Πρώτη σελίδα >> Μαϊτρέγια >> Η Ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου >> Το "άστρο"


Ανακοίνωση αρ. 89 προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το Share International, 3 Απριλίου του 2009

(Η παρούσα μετάφρασή της αναρτήθηκε στο Ελληνικό ιστοχώρο του Share International την 1η Οκτωβρίου του 2009).

Για περισσότερα από 30 χρόνια ο συγγραφέας, ομιλητής και καλλιτέχνης Μπέντζαμιν Κρεμ προετοιμάζει το έδαφος για την ανάδυση του Παγκόσμιου Διδασκάλου Μαϊτρέγια.
Στις 12 Δεκεμβρίου του 2008 το Share International εξέδωσε μια ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ όπου ανακοίνωνε ότι στο πολύ εγγύς μέλλον θα φαινόταν ένα μεγάλο, φωτεινό Άστρο στον ουρανό, ορατό σε όλο τον κόσμο, νύχτα και ημέρα. Το Άστρο αυτό προαγγέλλει την επικείμενη ανάδυση του Μαϊτρέγια, ο οποίος θα δώσει την πρώτη Του συνέντευξη σε κάποιο μεγάλο τηλεοπτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ πολύ σύντομα. Εκατοντάδες εμφανίσεις του Άστρου έχουν αναφερθεί από τον Ιανουάριο του 2009 σε όλο τον κόσμο. Μικρά βίντεο του Άστρου που έχουν αναρτηθεί στον ιστοχώρο του YouTube έχουν δημιουργήσει αρκετή αντιπαράθεση και το Share International λαμβάνει όλο και περισσότερες φωτογραφίες όπου το Άστρο φαίνεται με διάφορα εκπληκτικά χρώματα και σχήματα.
Στο πρόσφατο άρθρο του, ο Δάσκαλος του Μπέντζαμιν Κρεμ επαναλαμβάνει την σπουδαιότητα του Άστρου και  επιδιώκει να παρακινήσει κάποια δημόσια συζήτηση σχετικά με το νόημα και το σκοπό του.

 

Το 'άστρο' στις 17 Φεβρ. στη Ν. Ζηλανδία Φωτογραφία του Άστρου τραβηγμένη από τον/την W.C.P. στις 17 Φεβρουαρίου του 2009 στο upper North Island της Νέας Ζηλανδίας.

 

Η αποκατάσταση του κόσμου

Από πάσης απόψεως σχεδόν, η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι παντού εξελίσσεται πιο επώδυνη καθημερινά. Το οικονομικό χάος, αποτέλεσμα της παράνομης απληστίας χρόνων  και του άκαρδου ανταγωνισμού λεηλατεί την ειλικρινή εργασία και προσδοκία αμέτρητων εκατομμυρίων. Γενικώς, οι άνθρωποι του χρήματος, με τους θησαυρούς τους άθικτους, συνεχίζουν 'μακάρια' ενώ οι άνδρες και οι γυναίκες κάθε χώρας έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία, την φτώχεια και τον φόβο. Οι ακριβέστερες αναγνώσεις των κλιματικών αλλαγών παρουσιάζουν στους ανθρώπους το πόσο κοντά βρίσκεται ο πλανήτης στην αμετάκλητη καταστροφή, και οι σειρήνες του συναγερμού  ηχούν δυνατά σε πολλά πολιτικά μέτωπα, αυξάνοντας σε νέα επίπεδα τον παράγοντα άγχους.

Πόσο περισσότερο από αυτή την ένταση μπορεί η ανθρωπότητα να αντέξει; Για πόσο καιρό ακόμα θα δέχονται με πραότητα οι άνθρωποι την μοίρα τους; Οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένες ενέργειες και ήδη στο μυαλό τους, αν όχι ακόμα και στις πράξεις τους, πολλοί αναλογίζονται επανάσταση.

Τα συμβάντα

Πίσω από την σκηνή, ο Μαϊτρέγια παρακολουθεί προσεκτικά αυτά τα συμβάντα, και συντρέχει σε βοήθεια όπου ο Νόμος το επιτρέπει. Περιμένει, υπομονετικά, την βαθμιαία αύξηση της ανταπόκρισης στon oivn;oτης Ανάδυσής Του, το «σαν-άστρο φωτεινό σώμα λαμπρής δύναμης» το οποίο πολλοί τώρα ατενίζουν με κατάπληξη, ακόμα και με αγάπη.

Αυτό που είναι επιθυμητό είναι να υπάρξει κάποιος βαθμός δημόσιας συζήτησης αναφορικά με την σπουδαιότητα ή την σημασία του Άστρου, υποδηλώνοντας συνεπώς την ανάδυση του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδασκάλου. Όσο μεγαλύτερη και όσο πιο δημόσια η συζήτηση, τόσο καλύτερα προετοιμάζει το δρόμο για την είσοδο του Μαϊτρέγια*. Σύντομα δεν θα υπάρχουν διαφωνίες. Πολύ σύντομα, η Αφροδίτη** θα μετακινηθεί πέραν από τη θέα των ανθρώπων αφήνοντας έτσι την πλατφόρμα των ουρανών ελεύθερη στο Αστέρι. Τότε δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες ότι το Αστέρι βρίσκεται εκεί για να το δούνε όλοι. Εάν επαρκής συζήτηση αναπτυχθεί στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο διαδίκτυο δεν θα περάσει πολύς καιρός έως ότου οι άνθρωποι δουν και ακούσουν τον Μαϊτρέγια να μιλάει. Δεν θα τον αποκαλέσουν έτσι, ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να κρίνουν τις ιδέες Του και όχι το κύρος Του.

Η κρίση

Καθώς η οικονομική κρίση βαθαίνει, εμφανίζεται μια μοναδική αντίδραση σε πολλές χώρες: παράλληλα με το φόβο, τους λεονταρισμούς και την αυξανόμενη απόγνωση έρχεται μια καινούργια κατανόηση των αιτιών της κρίσης - της απληστίας και του ανταγωνιστικού πνεύματος που βρίσκονται στο κέντρο του συστήματός μας και, επομένως, της ανάγκης να μοιράσουμε. Από μόνοι τους, πολλοί αφυπνίζονται σε αυτή την βασική αλήθεια και κατανοούν ότι το να μοιράζουν είναι η απάντηση στην αδικία και στον πόλεμο. Συνεπώς, πολλοί είναι έτοιμοι για το Κάλεσμα του Μαϊτρέγια. Η συνειδητοποίηση αυτή θα μεγαλώνει όσο η κρίση δαγκώνει ολοένα και βαθύτερα στο επισφαλή ιστό των φθαρμένων μορφών και δομών που δεν λειτουργούν πλέον και δεν θα μπορούσαν ποτέ να λειτουργήσουν επί μακρόν.

Όταν ο Μαϊτρέγια μιλήσει, Αυτός θα υποδείξει ότι έτσι έχουν τα πράγματα, ότι ο κόσμος είναι έτοιμος για την υιοθέτηση νέων και καλύτερων μορφών, βασισμένων στις αληθινές ανάγκες των ανθρώπων παντού. Δικιά του είναι η αποστολή να εστιάσει και να ενισχύσει αυτή την αυξανόμενη συνειδητοποίηση του στενού δεσμού και της ενότητας των ανθρώπων, της αμοιβαίας εξάρτησης και της αφύπνισης της θεότητάς τους. Έτσι ο Μαϊτρέγια και η ανθρωπότητα θα εργαστούν μαζί για την αποκατάσταση αυτού του κόσμου.

Σημειώσεις της ομάδας μετάφρασης:
*: στην δημόσια ζωή.
** : ο πλανήτης Αφροδίτη. Ο πλανήτης αυτός, λόγω της σχετικής με τη Γη θέσης του, φαινόταν ιδιαίτερα έντονα από τον Δεκέμβριο του 2008 μέχρι τον Μάρτιο του 2009. Από την 28 Μαρτίου του 2009 έπαψε να φαίνεται πια.

 

Διαβάστε την πρωτότυπη ανακοίνωση αριθ. 89 στα Αγγλικά (σαν αρχείο PDF ή σαν ιστοσελίδα).


Πρώτη σελίδα | Εισαγωγή | Μαϊτρέγια | Προτεραιότητες | Θαύματα | Προαιώνια Σοφία | Θρησκεία | Μπέντζαμιν Κρεμ | Υπηρεσία | Φωτογραφίες | Βιβλία και άλλες πηγές | Θεματικές διαδρομές

* * *