Μικρή σελίδα για τον Μαϊτρέγια | Διαλογισμός διαβίβασης

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ

Σύνοψη


Θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο και να χτίσετε μια δυνατότερη σύνδεση με την πνευματική σας φύση;  Ο Διαλογισμός της Διαβίβασης πετυχαίνει συγχρόνως και τα δύο  -  λέει ο Μπέντζαμιν Κρεμ.

Ο Διαλογισμός της Διαβίβασης είναι μια ομαδική υπηρεσία η οποία  "κατεβάζει"  κάποιες από τις ανώτερες πνευματικές ενέργειες που συνεχώς εκχύνονται στον πλανήτη μας. Κατά την διάρκεια της διαβίβασης, οι Δάσκαλοι της Σοφίας κατευθύνουν με ένα επιστημονικό τρόπο αυτές τις ενέργειες από τα πνευματικά πεδία μέσω των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) των μελών της ομάδας. Αυτή η διαδικασία, η οποία κάνει τις ενέργειες πιο χρήσιμες για την ανθρωπότητα και τα υπόλοιπα βασίλεια της φύσης, είναι παρόμοια με αυτή των ηλεκτρικών μετασχηματιστών οι οποίοι διοχετεύουν την ηλεκτρική ενέργεια υπερυψηλής τάσης των μεγάλων γεννητριών στις οικιακές συσκευές.

Βασιζόμενοι στην σοφή κατανόηση του κόσμου μας, οι Δάσκαλοι επανακατευθύνουν τις ενέργειες που διαβιβάστηκαν στη Γη εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο. Σε ανταπόκριση αυτών των ενεργειών, για παράδειγμα, χώρες που για αιώνες υπήρξαν εχθροί μεταξύ τους μπορούν τώρα να συζητήσουν γύρω από ένα τραπέζι και να λύσουν ειρηνικά τις διαφορές τους.

 Ο Διαλογισμός της Διαβίβασης είναι ένας ασφαλής, επιστημονικός και εξαιρετικά δυνατός διαλογισμός, απαλλαγμένος από θρησκοληψία. Δεν θα αναμιχθεί με οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική η πνευματική πρακτική που μπορεί να εξασκείτε, αλλά, θα δυναμώσει τον προσωπικό σας διαλογισμό και οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες σχετιζόμενες με προσφορά υπηρεσίας που κάνετε. Πολλά άτομα βρίσκουν ότι μπορούν να βιώσουν και να εκφραστούν με αγάπη ευκολότερα. Άλλοι αναφέρουν ότι ο νους τους είναι πιο δραστήριος και δημιουργικός. Άλλοι δέχονται θεραπεία κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

Υπάρχουν περισσότερες από 600 ομάδες Διαβίβασης ανά τον κόσμο που συναντώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία ήδη υπάρχουσα ομάδα η μπορείτε να σχηματίσετε μια δική σας προσκαλώντας μερικούς ενδιαφερόμενους φίλους για να συναντιέστε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η επιθυμία να το πραγματοποιήσετε και η επιθυμία να υπηρετήσετε. Δεν υπάρχει ποτέ κόστος για συμμετοχή. Μια ομάδα μπορεί να αρχίσει με μόνο τρία άτομα. Μόλις εδραιωθεί μια ρουτίνα συχνά γίνεται ένα ιδιαίτερο και σημαντικό γεγονός στη ζωή το ατόμου.

Για πληροφορίες σχετικά επικοινωνείστε μαζί μας.


* * *