Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Εμφανίσεις του ‘άστρου’ στην Λίμνη Erie των ΗΠΑ

Αναφορές του 'άστρου' σε ΜΜΕ

Φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share International

Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστροΕμφανίσεις του ‘άστρου’ στην Λίμνη Erie των ΗΠΑ

Το απόγευμα της 16ης Μαρτίου του 2010 τρεις από εμάς βρισκόμασταν στην περιοχή του Ευκλείδη (Euclid) στο Οχάιο των ΗΠΑ, σε μια ψηλή απόκρημνη πλαγιά με θέα την Λίμνη Erie. Λίγο μετά την άφιξή μας, εμφανίστηκε ξαφνικά βορειοδυτικά στον ουρανό ένα σαν-άστρο αντικείμενο ή ΑΤΙΑ (UFO). Κάποιος από την ομάδα μας που διέθετε πυξίδα σχολίασε ότι ήταν σε κατεύθυνση 300 μοιρών προς εμάς. Καθώς παρακολουθούσαμε, το αντικείμενο έγινε σταδιακά λαμπρότερο και άρχισε να σπινθηροβολεί ενώ παρέμενε ακίνητο. Λίγη ώρα μετά, εξασθένισε αργά έως ότου δεν ήταν πλέον ορατό. Το φαινόμενο αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές σε περίοδο μιας ώρας – με το αντικείμενο να εμφανίζεται, να εξαφανίζεται, και μετά να επανεμφανίζεται στην ίδια θέση.

Κάποιος, ο οποίος ήδη φωτογράφιζε αυτή ακριβώς τη δραστηριότητα (του αντικειμένου) εδώ και δυο εβδομάδες, είπε ότι η δυνατότητα υπέρυθρης λήψης της βιντεοκάμεράς του έδινε την δυνατότητα να παρατηρεί τα UFO ακόμα και όταν είχαν γίνει αόρατα στο γυμνό μάτι. Είπε επίσης ότι μπορούν να γίνουν πολύ φωτεινά. Μόλις ειπώθηκε αυτό το σχόλιο, η λαμπρότητα του σαν-άστρου αντικειμένου αυξήθηκε εντυπωσιακά και ήταν για λίγο φωτεινότερο από το αστέρι Σείριο (το οποίο ήταν επίσης ορατό σε εμάς).

Αργότερα, ένα δεύτερο αντικείμενο σαν-άστρο ή UFO εμφανίστηκε κάτω και αριστερά από το πρώτο. Για αρκετά λεπτά αυτά τα δυο παρέμεναν μαζί ακίνητα στον ουρανό. Κατόπιν το δεύτερο άρχισε να κινείται προς την κατεύθυνση της θέσης του πρώτου. Ένα περίπου λεπτό αργότερα, το πρώτο αντικείμενο ξεκίνησε να κινείται προς τη θέση που το δεύτερο είχε εμφανιστεί, δίνοντας την εντύπωση ότι άλλαζαν θέσεις μεταξύ τους.

Μόλις είχε αυτή η ‘ανταλλαγή’ ολοκληρωθεί, το δεύτερο σαν αστέρι αντικείμενο σταμάτησε να κινείται. Τότε το πρώτο άρχισε να υποχωρεί πολύ αργά, σαν σε δυτική τροχιά (δηλ. απομακρυνόμενο από εμάς). Καθώς αποχωρούσε, το φως του εξασθένιζε βαθμιαία και άρχισε να παίρνει μια βαθιά κόκκινη χροιά όσο πλησίαζε τον ορίζοντα. Όταν αφήσαμε την απόκρημνη πλαγιά, το δεύτερο σαν-άστρο σώμα εξέπεμψε μιά λάμψη άσπρου φωτός και μετά εξαφανίστηκε.

Μπορείτε να αποφανθείτε μήπως αυτά τα σαν-άστρο σώματα ήταν το ‘άστρο’ που προαγγέλλει την ανάδυση του Μαϊτρέγια; Άραγε οι φωτεινές λάμψεις λευκού φωτός ήταν σε απόκριση στις σκέψεις μας;

(Ο Δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ένα διαστημόπλοιο και το ‘άστρο’ παρατηρήθηκαν πάνω από τη λίμνη Erie. Οι λάμψεις άσπρου φωτός δεν ήταν σε απόκριση σκέψεων.)Αναφορές του 'άστρου' σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην εμφάνιση του ‘άστρου’ στους ουρανούς πάνω από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Ένα μυστηριώδες φως στους ουρανούς πάνω από το Κλίβελαντ του Οχάιο, στις ΗΠΑ, έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, με εκτεταμένες αναφορές στα κανάλια MoxNews και Fox8News. Την 12η Μαρτίου του 2010 το κανάλι MoxNews ανέφερε ότι ένα φως είχε φανεί για ένατη σε σειρά νύχτα περίπου στο ίδιο τόπο και χρόνο – μεταξύ 7 και 8 μμ – μερικές φορές μένοντας εκεί για αρκετές ώρες, πάνω από τη λίμνη Erie στην τοποθεσία Ευκλείδη (Euclid) στο Κλίβελαντ. Το φως πρόσεξε αρχικά ένα ντόπιος νέος, ο Eugene Erlikh, ο οποίος δήλωσε: «Τίποτε στη Γη δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με αυτό» Πρόσθεσε: «Ήταν τόσο λαμπρή δέσμη διαφορετικών χρωμάτων, γινόταν κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, μπλε. Δεν είχε ποτέ το ίδιο χρώμα, έμοιαζε συνέχεια σαν να παλλόταν.» Ο φίλος του Nick Hausen, ήταν επίσης αυτόπτης μάρτυρας . «Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ήταν απλά ένα αστέρι, αλλά ο τρόπος που κουνιόταν, κουνιόταν τόσο γρήγορα, δεν έχω δει τίποτα σαν και αυτό.» είπε. Ο Erlikh κινηματογράφησε το φως – και σε κάποια άλλη περίπτωση δυο φώτα – το οποίο μπορείτε να το δείτε στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης στο YouTube. (Πηγές: fox8.com, moxnews.com, YouTube)

( Ο Δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’, αλλά κατά καιρούς υπήρχαν επίσης και άλλα ΑΤΙΑ (UFO) από τον πλανήτη Άρη. Βλέπε και  παραπάνω «Εμφανίσεις του ‘άστρου’ στην Λίμνη Erie των ΗΠΑ».)Φωτογραφίες που αποστάλθηκαν στο Share International και από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube

Οι παρακάτω φωτογραφίες από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί από τον Δάσκαλο του Μπέντζαμιν Κρεμ ότι είναι το άστρο. Κάνοντας αριστερό «κλικ» σε οποιαδήποτε από αυτές θα την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Βερολίνο, 3 Μαρτίου, 2010

Βερολίνο, 3 Μαρτίου, 2010


Σίδνεϋ, Αυστραλία, 18 Νοεμβρίου 2009

Σίδνεϋ, Αυστραλία, 18 Νοεμβρίου 2009:
«Γύρω στην 1πμ βγήκα έξω μαζί με την βιντεοκάμερά και το τρίποδό μου για να αποθανατίσω σε φιλμ την βροχή των μετεώρων που είχαν πει ότι θα συνέβαινε. Αντ’ αυτού τράβηξα αυτό που βλέπετε. Δεν είναι μετεωρίτης, είμαι βέβαιος για αυτό." (YouTube: MajorJesseMarcel)


Τρεις φωτογραφίες του «άστρου» από όλο τον κόσμο.

Samnanger, Νορβηγία, 19 Φεβρουαρίου 2010.Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 11 Φεβρουαρίου 2010Μπερκσάιρ, Βρετανία, 14 Μαρτίου 2010

Samnanger, Νορβηγία, 19 Φεβρουαρίου 2010.
Φωτογραφία τραβηγμένη από τον/την TW μεταξύ 6:30 και 07:00μμ, σε ανατολική κατεύθυνση.

Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 11 Φεβρουαρίου 2010: «Τραβήχτηκε λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα ... θα ήταν ακριβέστερο να το φανταστείτε ότι έμοιαζε σαν μπάλα από φως.»

(YouTube: tderamus)

Μπερκσάιρ, Βρετανία, 14 Μαρτίου 2010:
«Προμηθεύτηκα μια καινούργια βιντεοκάμερα με δυνατότητα οπτικής μεγέθυνσης
x70 και πέτυχα να κινηματογραφήσω αυτό το ‘ποίημα’ να κατευθύνεται νοτιοανατολικά πάνω από το σπίτι της μαμάς μου γύρω στις 7:07μμ. Έμοιαζε με ένα απίστευτα λαμπρό αστέρι.»

(YouTube: angeldeath616 )
Γράμματα που αποστάλθηκαν στο περιοδικό Share International

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά το διαλογισμό μας, περίπου στις 10:15μμ, την 16η Μαρτίου του 2010, στο Claremont του Οντάριο, που βρίσκεται περίπου 40 μίλια βόρειο-ανατολικά του Τορόντο στον Καναδά. Το «άστρο» βρισκόταν στον ουρανό ανατολικά, και έπαιρνε διάφορα χρώματα - μπλε, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, αναμειγνύοντάς τα όπως τα άλλαζε από το ένα στο άλλο. Φωτογράφισα το ‘άστρο’, και εξέτασα αμέσως τις εικόνες που τράβηξα στον υπολογιστή μου. Δεν έκανα κάποια ‘βελτίωση με το Photoshop’ του χρώματος, κτλ, εκτός από μια. Επειδή η εικόνα του ‘άστρου’ ήταν μικρή χρησιμοποίησα ένα plug-in του Photoshop ώστε να την μεγεθύνω χωρίς ‘πιξέλιασμα’. Το χρώμα και το σχήμα στις φωτογραφίες παρέμειναν ίδια όπως τα φωτογράφησα. Τράβηξα συνολικά 34 πόζες, με μερικές μετά βίας να απέχουν χρονικά ένα δευτερόλεπτο. Το ‘άστρο’ φαίνεται να αλλάζει σχήμα από την μια φωτογραφία στην άλλη. Παρατηρώ αστέρια και πλανήτες για το μεγαλύτερο τμήμα της ζωής μου, και δεν έχω δει ποτέ κάποιο αστέρι ή πλανήτη να συμπεριφέρεται έτσι.

Μόνο το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια θα μπορούσε να είναι. Μπορείτε σας παρακαλώ να επιβεβαιώσετε αν πράγματι ήταν αυτό; Η κάμερα που χρησιμοποιήθηκε ήταν μια Nikon D700 με Nikkor 80-400 χιλιοστά φακό με σύστημα απόσβεσης κραδασμών.

K.M, Claremont, Οντάριο, Καναδάς.

(Ο δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.)


Την 21η Φεβρουαρίου του 2010 στις 10:30μμ ενώ ήμουνα στο σπίτι μας στο Νότιο Λονδίνο, στο Highbury, άκουσα τον σύζυγό μου, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω δωμάτιο με το μεγάλο παράθυρο που βλέπει στο βορρά, να λέει «Παράξενο, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ξανά». Αμέσως σηκώθηκα, νιώθοντας κατά κάποιο τρόπο περί τίνος επρόκειτο. Συνολικά είδα κόκκινα και κιτρινωπά φώτα, να σπιθοβολούν αιωρούμενα φωτοβολώντας σε μια μεγάλη άλω φωτός ακριβώς κάτω από το ύψος των σύννεφων. Το βλέπαμε και οι δυο για 30 δευτερόλεπτα πριν να του πω: «Γρήγορα, φέρε την βιντεοκάμερα», αλλά η μπαταρία ήταν άδεια. Μετά έφυγε (χάθηκε).

Η άποψη του άντρα μου ήταν ότι έμοιαζε σαν φλόγα στον ουρανό και επειδή το είδε 30 δευτερόλεπτα πριν από εμένα, μου είπε ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο και φαινόταν πολύ κοντύτερα απ’ όταν το είδα εγώ. Δεν πρόσεξε την λάμψη γύρω του όπως έκανα εγώ. Όταν το είδε αρχικά νόμιζε ότι μπορεί να ήταν κάποιο ελικόπτερο ή αεροπλάνο που είχε πάρει φωτιά. Το φως ήταν πολύ έντονο.

Αναρωτιόμουν αν το παρατήρησαν και άλλοι και αν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τον κ. Κρεμ.

A.G.G., Λονδίνο, Βρετανία.

(Ο δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’.)


Έχω επισημάνει κάποια υπερβολικά φωτεινά αστέρια τους τελευταίους έξι μήνες στους ουρανούς μας. Ωστόσο, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου του 2010, ξύπνησα στις 3.30 πμ και πρόσεξα το ομορφότερο ‘άστρο’ να αναπηδά γύρω γύρω για πάνω από μισή ώρα, ακριβώς στη μέση της νύχτας, ώστε να το δει όποιος ήταν ξύπνιος τότε. Ξύπνησα το κορίτσι μου, που διαμαρτυρήθηκε ότι την ξύπνησα, αλλά θεωρώ ότι ήταν κάτι σημαντικό. Εμφανίστηκε στον ουρανό δυτικά προς το Fremantle εκείνη τη νύχτα. Το έχω δει σχεδόν με αυτό τον τρόπο και παλιότερα αλλά ποτέ σε αυτό το μέγεθος και με αυτά τα χρώματα. Μήπως ήταν το ‘άστρο’;

J.Q., Περθ, Δυτική Αυστραλία.

(Ο Δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι ήταν το ‘άστρο’.)


Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εμφάνιση ενός κυλινδρικού αντικειμένου στον ουρανό κοντά στο σπίτι μου την Κυριακή το πρωί στην αρχή του Φεβρουαρίου του 2010. Την νύχτα πριν δω αυτό το αντικείμενο, είχα ένα παράξενο όνειρο ότι ο ουρανός κοντά στο σπίτι μου ήταν γεμάτος διαστημόπλοια όλων των ειδών. Ένα από αυτά εκτόξευσε μια συσκευή προς την αυλή του σπιτιού μου, και από αυτήν βγήκε ένας άνθρωπος, και μετά βγήκαν άλλοι δυο-τρεις. Αν μπορώ να θυμηθώ καλά, ήταν δυο άντρες και μια γυναίκα. Μου μίλησαν για λίγο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι μου είπαν. Το πρωί ξύπνησα και είδα ένα αντικείμενο κοντά στο σπίτι μου. (1) Είχα, άραγε, επαφή με τους Αδερφούς μας από το Διάστημα μέσα σε όνειρο ή ήταν μόνο ένα κανονικό όνειρο;

Μια εβδομάδα μετά, είχα ένα παρόμοιο όνειρο. Ονειρεύτηκα πάλι ότι ο ουρανός ήταν γεμάτος διαστημόπλοια. Ήταν πιο έντονο όνειρο, και είδα μερικά από αυτά να εισχωρούν σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση. (2) Μήπως υπάρχει κάποια υπόγεια εγκατάσταση των Αδερφών μας από το Διάστημα κοντά στην περιοχή όπου μένω;

T.S.A., Σάο Πάολο, Βραζιλία.

(Ο Δάσκαλος του Μπένζαμιν Κρεμ επιβεβαιώνει ότι: (1) Είχατε ονειρική επαφή με τα Διαστημικά Αδέρφια μας από τον Άρη. (2) Ναι.)Ερωτοαπαντήσεις σχετικά με το άστρο

Ε: Μήπως το ‘άστρο’ μεταβάλλει το χρώμα του και τη θέση του τόσο ανεπαίσθητα ώστε να προειδοποιεί τους ανθρώπους μεν, αλλά με τρόπο αρκετά ευγενή και διακριτικό δε, ώστε να μην τους τρομάζει και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης φόβου και αναταραχής;

Α: Ναι, ακριβώς. Έτσι συμπεριφέρονται οι Αδερφοί μας από το Διάστημα. Με αυτό τον ήπιο τρόπο, επίσης, φτιάχνουν και τα αγρογλυφικά (κύκλοι στα σπαρτά – Crop circles), για παράδειγμα. Επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τη Γη. Θέλουν να επιτρέψουν στους ανθρώπους να καταλάβουν τι κάνουν, ποιοι είναι και από που έρχονται, αλλά γνωρίζουν όλες τις θυμαπάτες της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν πόσο εύκολα φοβόμαστε. Γίνονται μάρτυρες του φόβου των ανθρώπων. Πολύ συχνά όταν προσεδαφίζονται τη νύχτα, τυχαίνει και πέφτουν πάνω σε ανθρώπους που κάνουν την βόλτα τους στην εξοχή, οι οποίοι τρομοκρατούνται τόσο πολύ που το βάζουν στα πόδια.

Αυτό συμβαίνει επανειλημμένα σε όλο τον κόσμο και οφείλεται στο γεγονός ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν παρουσιάσει τους Αδερφούς από το Διάστημα τόσο αρνητικά, τόσο αχαραχτήριστα, σε ταινίες σαν να είναι φρικτοί, νευρωτικοί, με διεστραμμένες σκέψεις, οι οποίοι εκτελούν σκοτεινές εγχειρήσεις σε φτωχούς αθώους ανθρώπους, που αφού τους απαγάγουν τους τοποθετούν συσκευές μέσα τους ή τους τρυπάνε με βελόνες με σκοπό να τους ελέγξουν. Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά, και δεν θέλουν να εκφοβίσουν τους ανθρώπους. Έχουν μια εργασία να επιτελέσουν. Θα επιθυμούσαν να την ξέραμε και να αναγνωρίζαμε συνειδητά τι συμβαίνει, αλλά καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πορευτούν με περίσκεψη. Έτσι εκτελούν την εργασία τους ‘ιδιωτικά’, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να διατηρήσουμε τη δική μας γνώμη. Έτσι η ελεύθερη θέληση των ανθρώπων παραμένει άθικτη. Ποτέ δεν παραβιάζουν την ελεύθερη βούληση.

Αγρογλυφικό στο Chiseldon του Wiltshire, Βρετανία, 5 Ιουνίου του 2009.

Αγρογλυφικό στο Chiseldon του Wiltshire, Βρετανία, 5 Ιουνίου του 2009. Φωτογραφία: © Steve Alexander

Ε: Άραγε οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης καταστέλλουν ενεργά τις πληροφορίες σχετικές με το ‘άστρο’;

Α: Οι κυβερνήσεις δεν καταστέλλουν τις σχετικές με το ‘άστρο’ πληροφορίες, αλλά μερικά μέσα ενημέρωσης σίγουρα το κάνουν. Η τοποθέτηση των μέσων επί του θέματος είναι ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ζήτηση, αρκετός θόρυβος γύρω από αυτό. Θα ήθελαν να στείλουν τους εικονολήπτες τους να το φωτογραφήσουν, εάν μόνο ήξεραν που αυτό θα συνέβαινε, αλλά δεν κάνουν τον κόπο να το αναζητήσουν. Θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων που θα είναι το «άστρο», την τάδε ή τη δείνα ημέρα, ώστε οι εικονολήπτες τους να μπορέσουν να βγουν έξω και να τραβήξουν ένα πραγματικά πρώτης τάξης φιλμάκι που να αξίζει τον κόπο να το δείξουν στην τηλεόραση. Αλλά, φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα είναι το ‘άστρο’. Τα θέλουν όλα έτοιμα, ‘στο πιάτο’. Πάντοτε ήθελαν αυτή την ιστορία ‘στο πιάτο’. Ομοίως, αν τους πληροφορούσα τη χρονική στιγμή που θα πήγαινε ο Μαϊτρέγια σε κάποιο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα θα ήταν μαζεμένοι όλοι εκεί με τις κάμερές τους. Θα αξιολογούσαν εάν εκείνο το πρόσωπο μπορούσε να είναι ο Μαϊτρέγια ή όχι, και στο τέλος δεν θα καταλάβαιναν. Έτσι, εκτός και αν ο Μαϊτρέγια ακολουθούσε την ιδέα που έχουν αυτοί για τον Χριστό, ίσως απλά να απέρριπταν την πιθανότητα ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπο είναι μάλλον ο Μαϊτρέγια ή ο Χριστός.

Όταν Αυτός πήγε στα γραφεία του BBC Τον απέρριψαν. Το 1986, περίπου, είχε πάει στα γραφεία του BBC. Είχε συνομιλήσει με τον γενικό διευθυντή και τους συνεργάτες του. Είδαν τις τελευταίες ώρες του Χριστού πάνω στο σταυρό σαν να ήταν παρόντες. Το είδαν αυτοπροσώπως. Το είδαν με τα ίδια τους τα μάτια. Το βίωσαν. Είδαν το μαρτύριο, την αγωνία, το αίμα, το πλήθος των ανθρώπων και όλα αυτά.

Ο Μαϊτρέγια κάλεσε τον Δάσκαλο Ιησού να έρθει στο γραφείο και ήρθε, ώστε να συναντήσουν και τον Δάσκαλο Ιησού επίσης. Τους ζητήθηκε και συμφώνησαν να διοργανώσουν μια μεγάλη συνέντευξη τύπου στην οποία ο Μαϊτρέγια θα εμφανιζόταν, θα μιλούσε στους δημοσιογράφους και θα απαντούσε σε όλες τους τις ερωτήσεις.

Αλλά δεν έκαναν τίποτε από αυτά. Αντ' αυτού, κατέστησαν γνωστές τις πληροφορίες στη βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία σκέφτηκαν ότι, σαν επικεφαλής της εκκλησίας και του κράτους της Αγγλίας, θα έπρεπε να είναι η πρώτη που θα το μάθει. Γνώριζαν πιθανώς, τι θα έκανε η βασίλισσα, που ήταν να καλέσει τους εκκλησιαστικούς συμβούλους της, τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ και τους υπόλοιπους επισκόπους. Συναντήθηκαν, και η άποψή τους ήταν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα Αυτός να μπορούσε να είναι ο Χριστός χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι.

Συνεπώς, υπήρξε πλήρης αποκλεισμός του κοινού από αυτές τις πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Μαϊτρέγια έπρεπε να αναλάβει αυτό το ιδιαίτερα μακρύ και αργό παρακαμπτήριο δρόμο για σχεδόν 30 χρόνια, εργαζόμενος στα παρασκήνια, προετοιμάζοντας σταδιακά την οδό, καθιστώντας δυνατή την τωρινή του εμφάνιση, όταν η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, την οποία είχε προβλέψει από το 1988, δημιουργούσε μια χρονική περίοδο που θα Του έδινε, και Του έδωσε, αυτή την ευκαιρία.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση με τα μέσα ενημέρωσης. Μπορείτε να το θέσετε μπροστά τους και αν δεν είναι αυτό που περιμένουν, δεν θα το δουν. Πρόκειται για φοβισμένους ανθρώπους. Οι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας συνολικά φοβούνται αυτή την ιστορία. Το να πρέπει να λάβουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις περί αυτής τους αναστατώνει. Συνεπώς θεωρούν ότι είναι προτιμότερο να την αφήσουν ήσυχη, να μην της προσδώσουν οποιαδήποτε βαρύτητα και απλά να την αγνοήσουν, για όσο μπορεί να αγνοηθεί. Αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή, θα εμφανιστεί τελικά. Αλλά δεν θέλουν να μεταβληθεί η αίσθηση της ασφάλειας ή της καθεστηκυίας τάξης που έχουν. Με τη λογική των μέσων ενημέρωσης αυτή η ιστορία έπρεπε να είναι εντελώς ξεχασμένη, όπως το ‘νερό του Καματερού’. Αντίθετα είναι πιο ζωντανή και συνειδητά παρούσα στα μυαλά των ανθρώπων από ποτέ πριν. Γιατί; Διότι απλά είναι αληθινή.

Αγρογλυφικό στο Stanton, ST Bernard, Wiltshire, στην Αγγλία την 19η Ιουλίου του 2007.

Αγρογλυφικό στο Stanton, ST Bernard, Wiltshire, στην Αγγλία την 19η Ιουλίου του 2007. Φωτογραφία: © Steve Alexander

Ε: Στην ομιλία σας αναφέρατε ότι οι Αδερφοί μας από το Διάστημα είναι ευγενικοί και έχουν λεπτούς τρόπους.

Α: Είναι προφανές από τον τρόπο που οι ίδιοι έχουν παρουσιάσει τους εαυτούς τους μέσω των αγρογλυφικών, των κύκλων από φως που παρουσιάζονται σε κτίρια και τα λοιπά, ότι είναι ικανοί για τον πιο ευγενή και διακριτικό τρόπο προσέγγισης. Είναι μέρος του φυσιολογικού τρόπου τους να το πραγματοποιούν. Δεν επιθυμούν να παραβιάσουν την ανθρώπινη ελεύθερη βούληση ή να δημιουργήσουν χάος. Η προσέγγισή τους είναι σαν χάδι. Το παρουσιάζουν πολύ διακριτικά, μόνο δείχνοντάς σου το, αν έχεις μάτια για να δεις και μυαλό για να σκεφτείς, σαν να έχουν αφήσει την επισκεπτήρια κάρτα τους, δηλώνοντας σαφώς: «Είμαστε από το διάστημα, τους άλλους πλανήτες του συστήματός σας. Έχουμε έρθει να σας βοηθήσουμε. Εργαζόμαστε για λογαριασμό σας. Ορίστε ένα δείγμα της δουλειάς μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει το ‘σχέδιο’.» Πρέπει να αναρωτηθούμε πώς δημιουργούνται τα αγρογλυφικά. Εμφανίζονται στη μέση των χωραφιών του Wiltshire και αλλού, τεράστια σε μέγεθος πράγματα. Δεν μπορούν να γίνουν από ανθρώπινα χέρια και ακόμα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να επιδείξει το πώς έγιναν. Στην πραγματικότητα δημιουργούνται σε λίγα δευτερόλεπτα, όσο μεγάλα και αν είναι. Το σχέδιο έχει ήδη σχεδιαστεί, το μηχάνημα έχει τεθεί σε λειτουργία, και όπως το σκάφος κινείται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω από ένα κομμάτι γης, η στροφή, το πέρασμα και η κάμψη του χόρτου της καλλιέργειας λαμβάνει χώρα αυτόματα όπως το σκάφος οδηγείται σε αυτό. Όλα έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε το σκάφος δεν κάνει τίποτα άλλο. Αλλά γίνεται διακριτικά. Οι καλλιέργειες είναι εποχικές και όταν στο τέλος της σεζόν όλα αυτά θεριστούν δεν μένει ίχνος του αγρογλυφικού. Μερικοί άνθρωποι λένε: «Δεν έχω δει ποτέ αγρογλυφικό στη ζωή μου. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν, αλλά δεν το πιστεύω.» Οι άνθρωποι μπορούν να τα πουν αυτά επειδή οι σοδειές έχουν όλες θεριστεί όταν τις επισκέπτονται. Οι Αδερφοί μας από το Διάστημα δρουν διακριτικά. Υπό αυτή την έννοια, πιστεύω, ότι είναι μετρημένοι. Αλλά όταν εργάζεσαι με τα Αδέρφια μας από το Διάστημα, πρέπει να είσαι αφοσιωμένος στο έργο γιατί δεν γνωρίζουν από κούραση. Είναι ακούραστη η αφοσίωσή τους στην βοήθεια της Γης, και περιμένουν από αυτούς που συνεργάζονται μαζί τους να έχουν την ίδια αφοσίωση.


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές