν έστεκα ακίνητος φαινόταν να στεκόταν και αυτό επίσης. Μετά από μερικά λεπτά δεν μπορούσα να το διακρίνω πια. Μήπως ήταν το ‘άστρο’;

Β.Κ. Ζυρίχη,  Ελβετία

(Ο Δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’.)Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές